Muhteşem Yüzyıl

Muhteşem Yüzyıl

Son dakika muhteşem yüzyıl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhteşem yüzyıl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhteşem yüzyıl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhteşem yüzyıl gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.222 muhteşem yüzyıl haberi bulunmuştur. Tüm muhteşem yüzyıl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti 'Beyaz Gelincik', 'Bıçak Sırtı', 'Fi', 'Unutursam Fısılda' ve Atiye' gibi projelerde yer alan Mehmet Günsür, 'Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzate Mustafa'sı olarak hafızalara kazındı. 20. Akbank Kısa Film Festivali seçici jürisinde yer alan oyuncu, 'yakışıklılık' konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
6.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç neden hiç değişmiyor?
Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç neden hiç değişmiyor? Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda “Umut” karakterine hayat veren oyuncu Ekin Koç’un yıllar geçse de hiç değişmeyen yüzü, ‘vampir’ benzetmesi yapılarak sosyal medyada gündeme oldu.
12.03.2024 Magazin
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı Müşterileri arasında Kardashianlar, top modeller, star oyuncular bulunan Amerikalı doktor Simon Ourian, son işlemlerden birisini de Meryem Uzerli'ye yaptı. Meryem Uzerli ise güzelliği için çok para ödedi.
7.01.2024 Magazin
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır?
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır? O Ses Türkiye yarışması yılbaşı programı belli oldu. Hürriyet'in haberine göre özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak isimlerden biri Meryem Uzerli olacak. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 ne zaman başlıyor?
2.12.2023 Televizyon
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı Kanal D'de 2007-2011 yılları arasında beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle kamera karşısına geçen Pelin Karahan 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Bir Zamanlar Kıbrıs' gibi başarılı yapımlarda da yer aldı. İş insanı Bedri Güntay'la evli olan Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı.
15.11.2023 Magazin
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi!
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi! Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Melisa Sözen, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını kısacık kestiren oyuncu bambaşka birine dönüşürken, takipçilerini ikiye böldü.
9.11.2023 Magazin
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret 'Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop ile hafızalara kazınan, son dönemde dijital platformda yayınlanan projelerde rol alan Engin Günaydın, önceki gün uzun süredir aşk yaşadığı Buğu Selen Somer ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
5.11.2023 Magazin
Meryem Uzerli'den küvet pozu!
Meryem Uzerli'den küvet pozu! "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle milyonların sevgilisi haline gelen Meryem Uzerli son olarak küvet pozuyla gündeme geldi.
23.10.2023 Magazin
Engin Öztürk'ün milyonluk aracı kıskandırdı!
Engin Öztürk'ün milyonluk aracı kıskandırdı! 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi ile çıkış yakalayan ardından 'Muhteşem Yüzyıl', 'Yüksek Sosyete', 'Diriliş: Ertuğrul' ve 'Doğduğun En Kaderindir' gibi projelerde rol alan Engin Öztürk, Çeşme tatilinden sonra İstanbul'a döndü. Oyuncu yeni aracıyla Nişantaşı turu attı.
16.09.2023 Magazin
Saadet Işıl Aksoy fit haliyle dikkat çekti!
Saadet Işıl Aksoy fit haliyle dikkat çekti! Havaların ısınmasıyla birlikte ünlüler tatil sezonunu açtı. Bu isimlerden biri de Saadet Işıl Aksoy oldu. Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkaran 39 yaşındaki güzelin fit hali dikkat çekti.
20.06.2023 Magazin
Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Maviye Sürgün Ali'yi kim oynuyor? Caner Cindoruk kaç yaşında?
Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Maviye Sürgün Ali'yi kim oynuyor? Caner Cindoruk kaç yaşında? Maviye Sürgün Ali kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek Maviye Sürgün dizisinde SAT komandosu Ali'yi Caner Cindoruk canlandırıyor. Sadakatsiz dizisinden sonraki ilk projesi olan Cindoruk'un partneri ise Damla Sönmez oldu. Peki Caner Cindoruk kaç yaşında? Caner Cindoruk nereli? İşte detaylar...
11.06.2023 Televizyon
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt!
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt! 'Ulan İstanbul', 'Çukur', ve 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun ile Cihangir'de otururken, şehrin kalabalığından sıkıldıkları ve oğullarının rahatını düşündükleri için Zekeriyaköy'de bahçeli bir eve taşındıkları iddiasına açıklık getirdi.
21.05.2023 Magazin
Sude Zülal Güler'den annesine duygusal mesaj: Seni çok özlüyorum
Sude Zülal Güler'den annesine duygusal mesaj: Seni çok özlüyorum 'Kazara Aşk', 'Gülümse Kaderine', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 'Mayıs Kraliçesi' gibi birçok projede rol alan Sude Zülal Güler'in annesi bir ay önce hayatını kaybetmişti. 21 yaşındaki oyuncu, annesine olan özlemini yaptığı duygusal bir paylaşımla dile getirdi.
19.05.2023 Magazin
Meryem Uzerli Cannes pozları ile adından söz ettirdi!
Meryem Uzerli Cannes pozları ile adından söz ettirdi! Altın Palmiye için birbirinden iddialı filmlerin yarıştığı 76. Cannes Film Festivali dün başladı. Festivalde, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle ismini milyonlarca kitleye duyuran Türk oyuncu Meryem Uzerli de vardı.
17.05.2023 Magazin
Merve Boluğur çocukluk fotoğraflarını paylaştı
Merve Boluğur çocukluk fotoğraflarını paylaştı Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, 'Anneler Günü'nü çocukluk kareleriyle kutladı. Ünlü oyuncunun paylaşımına takipçilerinden ''Hiç değişmemişsin'' yorumları geldi.
14.05.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi!
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi! Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu, terliğe benzeyen ilginç ayakkabı tercihiyle görenleri şaşırttı.
9.05.2023 Magazin
Gülcan Arslan, Bali pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Gülcan Arslan, Bali pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Ünlü oyuncu Gülcan Arslan, tatil yaptığı Bali’de objektif karşısına geçti. Instagram sayfasında birbirinden iddialı pozlarını yayınlayan Arslan, sosyal medyayı salladı.
22.04.2023 Magazin
Sude Zülal Güler'in acı günü! 'Cennetinde huzur bul annem'
Sude Zülal Güler'in acı günü! 'Cennetinde huzur bul annem' 'Kazara Aşk', 'Gülümse Kaderine', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 'Mayıs Kraliçesi' gibi birçok projede rol alan Sude Zülal Güler'in annesi hayatını kaybetti. 21 yaşındaki oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurdu.
21.04.2023 Magazin
Meryem Uzerli estetiklerle bambaşka biri oldu! Son haliyle gündemde
Meryem Uzerli estetiklerle bambaşka biri oldu! Son haliyle gündemde "Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Hürrrem Sultan karakteriyle tanınan Meryem Uzerli, sık sık yüzüne yaptırdığı operasyonlarla gündeme geliyor. Uzerli, adeta yüzünü yeniledi. Son hali sosyal medyada gündem oldu.
11.04.2023 Magazin
Hayal Köseoğlu'dan iç çamaşırlı pozlar: Seni ne zaman görsek gözlerimiz kamaşıyor
Hayal Köseoğlu'dan iç çamaşırlı pozlar: Seni ne zaman görsek gözlerimiz kamaşıyor Mahallenin Muhtarları, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, İstanbullu Gelin, Mucize Doktor ve Mahkum gibi başarılı projelerdeki performansıyla beğeni toplayan Hayal Köseoğlu, , iç çamaşırıyla verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı.
31.01.2023 Magazin
Meryem Uzerli'nin kızı Lily iki yaşında! Doğum günü pozları gündem oldu
Meryem Uzerli'nin kızı Lily iki yaşında! Doğum günü pozları gündem oldu Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Meryem Uzerli'nin kızı Lily iki yaşına girdi. Ünlü oyuncu kızının doğum günü fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Yayınladığı fotoğraflardaki tarzıyla takipçilerinden büyük ilgi gören oyuncu, Hürrem Sultan karakterine benzetildi.
9.01.2023 Magazin
Pelin Karahan'a büyük şok! Eşi acil ameliyata alınmıştı
Pelin Karahan'a büyük şok! Eşi acil ameliyata alınmıştı Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay'ın sağlık sorunları yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Karahan, eşinin akciğer embolisi sebebiyle ameliyata alındığını söyleyerek; iş insanının son durumunu paylaştı.
9.11.2022 Magazin
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü!
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü! 'Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan’ karakteriyle tanınan Meryem Uzerli, son yıllarda doğup büyüdüğü Almanya ile Türkiye arasında mekik dokuyor. Uzerli, son olarak 7.4 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından çocukluk fotoğraflarını yayınladı.
7.11.2022 Magazin
Pelin Karahan: Daha cesur giyinmeye başladım
Pelin Karahan: Daha cesur giyinmeye başladım 2014 yılında Bedri Güntay ile nikah masasına oturan ve iki çocukları olan Pelin Karahan, Kavak Yelleri, Muhteşem Yüzyıl, Kıbrıs Zafere Doğru gibi dizilerde başarılı oyunculuk performansı ile göz doldurmuştu. Ünlü oyuncu bir dergiye verdiği röportajda kendisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
7.10.2022 Magazin
Burcu Özberk'in yıllar içerisindeki değişimi herkesi şaşırttı!
Burcu Özberk'in yıllar içerisindeki değişimi herkesi şaşırttı! Ünlü oyuncu Burcu Özberk'in yıllar önce çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. Özberk, ilk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşadı. Dizinin Huricihan Sultanı olan Burcu Özberk dizinin ardından; Güneşin Kızları, Aslan Ailem, Afilli Aşk ve Çocukluk gibi yapımlarda rol aldı. Son olarak Aşk Mantık İntikam dizisiyle ekran karşısına geçen Özberk, yıllar içerisindeki değişimi ile şaşırttı.
7.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Muhteşem Yüzyıl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhteşem yüzyıl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.