Jason Statham

Jason Statham

Son dakika Jason Statham haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jason Statham ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jason Statham haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jason Statham

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jason statham gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 jason statham haberi bulunmuştur. Tüm jason statham haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türk yapımı dizilerin en çok izlendiği yerleri de sıraladı. Mumcu’nun Türk gazetecilere yaptığı açıklamaya göre, yerli diziler, Amerika’dan Uzak Doğu’ya dünya genelinde 170’ten fazla ülkede seyrediliyor.
18.02.2024 Gündem
Ünlü çift Şeyh Zayed Ulu Camii'ni ziyaret etti! 'Büyük bir onur'
Ünlü çift Şeyh Zayed Ulu Camii'ni ziyaret etti! 'Büyük bir onur' Jason Statham-Rosie Huntington Whiteley çifti, Abu Dabi'de gerçekleşen F1 yarışının ardından bölgede gezmeye çıktı. Dünyanın sayılı büyük camileri arasında yer alan Şeyh Zayid Camii'ni ziyaret eden ikili, orada çekilen karelerini milyonlarca takipçisi bulunan Instagram sayfalarından yayınladı.
1.12.2023 Magazin
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, 'Sinema Kanunu' ile hayata geçirilen 'Yabancı Film Yapım Desteği'nin yanı sıra; tanıtım faaliyetleri, mekan, ışık ve iş gücü alanındaki avantajların Türkiye'yi yabancı yapımlı filmlerin platosu haline getirdiğini açıkladı.
2.09.2023 Kültür Sanat
Yargı'nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu sevgilisiyle görüntülendi!
Yargı'nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu sevgilisiyle görüntülendi! Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan 'Yargı'nın başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, önceki gün sevgilisi Burcu Denizer ile Nişantaşı'ndaydı. Urgancıoğlu, reyting rekortmeni dizisi, İngiliz aktör Jason Statham ile birlikte rol aldığı 'Servet Operasyonu' (Operation Fortune) filmi ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
13.05.2023 Magazin
'Derinlerdeki Dehşet' fragmanı yayında!
'Derinlerdeki Dehşet' fragmanı yayında! Başrollerinde Jason Statham, Bingbing Li, Rainn Wilson'ın olduğu "Derinlerdeki Dehşet" filmi cumartesi akşamı saat 20.00'da Kanal D'de!
29.07.2021 Televizyon
Jason Statham'ın Antalya paylaşımına beğeni yağdı!
Jason Statham'ın Antalya paylaşımına beğeni yağdı! 'Five Eyes' adlı filmin çekimleri için yaklaşık iki ay Antalya'da kalan ünlü yıldız Jason Statham, sosyal medya hesabından 2 bin yıllık Aspendos Antik Tiyatrosu'nda çektirdiği fotoğraflarını paylaştı. Hollywood yıldızı Statham'ın fotoğrafları 1 milyondan fazla beğeni aldı.
19.03.2021 Magazin
Jason Statham: Türk misafirperverliğini hiç unutmayacağım
Jason Statham: Türk misafirperverliğini hiç unutmayacağım Ünlü aktör Jason Statham, film çekimleri için geldiği Antalya'dan ayrıldı. Statham, "Türk kültürü ve Antalya şehri beni çok etkiledi. Türk misafirperverliğini hiç unutmayacağım. En kısa sürede ailemle birlikte Antalya'ya tatile geleceğim" dedi.
11.03.2021 Magazin
Ezgi Mola'nın platonik aşkı! Ulaşamayınca bakın ne yaptı!
Ezgi Mola'nın platonik aşkı! Ulaşamayınca bakın ne yaptı! Ünlü oyuncu Ezgi Mola’nın Jason Statham hayranlığı biliniyor. Jason Statham, Atlas Sineması Müzesi’nin açılışı için Beyoğlu’ndayken Ezgi Mola’da birkaç sokak aşağıda Masumlar Apartmanı dizisi için setteydi.
2.03.2021 Magazin
Atlas Sineması ve Türkiye'nin ilk sinema müzesi açıldı! Gezdiğinizde gördüklerinize şaşıracaksınız…
Atlas Sineması ve Türkiye'nin ilk sinema müzesi açıldı! Gezdiğinizde gördüklerinize şaşıracaksınız… Türkiye'nin ilk sinema müzesi ve yaklaşık iki yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından tarihi Atlas Sineması kapılarını açtı. Müze geçmişten bugüne Türk sinema tarihine ışık tutuyor. Özel koleksiyonlara da yer verilen müzede, dünya sinemasına ilişkin bilgi ve belgelerin yanı sıra Türk sinemasından başyapıtlar da sinemaseverler için sergileniyor. Bir anda kendinizi sinemanın efsanesi Hababam Sınıfı'nın bir sahnesinde ya da başka bir filmdeki kemik kırma sahnelerinde kırılan pırasayı, yağmur sesi için çıtır çıtır kızaran tavuk izlerken bulabilirsiniz. Dünyada bir sinema müzesinde ilk kez kullanılan dijital hafıza havuzu uygulamasıyla 8 bin 406 film ile oyuncu, yönetmen, senarist ve yapımcıdan oluşan 31 bin 106 kişiye ait bilgileri bulabilirsiniz. Usta oyuncu Serdar Gökhan ile birlikte bilgi havuzunu inceledik, Bakan Ersoy ile Süt Kardeşler filminin Gulyabani karakteri önünde fotoğraf çektirdik.
28.02.2021 Kültür Sanat
Hollywood yıldızları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı
Hollywood yıldızları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 67. doğum günü, ünlü aktör Jason Statham'ın da aralarında bulunduğu Hollywood'un ünlü isimleri tarafından kutlandı.
26.02.2021 Gündem
Bakan Ersoy'dan 'Five Eyes' film setine sürpriz ziyaret
Bakan Ersoy'dan 'Five Eyes' film setine sürpriz ziyaret Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'da çekimleri devam eden 'Five Eyes' film setine sürpriz ziyarette bulundu. Bakan Ersoy, filmde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, yönetmen Guy Ritchie ve film ekibiyle bir araya gelip, İngilizce sohbet etti.
29.01.2021 Kültür Sanat
Jason Statham Antalya'da! Kurşun geçirmez camlı villada kalıyor
Jason Statham Antalya'da! Kurşun geçirmez camlı villada kalıyor Antalya'da çekilen 'Five Eyes' filminde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, kaldığı Regnum Carya Oteli'nde görüntülendi. ABD'li ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in de konakladığı, otelin kurşun geçirmez camlı villasında kalan ünlü aktör, dün akşam yemeğini ana restoranda yedi. Filmin çekimlerine tarihi semt Kaleiçi'nde devam edilirken, kovalamaca sahnesinde Statham'ın yerine dublörü görev aldı.
23.01.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı 700 bin TL'yi gözden çıkardı
Ünlü şarkıcı 700 bin TL'yi gözden çıkardı Kendi vücut ölçülerine uygun ve tarzını yansıtacak motosiklet siparişi veren Murat Boz’un, 700 bin TL’yi gözden çıkardığı öğrenildi
10.03.2020 Magazin
Rosie Huntington-Whiteley sahilde defile yaptı
Rosie Huntington-Whiteley sahilde defile yaptı İngiliz aktör Jason Statham’ın sevgilisi Rosie Huntington-Whiteley, sahili podyuma çevirdi.
16.11.2018 Magazin
Kelly Brook'un itirafı olay oldu!
Kelly Brook'un itirafı olay oldu! Ateşli pozlarıyla bilinen 38 yaşındaki İngiliz model Kelly Brook'un, itirafı eski sevgililerini küplere bindirecek.
3.11.2018 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ bir saate 400 bin TL verdi!
Kıvanç Tatlıtuğ bir saate 400 bin TL verdi! Yeni bir dizi ile ekranlara döneceğini hayranlarına müjdeleyen Kıvanç Tatlıtuğ, 400 bin liraya saat aldı.
20.09.2018 Magazin
Hızlı ve Öfkeli çekimleri başladı
Hızlı ve Öfkeli çekimleri başladı Tüm dünyada beş milyar doların üstünde gişe hasılatı elde eden ‘Hızlı ve Öfkeli’ serisinin spin-off filmi ‘Hobbs and Shaw’ için kollar sıvandı.
11.09.2018 Magazin
Bu yaz izlemeniz  gereken 10 film!
Bu yaz izlemeniz gereken 10 film! Bu yaz beyazperde çok hareketli! İşte yaz sezonu boyunca vizyona girecek ve izlemeniz gereken filmler...
14.07.2018 Magazin
Eşinin objektifinden
Eşinin objektifinden İngiliz model Rosie Huntington-Whiteley, yaklaşık 8 yıldır birlikte olduğu aktör Jason Statham ile tatile çıktı.
1.02.2018 Magazin
Sahalara döndü
Sahalara döndü Haziran 2017’de nişanlısı Jason Statham’dan olan bebeği Jack Oscar’ı dünyaya getiren İngiliz model Rosie Huntington-Whiteley, 6 ayda doğum kilolarından kurtuldu, işe geri döndü.
11.01.2018 Magazin
Jason'ın yeni projesi belli oldu
Jason'ın yeni projesi belli oldu Aksiyon filmlerinin sevilen ismi Jason Statham, bu kez köpek balığına karşı...
26.12.2017 Magazin
Ezgi Mola’ya kötü haber! O ismin sevgilisi hamile...
Ezgi Mola’ya kötü haber! O ismin sevgilisi hamile... Kısa bir süre önce Hollywood oyuncusu Dwayne Johnson'u takibe alan Ezgi Mola'ya kötü haber.
12.12.2017 Magazin
Ezgi Mola'nın yeni gözdesi: Dwayne Johnson
Ezgi Mola'nın yeni gözdesi: Dwayne Johnson 'Rock' lakaplı oyuncu Dwayne Johnson'u takip etmeye başlayan oyuncu Ezgi Mola, dünyaca ünlü ismin sosyal medya paylaşımına ilginç bir yorum yazdı.
1.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jason Statham ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jason statham haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.