İki Yabancı

İki Yabancı

Son dakika iki yabancı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iki yabancı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iki yabancı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İki Yabancı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iki yabancı gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.883 iki yabancı haberi bulunmuştur. Tüm iki yabancı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Fenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi
Fenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi Fenerbahçe ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürürken gündeminde yıldız futbolcular yer alıyor. Milliyet yazarı Levent Kalkan da sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi ve sürpriz bir öneride bulundu.
17.12.2023 Şampiy10
Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor
Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor İlk yılında LGS’de yüzde 1’lik dilime giren adayların tercih ettiği Türkiye’nin ilk ve tek medya lisesi Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘geleceğin iletişim ve medya’ çalışanlarını bekliyor.
6.07.2023 Eğitim
Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum
Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum Oyuncu Hande Erçel, hem iş insanı Hakan Sabancı ile ilişkisiyle hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Erçel, son olarak yüzü olduğu markanın lansmanında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Oyuncu, "Afra Saraçoğlu ve Serenay Sarıkaya'yı nasıl buluyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi.
21.06.2023 Magazin
Jorge Jesus'un yerine Okan Buruk ve Emre Belözoğlu'nun hocası geliyor!
Jorge Jesus'un yerine Okan Buruk ve Emre Belözoğlu'nun hocası geliyor! Jorge Jesus'la yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe 3 teknik direktörü gündemine aldı. Başakşehir ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinden sonra Portekizli antrenöre veda etmeye hazırlanan Ali Koç'un bir yerli iki yabancı çalıştırıcıyla görüşmelere başladığı öğrenilirken, Sarı Lacivertli yönetimin Samandıra'da taşları yerinden oynatacağı bildirildi.
6.06.2023 Fenerbahçe
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı!
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş', 49'uncu bölümüyle de izleyiciden tam not aldı. Türkan'ın, Somer ile Mine'nin fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunması yeni bölüme damga vurdu. Türkan ve Somer'in kısa süreli evliliği tek celsede bitti.
10.05.2023 Magazin
Gabonlu kızın ölümündeki sır çözülüyor! Cep telefonundaki taciz mesajları ortaya çıktı: 2'si yabancı uyruklu 5 gözaltı
Gabonlu kızın ölümündeki sır çözülüyor! Cep telefonundaki taciz mesajları ortaya çıktı: 2'si yabancı uyruklu 5 gözaltı Karabük'te Filyos Çayı'nda cansız bedeni bulunan Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüyle ilgili soruşturmada 2'si yabancı uyruklu, 5 kişi gözaltına alındı. Dinabongho'nun telefonunda para karşılığı cinsel ilişki teklifinde bulunulan taciz mesajları olduğu öğrenildi.
3.04.2023 Gündem
11 yaşında kaçırıldı, 18 yıl boyunca işkenceye maruz kaldı! Korku filmi gibi olay
11 yaşında kaçırıldı, 18 yıl boyunca işkenceye maruz kaldı! Korku filmi gibi olay Jaycee Dugard, ABD'de okula giderken Phillip ve Nancy Garrido tarafından kaçırıldığında henüz 11 yaşındaydı. 18 yıl boyunca çiftin istismarına maruz kalan küçük kız, 2009 yılında mucizevi bir şekilde kurtulmuş ve hikâyesini herkese anlatmaya karar vermişti.
31.03.2023 Dünya
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu Oyuncu Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu. Uzun süredir yer alacağı yeni proje merak konusu olan oyuncu, İki Yabancı dizisiyle anlaştı.
18.01.2023 Televizyon
200 kadını katletti, 'çevreyi temizlemek için yaptım' dedi! Seri katil Putin'e seslenip bunu istedi
200 kadını katletti, 'çevreyi temizlemek için yaptım' dedi! Seri katil Putin'e seslenip bunu istedi 200 kadını vahşice katlettiği düşünülen ve Rusya'da 'Kurt Adam' lakabıyla herkese korku salan evli ve bir çocuk babası seri katil Mikhail Popkov, yakalandığı zaman cinayetleri neden işlediği sorulduğunda "Çevreyi hayat kadınlarından temizlemek için yaptım." cevabını vermişti. Popkov, kafesinden Rus lider Vladimir Putin'e seslendi ve isteği ile pes dedirtti...
16.01.2023 Dünya
İsveç Dışişleri Bakanı: Amaç, İsveç'in NATO'ya üyelik başvurusunu sabote etmek
İsveç Dışişleri Bakanı: Amaç, İsveç'in NATO'ya üyelik başvurusunu sabote etmek İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin başkent Stockholm'de belediye binası önündeki provokasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada olayı ‘utanç verici hareket’ olarak nitelendirdi. Bakan Billström “Sorumlu kuruluş, amacının İsveç'in NATO'ya üyelik başvurusunu sabote etmek olduğunu açıkça ifade etmiştir” ifadelerini kullandı.
13.01.2023 Dünya
İsimleri, meslekleri ve görüntüleri aynı olan iki yabancı! DNA testinde şaşırtan sonuç
İsimleri, meslekleri ve görüntüleri aynı olan iki yabancı! DNA testinde şaşırtan sonuç Benzerlikleri herkesi şaşkına çeviriyor. İki beyzbol oyuncusu hem görüntü, hem de isim olarak birbirlerine benziyor. Rahatsızlıkları bile aynı. Öyle ki her ikisi de takımları tarafından yıllarca karıştırıldı. Akraba olup olmadıklarını öğrenmek için DNA testi yapıldı. İşte ilginç olayın detayları...
13.01.2023 Dünya
California’yı şiddetli yağışlar vurdu! Sel felaketinin nedeni: Atmosferik Nehir
California’yı şiddetli yağışlar vurdu! Sel felaketinin nedeni: Atmosferik Nehir ABD’nin California eyaletinde, geçen haftadan itibaren etkili olarak sel felaketine yol açan şiddetli yağışların sebebinin ‘atmosferik nehir’ olduğu açıklandı. ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer Dairesi (NOAA), 17 kişinin yaşamını yitirdiği hava olayını açıklayarak atmosferik nehrin yarattığı felaketin yanı sıra bölgesel su kaynağına katkıda bulunduğunu belirtti.
12.01.2023 Dünya
Uzmanlar uyardı: Soğuk havalar cilde zarar verebilir
Uzmanlar uyardı: Soğuk havalar cilde zarar verebilir Dış etkenlere gün boyunca maruz kalan cilt, soğuk havalarla zarar görmeye daha da açık hale geliyor. Northwestern Üniversitesi Feinberg Tıp Okulu Dermatoloji Başkanı Amy Paller, soğuk havalarda cildi tahriş olmaktan, egzama, kaşıntı, pullanma gibi problemlerden korumak için nemi içeride tutmak gerektiğine dikkat çekiyor.
12.01.2023 Sağlık
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun?
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun? Ukrayna'daki savaşın uzaması ve uygulanan yaptırımlarla zor günler geçiren Rusya'nın lideri Vladimir Putin, bakanlarla görüntülü görüştü. Görüşme sırasında daha önce Türkiye'ye tatile gelen Ticaret ve Sanayi Bakanı Denis Manturov'u görevini aksatmakla suçlayan Putin, 'Neden aptalı oynuyorsun?' dedi.
12.01.2023 Dünya
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı olumsuz etkilmeye devam ediyor. Son 24 saatte Kumluca'da metrekareye 145 kilogram yağış düşerken, fırtınanın hızı ise Kemer'de 122 kilometre ölçüldü. Lara bölgesinde çok sayıda iş yerinin camı kırıldı, yollarda kalan araçlar nedeniyle şehir trafiği kilitlendi. Zemin katlardaki evlerde su baskınları yaşandı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz ve çevresine fırtına uyarısında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
Tur otobüsünün altında Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalandılar
Tur otobüsünün altında Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalandılar Beyoğlu'nda tur otobüsünün altına saklanarak Yunanistan'a geçmek isteyen iki yabancı uyruklu kişi, şoförün fark etmesiyle yakalandı. Otobüsün altından çıkarılan iki kaçak polise teslim edildi.
8.01.2023 Yaşam
Nişanlanan gençler karşı karşıya geldi, 'rüya' bozuldu! Yargıtay'dan dikkat çeken karar
Nişanlanan gençler karşı karşıya geldi, 'rüya' bozuldu! Yargıtay'dan dikkat çeken karar Gençlerin nişanlandıktan sonraki tartışmaları ve darp iddiası, hem nişanın bozulmasına sebep oldu; hem de aileleri karşı karşıya getirip davalık etti. Gelin, damat tarafının kendisini ve annesini darp ettiğini öne sürdü ve manevi tazminat davası açtı. Yargıtay kararı ise emsal niteliğinde. Konuya ilişkin önemli detaylara yer veren uzman isim konunun nişanlılıkla bağlantısını da değerlendirdi. İşte detaylar...
25.12.2022 Gündem
Dursun Özbek Okan Buruk'la yollarını ayıracak listesindeki iki teknik adamla masaya oturacak
Dursun Özbek Okan Buruk'la yollarını ayıracak listesindeki iki teknik adamla masaya oturacak Süper Lig'in 13.haftasında oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş maçından önce 'Son Raund' programında derbiyle ilgili analizlerde bulunan Serdar Ali Çelikler ve Ali Ece Okan Buruk'a dikkat çekerken, ünlü yorumcu Çelikler'in Dursun Özbek'in ilgilendiği iki yabancı teknik direktörü açıklaması Sarı Kırmızılı camiada bomba etkisi yarattı.
1.11.2022 Galatasaray
Biri kampa katılmamış diğeri transfer olmak için isyan çıkarmıştı! G.Saray'da 2 yabancı yıldıza yeni sözleşme
Biri kampa katılmamış diğeri transfer olmak için isyan çıkarmıştı! G.Saray'da 2 yabancı yıldıza yeni sözleşme Süper Ligi'in ilk 8 haftalık periyodunda 17 puan toplayan ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu gösteren Galatasaray'da iki yabancı futbolcuya yeni sözleşme uzatılacak. Sezon başında kampa en geç gelen oyuncuların başında gelen genç yeteneğin yeni kontrata sıcak baktığı bildirilirken, La Liga'ya transfer olmak için takımda isyan çıkaran milli stoperin de yönetimle masaya oturacağı bildirildi.
4.10.2022 Galatasaray
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Suriye'ye terörist taşıyan kişiler yakalandı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Suriye'ye terörist taşıyan kişiler yakalandı İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Suriye'ye yeni örgüt mensubu taşıyan iki yabancı uyruklu şahıs yakalandı.
5.09.2022 Gündem
Valerien Ismael iki oyuncunun hesabını kesti! 'Size güle güle'
Valerien Ismael iki oyuncunun hesabını kesti! 'Size güle güle' Süper Lig'de ilk 4 hafta sonunda 10 puan toplayan Beşiktaş'ta iki futbolcuya yollar ayrılıyor...
31.08.2022 Beşiktaş
Fuhuş operasyonu: 2 kadın tutuklandı
Fuhuş operasyonu: 2 kadın tutuklandı İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir evde fuhuş yaptıkları iddiası üzerine polis ekiplerince gözaltına alınan iki yabancı uyruklu kadın tutuklandı.
18.07.2022 Yaşam
Kağıthane'de ne oldu, Kağıthane Gültepe'deki olay nedir? Kağıthane Gültepe cinayeti!
Kağıthane'de ne oldu, Kağıthane Gültepe'deki olay nedir? Kağıthane Gültepe cinayeti! Kağıthane Gültepe'deki olay nedir, Kağıthane cinayeti nasıl oldu? Kağıthane'de, Hamza Çıkrıkçı adlı kiracı, tartıştığı ev sahibi Şenel Tombul'u tabancayla vurarak öldürdü.
14.06.2022 Yaşam
Eski karısı iki erkek arkadaşıyla geldi! Sonra ortalık karıştı
Eski karısı iki erkek arkadaşıyla geldi! Sonra ortalık karıştı Güngören'de, boşandığı eski eşinden çocuğunu almak için velayet davası açan koca, eski eşinin arkadaşları tarafından darp edildiğini öne sürdü. Olay anı iş yerindeki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
15.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İki Yabancı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iki yabancı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.