Guy Ritchie

Guy Ritchie

Son dakika Guy Ritchie haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Guy Ritchie ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Guy Ritchie haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Guy Ritchie

haberleri sayfasında son dakika yaşanan guy ritchie gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 guy ritchie haberi bulunmuştur. Tüm guy ritchie haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türk yapımı dizilerin en çok izlendiği yerleri de sıraladı. Mumcu’nun Türk gazetecilere yaptığı açıklamaya göre, yerli diziler, Amerika’dan Uzak Doğu’ya dünya genelinde 170’ten fazla ülkede seyrediliyor.
18.02.2024 Gündem
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, 'Sinema Kanunu' ile hayata geçirilen 'Yabancı Film Yapım Desteği'nin yanı sıra; tanıtım faaliyetleri, mekan, ışık ve iş gücü alanındaki avantajların Türkiye'yi yabancı yapımlı filmlerin platosu haline getirdiğini açıkladı.
2.09.2023 Kültür Sanat
'Görevimiz Tehlike' Türkiye'de çekilecekti! Bakan Ersoy'dan konuyla ilgili açıklama geldi
'Görevimiz Tehlike' Türkiye'de çekilecekti! Bakan Ersoy'dan konuyla ilgili açıklama geldi Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı 'Görevimiz Tehlike' serisinin devam filminin bir kısmı Türkiye'de çekilecekti. Bazı görüntülerin sızması sonrası Türkiye çekimlerinin iptal edildiği gündeme gelmişti. Bakan Ersoy bu konuyla ilgili açıklama yaptı.
31.07.2023 Magazin
Günübirlik kiralık evlere vergi sinyali! Bakan Ersoy: Çalışma başlattık
Günübirlik kiralık evlere vergi sinyali! Bakan Ersoy: Çalışma başlattık Günübirlik kiralık evlere vergi geliyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, günübirlik kiralanan evlere yönelik bakanlık tarafından yeni bir çalışma yapıldığını açıkladı. Bu kapsamda elde edilecek gelirden vergi alınmasının ve bunun da mevzuatlara uygun şekilde yapılacağını bildirdi. İşte haberin detayları...
31.07.2023 Ekonomi
Jason Statham'ın Antalya paylaşımına beğeni yağdı!
Jason Statham'ın Antalya paylaşımına beğeni yağdı! 'Five Eyes' adlı filmin çekimleri için yaklaşık iki ay Antalya'da kalan ünlü yıldız Jason Statham, sosyal medya hesabından 2 bin yıllık Aspendos Antik Tiyatrosu'nda çektirdiği fotoğraflarını paylaştı. Hollywood yıldızı Statham'ın fotoğrafları 1 milyondan fazla beğeni aldı.
19.03.2021 Magazin
Jason Statham: Türk misafirperverliğini hiç unutmayacağım
Jason Statham: Türk misafirperverliğini hiç unutmayacağım Ünlü aktör Jason Statham, film çekimleri için geldiği Antalya'dan ayrıldı. Statham, "Türk kültürü ve Antalya şehri beni çok etkiledi. Türk misafirperverliğini hiç unutmayacağım. En kısa sürede ailemle birlikte Antalya'ya tatile geleceğim" dedi.
11.03.2021 Magazin
Hollywood yıldızları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı
Hollywood yıldızları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 67. doğum günü, ünlü aktör Jason Statham'ın da aralarında bulunduğu Hollywood'un ünlü isimleri tarafından kutlandı.
26.02.2021 Gündem
Bakan Ersoy'dan 'Five Eyes' film setine sürpriz ziyaret
Bakan Ersoy'dan 'Five Eyes' film setine sürpriz ziyaret Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'da çekimleri devam eden 'Five Eyes' film setine sürpriz ziyarette bulundu. Bakan Ersoy, filmde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, yönetmen Guy Ritchie ve film ekibiyle bir araya gelip, İngilizce sohbet etti.
29.01.2021 Kültür Sanat
Prenses kaçmıştı... Şeyh 'intikam'ı duyurdu!
Prenses kaçmıştı... Şeyh 'intikam'ı duyurdu! Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Reşit Al Maktum'un son paylaşımı gündeme bomba gibi düştü.
1.08.2019 Dünya
Dubai Emiri'nin Londra'ya kaçan eşine karşı açtığı dava başlıyor
Dubai Emiri'nin Londra'ya kaçan eşine karşı açtığı dava başlıyor Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Reşit El Maktum'un bu yılın başlarında çocuklarıyla Dubai'den kaçarak İngiltere'ye yerleşen eşi Prenses Haya'ya karşı açtığı davanın ilk duruşması bugün Londra'da Yüksek Mahkeme'de yapılacak. Davanın bir boşanma ya da tazminat davası değil, "çocukların geleceğiyle" ilgili olduğu bildiriliyor.
30.07.2019 Dünya
FOX'tan dev dizi projesi: Mevlana Rumi
FOX'tan dev dizi projesi: Mevlana Rumi FOX, kısa süre önce Disney tarafından satın alınmıştı.
29.01.2018 Televizyon
Disney'in siyahi ayıbı! Beyaz aktörler...
Disney'in siyahi ayıbı! Beyaz aktörler... 'Alaaddin' filmi için Asyalı oyuncu sıkıntısı çeken ABD'li yapım şirketi Disney, beyaz aktörleri makyajla siyahi yapınca tepki çekti.
9.01.2018 Magazin
Alaaddin’in sihirli halısında kimler uçacak?
Alaaddin’in sihirli halısında kimler uçacak? Guy Ritchie ile Disney’in iş birliği yaparak hayata geçirmeye çalıştığı Binbir Gece Masalları’ndan Alaaddin’in Sihirli Lambası’nın beyaz perde uyarlamasında kimlerin rol alacağı belli oldu.
16.07.2017 Magazin
Amcasına karşı tahtın peşinde
Amcasına karşı tahtın peşinde Yönetmenliğini Guy Ritchie'nin üstlendiği, başrollerini Charlie Hunnam, Jude Law ve Astrid Frisbey'in üstlendiği "Kral Arthur: Kılıç Efsanesi", Kral Arthur'un intikam dolu hikayesini başarıyla anlatıyor
12.05.2017 Arşiv
Beckham 'ilk büyük filminin' galasına oğlu ile katıldı
Beckham 'ilk büyük filminin' galasına oğlu ile katıldı Ünlü İngiliz eski futbolcu David Beckham'ın da rol aldığı "King Arthur: Legend of the Sword" filminin Avrupa galası Londra'da yapıldı.
11.05.2017 Spor Magazin
İşte Madonna'nın çocukları!
İşte Madonna'nın çocukları! Afrikalı ikizleri evlat edinen Madonna, çocuklarının fotoğraflarını paylaştı.
9.02.2017 Magazin
‘Aile meselesi’
‘Aile meselesi’ Popun kraliçesi Madonna, önceki gün uyuşturucu kullanırken tutuklanan oğlu için “Aile meselesi” yorumunu yaptı.
24.11.2016 Magazin
Madonna'dan açıklama geldi!
Madonna'dan açıklama geldi! Pop ikonu Madonna, 28 Eylül’de uyuşturucu kullanma nedeniyle tutuklandığı ve daha sonra kefaletle serbest bırakıldığı ortaya çıkan 16 yaşındaki oğlu Rocco Ritchie hakkında konuştu.
24.11.2016 Magazin
Madonna’nın 16 yaşındaki oğlu uyuşturucudan tutuklandı
Madonna’nın 16 yaşındaki oğlu uyuşturucudan tutuklandı Madonna’nın Guy Ritchie’den olan 16 yaşındaki oğlu Rocco Ritchie uyuşturucu bulundurmaktan tutuklandı. Komşuların, rahatsızlık veren genci polise şikayet etmesi üzerine Rocco uyuşturucuyla yakalandı
23.11.2016 Magazin
Madonna'ya şok! Tutuklandı...
Madonna'ya şok! Tutuklandı... Madonna’nın Guy Ritchie’den olan 16 yaşındaki oğlu Rocco Ritchie uyuşturucu bulundurmaktan tutuklandı.
23.11.2016 Magazin
Dünyaca ünlü yönetmenle anlaştılar!
Dünyaca ünlü yönetmenle anlaştılar! Medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine’nın Kuzey Amerika ofisi dev bir ortaklığı duyurdu.
29.07.2016 Kültür Sanat
Havaalanın en şık kadını
Havaalanın en şık kadını Şu sıralar yeni kreasyonunu hazırlamak için Amerika’da bulunan Victoria Beckham, ünlü yönetmen Guy Ritchie’nin nikahına katılamamış onun yerine eşi David Beckham aileyi temsil etmişti...
2.08.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Guy Ritchie ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki guy ritchie haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.