İkinci Bahar

İkinci Bahar

Son dakika ikinci bahar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikinci bahar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikinci bahar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci Bahar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci bahar gelişmeleri de dahil olmak üzere 958 ikinci bahar haberi bulunmuştur. Tüm ikinci bahar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Huzurevinde tanışıp, mutluluğa ‘evet’ dediler! İlk danslarını ettiler
Huzurevinde tanışıp, mutluluğa ‘evet’ dediler! İlk danslarını ettiler Osmaniye’de kaldıkları huzurevinde hayatlarını birleştirme kararı alan Emine Kaya (79) ve İsmail Demir (63), nikah masasına oturdu. Çift, nikahın ardından pasta kesip ilk danslarını yaptı.
26.09.2023 Yaşam
Ünlü yazar ve senarist Muharrem Buhara hayatını kaybetti
Ünlü yazar ve senarist Muharrem Buhara hayatını kaybetti Süper Baba, İkinci Bahar, Hayat Bağları, Yağmur Zamanı ve Baba Evi dizilerinin de aralarında yer aldığı çok sayıda dizinin senaryosuna imza atan yazar Muharrem Buhara hayatını kaybetti.
2.09.2023 Magazin
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü?
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü? "Özkan Uğur öldü mü, neden öldü?" sorusunun yanıtı sorgulanmaya başlandı. Şarkıcı Özkan Uğur'un kısa süre önce hastaneye kaldırıldığı haberi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Uğur’un sağlık durumu merak edilirken, ölüm haberi geldi. Peki, Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur ne hastasıydı, sağlık durumu nasıl?
8.07.2023 Sağlık
Alişan'dan Buse Varol'a doğum günü mesajı!
Alişan'dan Buse Varol'a doğum günü mesajı! Alişan, aralarındaki sorunları çözerek boşanmanın eşiğinden döndüğü eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı. Ünlü şarkıcı, Varol ile beş yıl önce çekilen ilk fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Alişan'ın yazdığı romantik satırlar herkesi duygulandırırken; eşi de bu sözlere kayıtsız kalmadı.
25.03.2022 Magazin
Koronavirüse yaklanan Şener Şen’in sağlık durumu nasıl? Şener Şen hangi hastanede?
Koronavirüse yaklanan Şener Şen’in sağlık durumu nasıl? Şener Şen hangi hastanede? Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Şener Şen koronavirüse yakalandı. Türkiye’nin en sevilen isimlerinden biri olan Şener Şen’in koronavirüse yakalanması milyonlarca kişiyi üzdü. Hababam Sınıfı, Çiçek Abbas, Eşkıya, Davaro, Arabesk gibi birçok başarılı filmde rol alan Şener Şen’in sağlık durumu sevenleri tarafından sık sık sorgulanıyor. Arama motorlarına yönelen vatandaşlar Şener Şen’in sağlık durumu nasıl, son durumu ne, gibi sorulara yanıt arıyor.
11.11.2020 Gündem
Şener Şen hastaneye kaldırıldı
Şener Şen hastaneye kaldırıldı Yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan Şener Şen'in 3 gün hastanede gözlem altında kalacağı öğrenildi. 78 yaşındaki Şener Şen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
11.11.2020 Gündem
İkinci bahar hayali kâbusa döndü: Bu sefer son geliyorum...
İkinci bahar hayali kâbusa döndü: Bu sefer son geliyorum... Boşandıktan sonra hayatına yalnız devam etmek istemeyen mühendis Ü.S., ikinci baharını yaşamak için üye olduğu evlilik sitesinde tanıştığı kadın tarafından yaklaşık 334 bin TL dolandırıldı.
8.09.2020 Yaşam
Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli?
Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli? Türkiye’de çağdaş pop-rock müziğin öncülerinden MFÖ’nün kurucularından ve grubun solisti Mazhar Alanson konserleri ile gündeme geliyor. Peki, Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli? İşte Mazhar Alanson'un hayatı hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır?
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır? Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 44. yaşını evde karantinasında kutladı. Sevgilisi Necati Kocabay’ın el yapımı doğum günü pastasıyla yeni yaşını karşılayan güzel oyuncu, sosyal medyadan evde gerçekleşen anlarını takipçileriyle paylaştı. Nurgül Yeşilçay’ın paylaşımının ardından Necati Kocabay kimdir? soruları da sorulmaya başlandı.
28.03.2020 Gündem
Emekliye ucuz ev müjdesi!
Emekliye ucuz ev müjdesi! Milyonlarca emekliye güzel haber bakandan geldi. "Konut üretiminde emekliye yüzde 25 kontenjan ayrılıyor" diyen Çevre ve Sehircilik Bakanı Murat Kurum, "TOKİ üç yıllık dönemde 250 bin konut inşa edecek. Emekliler uygun koşullarda ev sahibi olacak" dedi.
7.10.2019 Ekonomi
Sosyal medyayı sallayan paylaşım! O halde...
Sosyal medyayı sallayan paylaşım! O halde... Oyuncu Ozan Güven, Instagram hesabından yaptığı esprili bir paylaşımla takipçilerini güldürdü.
7.03.2019 Magazin
Cihat Tamer'e sürpriz
Cihat Tamer'e sürpriz İkinci Bahar Tiyatro oyunu ile sahnelere dönen Cihat Tamer’in 76...
26.02.2019 Magazin
Emeklilere müjde! Yüzde 25...
Emeklilere müjde! Yüzde 25... Dar gelirliyi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emekliler için de fırsatlar sunuyor. TOKİ, konut projelerinde daha önce konut sahibi olmayan emeklilere yüzde 25 kontenjan ayırıyor.
22.02.2019 Ekonomi
İkinci Bahar’dan anlamlı destek
İkinci Bahar’dan anlamlı destek Sezonun en iddialı oyunları arasında yerini alan İkinci Bahar’ı izlemeye bu hafta Kanser Savaşçıları Derneği gitti...
20.02.2019 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o sözlere sert tepki: Biraz izan sahibi ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o sözlere sert tepki: Biraz izan sahibi ol Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esenler'deki millet bahçesinin açılışında konuştu. Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan, "15 Temmuz gecesinde tankların arasından kaçıp Bakırköy Belediyesi'ne gitmiş olabilirsin ama bu defa kaçmaya fırsat bile bulamazsın, onu bil." dedi.
16.12.2018 Siyaset
Ozan Güven kimdir?
Ozan Güven kimdir? Ozan Güven'in Jet Sosyete kadrosuna katılması izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Bu akşam TV8'de yeni sezonuna başlayacak olan Jet Sosyete'de izleyeceğimiz Ozan Güven hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. İşte Ozan Güven kimdir? Sorusunun yanıtı...
10.10.2018 Gündem
Güven Hokna kimdir?
Güven Hokna kimdir? Güven Hokna başarılı oyunculuğuyla gündeme geliyor. Oynadığı dizilerde performansıyla kendisine hayran bırakan Güven Hokna'nın hayatına dair bilgiler merak edilmeye ve gündemde araştırılmaya başlandı. İşte Güven Hokna kimdir? Sorusunun yanıtı...
3.10.2018 Gündem
Kemal İnci kimdir? Kemal İnci kaç yaşındaydı?
Kemal İnci kimdir? Kemal İnci kaç yaşındaydı? Kemal İnci kimdir? sorusu merakla araştırılıyor. Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Kemal İnci, evinde ölü bulundu. İnci'nin kalp krizi sebebiyle öldüğü tahmin ediliyor. İşte Kemal İnci hakkında merak edilen bilgiler...
30.09.2018 Gündem
Son dakika: Ünlü oyuncu Kemal İnci evinde ölü bulundu
Son dakika: Ünlü oyuncu Kemal İnci evinde ölü bulundu Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Kemal İnci evinde ölü bulundu. İnci'nin kalp krizi sebebiyle öldüğü tahmin ediliyor.
30.09.2018 Magazin
Son dakika: Ünlü oyuncu Yakup Yavru hayatını kaybetti!
Son dakika: Ünlü oyuncu Yakup Yavru hayatını kaybetti! 25. Adana Film Festivali için Adana'da bulunan ünlü oyuncu Yakup Yavru, açılış töreni sonrası geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
25.09.2018 Magazin
İkinci bahar yaşıyor ömrüm!
İkinci bahar yaşıyor ömrüm! Brezilyalı model Alessandra Ambrosio (37), yeni sevgilisi İtalyan Nicolo Oddi ile Kaliforniya’da görüntülendi.
15.08.2018 Magazin
Son dakika: Müjde! İkinci paket geliyor...
Son dakika: Müjde! İkinci paket geliyor... Bahar paketinin ikincisi geliyor. Paket kapsamında 50 bin çiftçiye elektrik faturası desteği verilecek, 1.2 milyarlık yol geçiş borcu yapılandırılacak ve bildirimi eksik olan binlerce işverene af gelecek.
14.05.2018 Ekonomi
Her bin kişiden 5'inde o hastalık görülüyor! Bunlara dikkat
Her bin kişiden 5'inde o hastalık görülüyor! Bunlara dikkat Romatolojik hastalığı olanlar hareket kısıtlılığı yaşamak, günlük hayattan kopmak ve yatağa mahkûm olmak zorunda değil. Erken teşhis alan, doğru tedavi edilen ve tedavinin gereklerini yerine getirenler spor da yapabiliyor, dans da edebiliyor
7.05.2018 Sağlık
İkinci bahar
İkinci bahar MODACI Siren Ertan (47) 2 yıllık sevgilisi iş adamı Ersin Kayalar ile Bodrum Türkbükü’nde evlendi.
29.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İkinci Bahar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci bahar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.