Hamster

Hamster

Son dakika hamster haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamster ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamster haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamster

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamster gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 hamster haberi bulunmuştur. Tüm hamster haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uykusuzlukta dünya rekoru kırdı! Yan etkileri şaşırttı etkisi yıllarca sürdü...
Uykusuzlukta dünya rekoru kırdı! Yan etkileri şaşırttı etkisi yıllarca sürdü... Uykusuzluk deneyi ile dünya rekoru kırdılar, şaşırtan yan etkileri yıllarca sürdü. İki gencin aklına bir okul projesi fikri geldi. Gençler uyanık kalma konusunda dünya rekorunu kırmak istediklerine karar verdi.
13.04.2023 Dünya
Depremde hayat kurtaran hamster! Köpeklere rakip olabilir
Depremde hayat kurtaran hamster! Köpeklere rakip olabilir Adana’da lise öğrencisi Mehmet Arhan Sezgili, deprem ve diğer afetlerde arama kurtarma faaliyeti gerçekleştirmek üzere hamster eğitti. 'Depremde Hayat Kurtaran Hamster' projesiyle yarışmaya da katılan Sezgili, bölge birincisi olarak Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazandı.
13.04.2023 Gündem
Resmen vahşet! Hamsterı canlı canlı yedi, görüntüler ortaya çıktı
Resmen vahşet! Hamsterı canlı canlı yedi, görüntüler ortaya çıktı Ülke bu vahşet dolu videoyu konuşuyor. 39 yaşındaki kadın hamsterı canlı canlı yedi. Hayvansever örgütler ve toplum tarafından büyük tepki toplayan olay sonrası harekete geçildi. Savunmasız bir hayvanı öldüren kadına ceza verildi, ayrıca hamsterı neden canlı canlı yediği ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
11.03.2023 Dünya
Kediden insana bulaştı! Kabusu resmen açıkladılar, ilk kez görüldü
Kediden insana bulaştı! Kabusu resmen açıkladılar, ilk kez görüldü Dünyayı tedirgin eden açıklama geldi. Koronavirüs kabusuyla ilgili son dakika gelişmesi. Tayland’da ilk kez bir kediden insana Covid-19 bulaştığı tespit edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
19.06.2022 Dünya
Karantina geri dönebilir! Bilim kurulu üyesi açıkladı
Karantina geri dönebilir! Bilim kurulu üyesi açıkladı Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, 20 gün içinde 21 ülkeye ulaşan maymun çiçeği vakaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Yavuz, Türkiye'nin uluslararası seyahatler için bir geçiş ülkesi olması nedeniyle vaka görülme açısından yüksek riskli coğrafyalardan biri olduğuna işaret ederek, hastalığın ülkemizde de tespit edilmesi durumunda ilk vakanın iyileşme süreci olan yaklaşık 4 hafta boyunca karantinada tutulması gerekeceğini kaydetti.
28.05.2022 Yaşam
Hamsterlardan insanlara Kovid-19 virüsü bulaştı!
Hamsterlardan insanlara Kovid-19 virüsü bulaştı! Hong Kong Üniversitesi’nden araştırmacılar, ülkede baş gösteren Kovidli Hamster vakalarından sonra hayvandan insana Kovid-19 bulaşmasını konu alan bir vaka incelemesi yaptı. Çalışma sonucunda Hamsterların Delta varyantını insanlara bulaştırdığı sonucuna varıldı. Bu çalışmadan önce sadece bir çiftlik vizonundan insana virüsün geçtiği tespit edilmişti.
9.02.2022 Dünya
Ameliyat oldu kabusu yaşadı çareyi Türkiye'de buldu!
Ameliyat oldu kabusu yaşadı çareyi Türkiye'de buldu! Ülkesinde geçirdiği estetik ameliyatı sonrası yaşlı adam kabusu yaşadı. 79 yaşındaki emekli adam, şişkin yanaklarını düzeltmek için geçirdiği estetik operasyondan sonra kabusu yaşadı. Başarısız operasyon nedeniyle üç yıldır gözlerini kapatamayan adam, çareyi ameliyat için Türkiye'ye gelmekte buldu.
17.01.2022 Dünya
Şehir dışına çıktı, pet shopta günlerce aç ve susuz kaldılar! İş yeri sahibine para cezası
Şehir dışına çıktı, pet shopta günlerce aç ve susuz kaldılar! İş yeri sahibine para cezası Ankara'da sahibinin şehir dışına çıkarken kapısını kilitlediği pet shopta aç ve susuz kalan 2 İran kedisi, 4 hamster, 4 muhabbet kuşu, 1 Angora tavşanı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ve polis ekiplerince kurtarılıp, tedaviye alındı. Hayvanların sahibine, 'hayvanların bakımlarını ihmal etmek, aç, susuz bırakmak'tan hayvan başını 1500 TL olmak üzere toplam 16 bin 500 TL para cezası uygulandı.
11.12.2021 Yaşam
Hamster ne yer, ne ile beslenir? Hamsterlar en çok neyi sever?
Hamster ne yer, ne ile beslenir? Hamsterlar en çok neyi sever? Hamster evlerde beslenen kemirgen bir hayvan olarak bilinir. Evinde hamster besleyen kişiler ise, hamster beslenme alışkanlıkları ile ilgili olarak detaylı bir şekilde bilgi edinmek ister. Hamster diğer kemirgen türlerinde de olduğu gibi kabuklu kuruyemişleri çok sever. Ama hamster pek çok farklı besin ile beslenebilir. Hamster besleyen kişiler ise, hamstera yiyeceklerle bir ödül vermek ister. Ödül verecekleri zaman da ödül yiyeceği seçmeleri için hangi besini sevdiklerini bilmek gerekir.
17.11.2021 Gündem
Hamster Coin nedir? Elon Musk duyurduğu Hamster Coin nasıl ve nereden alınır, ne kadar, kaç TL?
Hamster Coin nedir? Elon Musk duyurduğu Hamster Coin nasıl ve nereden alınır, ne kadar, kaç TL? Dogecoin, sonrası Elon Musk bu kez de Hamster Coin ile ilgili bir tweet attı. Musk, bu gece bazı kripto borsalarında listelenecek olan Hamster Coin'i duyurdu. Musk'ın paylaşımının şu an 0,00000012 TL değerinde olan kripto para birimini nasıl etkileyeceği ise merak konusu. Söz konusu paylaşımın ardından Peki Hamster Coin nedir, nasıl ve nereden alınır? Hamster Coin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte ayrıntılar...
18.10.2021 Gündem
Marketlerde satılıyor! Çok tehlikeli! Kadınları...
Marketlerde satılıyor! Çok tehlikeli! Kadınları... Marketlerde satılıyor. Terlemeyi önleyici deodorantların meme kanserine yol açıp açmayacağına dair süren tartışma, iki yeni çalışmanın yayınlanmasıyla bilim camiasında yeniden alevlendi. Sonuçlar deodorantların kadınları tehdit ettiği yönde.
14.10.2021 Sağlık
Sokakta eline aldığı hamsterı tokatlayıp, ısırmaya kalkıştı
Sokakta eline aldığı hamsterı tokatlayıp, ısırmaya kalkıştı Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, genç bir kadının kucağına aldığı hamster cinsi fareyi tokatlayıp, ısırmaya çalıştığı görüntüler tepki çekti.
15.11.2020 Yaşam
Kozmetikleri hayvanlarda denemeyin!
Kozmetikleri hayvanlarda denemeyin! Avrupa Parlamentosu üyeleri, kozmetik ürünlerin hayvanlar üzerinde denenmesinin dünya çapında yasaklanması çağrısında bulundu.
4.05.2018 Dünya
Kadın cinsel uyarıcıların ardındaki gerçekler!
Kadın cinsel uyarıcıların ardındaki gerçekler! Kadınlarda ciddi tansiyon düşmelerine yol açabilen kadın cinsel uyarıcı, alkol ile birlikte alındığında, baygınlık ve bilinç kaybına neden olabilir.
14.02.2017 Sağlık
Yemeğe küsen hamster
Yemeğe küsen hamster Hamsterıyla oyun oynayan sahibi, verdiği yiyeceği geri çekince hayvandan bu tepkiyi görüyor.
28.03.2016 Yaşam
İki hamster aynı tekere çıkarsa
İki hamster aynı tekere çıkarsa Oyun oynamak isteyen hamsterlar aynı anda tekerleğe çıkınca başlarına bu komik anlar geliyor.
11.08.2015 Yaşam
Mecliste sıçanlı protesto!
Mecliste sıçanlı protesto! Brezilya meclisinde sıra dışı bir yolsuzluk protestosu yaşandı. Milli petrol şirketi Petrobras'taki yolsuzlukları protesto eden bir eylemci, meclise sıçan getirdi.
11.04.2015 Dünya
Salma Hayek evinde 50 hayvan besliyor
Salma Hayek evinde 50 hayvan besliyor Salma Hayek, fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'dan beslediği hayvanların bir kısmının fotoğrafını paylaştı.
9.04.2015 Magazin
Pişirdiği yumurtayı tekrar çiğ hale getirdi!
Pişirdiği yumurtayı tekrar çiğ hale getirdi! ABD’de California-Irvin Üniversitesi beslenme uzmanları bir yumurtayı 20 dakika boyunca 90 derece sıcaklıkta kaynatarak pişirdi ve ardından aynı yumurtayı çiğ haline dönüştürdü...
29.01.2015 Dünya
Felci bitirecek buluş
Felci bitirecek buluş Bilim insanları, omuriliğe doğrudan nakledilecek esnek protez sayesinde felcin ortadan kalkabileceğini açıkladı. Deneylerde protez takılan felçli fareler yürüdü
12.01.2015 Sağlık
Plüton’a Harvard’dan iade-i itibar!
Plüton’a Harvard’dan iade-i itibar! Uluslararası Astronomi Birliği’nin (UAB) 2006 yılında ‘gezegen‘ sınıfından çıkararak ‘cüce gezegen‘e çevirdiği Plüton’un iade-i itibarı bir kez daha gündemde.
12.10.2014 Yaşam
Küçük Ağa dizisine şok ceza!
Küçük Ağa dizisine şok ceza! RTÜK, Küçük Ağa dizisinde Mehmet Can adlı karakterin yaramazlıklarıyla çocuklara kötü örnek olduğu gerekçesiyle kanala 156 bin lira cezası verdi.
27.09.2014 Magazin
Bu reklam rekor kırıyor!
Bu reklam rekor kırıyor! Ünlü aksiyon yıldızı Jean-Claude Van Damme, yeni reklamı için kamera karşısına geçti
16.11.2013 Arşiv
Plasebo bağışıklığı etkiliyor!
Plasebo bağışıklığı etkiliyor! Evrimle açıklanabilir ve dışarıdan gelen işaretlere...
7.09.2012 Sağlık
Hamster'ım parmağımı ısırdı gelin
Hamster'ım parmağımı ısırdı gelin Acil servis çalışanlarını bezdiren aramalar
17.08.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hamster ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamster haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.