Biden

Biden

Son dakika biden haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan biden ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını biden haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Biden

haberleri sayfasında son dakika yaşanan biden gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.375 biden haberi bulunmuştur. Tüm biden haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi İsrail'in Filistin topraklarındaki katliamları devam ederken kritik gelişmeler yaşanıyor. Hizbullah'ın, Lübnan'dan İsrail'e 40 roket fırlatıldığı belirtildi. İsrail'den yapılan ilk açıklamada, "Lübnan topraklarından geçen 40 füze saldırısı yapıldı. 2 Hizbullah İHA'sını imha ettik. Saldırıların çoğunu durdurduk" denildi.
12.04.2024 Dünya
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen güneş tutulması öncesinde ‘hatırlatma’ notuyla bir uyarı paylaşan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, eski başkanı Trump’ın 2017’deki tutulmayı çıplak gözle takip ettiği fotoğrafı paylaştı. Clinton,“ Hatırlatma: Lütfen güneş tutulmasına doğrudan bakan bir adamdan tıbbi tavsiye almayın” dedi.
9.04.2024 Gündem
İran dünyaya duyurdu: İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu
İran dünyaya duyurdu: İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu Irak'taki İslami Direniş, İsrail'in Tel Aviv yakınlarındaki en büyük havalimanı Ben Gurion'u vurduğunu açıkladı. İran destekli grubun açıklaması sonrası İran devlet televizyonu saldırı haberini doğruladı. İslami Direniş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıda kullanılan drone'un görüntülerine de yer verdi.
12.03.2024 Gündem
Ramazan ayının başlamasıyla dünya lierlerinden tebrik mesajları yağdı
Ramazan ayının başlamasıyla dünya lierlerinden tebrik mesajları yağdı İslam aleminin bugün Ramazan ayının ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ve uluslararası örgütler tebrik mesajları paylaştı. ABD Başkanı Joe Biden Müslümanlara iyi dileklerini sunduğunu belirterek, bu dönemde Gazze’deki Müslümanlar için en az 6 haftalık acil ve kalıcı bir ateşkes için çalıştıklarının altını çizdi.
11.03.2024 Dünya
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile Washington'da görüştü. Fidan, "Uluslararası toplum masum insanların çektiği acıları durduramadı. Gazze'deki insanlar acil insani yardıma ihtiyaç duymaktadır. Bu nedenle, Gazze'de ateşkesin temini ve kesintisiz insani yardımın sağlanması için birlikte ciddi şekilde çalışmamız gerekiyor" dedi.
8.03.2024 Gündem
Biden 'Orduya talimat verdim' dedi ve Gazze hamlesini açıkladı
Biden 'Orduya talimat verdim' dedi ve Gazze hamlesini açıkladı ABD Başkanı Biden: "Gazze'de 30 binden fazla Filistinli öldürüldü, bunların çoğu Hamas üyesi değildi; binlerce masum kadın ve çocuk öldürüldü." dedi. Biden, orduya Gazze limanında yardım rıhtımı kurulması talimatın verdiğini duyurdu.
8.03.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi Dışişlerİ Bakanı Hakan Fidan, "Ateşkese yönelik görüşmelerin, ara bulucular vasıtasıyla devam ettiğini belirtebilirim. Ramazan ayından önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda arzu ve çaba var" dedi.
3.03.2024 Gündem
ABD'den Gazze kararı! Biden açıkladı, havadan yardım yapacağız
ABD'den Gazze kararı! Biden açıkladı, havadan yardım yapacağız ABD Başkanı Joe Biden, Amerika Birleşik Devletleri'nin Gazze Şeridi'nde daha fazlasını yapması gerektiğini belirterek, "Önümüzdeki günlerde Ürdün'deki ve diğer ülkelerdeki dostlarımızla birlikte (Gazze'ye) havadan yardım yapacağız” dedi.
2.03.2024 Dünya
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder ABD Suriye’den çekilecek mi? Çekilirse sonuçları ne olacak? Türkiye'nin Suriye sınırı nasıl etkilenecek? Eski Şam Büyükelçisi Robert Ford, CNN TÜRK Dış Haberler Muhabiri Elif Zeynep Özipekçi'ye değerlendirdi ve ‘Washington, Ankara ile ilişkilerini bozmak istemiyor’ dedi. Türkiyesiz bir Suriye çözümünün mümkün olmadığını açıkladı.
27.02.2024 Dünya
İsrail'in Ramazan kararını açıkladı! Biden'dan ateşkes açıklaması
İsrail'in Ramazan kararını açıkladı! Biden'dan ateşkes açıklaması İsrail, Paris'teki rehine görüşmelerinde 400 Filistinli mahkumun serbest bırakılması konusunda anlaştığı haberi ile ateşkes için umutlar yeniden yeşerdi. Bu haberden kısa süre sonra ABD Başkanı Biden'dan ateşkes anlaşmasına dair dikkat çeken bir açıklama geldi.
27.02.2024 Dünya
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’ya yönelik 500 yeni yaptırım uyguladıklarını ve yaklaşık 100 kuruluşa ihracat kısıtlaması getirdiklerini duyurdu.
24.02.2024 Dünya
Ukrayna ordusu, Avdiivka’dan çekildi
Ukrayna ordusu, Avdiivka’dan çekildi Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Donetsk bölgesindeki Avdiivka kentinden birlikleri çekme kararı aldıklarını duyurdu.
17.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı İsveç'in NATO'ya üyeliğine onay verilmesinden sonra ABD, Türkiye’ye F-16 satışına onay verdi. Kararın ardından Türkiye'ye yönelik provokatif önerileri ve açıklamaları ile pek çok defa gündeme gelen Michael Rubin skandal bir analiz kaleme aldı. Yunan Kathimerini gazetesinde yayınlanan yazıda Yunanistan ve Rum kesimine 'Türkiye'ye karşı harekete geçin' mesajı verdi.
31.01.2024 Dünya
ABD'yi şok eden video! Biden hükümetini eleştirerek babasının kesik başını Youtube yayınında gösterdi
ABD'yi şok eden video! Biden hükümetini eleştirerek babasının kesik başını Youtube yayınında gösterdi Youtube'da yayınlanan video ülkeyi şoke etti. 33 yaşındaki Justin Mohn'un babasının kesilmiş başını sergilediği Youtube videosu ABD'de büyük infiale neden oldu. Dünya gazeteleri korkunç olayı manşetlerinden duyururken videonun 6 saat boyunca yayında kaldığı öğrenildi.
31.01.2024 Dünya
ABD-Meksika sınırında göçmen krizi! 25 eyalet valisi Beyaz Saray'a karşı bildiri yayınladı tansiyon arttı
ABD-Meksika sınırında göçmen krizi! 25 eyalet valisi Beyaz Saray'a karşı bildiri yayınladı tansiyon arttı ABD'den göçmen krizi büyüyor. Ülkedeki 25 eyalet, ABD Başkanı Joe Biden ile Teksas eyaleti arasında yaşan sınır güvenliği tartışmasında Teksas'a destek veren bildiri yayınladı. CNN TÜRK Washington temsilcisi Yunus Paksoy ABD - Meksika sınırına giderek son gelişmeleri aktardı.
27.01.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD'nin F-16 kararını bekliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD'nin F-16 kararını bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hz. Ali Camii'nde kıldığı cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail'e açılan soykırım davasına ilişkin çıkacak kararla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Doğrusu biz çıkacağını bekliyoruz. Gerek Adalet Divanı'nda, gerek Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden olumlu sonuçlar çıkacağına inanıyorum. Biz bugün o kararı bekliyoruz" dedi. Erdoğan, yerel seçimle ilgili de "İnanıyorum ki, 31 Mart akşamı Murat Kurum'la yeniden İstanbul'u yaşayacağız" ifadelerini kullandı. F-16'larla ilgili soruya ise, "Şu anda bir gün önce Biden o da yazılı bir adeta talimatla tüm gerek temsilciler meclisine, gerek diğer meclise hepsine gönderdi ve onların da bir an önce bunu meclislerinden çıkarması talebini onlara ifade etti, söyledi. Orayı da bekliyoruz" diye konuştu.  
26.01.2024 Gündem
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarıyla ilgili açıklama yapıldı. Sözleşmeli askerlerin maaş ve tazminatlarıyla ilgili de açıklama yapan kaynaklar terörle mücadeledeki son durumu da paylaştı.
25.01.2024 Gündem
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Demirören Medya Grubu’na verdiği mülakatta TBMM’nin İsveç’in NATO üyeliğine verdiği onayı değerlendirdi. Atılan adım için Türkiye'yi tebrik eden Flake, F-16'ların alım sürecine ilişkin gelinen noktanın memnun edici olduğunu söyleyerek ABD Başkanı Biden'ın da kongreye mektup yazdığını söyledi. Flake, İsrail'in Gazze katliamına ilişkin "Türkiye'nin iki devletli çözüm konusundaki güçlü desteğini takdir ediyoruz" dedi. Flake ekonomik ilişkilerle ilgili olarak "Bakan Şimşek liderliğindeki yeni ekonomi ekibiyle Türkiye ekonomisine ileriye dönük büyük bir güven var" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta, 1300 yıllık tarihi Tevrat ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta, 1300 yıllık tarihi Tevrat ele geçirildi Kahramanmaraş’ta jandarma tarafından yapılan operasyonda 1300 yıllık olduğu tahmin edilen deri üzerine yazılmış Tevrat ele geçirildi.
25.01.2024 Gündem
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu!
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu! Biden yönetiminden Türkiye’ye F-16 satışına destek geldi. ABD Başkanı Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi. Biden'ın bu hamlesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. New York Times diplomatik girişimlere dikkat çekti ve Biden'ın mektubunda satışın hızla onaylanması çağrısında bulunduğunu yazdı. Yunan basını ise 'ABD Başkanı Erdoğan'a Savaş Uçağı Verdi' yorumunda bulundu. ABD Başkanı Joe Biden Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi.
25.01.2024 Gündem
Borsa İstanbul'dan önemli değişiklik
Borsa İstanbul'dan önemli değişiklik Borsa İstanbul, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası işleyiş esaslarında bugünden geçerli olacak şekilde değişikliğe gitti.
25.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Biden ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki biden haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.