Sulama Kanalı

Sulama Kanalı

Son dakika sulama kanalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sulama kanalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sulama kanalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sulama Kanalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sulama kanalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 sulama kanalı haberi bulunmuştur. Tüm sulama kanalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi Sivas’ın Gölova ilçesinde Boğazköy mevkisinde bir inek otlarken sulama kanalına düştü.Suyun akıntısı ile sürüklenmeye başlayan ineği D-100 kara yolu üzerinde otomobil ile seyir halinde olan Zülal Polat, "Hiç düşünmeden yardım etmek için suya atladım. Uzun uğraşlar sonucu ineği kurtardık" dedi.
23.04.2024 Vatan TV
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi Sivas’ın Gölova ilçesinde Boğazköy mevkisinde bir inek otlarken sulama kanalına düştü.Suyun akıntısı ile sürüklenmeye başlayan ineği D-100 kara yolu üzerinde otomobil ile seyir halinde olan Zülal Polat, "Hiç düşünmeden yardım etmek için suya atladım. Uzun uğraşlar sonucu ineği kurtardık" dedi.
23.04.2024 Gündem
Adana'da sulama kanalına giren 2 çocuk akıntıya kapıldı
Adana'da sulama kanalına giren 2 çocuk akıntıya kapıldı Adana'da serinlemek için sulama kanalına giren 2 çocuk akıntıya kapıldı. Çevredekilerin yardımıyla kanaldan çıkartılan çocuklar hastaneye kaldırılırken, durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
30.03.2024 Adana
Yaşlı adam sulama kanalında ölü bulundu
Yaşlı adam sulama kanalında ölü bulundu Alınan bilgiye göre, alzaymır hastası Osman Yoğurtoğlu'ndan (76) bir gündür haber alamayan ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu.
5.03.2024 Adana
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
Kanalda cesedi bulunan liseli Fevzettin'in intihar ettiği ortaya çıktı
Kanalda cesedi bulunan liseli Fevzettin'in intihar ettiği ortaya çıktı Şanlıurfa’da, kayıp olarak aranırken dün sulama kanalında cesedi bulunan lise öğrencisi Fevzettin Ay’ın (15) intihar ettiği anlaşıldı. Kanal kenarında bulunan cep telefonunda yapılan incelemede Ay’ın intihar edeceğini söyleyerek helallik istediği ses kaydı ortaya çıktı.
21.09.2023 Yaşam
Tehlikeye aldırış etmeden bu kez de ağaçlara çıkıp sulama kanalına atladılar
Tehlikeye aldırış etmeden bu kez de ağaçlara çıkıp sulama kanalına atladılar Adana’da sıcaktan bunalan çocuklar, tehlikeye aldırış etmeden her yıl onlarca kişinin boğulduğu sulama kanallarında serinliyor. Köprü ve korkuluklardan sulama kanalına giren çocuklar, bu kez de ağaçlara tırmanıp suya atladı.
5.08.2023 Yaşam
Bayram sabahı acı kaza: Anne, baba ve çocuk öldü
Bayram sabahı acı kaza: Anne, baba ve çocuk öldü Mersin’in Tarsus ilçesinde bayram sabahı yaşanan feci kazada anne, baba ve oğulları öldü. Kazadan bir çocuk ise sağ olarak kurtuldu.
28.06.2023 Yaşam
8 mahallede tarım arazilerini sulayan kanal, siyah akıyor
8 mahallede tarım arazilerini sulayan kanal, siyah akıyor Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde 8 mahalledeki tarım arazilerinin sulandığı 5 kilometre uzunluğundaki kanalın kirli görüntüsü tepki çekiyor. Balçığın oluştuğu, hayvan dışkısının biriktiği ve siyah suyun aktığı kanaldaki kirliliği tepki gösteren mahalle halkı, çevredeki sanayi tesislerine işaret edip, çözüm bulunmasını istedi.
11.06.2023 Gündem
Şanlıurfa'da otomobil sulama kanalına uçtu; baba kurtuldu, anne ve 5 çocuğu kayıp
Şanlıurfa'da otomobil sulama kanalına uçtu; baba kurtuldu, anne ve 5 çocuğu kayıp Şanlıurfa'da, içerisinde 7 kişilik ailenin bulunduğu otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 7 metre derinliğindeki sulama kanalına uçtu. Otomobilin sürücüsü baba kendi imkanlarıyla kurtulurken; anne ve 5 çocuğu ise akıntıya kapılarak, kayboldu.
6.05.2023 Yaşam
Otomobil, sulama kanalına uçtu; sürücü ile annesi öldü, kardeşi yaralı
Otomobil, sulama kanalına uçtu; sürücü ile annesi öldü, kardeşi yaralı Amasya'da sulama kanalına devrilen otomobilin sürücüsü Hüseyin Kodak (42) ile annesi Meryem Kodak (65) hayatını kaybetti, kız kardeşi Neslihan Kodak (37) yaralandı.
28.04.2023 Gündem
Karadeniz gazı devreye alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konutlarda 1 ay, sıcak su için de 1 yıl ücretsiz doğal gaz
Karadeniz gazı devreye alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konutlarda 1 ay, sıcak su için de 1 yıl ücretsiz doğal gaz Türkiye tarihinin en önemli enerji projelerinden Karadeniz gazı, Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nde ilk kez karaya ulaştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın törende müjdeleri açıkladı. Erdoğan, birinci müjdeyi, "Vatandaşlarımızın evlerinde ve mutfaklarında sıcak su tüketimindeki doğalgazı bir yıl ücretsiz veriyoruz. Aylık ortalama 25 metreküpe gelen doğalgaz tüketimi harcaması bir yıl boyunca faturalardan düşecek." dedi. İkinci müjdede ise "Bir ay süreyle de tüm kullanımlarda doğalgaz evlerde ücretsiz olacak." ifadelerini kullandı.
20.04.2023 Ekonomi
11 yaşındaki Zehra dengesini kaybedip sulama kanalına düştü
11 yaşındaki Zehra dengesini kaybedip sulama kanalına düştü Aksaray'da dün saat 17.00 sıralarında 2 kardeşiyle oynarken dengesini kaybedip sulama kanalına düşen ve akıntıda kaybolan Zehra Özbek'in, bugün saat 15.00 sıralarında, düştüğü noktanın yaklaşık 25 kilometre ilerisinde cansız bedenine ulaşıldı.
20.04.2023 Yaşam
Adana'da korkunç cinayet! Öz oğlunun boğazını kesti ölmesi için başında bekledi
Adana'da korkunç cinayet! Öz oğlunun boğazını kesti ölmesi için başında bekledi Kan donduran olay Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yalmanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Geçen yıl sulama kanalında çuval içinde cesedi bulunan ve babası Mehmet Ertan (43) tarafından öldürüldüğü saptanan Ali Ertan (24) cinayetine ilişkin yeni detaylar, iddianameyle ortaya çıktı. Ertan'ın, oğlunu dershanede bıçakladıktan sonra ölmesini beklediği, kanı da deterjanla temizlediği öğrenildi. Ertan'ın, eniştesi Metin Öztürk (40) ile cesedi gömmeye karar verip, portakal bahçesinde mezar kazmaya çalıştıkları ancak toprağın sert olması nedeniyle vazgeçerek sulama kanalına attıkları belirtildi.
19.12.2022 Yaşam
Otomobilin çarptığı minibüs, sulama kanalına düştü: 2si ağır, 15 yaralı
Otomobilin çarptığı minibüs, sulama kanalına düştü: 2si ağır, 15 yaralı Adana'nın Karataş ilçesinde otomobilin arkadan çarptığı yolcu minibüsü, sulama kanalına düştü. Minibüsteki 2'sı ağır 15 kişi yaralandı.
14.11.2022 Gündem
Gaziantep’teki faciada acı detay! ‘Perdeyi düzeltmek isterken kontrolü kaybetti’
Gaziantep’teki faciada acı detay! ‘Perdeyi düzeltmek isterken kontrolü kaybetti’ Gaziantep’te yardım için duran 2 İHA muhabirinin de aralarında bulunduğu 16 kişinin öldüğü feci kazadan yaralı olarak kurtulan ve aynı kazada 2 oğlunu kaybeden yolcu Gülten Erpek’in ifadesi ortaya çıktı. Kazanın en yakın tanığı Gülten Erpek, kaza öncesinde şoförün tek elle direksiyonu tuttuğunu ve yan camda bulunan perdeyi düzeltmek isterken kaza yaptığını ifade etti.
1.10.2022 Yaşam
Muğla'da sulama kanalında kadın cesedi bulundu
Muğla'da sulama kanalında kadın cesedi bulundu Muğla'nın Fethiye ilçesinde Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalında Fettahna İlden'in (77) cesedi bulundu.
13.09.2022 Yaşam
Ömer Halis bulundu mu, Şanlıurfa’da kaybolan Ömer Halis Polat’ın son durumu ne?
Ömer Halis bulundu mu, Şanlıurfa’da kaybolan Ömer Halis Polat’ın son durumu ne? Ömer Halis bulundu mu, Şanlıurfa’da kaybolan Ömer Halis Polat’ın son durumu ne? Şanlıurfa’da evlerinin önünde oyun oynarken kaybolan Ömer Halis Polat'ın (4), 3 gün süren arama çalışmaları sonucu 11 Eylül Pazar akşamı 25 kilometre uzaklıktaki su tahliye kuyusunda cansız bedeni bulundu. Ömer Halis Polat, gözyaşları arasında toprağa verildi.
12.09.2022 Yaşam
3 gündür kayıp olarak aranan çocuktan acı haber! Kuyuda bulundu
3 gündür kayıp olarak aranan çocuktan acı haber! Kuyuda bulundu Şanlıurfa’da 3 gündür kayıp olan çocuğun cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki bir su aktarım kuyusunda bulundu.
11.09.2022 Yaşam
Şanlıurfa’da 2 genç sulama kanalında kayboldu
Şanlıurfa’da 2 genç sulama kanalında kayboldu Şanlıurfa’da, İsa Tokdemir (24) ile Halil Gültekin (21), serinlemek için girdikleri sulama kanalında kayboldu. Tokdemir ve Gültekin için arama çalışması başlatıldı.
8.08.2022 Yaşam
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ile genelge gönderildi
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ile genelge gönderildi İçişleri Bakanlığı son dönemde meydana gelen boğulma vakalarına karşı valilikleri uyardı. Bakanlık gönderdiği genelge ile valiliklerden sosyal donatı alanları yeterli görülen ve can güvenliği riski taşımayan deniz, göl, gölet vb. yüzülebilir yerlerin her yıl mart ayının sonuna kadar “yüzme alanı” olarak belirlenmesini ve kamuoyuna duyurulmasını istedi.
26.07.2022 Gündem
Sulama kanalında çırpınırken görüldü, aranıyor
Sulama kanalında çırpınırken görüldü, aranıyor Adana’da, sulama kanalında çırpınarak gözden kaybolduğu öne sürülen bir kişi, dalgıç ekiplerce aranıyor.
19.07.2022 Yaşam
Sulama kanalına düşen Salih, boğuldu
Sulama kanalına düşen Salih, boğuldu Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde sulama kanalına düşen Salih Kurtboğan'ın (16) cansız bedenine ulaşıldı.
17.07.2022 Yaşam
Günlerdir aranıyordu, sulama kanalında cansız bedeni bulundu
Günlerdir aranıyordu, sulama kanalında cansız bedeni bulundu Edirne'de 5 gündür haber alınamayan Hüseyin Adalıoğlu'nun (47), İpsala'daki sulama kanalında cansız bedeni bulundu.
14.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sulama Kanalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sulama kanalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.