Gazete Vatan Logo
Magazin Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum

Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum

Oyuncu Hande Erçel, hem iş insanı Hakan Sabancı ile ilişkisiyle hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Erçel, son olarak yüzü olduğu markanın lansmanında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Oyuncu, "Afra Saraçoğlu ve Serenay Sarıkaya'yı nasıl buluyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi.

Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum

Hande Erçel önceki gün Kuruçeşme'de yüzü olduğu markanın lansmanına katıldı. Gazetecilerin sorularına cevap veren oyuncu "Ben yeri geldiğinde kıpır kıpır yeri geldiğinde çok sakinim. Bu markada da bunu hissediyorum" dedi.

"BU NASIL BİR SORU!"

Muhabirlerin "Yatırımlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Erçel "Bu nasıl bir soru! Allah aşkına soruya bak!" diyerek sitem etti.

"BÜYÜMÜŞ VE GELİŞMİŞİZ"

Rol aldığı projenin (İki Yabancı) çekimleri bittikten sonra sevgilisi Hakan Sabancı ile tatil planının olduğunu söyleyen oyuncu partneri Burak Deniz ile ilgili "Benim için çok özel biri, oynamayı çok sevdiğim bir partner. Bu son işimizde ikimiz de şunu gördük, çok değişmiş, büyümüş ve gelişmişiz. Çok mutluyum onunla çalıştığım için" dedi.

"ÇOK BAŞARILI"

Hande Erçel "Afra Saraçoğlu ve Serenay Sarıkaya'yı nasıl buluyorsunuz?" sorularına ise "Çok başarılı ve çok tatlı buluyorum" diyerek cevap verdi.

Şimdilerde Hakan Sabancı ile sevgili olan Hande Erçel, Kerem Bürsin ile iki yıl önce rol aldıkları dizide başrolü paylaşmış ve kısa süre aşk yaşamaya başlamıştı. Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya ile dört yıllık ilişkisini 2019'da noktalamıştı.

Haberin Devamı