Gazete Vatan Logo
Magazin Asıl mesele güçlü durmak!

Asıl mesele güçlü durmak!

Geçtiğimiz hafta vizyona giren ‘Şansımı Seveyim’ filminde İzzet karakterine hayat veren Gökhan Kıraç ile filmi hakkında sohbet ettik.

Asıl mesele güçlü durmak!

Geçtiğimiz hafta vizyona giren ‘Şansımı Seveyim’ filminde İzzet karakterine hayat veren Gökhan Kıraç ile filmi hakkında sohbet ettik. Oyuncu başına türlü şanssızlıklar gelen bir adamın hikayesini anlatan film için “Asıl mesele bu durumlar karşısında güçlü olmak” dedi.

‘Şansımı Seveyim’i izlemeyenler için filmdeki karakterinizden bahseder misiniz?

İzzet; fazla iyi niyetli bir karakter. Hep pozitif ve yardımcı olmak istiyor çocukluk arkadaşına ama kendi başına gelseydi bu kadar iyi niyetli olabilir miydi bilemiyorum. Aslında hepimizin hayatta zaman zaman durduğumuz yer gibi.

Yakın çevrenizde hiç bu kadar şanssız birileri var mı?

Çok, hayat onlarla dolu, herkesin başına şanssızlılar talihsizlikler gelebiliyor, asıl mesele bu durumlar karşısında güçlü olmak ve burdan çıkabilmek.

Sebahattin gibi bir arkadaşınızın olmasını ister miydiniz?

Herkesin vardır ama istemezdim, uğraşması zor oluyor, bu filmde bir kere daha anladım.

Ailenizde abinizden başka oyunculuk yapan veya oyunculuk yeteneği olanlar var mı? Abinizle fikir alışverişi yapıyor musunuz?

Haberin Devamı

Sadece abim ve ben oyunculuk yapıyoruz, zaten iki kardeşiz. Zaman zaman ona danışıyorum tabii, onun fikirleri benim için önemli.