İnek

İnek

Son dakika inek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan inek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını inek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan inek gelişmeleri de dahil olmak üzere 966 inek haberi bulunmuştur. Tüm inek haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi Sivas’ın Gölova ilçesinde Boğazköy mevkisinde bir inek otlarken sulama kanalına düştü.Suyun akıntısı ile sürüklenmeye başlayan ineği D-100 kara yolu üzerinde otomobil ile seyir halinde olan Zülal Polat, "Hiç düşünmeden yardım etmek için suya atladım. Uzun uğraşlar sonucu ineği kurtardık" dedi.
23.04.2024 Vatan TV
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi Sivas’ın Gölova ilçesinde Boğazköy mevkisinde bir inek otlarken sulama kanalına düştü.Suyun akıntısı ile sürüklenmeye başlayan ineği D-100 kara yolu üzerinde otomobil ile seyir halinde olan Zülal Polat, "Hiç düşünmeden yardım etmek için suya atladım. Uzun uğraşlar sonucu ineği kurtardık" dedi.
23.04.2024 Gündem
Kızıl İnek nedir, yeniden hortlayan Kızıl İnek Kehaneti ne anlama geliyor?
Kızıl İnek nedir, yeniden hortlayan Kızıl İnek Kehaneti ne anlama geliyor? Teksas eyaletinde bulunup İsrail'e getirilen ve antik bir kehaneti gerçekleştirmek iddiasıyla sosyal medyada büyük yankı uyandıran kızıl inekler yeniden gündeme geldi. Üçüncü Tapınak'ın inşasıyla ilgili 2 bin yıllık bir kehanetin gerçekleşmesine yönelik iddialar kızıl ineklerle birlikte sorgulanmaya başlandı. İneklerin yakın zamanda kurban edileceği ve bu durumun Mescid-i Aksa'nın kaderini etkileyebileceği öne sürülüyor. Peki, Kızıl İnek Kehaneti nedir?
12.04.2024 Yaşam
Amerika'da gözüktü!  Türk bilim insanları mercek altına aldı
Amerika'da gözüktü! Türk bilim insanları mercek altına aldı Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Sağlık Bakanlığı bünyesindeki Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri'nin Teksas'taki bir mandıra çalışanında ve bazı ineklerde kuş gribi virüsü görülmesi üzerine bilgilendirme metni yayınladı.İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri ABD'deki meslektaşları ile de iletişim kurarak inceleme başlattı.
8.04.2024 Gündem
Kefir haram mı? Kefir içmek caiz mi (DİYANET)?
Kefir haram mı? Kefir içmek caiz mi (DİYANET)? Kefirin haram olup olmadığına yönelik araştırmalar sorgulanıyor. Vatandaşlar kefir haram mı, sorusuna yanıt arıyor. Peki, Kefir haram mı?
26.03.2024 Gündem
'Pazarcı ördek' Pamuk'un ölümüne neden olan taksici için savcılığa şikayette bulundu
'Pazarcı ördek' Pamuk'un ölümüne neden olan taksici için savcılığa şikayette bulundu Sosyal medyada semt pazarında sahibiyle alışverişe giden "Pazarcı ördek" olarak dikkat çeken Pamuk, Kağıthane'de bir taksinin çarpması sonucu öldü. Ördeğin sahibi Anahit Khachatryan, taksi şoförü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Khachatrayn, "Ördek olsa, kedi olsa, köpek olsa, inek olsa da önemli değil. O bir can, bizim gibi bir can, ne olur yardımcı olun" dedi.
19.03.2024 Gündem
Golf Dondurma deprem bölgesinde istihdamı artırırken, yerel üreticiyi de destekleyerek yaraları sarıyor
Golf Dondurma deprem bölgesinde istihdamı artırırken, yerel üreticiyi de destekleyerek yaraları sarıyor Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinin ardından bölgeye olan desteğini ara vermeden sürdüren Golf Dondurma, bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaya devam ediyor. Firma Kahramanmaraş’taki fabrikasında istihdamı artırırken diğer yandan da bölge halkından ürün tedariki yaparak yerel üreticilerin yanında olduğunu kanıtlıyor. Depremin ardından üretim kapasitesini yüzde 30 artırarak 3 vardiyalı çalışma düzenine geçen marka, Kahramanmaraş’taki çalışan sayısını 180’e çıkarak bölge istihdamına da sürdürülebilir şekilde destek oluyor.
1.02.2024 Ekonomi
Rüyada İnek Sürüsü Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada İnek Sürüsünden Kaçmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada İnek Sürüsü Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada İnek Sürüsünden Kaçmak Nasıl Yorumlanır? Başarılı bir iş hayatı ve aile üzerinden mutluluk şeklinde rüyada inek sürüsü görmek yorumlanır. Aynı zamanda gelecek üzerine parlak bir yaşama uzanacağına dair delalet eder. Para ve mal ile mülkün yanı sıra aynı zamanda fırsat kapılarının karşısına çıkacağına dair delalet eder.
12.01.2024 Eğitim
Hafızayı güçlendiriyor, ruh haline iyi geliyor! Altın sütün faydaları saymakla bitmiyor
Hafızayı güçlendiriyor, ruh haline iyi geliyor! Altın sütün faydaları saymakla bitmiyor Altın sütün faydaları nelerdir? Son dönemin popüler içeceği altın süt nasıl yapılır? Zerdeçallı süt olarak da bilinen altın süt, Batı kültüründe popülerlik kazanan bir Hint içeceğidir. Parlak sarı renginde olan bu geleneksel içecek, inek/bitki bazlı sütlerin zerdeçal, tarçın ve zencefil gibi baharatlarla birleştirilmesiyle hazırlanır. Bağışıklık sistemini desteklemekten beyin fonksiyonlarını iyileştirmeye kadar altın sütün birçok sağlık yararı vardır. İşte altın süt tarifi ve faydaları hakkında bilmeniz gerekenler.
30.10.2023 Sağlık
Falda İnek Görmek Ne Demek? Kahve Falında İnek Nasıl Yorumlanır?
Falda İnek Görmek Ne Demek? Kahve Falında İnek Nasıl Yorumlanır? Kahve falı içerisinde inek figürünün çeşitli anlamları bulunmaktadır. İnsan hayatında ineğin önemli ve faydalı rolü bulunduğundan dolayı, falda da yorumlar genellikle olumlu olmaktadır. Fal yorumcuları, falda çıkan inek, inek sürüsü, yavrusu, başı gibi figürleri hayra yoruyorlar.
1.08.2023 Gündem
Kurbanlık et kararı! Bakan Yumaklı müjdeyi verdi
Kurbanlık et kararı! Bakan Yumaklı müjdeyi verdi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kurban Bayramı'ndan sonra üreticilerin satılmayan kurbanlıklarının Et ve Süt Kurumu tarafından satın alınacağını duyurdu.
29.06.2023 Ekonomi
Kurbanlıklar için 'antibiyotik' uyarısı! 'Ette kalıntı oluşturur'
Kurbanlıklar için 'antibiyotik' uyarısı! 'Ette kalıntı oluşturur' Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi Başhekimi Öğretim Üyesi Dr. Abdurrahman Takcı, yakın zamanda antibiyotik tedavisi uygulanan hayvanların kurban edilmemesi uyarısında bulundu. Dr. Takcı, "Kurbana çok az bir zaman dilimi kaldığı için antibiyotik uygulamaları ette kalıntı oluşturur. Bu insanlar için tehlike oluşturabilir. Bu tip hayvanların alınmaması veya alındıysa değiştirilmesi faydalı olacaktır" dedi.
20.06.2023 Gündem
Toplanan inek sütü miktarı Nisan ayında yüzde 2,4 arttı
Toplanan inek sütü miktarı Nisan ayında yüzde 2,4 arttı Ticari süt işletmeleri tarafından toplanan inek sütü miktarı, Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,4 arttı.
14.06.2023 Ekonomi
Uzmanı uyardı: Türkiye’de süt tüketimi yetersiz seviyede
Uzmanı uyardı: Türkiye’de süt tüketimi yetersiz seviyede Bireylerin sağlıklı beslenme ve yaşam biçimlerinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesinin toplum sağlığı açısından büyük öneme sahip olduğunu belirten Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halit Tanju Besler, Türkiye’de süt tüketiminin yetersiz seviyede olduğunu kaydetti.
30.05.2023 Sağlık
Antioksidan kaynağı! İşte dondurma tüketmenin en doğru şekli
Antioksidan kaynağı! İşte dondurma tüketmenin en doğru şekli Yaz aylarında dondurma tüketiminin artmasıyla beraber boğaz enfeksiyonu sıklığında da bariz artış oldu. Uzmanlar dondurmanın su ile beraber tüketildiğinde boğaz enfeksiyonu sıklığının azaldığını belirtti.
16.05.2023 Sağlık
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran-ı Kerimde yer alan oruç ayetleri farklı farklı sureler içinde geçer. Oruç ayetlerinden bazıları da Bakara Suresinde bulunur. Kuran-ı Kerimde yer alan en uzun sure olan Bakara Suresinin bazı ayetlerini okumak çok faziletlidir. Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri ile Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali…
4.05.2023 Sureler
Depremde eşini kaybetti, 4 kedisini kurtardı
Depremde eşini kaybetti, 4 kedisini kurtardı Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde İzzettin Parlak (66), Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeki depremde yıkılan evinde eşi Rabia Parlak'ı (66) kaybetti. Parlak, depremden sonra enkaz altında kalan 4 kedisini ise 4 gün sonra kurtardı. Parlak, "Ahırı küremeye gittim. Eşim bana 'Çok çalışma terlersin, hasta olursun. Bize bakan da olmaz, perişan oluruz' dedi. Ben de 'Tamam az çalışırım' dedim. Eve ulaşamadan deprem oldu ve yıkıldı. Eşimi kaybettim. Depremden sonra da bu kedileri iş makinesi getirerek 4 gün sonra kurtardım" dedi.
13.02.2023 Yaşam
Ölen inek kuduz çıktı, Hozat'a hayvan giriş- çıkışı yasaklandı
Ölen inek kuduz çıktı, Hozat'a hayvan giriş- çıkışı yasaklandı Tunceli Hozat'ta ölen inekte kuduz tespit edilirken, ilçeye 6 ay süreyle hayvan giriş ve çıkışı yasaklandı.
10.01.2023 Gündem
'Dul bir kadını öldürdünüz' dediler! Akılalmaz yöntem, ineklerini bile sattılar
'Dul bir kadını öldürdünüz' dediler! Akılalmaz yöntem, ineklerini bile sattılar Kastamonu'nun Tosya ilçesinde telefon dolandırıcıları, yaşlı çifti 'Eşinizle birlikte cinayete karıştınız, dul bir kadını öldürmüşsünüz' diyerek dolandırdı. Çifti hapse girmekle korkutan dolandırıcılar daha sonra eve gelerek, 80 bin TL değerindeki altın, döviz ve nakit parayı alarak kayıplara karıştı. Çiftin, altın ve parayı umreye gitmek için biriktirdikleri öğrenildi.
16.12.2022 Yaşam
Kuduz hastalığı nedir, nasıl bulaşır, belirtileri nelerdir? İnsandan insana bulaşır mı, kuduz tedavisi var mı?
Kuduz hastalığı nedir, nasıl bulaşır, belirtileri nelerdir? İnsandan insana bulaşır mı, kuduz tedavisi var mı? Bitlis'te köpek ısırması sonrası kuduz şüphesiyle hastaneye kaldırılan iki çocuktan birinde virüse rastlandı. Çocukta hırçın davranışlar olduğunu söyleyen Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Prof Dr. Cengiz, tanının kesinleştiğini söyledi. Peki, kuduz hastalığı nedir, belirtileri nelerdir, insandan insana bulaşır mı? Kuduz tedavisi var mı?
3.11.2022 Sağlık
Kırmızı ette iğrenç oyun! Su katıyorlar
Kırmızı ette iğrenç oyun! Su katıyorlar Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Başkanı Nihat Çelik, ete yüzde 35 zam gerektiğine dair açıklamalara tepki gösterdi.
28.10.2022 Gündem
Kırmızı ette 'su' oyunu! Ağırlığını artırıyorlar
Kırmızı ette 'su' oyunu! Ağırlığını artırıyorlar Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Başkanı Nihat Çelik, bazı mezbağalarda karkas ete yüksek tazyikli su sıkılarak ağırlığının artırıldığını iddia etti.
28.10.2022 Ekonomi
Azerbaycan’dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron’a tepki
Azerbaycan’dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron’a tepki Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Azerbaycan karşıtı ifadelerine ilişkin, “Fransa'nın, tek taraflı tutumu ve asılsız suçlamaları, bu ülkenin arabuluculuk çabalarının gözden geçirilmesini gerektiriyor” ifadelerine yer verildi.
14.10.2022 Dünya
Çiğ süt zammı ne zaman? Güncel çiğ süt fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?
Çiğ süt zammı ne zaman? Güncel çiğ süt fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Çiğ süte zam geliyor. Ulusal Süt Konseyi (USK), çiğ sütte tavsiye edilen fiyatın cumadan itibaren yüzde 13,3 zamlanacağını duyurdu. Peki, Güncel çiğ süt fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?
11.10.2022 Ekonomi
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş karar! 8,5 liraya yükseltti
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş karar! 8,5 liraya yükseltti Ulusal Süt Konseyi, çiğ inek sütü tavsiye satış fiyatını 7,5 liradan 8,5 liraya yükseltti. Yeni fiyatlar cuma gününden itibaren geçerli olacak.
11.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İnek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki inek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.