Hava Operasyonu

Hava Operasyonu

Son dakika hava operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hava operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hava operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hava Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hava operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.661 hava operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm hava operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
DEAŞ lideri Ebu İbrahim el-Haşimi el-Kureyşi öldürüldü! ABD Başkanı Biden açıkladı
DEAŞ lideri Ebu İbrahim el-Haşimi el-Kureyşi öldürüldü! ABD Başkanı Biden açıkladı ABD'nin Suriye'de düzenlediği operasyonda DEAŞ lideri Ebu İbrahim el-Haşimi el-Kureyşi öldürüldü. Açıklama ABD Başkanı Biden'dan geldi.
3.02.2022 Dünya
Dev operasyonun şifreleri ortaya çıktı: Aylarca sürdü, ajanlar ve...
Dev operasyonun şifreleri ortaya çıktı: Aylarca sürdü, ajanlar ve... Güvenlik kaynakları, TSK'nın dün gece Irak'ın kuzeyindeki terör kamplarına yönelik başlattığı Pençe Şimşek ve Pençe Yıldırım harekatının Türkiye'nin terör örgütü PKK'yı bitirme kararlılığının en önemli göstergesi olduğu değerlendirmesi yaptı. Harekatın başarılı şekilde başladığı ve sürdürüldüğünü belirten güvenlik kaynakları, operasyonun etkinliğinde 3 temel faktörün rol aldığını bildirdi. Buna göre hedeflerin belirlenmesinde son teknoloji ürünlerin kullanılması, MİT'in bölgedeki güçlü yerel ağından üst seviyede yararlanılması ve devletin güvenlik birimlerinde teknik kapasitenin artmasına dikkat çekildi.
24.04.2021 Gündem
Türkiye Pençe-Kartal operasyonuyla dünyaya mesaj verdi
Türkiye Pençe-Kartal operasyonuyla dünyaya mesaj verdi Türkiye'nin Kuzey Irak'taki terör yuvalarına yönelik operasyonu dünyada ses getirdi. Türkiye operasyonla PKK’yı koruyup, kollayan CIA, MOSSAD gibi istihbarat örgütlerine de mesaj vermiş oldu.
18.06.2020 Gündem
Libya ordusu hava unsurları son 24 saatte Hafter mevzilerine 12  operasyon düzenledi
Libya ordusu hava unsurları son 24 saatte Hafter mevzilerine 12 operasyon düzenledi Libya ordusu, son 24 saatte ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı milislere ait mevzilere 12 hava operasyonu düzenledi.
7.05.2020 Dünya
Libya hükümeti hava kuvvetleri, saldırı hazırlığındaki Hafter  milislerini vurdu
Libya hükümeti hava kuvvetleri, saldırı hazırlığındaki Hafter milislerini vurdu Libya hükümetine bağlı hava kuvvetleri, ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'in saldırı hazırlığındaki milislerini taşıyan otobüsü hedef aldı.
1.05.2020 Dünya
Kritik saatler! Sabaha karşı peş peşe 5 hava operasyonu
Kritik saatler! Sabaha karşı peş peşe 5 hava operasyonu Libya hükümeti askeri birliklerinden Vatiyye Hava Üssü'ne 5 hava operasyonu
1.05.2020 Dünya
MHP lideri Devlet Bahçeli: Güç kullanmak kaçınılmazdır
MHP lideri Devlet Bahçeli: Güç kullanmak kaçınılmazdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib'de Türk askerlerine yönelik gerçekleştirilen hava saldırısına ilişkin, "Suriye hava sahasının Rusya tarafından açılıp açılmaması hükmünü tümden kaybetmiş, artık güç ve zor kullanmak kaçınılmaz bir mecburiyet haline gelmiştir" dedi.
28.02.2020 Siyaset
Barış Pınarı Harekatı nedir? Nerede? Nereleri Kapsıyor?
Barış Pınarı Harekatı nedir? Nerede? Nereleri Kapsıyor? Fırat’ın doğuna yönelik operasyonlar Barış Pınarı Harekâtı ile başladı.Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Suriye Milli Ordusu, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Fırat’ın doğusuna kara harekâtına başladı” ifadeleriyle duyurdu. Barış Pınarı Harekâtı nedir? Barış Pınarı Harekâtı nereleri kapsıyor?
10.10.2019 Gündem
Rus uçakları Halep'i vurdu!
Rus uçakları Halep'i vurdu! Suriye'deki Beşşar Esed rejimi ve destekçisi Rusya, Heyet Tahrir Şam’ın İdlib’den Halep’e kimyasal silah saldırısı düzenlediğini iddia etti. İddianın ardından Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) hattını vuran Rusya’nın yaptığı açıklamanın aksine, havan topları kimyasal sıvıyı gaza çevirmeye imkan vermiyor.
25.11.2018 Dünya
Kuzey Irak'a hava operasyonu: 15 terörist öldürüldü
Kuzey Irak'a hava operasyonu: 15 terörist öldürüldü Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Gara, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 15 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.
10.11.2018 Gündem
ABD’den Somali’de hava operasyonu!
ABD’den Somali’de hava operasyonu! Amerika Birleşik Devletleri Afrika Komutanlığının Somali’de düzenlediği hava operasyonunda 2 militanın öldürüldüğü belirtildi.
13.09.2018 Dünya
İdlib’de kritik haftaya girildi
İdlib’de kritik haftaya girildi Suriye ordusu, İdlib’i geri almak için harekâta hazırlanırken, ABD’nin 3 milyon sivilin yaşadığı kent için çözüm arayışları henüz sonuç vermedi
2.09.2018 Dünya
150 rokete jet misilleme
150 rokete jet misilleme İsrail ordusu, Hamas militanlarının hafta ortasında düzenlediği roket saldırılarına karşılık Gazze Şeridi’ne hava operasyonu düzenledi. Saldırılarda hamile bir kadınla 18 aylık bir bebek dahil 3 kişi öldü
12.08.2018 Dünya
İçişleri Bakanlığı: İbrahim Çoban öldürüldü
İçişleri Bakanlığı: İbrahim Çoban öldürüldü Tunceli’de dün düzenlenen operasyonda kırmızı kategoride bulunan terör örgütü üyesi İbrahim Çoban etkisiz hale getirildi. Teröristin çok sayıda hain saldırıyla bağlantılı olduğu açıklandı.
12.08.2018 Gündem
150 rokete jet misilleme
150 rokete jet misilleme İsrail ordusu, Hamas militanlarının hafta ortasında düzenlediği roket saldırılarına karşılık Gazze Şeridi’ne hava operasyonu düzenledi. Saldırılarda hamile bir kadınla 18 aylık bir bebek dahil 3 kişi öldü
9.08.2018 Dünya
Teröristler kafasını bile çıkaramıyor! Tamamen yasakladılar
Teröristler kafasını bile çıkaramıyor! Tamamen yasakladılar 35 üst düzey PKK’lının vurulmasının ardından örgüt, sinyal verici cihazları yasakladı, korkudan kurye kullanmaya başladı.
23.06.2018 Gündem
Mehmetçik, İran sınırına ilerliyor
Mehmetçik, İran sınırına ilerliyor PKK’lı teröristleri Kandil’den temizlemek için harekât başlatan güvenlik güçleri, yönünü İran sınırına çevirdi. Komandolar, İran sınır hattında bulunan stratejik Şekif Dağı’na ulaştı.
21.06.2018 Gündem
PKK, Kandil’de sivillerin cep telefonlarını topladı!
PKK, Kandil’de sivillerin cep telefonlarını topladı! TSK’nın, Kandil harekâtı başarıyla sürerken terör örgütü PKK’nın, Kandil ve çevresindeki köylerden bilgi akışını engellemek için sivillerin telefonlarını topladığı, Gocan, Zergele, Berazgir ve Halgurt ile 6 bölgede baz istasyonlarını devre dışı bıraktığı öğrenildi. Sivil köylülerin sokağa çıkmasına yasak getiren bölücü örgüt, bölgeye girişlerde de kontrolü artırdı.
20.06.2018 Gündem
Son dakika: Kandil'e hava harekatı
Son dakika: Kandil'e hava harekatı Irak kuzeyi Kandil bölgesine dün yapılan hava harekatında teröristlerce sığınak, silah mevzisi, mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi.
16.06.2018 Gündem
TSK'dan PKK'ya hava operasyonu
TSK'dan PKK'ya hava operasyonu Irak'ın kuzeyindeki Zap, Hakurk ve Kandil'e dün düzenlenen hava harekatlarında teröristlerin sığınak, barınak ve silah mevzisi olarak kullandığı hedefler imha edildi.
8.06.2018 Gündem
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması!
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması! NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Beğensek de beğenmesek de Türkiye NATO sınırlarını korumada kilit rol oynuyor." dedi.
19.04.2018 Dünya
ABD Savunma Bakanı Mattis: Ordu hazır
ABD Savunma Bakanı Mattis: Ordu hazır ABD Savunma Bakanı Mattis, ordunun olası seçenekleri Trump'a sunmaya hazır olduğunu açıkladı. Daily Telegraph gazetesi, İngiliz denizaltılarının Suriye'yi vurmak üzere füze menzili içine gönderildiğini aktardı.
11.04.2018 Dünya
Afrin’e hava operasyonu
Afrin’e hava operasyonu Büyük oranda teröristlerden temizlenen Afrin’e dün yeni bir hava harekatı yapıldı. Türk savaş uçakları, Racu bölgesinde dağlık alanlara saklanan teröristlere operasyon düzenledi
2.04.2018 Gündem
TSK'den Afrin'e hava operasyonu
TSK'den Afrin'e hava operasyonu Türk savaş uçakları, Zeytin Dalı Harekatı sırasında sıkışarak dağlık alanlara gizlenen terör örgütü YPG/PKK mensuplarına yönelik operasyon düzenledi.
2.04.2018 Gündem
Teröristlere bomba yağıyor
Teröristlere bomba yağıyor Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin'in Cinderes beldesindeki terör hedeflerine hava operasyonu düzenliyor.
5.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hava Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hava operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.