Gün Işığı

Gün Işığı

Son dakika gün ışığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gün ışığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gün ışığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gün Işığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gün ışığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.000 gün ışığı haberi bulunmuştur. Tüm gün ışığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
21 Mart Nevruz Bayramı resmi tatil mi? Nevruz neden 21 Mart'ta kutlanır?
21 Mart Nevruz Bayramı resmi tatil mi? Nevruz neden 21 Mart'ta kutlanır? İlkbaharın gelişini temsil eden Nevruz Balkanlar ile Orta Asya arasındaki coğrafyada her yıl 21 Mart’ta kutlanır. Bahar ekinoksunun yaşandığı bugünde gündüz ve gece süreleri birbirine eşit olur. Nevruz'dan sonra gündüzler, gecelerden uzun olmaya başlar. Peki,  21 Mart Nevruz Bayramı resmi tatil mi? Nevruz neden 21 Mart'ta kutlanır?
19.03.2024 Gündem
Sabahları zor uyanmak hastalık belirtisi olabilir! Depresyon, uyku apnesi
Sabahları zor uyanmak hastalık belirtisi olabilir! Depresyon, uyku apnesi Kaliteli bir uykunun önemine ve uyku sorunlarının nedenlerine dikkat çeken Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Emine Esra Okuyucu, “Sağlıklı bir uyku düzeni hem bedensel hem de ruhsal iyiliğe katkı sağlarken, aynı zamanda iş ve okul yaşamındaki başarıyı da artırıyor. İdeal olan; 10 dakika içinde uykuya geçebilmek ve sabahları yenilenmiş olarak kalkmaktır. Sabah uyanamama sorununun altında uyku apnesi, kalitesiz uyku veya depresyon gibi sebepler olabilir” dedi.
14.03.2024 Sağlık
Rize’de şiddetli yağış sonrası heyelan: 8 ev boşaltıldı
Rize’de şiddetli yağış sonrası heyelan: 8 ev boşaltıldı Rize’nin Çayeli ilçesinde meydana gelen heyelanlar nedeniyle köy ve mahalle yolları ulaşıma kapanırken tedbir amaçlı 8 ev boşaltıldı.
25.08.2023 Yaşam
Realme C55 İncelemesi
Realme C55 İncelemesi Bu haftaki konuğumuz; akıllı telefon pazarının son yıllardaki en aktif oyuncuları arasında yer alan Realme’nin yeni gözbebeği C55… Adını İngilizcedeki Champion kelimesinden alan C serisinin en yeni ürünü C55 kendi segmentinde yeni bir standart oluşturuyor… Neden mi? Doğanın renklerinden ilham alınarak tasarlanan Realme C55, birçok yeni özelliği ve benzersiz performansıyla olağanüstü bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Şık tasarımı ve mini kapsül deneyimi sunan ekranıyla dikkat çeken Realme C55’i gelin yakından inceleyelim…
23.06.2023 Advertorial
Seray Kaya'dan Doğukan Güngör açııklaması! Aşk yaşıyorlar mı?
Seray Kaya'dan Doğukan Güngör açııklaması! Aşk yaşıyorlar mı? Seray Kaya (32), önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. Berk Oktay ile başrolünü paylaştığı 'Bir Küçük Gün Işığı' dizisinin final yapacağını açıklayan güzel oyuncu, adının aşk dedikodusuna karıştığı meslektaşı Doğukan Güngör'le (27) ilgili sorulara da yanıt verdi.
31.05.2023 Magazin
Berk Oktay'a yurt dışından ödül!
Berk Oktay'a yurt dışından ödül! Berk Oktay yurt dışında ödül sahibi oldu. Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Fırat karakterini oynayan Berk Oktay, Dubai'den en iyi erkek oyuncu ödülü ile döndü.
18.05.2023 Magazin
Söylenti doğru çıktı! Bir Küçük Gün Işığı final yapıyor! Final nedeni de öyle böyle değil!
Söylenti doğru çıktı! Bir Küçük Gün Işığı final yapıyor! Final nedeni de öyle böyle değil! Bir Küçük Gün Işığı dizisi final haberi geldi. ATV'de yayınlan ve başrollerinde Berk Oktay, Seray Kaya'nın yer aldığı dizi 36'ıncı bölümüyle ekrana veda edecek. Yurt dışı satışlarından dolayı bir sezon daha süreceği iddiaları yer alsa da final yapacağı açıklandı. Peki Bir Küçük Gün Işığı neden final yapıyor?
8.05.2023 Televizyon
Nevruz ne zaman 2023, Nevruz Bayramı nedir? Nevruz ve Hıdırellez aynı mı, Nevruz hangi ayda ve neden kutlanır, resmi tatil mi?
Nevruz ne zaman 2023, Nevruz Bayramı nedir? Nevruz ve Hıdırellez aynı mı, Nevruz hangi ayda ve neden kutlanır, resmi tatil mi? 2023 Nevruz Bayramı baharın gelmesiyle sorgulanıyor. Baharın müjdecisi Nevruz Bayramı her yıl mart ayında kutlanıyor. “Gün ışığı, yeni gün” anlamlarına gelen Nevruz İran ve Bahai takvimlerine göre ise yılın ilk gününü temsil ediyor. Peki, Nevruz ne zaman, Nevruz Bayramı hangi gün? Nevruz nedir, ne zaman kutlanır?
13.03.2023 Gündem
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı...
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı... Yılbaşı gecesi TV’de neler var, 31 Aralık 2023 gecesi hangi kanalda ne var? Sorularının yanıtı yeni yılı evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı gecesi 31 Aralık TV yayın akışı günün en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. 31 Aralık Yılbaşı gecesi yılbaşına özel programlar, diziler ve filmler izleyicilerin evlerine konuk olacak. İşte, Show TV, Kanal D, Star, ATV ve TV8 31 Aralık yayın akışı...
31.12.2022 Televizyon
Seray Kaya beyazlar içinde! 'Bana yaz lazım'
Seray Kaya beyazlar içinde! 'Bana yaz lazım' 'Bir Küçük Gün Işığı'nda hayat verdiği 'Elif' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Seray Kaya, yazdan kalma pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Göğüs dekoltesi dikkat çeken Seray Kaya'nın beyazlar içinde stiline yorum yağdı.
13.12.2022 Magazin
Kış aylarında cildinizi koruyun
Kış aylarında cildinizi koruyun Kış ayları geldi ve havalar soğumaya başladı. Soğuk hava şartlarından dolayı cildiniz aşırı kurumaya meyilli olabilir. Bunu önlemek için cildinize nem depolayan bir bakım yöntemini uygulamanız gerekiyor olabilir. İşte soğuyan havalarla birlikte kuruyan ciltler için öneriler...
11.12.2022 Sağlık
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Altılı Masa'nın ikinci tur toplantısının ilki sona erdi
Altılı Masa'nın ikinci tur toplantısının ilki sona erdi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğinde toplanan Altılı Masa'nın yaptığı ikinci tur toplantısının ilk görüşmesi sona erdi.
2.10.2022 Siyaset
Doğal gaz ve elektrik faturalarına gelen zamlardan sonra geliştirdi! 1 litre benzinle aylık ısınma ihtiyacını gideriyor
Doğal gaz ve elektrik faturalarına gelen zamlardan sonra geliştirdi! 1 litre benzinle aylık ısınma ihtiyacını gideriyor Doğal gaz ve elektrik faturalarına gelen zamlardan sonra geliştirdi, bir litrelik benzinle bir evin aylık ısınma ihtiyacını gideriyor. Daha az bir maliyetle nasıl ısınabileceğinin yollarını aradığını ifade eden Bitlisli girişimci, “Bulduğum bu sistem ile şu anki iş yerimde ısınmaktayım. İleride bunları geliştirmek istiyorum. Bu sistem ile doğal gaz peteğini ısıtmayı düşünüyorum” dedi.
23.02.2022 Ekonomi
Kanuni Sultan Süleyman'ın portresi İskoçya'da bir çatı katında bulundu...
Kanuni Sultan Süleyman'ın portresi İskoçya'da bir çatı katında bulundu... Beş Osmanlı padişahına ait yağlı boya tablolar, İskoçya'da nesillerdir aynı ailede olan bir malikanenin çatı katında ortaya çıktı. Neredeyse 100 senedir gün ışığı görmüş değil.
15.01.2022 Dünya
Gökyüzünde ilginç anlar! Bulutların arasından yansıyan gün ışığı şaşırttı
Gökyüzünde ilginç anlar! Bulutların arasından yansıyan gün ışığı şaşırttı Mersin'de havanın kapalı olduğu anda bulutların arasından yansıyan gün ışığı muhteşem bir manzara oluşturdu. Vatandaşların şaşkınlığını gizleyemediği anlar kameraya yansıdı.
5.01.2022 Yaşam
“Sur’larda diriliş başlıyor”
“Sur’larda diriliş başlıyor” Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, “Sur’larda Diriliş Başlıyor” mottosuyla başlattığı restorasyon çalışmalarına devam ediyor.
24.12.2021 Kültür Sanat
Gün ışığı azlığı tetikliyor! Uzmanlardan uyarı
Gün ışığı azlığı tetikliyor! Uzmanlardan uyarı Kaliteli bir uyku için karanlıkta uyumaya, uyanıklık için de gün ışığına ihtiyaç olduğunu vurgulayan uzmanlar, gün ışığından yeteri kadar yararlanamamanın bazı sağlık sorunlarına yol açabileceği uyarısında bulunuyor. Uzmanlar, gün ışığından yeterince yararlanmamanın depresyonu tetikleyebileceğini belirtiyor. Özellikle çocukların uyanmasını kolaylaştırmak için gün ışığına benzer bir aydınlatma açılmasını tavsiye eden uzmanlar, gün içerisinde mümkün olduğunca açık havaya çıkılmasını tavsiye ediyor.
10.12.2021 Sağlık
Yangın dumanı ufku kapladı, yavru carettalar yönlerini bulamadı
Yangın dumanı ufku kapladı, yavru carettalar yönlerini bulamadı Antalya bölgesinde 5'inci gününe giren orman yangınları, Kemer ilçesindeki Çıralı Plajı'nda yuvadan çıkan caretta caretta yavrularını da olumsuz etkiledi. Yoğun dumanın ufku kaplamasıyla, gün ışığını fark edemeyen yavru caretta carettalar yönlerini bulamadı. Görevliler, yavruların denizle buluşmalarını sağladı.
1.08.2021 Gündem
6 günde 12 böbrek, 6 karaciğer nakli
6 günde 12 böbrek, 6 karaciğer nakli Antalya'da 6 günde 18 kişi, karaciğer ve böbrek nakli ameliyatlarıyla sağlıklarına kavuştu. Prof. Dr. Alper Demirbaş ve Prof. Dr. İbrahim Aliosmanoğlu'nun başkanlığını yaptığı ekip, neredeyse gün ışığı görmeden gerçekleştirdikleri ameliyatlarda, canlı vericiden 12 hastaya böbrek, 6 hastaya ise karaciğer nakli yaptı.
18.07.2021 Sağlık
Adnan Menderes ve 2 bakan idam edilmişti! Sır mektup ortaya çıktı
Adnan Menderes ve 2 bakan idam edilmişti! Sır mektup ortaya çıktı Adnan Menderes'in ve 2 bakanın idam edilmesiyle sonuçlanan 1960 darbesine ilişkin yeni belgeler ortaya çıktı. O belgelere CNN TÜRK ekibinden Kaan Temeltaş ve kameraman Sercan Sever ulaştı.
27.05.2021 Gündem
Ramazan’da gece gündüz ritmi kaymasına dikkat!
Ramazan’da gece gündüz ritmi kaymasına dikkat! Ramazan ayının bu yıl koronavirüs pandemisiyle birlikte yaşanması uykusuzluk ve aşırı uyuma gibi çeşitli uyku bozukluklarına yol açabilir. Ramazan döneminde en sık görülen sorunun gece-gündüz ritminin kayması olduğuna dikkat çeken uzmanlar, öğleden sonraki uzun uyumalardan kaçınılmasını öneriyor. Uzmanlar, gece gündüz ritminin korunabilmesi için yatış ve kalkış rutinleri belirlenmesini ve sabah uyanıldığında mutlaka pencerelerin açılıp gün ışığı alınmasını tavsiye ediyor.
21.04.2021 Ramazan
Kaç saat oruç tutulacak? En uzun oruç tutan ülke hangisi? Oruç en kısa hangi ülkede tutuluyor? İşte oruç tutma süreleri
Kaç saat oruç tutulacak? En uzun oruç tutan ülke hangisi? Oruç en kısa hangi ülkede tutuluyor? İşte oruç tutma süreleri Ramazan ayında oruç tutma süreleri, kuzeyden güneye azalan gün ışığı sürelerine bağlı olarak, güneydeki yerleşimlerden kuzeydeki yerleşimlere gidildikçe artıyor. Dünyada ramazanın ilk günü en uzun oruç, Rusya'nın Murmansk kentinde ve İzlanda'nın başkenti Reykjavik'te, en kısa oruç da Arjantin'in Ushuaia kentinde tutulacak. Peki, Kaç saat oruç tutulacak? En uzun oruç tutan ülke hangisi? Oruç en kısa hangi ülkede tutuluyor? Oruç kaç saat tutulacak? En uzun ve en kısa oruç nerede tutulacak? İşte oruç tutma süreleri...
12.04.2021 Ramazan
'Kahve uyandıktan bir saat sonra içilmeli'
'Kahve uyandıktan bir saat sonra içilmeli' Stres hormonu olarak da bilinen kortizolün en yoğun olduğu zaman diliminin uyandıktan sonraki 1 saat olduğunu belirten Öğr. Gör. Merve İşeri “Bu süre içerisinde kafein alımı bu hormonun salgılanmasını artırır ve aynı zamanda kafeinin fizyolojik etkilerini azaltır” dedi.
29.03.2021 Sağlık
21 Mart ekinoksu nedir? 21 Mart İlkbahar ekinoksunda ne olur? 21 Mart ekinoksu ritüelleri!
21 Mart ekinoksu nedir? 21 Mart İlkbahar ekinoksunda ne olur? 21 Mart ekinoksu ritüelleri! 20-21 Mart’a denk gelen, Kuzey yarımkürede gün ve gecenin eşitlendiği, artık günlerin giderek uzamaya başlayacağı bahar ekinoksu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, 21 Mart ekinoks nedir? 21 Mart İlkbahar ekinoksunda ne olur? 21 Mart gece gündüz eşit mi? 21 Mart en uzun gündüz mü? 21 Mart İlkbahar ekinoksunda neler oluyor? İşte 21 Mart ekinoksu ritüelleri!
21.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gün Işığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gün ışığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.