Hediyelik Eşya

Hediyelik Eşya

Son dakika hediyelik eşya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hediyelik eşya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hediyelik eşya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hediyelik Eşya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hediyelik eşya gelişmeleri de dahil olmak üzere 389 hediyelik eşya haberi bulunmuştur. Tüm hediyelik eşya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
İzmir'de, tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda yangın
İzmir'de, tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda yangın İzmir'in tarihi çarşısı Kemeraltı'da, bir hediyelik eşya dükkanında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.
1.02.2024 Gündem
Çanakkale yangını 20 yıllık emeklerini küle çevirdi döndü göz yaşları sel oldu: Canımızı zor kurtardık
Çanakkale yangını 20 yıllık emeklerini küle çevirdi döndü göz yaşları sel oldu: Canımızı zor kurtardık Salı günü öğlen saatlerinde Çanakkale’de çıkan orman yangını çok sayıda yerleşim alanını kullanılamaz hale getirdi. Yangının arasında canını zor kurtaran adamın hem iş yeri hem de hayvanları küle döndü. Onlarca hayvandan geriye acı tablo kalırken, yangın yerine gelen adam gördüğü tablo karşısında gözyaşlarına boğuldu. Basri Tezel bir hafta sonra kızının düğününü yapmaya hazırlanırken, tüm mal varlığının yangında kül olduğunu ifade etti.
24.08.2023 Gündem
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi Doğal ve kültürel varlıklarıyla öne çıkan Karadeniz Bölgesi’ne yabancı turist ilgisi çok hızlı artıyor. İlk yedi ayda Trabzon’a gelen yabancı ziyaretçi sayısı geçen yılı neredeyse ikiye katladı. Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, “Artan ilgi yolcu trafiğine de yansıyor. Trabzon bir cazibe merkezi oldu” dedi. Trabzon’un turizmde çok hızlı büyüdüğünü anlatan turizmciler ise “Trabzon, Antalya gibi bir destinasyon oluyor. Turizm çok güzel ama dengeli ve kontrollü büyümeliyiz. Tüm Karadeniz’e yaymalıyız” ifadelerini kullandı.
17.08.2023 Ekonomi
Akaryakıt, döviz, altın ve gümüş ile yarışıyor! Fiyatı uçuşa geçti...
Akaryakıt, döviz, altın ve gümüş ile yarışıyor! Fiyatı uçuşa geçti... Erzincan’da bakır ustaları, hediyelik eşya ve günlük mutfak gereçleri kullanımlarıyla kaybolmaya yüz tutmuş bakırcılığı yaşatmaya çaba gösteriyorlar. Pandeminin başlarında ham haliyle kilosu 45 TL olan bakır 302 TL’yi buldu.
18.07.2023 Gündem
1 TL’ye alıyor, 1.000 TL'ye satıyor! Taleplere yetişemiyor
1 TL’ye alıyor, 1.000 TL'ye satıyor! Taleplere yetişemiyor Samsun’da hediyelik eşya üreten Temel Samangül (60), 1 TL’ye toplattığı atık şişleri sanat eserine dönüştürerek, Avrupa’ya 50 euroya (1.000 TL) satıyor.
30.03.2023 Yaşam
Azerbaycan arama-kurtarma ekibi, ülkelerine uğurlandı
Azerbaycan arama-kurtarma ekibi, ülkelerine uğurlandı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Azerbaycan’dan Türkiye’ye gelen arama-kurtarma ekibinden 231 kişilik kafile, Adana’dan uğurlandı. Havalimanında hediyelik eşya alan Azerbaycan askerlerinden iş yeri sahibi para almadı.
2.03.2023 Gündem
Yasak 12 yıl sonra kalktı, esnafın yüzü güldü
Yasak 12 yıl sonra kalktı, esnafın yüzü güldü Adana’da İncirlik Hava Üssü’nde kente çıkışı yasak olan ABD askerlerinin yaklaşık 12 yıl aradan sonra tekrardan üst dışına çıkmalarına izin verildi. Karar, İncirlik Mahallesi esnafını sevindirirken, kapatılan birçok iş yeri yeniden açılmaya başladı.
23.01.2023 Yaşam
Yılbaşının simgesi 'yapay çam ağacı' cep yakıyor
Yılbaşının simgesi 'yapay çam ağacı' cep yakıyor Yılbaşı kutlamasında tercih edilen yapay çam ağacının fiyatı, geçen yıla göre 2 kat artarak 550 liradan satılıyor. Rusya-Ukrayna savaşı sonrası kentteki yabancı nüfusunun arttığı Antalya'da yılbaşı ağacının fiyatı, süslemeler de eklendiğinde 1200 lira ile 13 bin lira arasında değişiyor.
4.12.2022 Yaşam
İndirimi duyan akın etti! İstanbul'da mağazaya izdiham, açılış ertelendi
İndirimi duyan akın etti! İstanbul'da mağazaya izdiham, açılış ertelendi İstanbul Sultanbeyli'de açılışa özel indirim yapacağını duyuran mağazanın önüne gelenler uzun kuyruk oluşturdu. Kepenklerin açılmasıyla izdiham yaşanan mağazada açılış ertelendi.
8.09.2022 Gündem
FBI, 11 binden fazla sınıflandırılmamış hükümet belgesine ulaştı
FBI, 11 binden fazla sınıflandırılmamış hükümet belgesine ulaştı ABD Adalet Bakanlığı, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Florida'daki evinde FBI ajanları tarafından yapılan aramaya ilişkin yeni detayları paylaştı. Trump'ın evinde hediyeler, basın kupürleri ve "çok gizli" olarak sınıflandırılan boş kutularla birlikte 11 binden fazla sınıflandırılmamış hükümet belgesi bulunduğu duyuruldu.
2.09.2022 Dünya
Türkiye'ye tatile gelen Rus turistlerin bir numaralı hediyelik tercihi! Rusya'da 5 kat pahalı...
Türkiye'ye tatile gelen Rus turistlerin bir numaralı hediyelik tercihi! Rusya'da 5 kat pahalı... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaş sonrası yaptırımlarla boğuşan Rusya'da halk ilaç kıtlığına çözümü tatile geldikleri Türkiye'de buluyorlar. Savaşın gölgesinde Türkiye’ye gelen Rus turistlerin bir numaralı hediyelik tercihi ‘ilaç’ oldu. Ruslar, ülkelerinde pahalı olan ağrı kesiciler ve depresyon hapları gibi ilaçları tatil dönüşü yanlarında götürüyor. Rus gümrük polisi bu duruma sessiz kalıyor.
26.08.2022 Dünya
Tüm zamanların rekoru kırıldı! 3 milyon dolara yaklaşacak
Tüm zamanların rekoru kırıldı! 3 milyon dolara yaklaşacak Türkiye'ye dolar yağacak. Tüm zamanların ilk yarı rekoru kırıldı. Turizim gelirlerinde büyük artış yaşanıyor. Türkiye alışveriş turizminde de öne çıktı. Salgın öncesi yıl olan 2019’da 1,6 milyon turist sadece alışveriş için Türkiye’yi tercih ederken, 2022'nin ilk yarısında bu rakam 1,2 milyona çıkarak tüm zamanların ilk yarı rekorunu kırdı. Bakanlık ise alışveriş turizmi tanıtım filmi çalışmalarına başladı.
24.08.2022 Ekonomi
Kadın kooperatifleri için dijital dönüşüm hamlesi!
Kadın kooperatifleri için dijital dönüşüm hamlesi! Emekten Sepete Kadın Kooperatiflerini Destekleme Programı’nın ilk yıl etki sonuçları açıklandı.
8.06.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Çamlıca Kulesi'ni bir yılda 563 bin kişi ziyaret etti
Bakan Karaismailoğlu: Çamlıca Kulesi'ni bir yılda 563 bin kişi ziyaret etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da Çamlıca Kulesi'ni bir yılda 563 bin kişinin ziyaret ettiğini açıkladı.
29.05.2022 Siyaset
Sipariş etmediğiniz bir şey kargodan gelirse ne yaparsınız? Alırsanız parasını ödemek zorunda mısınız?
Sipariş etmediğiniz bir şey kargodan gelirse ne yaparsınız? Alırsanız parasını ödemek zorunda mısınız? Sipariş edilmeyen bir ürünü teslim almak, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'a göre başka, Türk Borçlar Kanunu'na göre başka sonuçlar doğuruyor. Sipariş etmediğimiz bir ürünü teslim aldıktan sonra hatta kargodan çıkan ürünü kullansak bile gönderici ve satıcı bize karşı bir hak ileri süremiyor. Çünkü TKHK md 7 diyor ki, "Sipariş edilmeyen malların gönderilmesi ya da hizmetlerin sunulması durumunda, tüketiciye karşı herhangi bir hak ileri sürülemez. Bu hallerde, tüketicinin sessiz kalması ya da mal veya hizmeti kullanmış olması, sözleşmenin kurulmasına yönelik kabul beyanı olarak yorumlanamaz." Bu düzenlemeye göre, sipariş etmediği bir ürünü teslim alanlar, bu ürünü ister kullanırlar, isterlerse başkasına verirler, isterlerse çöpe atarlar. Tamamen serbestler. Sebebi, TKHK md 7. Sonucu hukuken oldukça ağır bir düzenleme. Bu sebeple diyoruz ki, ısmarlamadığı ürünü bilerek alan kimsenin Türk Medeni Kanunu'nun 2'nci maddesinde düzenlenmiş olan dürüstlük kuralı gereği, önce göndericiyi bilgilendirmesi gereklidir. Yoksa bu düzenleme, göndericinin hatasından yaralanma, çıkar sağlama düşüncesini hukuken teşvik eden bir düşünceye dayanmamaktadır.
9.04.2022 Ekonomi
Kaçak tütünde vergi kaybı 30 milyar lira
Kaçak tütünde vergi kaybı 30 milyar lira Türkiye'de yasadışı tütün mamulü ticaretinin yüzde 20’lerin üzerinde olduğu tahmin ediliyor. Devletin vergi kaybının ise 30 milyar TL civarında olduğu hesaplanıyor.
5.04.2022 Ekonomi
Kamyonet hediyelik eşya dükkanına girdi: 5 yaralı
Kamyonet hediyelik eşya dükkanına girdi: 5 yaralı Adıyaman'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, hediyelik eşya dükkanına girdi. Kazada kamyonetteki aileden 5 kişi yaralandı.
26.03.2022 Yaşam
Zincir marketlerle ilgili flaş gelişme! Bakkal, fırın, kırtasiye, manav, kasap ve zücaciyeci...
Zincir marketlerle ilgili flaş gelişme! Bakkal, fırın, kırtasiye, manav, kasap ve zücaciyeci... Son dakika haberi... Zincir marketlerle ilgili flaş gelişme! Perakende Yasası geliyor, artık tamamen değişiyor. Meclis’e sunuldu; tütün mamulü, alkollü içki, mobilya, cep telefonu, elektronik eşya ve beyaz eşya, kırtasiye ürünleri, züccaciye, hırdavat, oyuncak, tekstil, konfeksiyon ve hazır giyim, hediyelik eşya, oto yedek parça ve aksesuar, kesme çiçek, işlenmemiş et ürünleri, deniz ürünleri, unlu mamul ve pastane ürünleri... Hepsini kapsıyor. Bakkal, fırın, kırtasiye, manav, kasap ve zücaciyeci esnafına sevindiren haber geldi. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Taslak halinde Meclis'te bekleyen ve esnafın haksız rekabete karşı korunmasının tek yolu olan Perakende Yasası bir an önce hayata geçirilmeli" dedi.
13.01.2022 Ekonomi
Samuray kılıcında hediyelik kılıfı! Satışı 68 yıldır yasak ama...
Samuray kılıcında hediyelik kılıfı! Satışı 68 yıldır yasak ama... Ataşehir'de önceki gün mimar Başak Cengiz, sokak ortasında samuray kılıcıyla öldürüldü. Saldırganın evinde ise 15 kılıç ele geçirildi. Türkiye’yi yasa boğan cinayetin ardından bu tür saldırı aletlerinin yasak olmasına rağmen ‘hediyelik’ kılıfı altında satıldığı ortaya çıktı.
12.11.2021 Gündem
Devlet destek veriyor! Binlerce hükümlü hibe ile kendi işini kurdu
Devlet destek veriyor! Binlerce hükümlü hibe ile kendi işini kurdu Hibe veriliyor, binlerce kişi devlet desteği ile kendi işinin patronu oldu. Hayvancılık, arıcılık, tekstil, oto yıkama, oto tamiri, kuaför emlak, otelcilik ve spor merkezi... Adalet Bakanlığı’nın adımı umut kapısı oldu. 2014 yılından bu yana Türkiye İş Kurumu ile yürütülen proje ile 2 bin 155 eski hükümlü kendi işini kurdu.
17.10.2021 Ekonomi
Craftistanbul başladı
Craftistanbul başladı El sanatları üretenler için; turistik hediyelikler, evlerde, ofislerde kullanılan dekoratif eşyalar ve özgün kişisel giysiler, aksesuarlar önemli bir pazar. Dünya ülkelerinin geleneksel ve çağdaş el sanatlarını tanıtmak amacıyla düzenlenen CRAFTİSTANBUL El Sanatları Fuarı başladı.
8.10.2021 Kültür Sanat
Faizsiz kredi verilecek, borçlar ertelenecek
Faizsiz kredi verilecek, borçlar ertelenecek Bakan Varnak açıkladı. Destek ödemeleri ile ilgili detaylar netleşti. Faizsiz acil destek kredisi, vergi ve borçların ertelenmesi, kira yardımı gibi destekler sağlanacak. Zor durumdaki vatandaşa devlet eli uzanıyor. Afet bölgesi ilan edilen yerlerde yaşayan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi adına önemli adımlar atılıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, afet bölgelerindeki vatandaşlara destek verileceğini belirterek, “Milletimiz müsterih olsun. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti olarak, devlet-millet el ele verecek bu zor günleri tez zamanda, hep birlikte atlatacağız” dedi.
1.08.2021 Ekonomi
Çamlıca Kulesi'ne yoğun ilgi
Çamlıca Kulesi'ne yoğun ilgi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çamlıca Kulesi'nin 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince yaklaşık 30 bin, ziyarete açıldığı 1 Haziran 2021'den bugüne kadar ise 98 bin 418 kişi tarafından ziyaret edildiğini bildirdi.
26.07.2021 Yaşam
Kredi kartı, kredi, elektrik, su, doğalgaz faturaları! Herkesi ilgilendiriyor, sakın bunu yapmayın...
Kredi kartı, kredi, elektrik, su, doğalgaz faturaları! Herkesi ilgilendiriyor, sakın bunu yapmayın... Kredi kartı, kredi, elektrik, su, doğalgaz faturaları... Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Kredi kartı, kredi borcu ya da fatura ödeyecekler, tarihi geçirmemek için otomatik ödeme talimatı veriyor. Ancak hesapta para yoksa, kredili mevduat hesabından ödeme alınıyor. Bu da aylık yüzde 1.98 faiz işlenmesine yol açıyor. Ayrıca avans hesap yoksa ve ödemeler de gecikirse bu durumda aylık yüzde 2.28 gecikme faizi devreye giriyor. Kredi kartının böyle olasılıklar için dikkatli kullanılması ve fatura günlerinin kaçırılmaması büyük önem taşıyor.
23.07.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hediyelik Eşya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hediyelik eşya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.