Havyar

Havyar

Son dakika havyar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan havyar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını havyar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havyar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havyar gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 havyar haberi bulunmuştur. Tüm havyar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Av yasağı başladı! Balık fiyatları tezgahlara yansıdı
Av yasağı başladı! Balık fiyatları tezgahlara yansıdı Çanakkale Boğazı ile uluslararası sularda 15 Nisan itibarıyla gırgır ve troller için av yasağı başlamasıyla tezgahlarda balık çeşidi azaldı, fiyatlar arttı. Balıkhane esnafı Hasan Doğuş Tunç, “Bu balık çıkmıyor anlamına gelmiyor. Balık çıkıyor ama neye yansıdı? Fiyatlara, milletin alım gücüne yansıdı. Yasaklardan önce kilosunu iriliğine göre 90, 100, 120 liraya kadar sattığımız istavrit balığı ikiye katladı, 200 lira, 220 lira oldu" diye konuştu.
19.04.2024 Gündem
Sitikolin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Sitikolin Barındıran Gıdalar Listesi...
Sitikolin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Sitikolin Barındıran Gıdalar Listesi... Sitikolin, protein içeren gıdalarda bulunan bir maddedir. Yumurta sarısı, karaciğer, soya fasulyesi, et, sakatatlarda bulunmaktadır. Vücudun ürettiği amino asidi ve metionin maddelerinden oluşan sitikolin suda çözülmektedir. Yapılan araştırma sonuçlarına göre sitikolinden zengin beslenmenin önemi ifade edilmektedir.
12.01.2024 Sağlık
Vitamin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Vitamin Barındıran Gıdalar Listesi...
Vitamin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Vitamin Barındıran Gıdalar Listesi... Vitamin, vücuda bağışıklık kazandırır ve gıdalardan alınması gerekir. Kan hücrelerinin yapımından cilt hastalıklarının giderilmesine kadar vücudun büyük işleyişinde vitaminler yer alır. 
3.01.2024 Sağlık
Erol Simavi kimdir, nereli, ne zaman ve kaç yaşında öldü? Erol Simavi’nin hayatı…
Erol Simavi kimdir, nereli, ne zaman ve kaç yaşında öldü? Erol Simavi’nin hayatı… Cüneyt Arkın "Benim Kahramanım Türk Halkıdır" kitabında, Hürriyet'in eski sahibi Erol Simavi tarafından ölümle tehdit edildiğini anlattı. Söz konusu açıklamaların ardından Erol Simavi kimdir, nereli, ne zaman ve kaç yaşında öldü? Sorularına yanıt aranma başladı. İşte Erol Simavi’nin hayatı…
30.03.2022 Magazin
Biden son dakika duyurdu! Rusya'ya bir yaptırım darbesi daha
Biden son dakika duyurdu! Rusya'ya bir yaptırım darbesi daha ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'ya karşı uygulanacak yeni yaptırımları açıkladı. Biden, Ukrayna'ya saldırıları nedeniyle Rusya ile "ticari ilişkilerini" askıya aldıklarını açıkladı.
11.03.2022 Dünya
KDV indirimi ne zaman başlıyor, KDV indirimi 2022 neleri kapsıyor? Temel gıdada KDV indirimi bugün mü başlayacak, hangi ürünlerde olacak?
KDV indirimi ne zaman başlıyor, KDV indirimi 2022 neleri kapsıyor? Temel gıdada KDV indirimi bugün mü başlayacak, hangi ürünlerde olacak? KDV indirimi 2022 ne zaman çıkacak, neleri kapsıyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığınca düzenlenen "Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri" tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, "KDV Sistemini Sadeleştirme Programı" kapsamında temel gıda ürünlerinde yüzde 8 olan KDV'yi yüzde 1'e indirdiklerini açıklamıştı. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar KDV indirimi ne zaman başlıyor, KDV indirimi 2022 neleri kapsıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı.
14.02.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, çay, şeker, süt yumurta, peynir, bebek maması fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İndirim bugün fiyatlara yansıyor!
Ayçiçek yağı, çay, şeker, süt yumurta, peynir, bebek maması fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İndirim bugün fiyatlara yansıyor! Ayçiçek yağı, çay, şeker, süt yumurta, peynir, bebek maması fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! KDV indirimi bugün fiyatlara yansıyor. Gıdada KDV indirimi süt, yoğurt, peynir, kırmızı et, beyaz et, bulgur, nohut gibi tüm bakliyat ürünleri, su, çay, şeker, tuz, sıvı ve katı yağlar, bebek maması, makarna, zeytin ve bunlardan yapılan ürünlerin fiyatlarında geçerli olacak. Bugün itibarıyla listede yer alan ürünlerde ciddi indirimler beklenirken, enflasyonla mücadele timleri de sahaya iniyor. Vergi müfettişleri, denetmenlerinin yer aldığı timler, KDV indirimlerinin fiyatlara yansımasını yerinden denetleyecek. Sadece raflara değil, geçmişe yönelik alım, satım fiyatları da karşılaştırılacak.
14.02.2022 Ekonomi
KDV indirimi yarın başlıyor! Hangi ürünün fiyatı ne kadar düşecek? Tek tek açıklandı, sıvı yağ, makarna, şeker,  yumurta, patates, soğan, biber, domates, salatalık ve...
KDV indirimi yarın başlıyor! Hangi ürünün fiyatı ne kadar düşecek? Tek tek açıklandı, sıvı yağ, makarna, şeker, yumurta, patates, soğan, biber, domates, salatalık ve... Gıda fiyatlarındaki fahiş artış nedeni ile hükümet harekete geçti. KDV'de yapılan düzenleme ile fiyatların aşağı çekilmesi amaçlanıyor. KDV indirimi yarından itibaren market raflarına yansıyacak. KDV indirimi ile gıda maddelerinin fiyatları düşecek. Uzun süredir kur hareketleri bahane edilerek fiyatlar yuları çekiliyordu. Öyle ki bazı marketler sadece etiket değiştirmek için personel görevlendirmişti. Vatandaşlar her alışverişlerinde farklı fiyatlarla karşılaşıyordu. Yarından itibaren marketlerde yeni fiyatlar geçerli olacak. Bu kez etiketler fiyatları düşürmek için değiştirilecek. Fiyat değişikliği yapmayan marketleri ise cezai yaptırım bekliyor. Sıkı denetim başlıyor. Bakan Muş yaptığı açıklamada, "81 ilimizdeki Ticaret Müdürlüklerimize talimatımızı verdik. Pazartesi günü itibariyle denetimlerimizi daha da yoğunlaştıracağız" diye konuştu.

Peki hangi ürünün fiyatı ne kadar düşecek? Tüm tüketiciler bu sorunun yanıtını merak ediyor. Tek tek açıklandı. Sıvı yağdan makarnaya, şekerden çaya tüm gıda ürünlerinin fiyatları belli oldu. İşte KDV indirimi sonrası marketlerde uygulanacak yeni fiyatlar...
13.02.2022 Ekonomi
Ağına takılan balık türünü görünce hayrete düştü! Havyarı 2 milyon lira...
Ağına takılan balık türünü görünce hayrete düştü! Havyarı 2 milyon lira... Son zamanlarda Keban Baraj gölünde görülmeye başlanan Sibirya Mersin balığı bir balıkçının daha ağına takıldı. İlk defa böyle bir türle karşılaşan balıkçı, şaşkınlık yaşarken, ağa takılan balığı yeniden göle bıraktı.
15.01.2022 Gündem
Çok ilginç bir karaktere hayat veriyor!
Çok ilginç bir karaktere hayat veriyor! Gönül Dağı'nın Kurban Bayramı’nda ekrana gelecek Gönül Dağı "Kurban" özel bölümünde, sanat dünyasının usta ismi Zerrin Sümer de rol alıyor.
18.07.2021 Televizyon
Hayvanları koruma kanunu çıktı mı? Hayvanları Koruma Kanunu maddeleri nelerdir, içeriği ve idari cezalar
Hayvanları koruma kanunu çıktı mı? Hayvanları Koruma Kanunu maddeleri nelerdir, içeriği ve idari cezalar Hayvanları koruma kanunu çıktı mı? Hayvanları Koruma Yasası, TBMM'de kabul edildi. Hayvanları Koruma Kanunu ile Türk Ceza Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, Hayvanları Koruma Kanunu'nun tanımları düzenleyen maddesinde değişiklik yapılarak "süs" ibaresi çıkarılacak. Hayvanlara işkence yapmak, hayvanlara cinsel saldırıda bulunmak ve tecavüz etmek fiilleri suç kapsamına alınacak. Hayvanlara cinsel saldırıda bulunan ve tecavüz eden kişiye 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası uygulanabilecek. İşte Hayvanları Koruma Kanunu maddeleri ve içeriği…
9.07.2021 Gündem
Hayvanları Koruma Kanunu, TBMM Komisyonunda kabul edildi
Hayvanları Koruma Kanunu, TBMM Komisyonunda kabul edildi Hayvanları Koruma Kanunu ile Türk Ceza Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi.
7.07.2021 Siyaset
Korkutan açıklama: Böyle giderse balıkçılık biter!
Korkutan açıklama: Böyle giderse balıkçılık biter! Balıkesir’deki balıkçılar av sezonunun kapanmasına sayılı günler kala balık mevsimini değerlendirdi. Bu yıl balık sezonunun iyi geçmediğini vurgulayan tecrübeli balıkçılar, bilinçsiz avlanmayla balıkçılığın sonunun geldiğini söyledi.
25.02.2020 Ekonomi
“Erkeklere fesleğen, kadınlara bitter çikolata”
“Erkeklere fesleğen, kadınlara bitter çikolata” Vücudun ihtiyaç duyduğu besinleri tüketmek hem bedensel hem ruhsal sağlığı etkiliyor. Kış aylarında enerji düşüklüğü insanlarda yaygın olarak görülürken cinsel anlamda isteksizlik de görülebileceğini uzmanlar belirtiyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Duygu Yıldırım, haftada 2 kez balık tüketmenin dopamin salgısını arttırdığını ve cinsel isteği yükseltmeye yardımcı olduğunu belirtti.
5.02.2020 Sağlık
22 Kasım Cuma İstanbul’da yaşanacak elektrik kesintileri! BEDAŞ İstanbul planlı elektrik kesintisi programı
22 Kasım Cuma İstanbul’da yaşanacak elektrik kesintileri! BEDAŞ İstanbul planlı elektrik kesintisi programı BEDAŞ, İstanbul’da yaşanacak planlı elektrik kesinti listesini yayımladı. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı elektrik kesintisine göre İstanbul’da birçok semt ve mahallede elektrik kesintisi yaşanacak. İşte 22 Kasım Cum İstanbul’da yaşanacak elektrik kesintileri listesi…
22.11.2019 Yaşam
Çevre felaketi! Binlercesi öldü
Çevre felaketi! Binlercesi öldü Manyas Gölü’nden doğan Kara Dere’de binlerce balık telef oldu. İddiaya göre balık ölümleri bölgeye yakın bir maya fabrikasının atık suyundan kaynaklanıyor.
8.11.2019 Yaşam
Putin ve Şi Cinping krep hazırladı
Putin ve Şi Cinping krep hazırladı Vladimir Putin, Çin Başkanı Şi Cinping ile birlikte havyarlı "krep" hazırlayarak yedi.
11.09.2018 Dünya
Aleyna Tilki'nin paylaşımı mide bulandırdı!
Aleyna Tilki'nin paylaşımı mide bulandırdı! Geçtiğimiz günlerde ABD'den Türkiye'ye dönen genç şarkıcı Aleyna Tilki, paylaştığı kahvaltı tabağıyla ağızları açıkta bıraktı.
31.01.2018 Magazin
Ameliyatsız tekniklerle genç görünün
Ameliyatsız tekniklerle genç görünün Yeni yıla daha güzel girmek istiyorsanız dermatolojinin size sunduğu ameliyatsız tekniklerden faydalanabilirsiniz.
1.12.2017 Arşiv
2000 dolarlık pizza
2000 dolarlık pizza New York’ta Wall Street Borsası yakınlarında bir restoran, borsada kazandığı paraları saçmak isteyen Amerikalılar için 2 bin dolarlık pizza yaptı.
28.09.2017 Dünya
Korkunç iddialar: Kim'in seks köleleri var! 'Füze savarlarla öldürdü!'
Korkunç iddialar: Kim'in seks köleleri var! 'Füze savarlarla öldürdü!' Kuzey Kore'nin çılgın lideri Kim Jong-un'un genç kızlardan oluşan bir haremi olduğu ve neredeyse her gün bu kızların elinden havyar yediği öne sürüldü. İddiayı, Kim Jong-un'a yakın üst düzey bir askerin ülkeden kaçan kızı ortaya attı. Genç kız, porno film çekmekle suçlanan müzisyenlerin füze savar silahlarla nasıl katledildiğini de anlattı.
21.09.2017 Dünya
Beachlerin yeni gözdesi 220 liralık burgerler
Beachlerin yeni gözdesi 220 liralık burgerler Alaçatı ve Bodrum beachlerinde lahmacun ve pide trendi yerini hamburgere bıraktı. Geçen yıllara göre hamburger satışlarının artığı mekanlarda en pahalı hamburger 220 TL iken en ucuzu 27,5 TL.
4.08.2017 Arşiv
Kefal yumurtaları 500 liradan satılıyor
Kefal yumurtaları 500 liradan satılıyor Karadeniz'de balıkçılar tarafından avlanan kefal yumurtaları tuzlanıp, kurutulduktan sonra havyarlar olarak kilogramı 500 liradan tezgahlarda yerini alıyor.
3.07.2017 Ekonomi
Murat Yıldırım'dan kötü haber! Başarısız oldu
Murat Yıldırım'dan kötü haber! Başarısız oldu Başarılı oyuncu Murat Yıldırım'ın ticaret hayatı istediği gibi gitmedi. Yıldırım, Mehmet Tosmur’la Bebek’te açtıkları dükkanı kapatmak zorunda kaldı. İşte Murat Yıldırım'ın ticaret hayatındaki ilk tecrübeyi sonlandırma sebebi...
1.05.2017 Magazin
Bulutların üstünde damak çatlatan lezzetler
Bulutların üstünde damak çatlatan lezzetler Dünyanın etrafını uçakla 17 kez dolaşan, havayollarının ikramlarını konu alan inflightfeed.com sitesinin de sahibi olan yazar Nik Loukas’ın hazırladığı “en iyi yemek sunan havayolları” listesinde THY’yi dünyanın en lezzetlisi seçti.
8.04.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Havyar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havyar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.