Gökhan Kıraç

Gökhan Kıraç

Son dakika Gökhan Kıraç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökhan Kıraç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökhan Kıraç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Kıraç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan kıraç gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 gökhan kıraç haberi bulunmuştur. Tüm gökhan kıraç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü müzisyen, son olarak 1.5 ay önce "Gerekenler yapılmakta, tedavi iyi geçiyor" ifadelerini kullanmıştı. Athena Hakan'ın ikizi Gökhan Özoğuz, katıldığı film galasında, merak konusu olan kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
8.11.2022 Magazin
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Polis Akademisi Başkanlığı'na Prof. Dr. Yılmaz Çolak atandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına ilişkin atama kararları da Resmi Gazete'de yer aldı.
4.10.2019 Gündem
Asıl mesele güçlü durmak!
Asıl mesele güçlü durmak! Geçtiğimiz hafta vizyona giren ‘Şansımı Seveyim’ filminde İzzet karakterine hayat veren Gökhan Kıraç ile filmi hakkında sohbet ettik.
30.08.2017 Magazin
Açık havada özel gösterim
Açık havada özel gösterim Komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’in özel gösterimi önceki akşam Akmerkez Üçgen Teras’ta gerçekleşti.
24.08.2017 Magazin
'Sebahattin'in kör talihi!
'Sebahattin'in kör talihi! Yapımı TAFF’ın, başrollerini Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer'n paylaştığı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’ 25 Ağustos’ta izleyiciyle buluşacak.
15.08.2017 Kültür Sanat
'Şansımı Seveyim'in afişi görücüye çıktı
'Şansımı Seveyim'in afişi görücüye çıktı Yapımını ‘TAFF’ın üstlendiği, başrollerini Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer’in paylaştığı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’in afişi yayımlandı.
26.07.2017 Kültür Sanat
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Başrollerini Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer’in paylaştığı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’in afişi görücüye çıktı.
25.07.2017 Magazin
Başlarına gelmeyen kalmadı
Başlarına gelmeyen kalmadı Başrollerinde Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Ümit Yesin, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer’in yer aldığı TAFF yapımı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’in bir aylık eğlenceli çekimleri önceki gün bitti.
2.07.2017 Magazin
'Şansımı Seveyim' geliyor
'Şansımı Seveyim' geliyor Başrollerinde Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer’in yer aldığı TAFF yapımı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’in çekimleri başladı.
19.06.2017 Kültür Sanat
Familya 9. bölüm fragmanında Ezgi gidiyor!
Familya 9. bölüm fragmanında Ezgi gidiyor! Familya 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Familya'nın yeni bölümünde Ezgi, Toprak ve Vedat'tan bıktığını söyleyerek gidiyor. Bunun üzerine Ezgi'nin dönmesi için neler yapacaklar? Hepsi bu akşam Fox'ta...
29.09.2021 Gündem
'Familya'da dans şov var!
'Familya'da dans şov var! Yapımını TMC'nin, yönetmenliğini Can Yücel’in üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş’in yazdığı Familya, yeni bölümünde dans şovuyla izleyenleri eğlendirecek.
24.10.2016 Magazin
Familya 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Familya 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Familya yeni bölümü ile dün akşam Fox Tv ekranlarında yayınlandı. Beyoğlu ailesinin dağılan bireylerini aynı çatı altına toplamaya çalışan bir babayı canlandıran tecrübeli oyuncu Uğur Yücel Familya yeni bölümde amacına ulaşabilecek mi? İşte çiçeği burnunda dizi Familya 3. yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Familya 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı!
Familya 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı! Fox TV ekranlarının yeni dizisi Familya ilk bölümü ile izleyiciler tarafından oldukça sevildi. Heyecanla beklenen Familya’nın tanıtım fragmanları yayınlandı. 2. yeni bölüm fragmanında Yaşar ve Hale'nin evlilik konusu nasıl sonuçlanacak? Yaşar Beyoğlu ailesini tekrar bir araya getirebilecek mi? Familya 2. yeni bölüm ile bu akşam Fox TV ekranlarında...
29.09.2021 Gündem
Korsan kılığına girdiler!
Korsan kılığına girdiler! Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Can Yücel’in yaptığı, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı Familya dizisi, ilk bölümüyle izleyicisinden büyük beğeni topladı...
27.09.2016 Televizyon
FAMİLYA’nın korsanları
FAMİLYA’nın korsanları İlk bölümüyle izleyicisinden büyük beğeni toplayan Familya dizisinde rol alan Erkan Kolçak Köstendil ve Gökhan Kıraç, ikinci bölümdeki bir sahne gereği korsan kılığına girdiler...
26.09.2016 Magazin
Familya 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Familya 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merak edilen dizi Familya, ilk bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Heyecanlandıran olay ise Familya dizisi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? oldu. İşte Familya dizisi hakkında tüm detaylar sayfamızda...
20.09.2016 Magazin
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Beyaz Show Yeni Sezona konuklarıyla damga vuracak! 27 Ekim Beyaz Show'un konukları...
Beyaz Show Yeni Sezona konuklarıyla damga vuracak! 27 Ekim Beyaz Show'un konukları... Beyaz Show sezona hareketli başlayarak, konuklarını en gözde isimlerden seçti. Özlenen Beyaz Show yıla damga vuran konukları ile 27 Ekim gecesi Kanal D'de olacak. Beyaz Show hayranları bu yılda merakla cuma gecelerini bekleyecek.
29.09.2021 Gündem
G.Saray'da akıl tutulması!
G.Saray'da akıl tutulması! Serhat Ulueren, mali genel kurul ve sonrasında yaşananları masaya yatırdı.
27.03.2017 Galatasaray
Zeki Müren krizi
Zeki Müren krizi SİBEL Can 25 Mart’ta çıkacak ‘İşte Biziz Zeki Müren’ albümünde sanatçının ‘Manolyam’ şarkısını seslendirecekti...
7.03.2016 Magazin
İşkence değil müzik yapıyoruz
İşkence değil müzik yapıyoruz İstanbul'un farklı cezaevlerinde çalışan ve müzik sayesinde bir araya gelen, 8-10 infaz koruma memurundan oluşan Grup CTE adını Ceza ve Tevkifevleri'nden alıyor. Grup ile yaptıkları müzik ve amaçlarını konuştuk...
28.11.2015 Arşiv
Etkinlik, konser ve festivaller iptal edildi
Etkinlik, konser ve festivaller iptal edildi Artan terör olayları ve üst üste gelen şehit haberleri üzerine ünlü isimlerin yer aldığı etkinlik, konser ve festivaller iptal edildi İPTAL EDİLEN ETKİNLİK VE KONSERLER -22...
9.09.2015 Kültür Sanat
Öztürk: Başkanlığa adayım
Öztürk: Başkanlığa adayım Galatasaray'ın eski yöneticisi Adnan Öztürk, Mayıs ayında yapılacak kongrede başkan adayı olacağını açıkladı.
13.01.2015 Galatasaray
Teröristlerin dilini çözen müdür de gitti!
Teröristlerin dilini çözen müdür de gitti! İZMİR’de, 17 Aralık yolsuzluk operasyonunun ardından başlatılan tayinlerden, PKK’lı bombacıların dilini ’duygusal teknikle’ çözen İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Abdülmuttalip Günay da etkilendi.
29.09.2021 Gündem
Bu aile her şeyin en iyisini hak ediyor
Bu aile her şeyin en iyisini hak ediyor başkan Aziz Yıldırım, Faruk Ilgaz’daki F.Bahçe gecesinde sporcularından tüm branşlarda şampiyonluk istedi:
3.12.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Kıraç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan kıraç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.