Hatice Sultan

Hatice Sultan

Son dakika Hatice Sultan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hatice Sultan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hatice Sultan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hatice Sultan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hatice sultan gelişmeleri de dahil olmak üzere 253 hatice sultan haberi bulunmuştur. Tüm hatice sultan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan Hatice Sultan ve Fehime Sultan Yalıları açıklaması
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan Hatice Sultan ve Fehime Sultan Yalıları açıklaması Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı "Hatice Sultan ve Fehime Sultan Yalıları" hakkında kamuoyunda yer alan iddialara ilişkin, “Bahse konu alanda yapılan tüm işlemler kanunların emrettiği şekilde uygulanmıştır” açıklamasını yaptı.
5.09.2022 Gündem
THY’den İmamoğlu’na "Yalı" cevabı: İmamoğlu’nun açıklamaları gerçek dışı
THY’den İmamoğlu’na "Yalı" cevabı: İmamoğlu’nun açıklamaları gerçek dışı Türk Hava Yolları (THY) 2009 yılından beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile yapılan sözleşme çerçevesinde kiracı olarak elinde bulundurduğu Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili olarak Ekrem İmamoğlu’nun 3 Eylül 2022 Tarihinde İBBTV’ de yaptığı açıklamalara cevap verdi.
4.09.2022 Gündem
Bakan Ersoy: 124 türbenin, ihyası çalışmasını gerçekleştiriyoruz
Bakan Ersoy: 124 türbenin, ihyası çalışmasını gerçekleştiriyoruz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy II. Mahmud Türbesi'nde yapılan restorasyon çalışmalarını inceledi. Bakan Mehmet Nuri Ersoy "Bu proje kapsamında, İstanbul Türbeler Müze Başkanlığımız ve Galata Mevlevihanesi Müze Başkanlığımız sorumluluğunda 124 tane türbenin, ihyası çalışmasını gerçekleştiriyoruz. 124 tanenin 15 tanesi padişah türbesi 28 tanesi hanedan türbesi, 60 tanesi sadrazam ve paşaların olduğu türbe ve 21 tane de önemli dini şahsiyetin türbesi var. Şu ana kadar 45 tanesi ile ilgili çalışmamızı başlattık" dedi.
14.04.2022 Siyaset
İran Şahı Atatürk'e hediye etmişti! Satışa çıkıyor
İran Şahı Atatürk'e hediye etmişti! Satışa çıkıyor İran Şahı Rıza Pehlevi tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e hediye edilen minyatürlü baston açık arttırmada satılıyor. Bastonun geliri Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak.
13.08.2021 Gündem
Metabolizmanızı dengeleyin
Metabolizmanızı dengeleyin Ramazan ayı boyunca uzun süren açlık saatleri Ramazan Bayramı ile yerini fazla ve kalorili beslenmeye bırakıyor.
22.05.2020 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni sistemde koalisyon olmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni sistemde koalisyon olmayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, restorasyonu tamamlanan Nusretiye Camii ve Mısır Çarşısı için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, "Yeni sistemde koalisyona fırsat olmayacaktır. Cumhurbaşkanı kendi kuracağı ekibiyle ülkeyi 5 yıllık yönetecektir" dedi. Erdoğan kendisinin de bir dönem Mısır Çarşısı'nın esnaflarından olduğunu da açıkladı.
4.05.2018 Gündem
Ünlü oyuncu 'Vatanım Sensin'de!
Ünlü oyuncu 'Vatanım Sensin'de! Kanal D'de ekrana gelen 'Vatanım Sensin'in oyuncu kadrosuna yıldız bir isim dahil oldu. Selma Ergeç, dizide 'Halide Edib Adıvar' karakterine hayat verecek.
26.12.2016 Magazin
Bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Bebeğinin cinsiyeti belli oldu “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde 'Hatice Sultan' karakterini canlandıran oyuncu Selma Ergeç bebek bekliyor...
17.12.2015 Magazin
Selma evlendi
Selma evlendi ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde ‘Hatice Sultan’ı canlandıran Selma Ergeç iki yıldır birlikte olduğu Can Yayınları’nın sahibi Can Öz’le önceki akşam Almanya’nın Gottmadingen kasabasında evlendi...
26.09.2015 Magazin
Reklam filminden servet kazandı
Reklam filminden servet kazandı Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hatice Sultan rolüyle yıldızı parlayan Selma Ergeç, özel hayatı ve oyunculuk kariyerindeki başarılı çizgisiyle dikkat çekiyor...
20.04.2015 Magazin
İstisna bir kadın!
İstisna bir kadın! Farklı türden bir güzel o! Farklı bir duruşu, farklı bir oyunculuğu, farklı bir hüznü, hayata farklı bir bakışı, ekranda bambaşka bir ruhu var. Bu istisna halinden olsa gerek, her şeyi çok fazla kafaya taktığını söyleyen Selma Ergeç’in kendine mesajı ise ‘rahat ol!’
30.01.2015 Magazin
2 bin yıllık eserin ömrünü 2 bin yıl daha uzatıyorlar!
2 bin yıllık eserin ömrünü 2 bin yıl daha uzatıyorlar! İstanbul Restorasyon ve Konservasyon Merkez Laboratuvarı’nda Türkiye’nin müzelerindeki 3 milyon 200 bin eser yenilenip korunuyor...
13.09.2014 Arşiv
Arda'dan sonra işleri açıldı
Arda'dan sonra işleri açıldı Oyunculuğa geri dönmek isteyen Sinem Kobal'ın yeni projesi belli oldu.
19.07.2014 Magazin
Üçü bir arada!
Üçü bir arada! 3 güzel aynı dizide buluştu...
18.07.2014 Magazin
'Allah ya çektiler'
'Allah ya çektiler' Muhteşem Yüzyıl'ın Hatice Sultan'ı...
5.05.2014 Magazin
Sarayda ölüm kol geziyor!
Sarayda ölüm kol geziyor! Muhteşem Yüzyıl'ın 129. bölüm fragmanı yayınlandı...
24.03.2014 Magazin
Şehzade'nin büyük aşkı
Şehzade'nin büyük aşkı Şehzade Huricihan’dan vazgeçmiyor...
19.11.2013 Magazin
Şişli Etfal'in adı değişti
1.08.2013 Yaşam
Dünyada izlenme rekoru kırıyor!
Dünyada izlenme rekoru kırıyor! Türkiye'de olduğu kadar...
29.09.2021 Gündem
'Vicdan azabı çekiyorum'
'Vicdan azabı çekiyorum' Güzel oyuncudan yıllar sonra gelen itiraf
22.06.2013 Magazin
Muhteşem final!
Muhteşem final! Meryem Uzerli'nin diziden ayrılmasıyla sarsılan Muhteşem Yüzyıl sezon finali yapıyor.
18.06.2013 Televizyon
Diziden ayrılıyor mu?
Diziden ayrılıyor mu? Muhteşem Yüzyıl'da yaprak dökümü devam ediyor...
29.09.2021 Gündem
Yeni Pargalısını buldu!
Yeni Pargalısını buldu! İlk kez el ele görüntülendiler
30.05.2013 Magazin
Dünya starıyla oynayacak!
Dünya starıyla oynayacak! Muhteşem Yüzyıl'ın Hatice Sultan'ı bakın kiminle kamera karşısına geçiyor...
22.05.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hatice Sultan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hatice sultan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.