Güler Sabancı

Güler Sabancı

Son dakika güler sabancı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güler sabancı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güler sabancı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güler Sabancı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güler sabancı gelişmeleri de dahil olmak üzere 763 güler sabancı haberi bulunmuştur. Tüm güler sabancı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bayraktar'dan 100 bin varillik petrol müjdesi
Bakan Bayraktar'dan 100 bin varillik petrol müjdesi 'Dünyada Değişen Enerji Jeopolitiği, İklim Krizi & Türkiye' temalı konferansta konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar "Gabar'da 2022 yılında keşfini yaptığımız sahalarda petrol üretmeye başladık. Bugün itibari ile 30 bin varil üzerinde bir petrol üretimimiz var. 100 bin varillik petrol üretimine 2024 yılı sonunda ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor Yunanistan’da tatilde olan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza geçirdi. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından önce Muğla’nın Bodrum ilçesine getirildi, ardından da İstanbul’daki özel hastaneye sevk edildi. Akşam saatlerinde hastaneye gelen İstanbul Valisi Davut Gül "Sağlık durumlarıyla ilgili aile mutlaka açıklama yapıyordur. Bildiğimiz, gördüğümüz kadarıyla iyi" açıklamasını yaptı.
27.08.2023 Ekonomi
Dünyanın en güçlü kadınları belli oldu! Türkiye’den de o isim var
Dünyanın en güçlü kadınları belli oldu! Türkiye’den de o isim var Forbes dergisi dünyanın en güçlü 100 kadınını duyurdu. Listede Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un eski eşi yazar ve hayırsever MacKenzie Scott’tan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e kadar pek çok isim yer aldı. Listeye; Beyonce, Taylor Swift ve Rihanna gibi dünyaca ünlü starlar da girdi. Koronavirüs pandemisi sürecinde dünyaya damga vuran bir Türk bilim insanının da yer aldığı listeye Türkiye’den de o isim girdi.
10.12.2021 Ekonomi
Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı!
Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı! Sabancı Holding'in önde gelen isimlerinden Şevket Sabancı (85) dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bugün Sabancı için ikindi vakti Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
23.07.2021 Gündem
Sabancı Ailesi'nin acı günü! Şevket Sabancı hayatını kaybetti...
Sabancı Ailesi'nin acı günü! Şevket Sabancı hayatını kaybetti... Sabancı Holding'in ikinci kuşak temsilcisi ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti. Sabancı'nın cenazesi cuma günü ikindi namazını müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kaldırılacak ve Karacaahmet Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedilecek.
22.07.2021 Yaşam
Bakan Selçuk: Örnek uygulama ve etkinlikleri içeren kendimize özgü bir model ortaya koyduk
Bakan Selçuk: Örnek uygulama ve etkinlikleri içeren kendimize özgü bir model ortaya koyduk Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'İngilizce Öğretmenlerinin Sürekli Gelişimi Programı' ve bu kapsamda yürütülen English Together Projesi ile ilgili, "Mesleki dayanışmayı, iş birliğini, örnek uygulama ve etkinlikleri içeren pratik ve işlevsel, kendimize özgü bir model ortaya koyduk" dedi.
9.12.2020 Eğitim
Bakan Selçuk projenin detaylarını paylaştı: 7 binin üzerinde...
Bakan Selçuk projenin detaylarını paylaştı: 7 binin üzerinde... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sabancı Vakfı iş birliğinde başlattıkları Köy Okulları Birleştirilmiş Sınıf Öğretmenleri Mesleki Gelişim Programı'na 7 binin üzerinde köy okulu öğretmeninin katıldığını bildirdi. Milli Eğitim Bakanı Selçuk, okuduğu ilkokuldan köy öğretmenlerine yönelik projenin detaylarını paylaştı ve şunları söyledi: "7 binin üzerinde köy okulu öğretmeni mesleki gelişim eğitimlerine katıldı. Köy okullarının hayatı öğrenmek bakımından çok ciddi avantajları da var. Bu avantajları daha da yükseltmek için köy öğretmenlerimize destek olmak için her türlü çalışmayı yapıyoruz."
22.10.2020 Eğitim
Zeytinyağı sektöründe büyük tartışma
Zeytinyağı sektöründe büyük tartışma Komili ailesi, Türkiye’de zeytinyağı denilince ilk akla gelen isimlerden. 1995’te Komili markasını satarak sektörden çıkan Halis Komili, Halis markasıyla butik zeytinyağı üretmek istedi, ancak Komili’nin yeni sahibi Bunge’ye takıldı ve davalık oldu.
16.12.2018 Yaşam
2018`in en güçlü 100 kadını belli oldu
2018`in en güçlü 100 kadını belli oldu Forbes`un "Dünyanın En Güçlü 100 Kadını Listesi"nde zirveyi Almanya Başbakanı Angela Merkel alırken, Sabancı Holding`in Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı listeye giren tek Türk oldu.
6.12.2018 Ekonomi
Kızlar yeni NASA’lar kurabilir
Kızlar yeni NASA’lar kurabilir Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü için bir mesaj yayınladı. Kız çocuklarını dahil etmeden, bilim ve teknolojideki gelişmelerin parçası olmanın mümkün olmadığını belirten Sabancı, kız öğrencileri bu alanda desteklemenin önemini vurguladı.
10.10.2018 Ekonomi
Türk iş dünyası prenses ağırladı
Türk iş dünyası prenses ağırladı Türk bayraklı ojesi ve Ata’ya saygı duruşu ile gündem olan Japonya Prensesi Akiko Mikasa, Güler Sabancı’nın ev sahipliğinde iş dünyasıyla bir araya geldi. Güler Sabancı, iki ülke arasındaki dostluk köprüsünün kültür ve sanatla daha da sağlamlaşacağını söyledi
14.09.2018 Ekonomi
Komşudan Türk halkının döviz duruşuna övgü!
Komşudan Türk halkının döviz duruşuna övgü! İran medyası, ABD'nin Türkiye ekonomisini hedef alan girişimlerine karşı Türk halkının kararlı duruşuna övgüde bulunan haberlere yer verdi.
16.08.2018 Dünya
Kuşatmaya karşı 8 maddelik tedbir
Kuşatmaya karşı 8 maddelik tedbir Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yeni ekonomik modelin şifrelerini verdi. Yeni modelde kamuda tasarruf, buna vatandaşın da uyumu ve yerli malı kullanımının teşviki, kayıt dışı ile amansız bir mücadele, Merkez Bankası’nın bağımsızlığından ödün vermeden piyasada güven ortamını sağlayacak tedbirler ve uygulamalar yer alıyor.
10.08.2018 Ekonomi
Bakan Albayrak Yeni Ekonomi Modeli'ni açıkladı
Bakan Albayrak Yeni Ekonomi Modeli'ni açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Dolmabahçe'de düzenlenen toplantıda Yeni Ekonomi Modeli'nin çerçevesini açıkladı. Bakan Albayrak, daha etkili iletişim, Merkez Bankası'nın bağımsızlığı, sürdürülebilir sistem, bütçe disiplini, kamuda tasarruf ve verimlilik, vergi sistemindeki dönüşüm başlıkları altında maddeleri tek tek duyurdu. İşte detaylar...
10.08.2018 Ekonomi
Ünlü iş adamı Şarık Tara son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü iş adamı Şarık Tara son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden Enka İnşaat ve Sanayi AŞ Kurucusu ve Onursal Başkanı Şarık Tara (88) son yolculuğuna uğurlandı.
30.06.2018 Ekonomi
Güler Sabancı'dan Şarık Tara açıklaması
Güler Sabancı'dan Şarık Tara açıklaması Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, iş insanı Şarık Tara'nın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
29.06.2018 Ekonomi
Robot olmayın
Robot olmayın Gençlere, “İnsan gibi robotların yapıldığı dönemde robot gibi insan olmayın” tavsiyesinde bulunan Güler Sabancı, “Hepiniz 100 yaşına kadar yaşayacaksınız ona göre plan yapın” dedi
23.06.2018 Ekonomi
İş dünyasının yol gösteren abisi şefkatli lideriydi
İş dünyasının yol gösteren abisi şefkatli lideriydi Erdoğan Demirören, vizyoner bakış açısı ve bilgi birikimi ile Türk ekonomisine can verirken, binlerce kişiye iş, aş oldu. Demirören’in vefatı iş dünyasını da yasa boğdu. O pek çok iş insanının sabırlı dinleyicisi, nasihatta bulunan yol gösteren abisi, lideriydi
9.06.2018 Gündem
Türk sanayisi için acı bir gün!
Türk sanayisi için acı bir gün! Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberinin ardından iş dünyası başsağlığı ve üzüntülerini paylaştı.
8.06.2018 Siyaset
En sorumlu lider Sabancı
En sorumlu lider Sabancı İngiltere merkezli FIRST, ‘2017 Yılın Sorumlu Lideri Ödülü’nü Sabancı Holding Başkanı Güler Sabancı’ya verdi. Sabancı, 17 yıldır gerçekleştirilen programda ‘Yılın Sorumlu Lideri’ unvanını alan ilk Türk oldu.
13.05.2018 Ekonomi
Sakıp Ağa unutulmadı
Sakıp Ağa unutulmadı Halkın sevgisiyle ‘Sakıp Ağa’ olarak anılan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Sakıp Sabancı, vefatının 14’üncü yılında mezarı başında yapılan törenle anıldı.
10.04.2018 Ekonomi
Emine Erdoğan: Kadın ve erkek bir bütünün iki yarısıdır
Emine Erdoğan: Kadın ve erkek bir bütünün iki yarısıdır Emine Erdoğan Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen "Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni"nde konuştu.
6.03.2018 Gündem
Enerji Bakanı Berat Albayrak'tan önemli açıklamalar
Enerji Bakanı Berat Albayrak'tan önemli açıklamalar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, enerji sektöründe çalışan kadın sayısının arzu edilen seviyede olmadığını belirterek, "Bugün kadınlara bir çağrı yapmak istiyorum. Özellikle kariyerinin hemen başında ya da kariyer planlaması aşamasında olanlara. Enerji ve maden alanında sizlere büyük ihtiyaç duyuyoruz. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak, kadın çalışan oranının arzu ettiğimiz noktada olmadığı bu alanda biz sizlere pozitif ayrımcılık yapacağız." dedi
6.03.2018 Ekonomi
Sabancı: Yüksek faize önlem alınmalı
Sabancı: Yüksek faize önlem alınmalı 2017’nin enflasyonda ve yüksek reel faizde artış görülen bir yıl olduğunu belirten Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, “Yüksek faizle ilgili önlemlerin alınması gerekiyor” dedi
26.02.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Güler Sabancı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güler sabancı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.