Gazete Vatan Logo
Futbol Bu aile her şeyin en iyisini hak ediyor

Bu aile her şeyin en iyisini hak ediyor

başkan Aziz Yıldırım, Faruk Ilgaz’daki F.Bahçe gecesinde sporcularından tüm branşlarda şampiyonluk istedi:

Bu aile her şeyin en iyisini hak ediyor

F.Bahçe Faruk Ilgaz Tesisleri önceki gece tarihi bir baloya ev sahipliği yaptı. Kasım’daki seçim öncesinde Saracoğlu’nda çekilen fotoğrafın devamı olarak düşünülen “Biz bir aileyiz” konseptindeki ‘Büyük aile Yemeği’ne F.Bahçe’nin tüm branşlardaki sporcuları ve teknik adamları eşleriyle birlikte katıldı. Gecede yönetim de tam kadro yer alırken, iş ve sanat dünyasının önemli isimleri de davetliler arasındaydı. F.Bahçe’nin eski asbaşkanlarından Ali Koç’un yanı sıra Ferit Şahenk, Cihan Kamer, Murat Özaydınlı, Celal Doğan, Vefa Küçük, Acun Ilıcalı, Şafak Sezer, Kıraç, Gizem Özdilli ve Halit Kıvanç geceye katılan isimler oldular.

Dev organizasyona damgasını vuran kişi ise başkan Aziz Yıldırım’dı. Geceye eşi Gonca Hanım’la katılan başkan, tüm ayrıntılarıyla bizzat ilgilendiği gece boyunca yerinde oturmadı, tüm konuklarla tek tek ilgilendi, şakalaştı. Başta futbol takımı olmak üzere tüm takımlara “Sizlerden şampiyonluk bekliyoruz, bu büyük aile her zaman mutlulukların en güzelini hak ediyor, bunun anahtarı da sizde, sizlere güveniyoruz, inanıyoruz” mesajını verdi.,

‘ÇOK MUTLUYUM’

Başkan Yıldırım tüm masaları tek tek gezdi, herkesle sohbet etti. Ebru Gündeş’in şarkılarına da eşlik etmeyi ihmal etmeyen Yıldırım, çok neşeli ve mutluydu. Her fırsatta yanındakilere dönüp “İyi ki böyle bir gece organize etmişiz. Çok mutluyum” diyen başkan, isteyen herkesle fotoğraf çektirdi, imza dağıttı. Ebru Gündeş’in ‘Gel sevindir bu garibi’ şarkısına da artık bir klasik haline getirdiği ‘atkı sallama şovu’ ile eşlik eden Yıldırım, Faruk Ilgaz Tesisleri’nden en son ayrılanlardan biriydi.

Hakim bey!

F.Bahçe tarihinde ilk kez geniş katılımla düzenlenen geceye Ebru Gündeş’in göndermesi damga vurdu. Ünlü sanatçı, “Bu şarkı benden başkana gelsin” dedi ve ‘Hakim bey’ şarkısını söyleyip, 3 Temmuz sürecine vurgu yaptı.

İlgi odağı Zeynep ıssız adam Caner

Geceye Volkan Demirel, Emre, Cristian, Egemen, Meireles, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül eşleriyle birlikte katılırken özellikle hamile olan Zeynep Demirel’e ilgi çok büyüktü.

Eşiyle yaşadığı sorunlarla magazin sayfalarında sıkça görülen Caner ise geceye yalnız katılan az sayıdaki sporcudan biriydi.

Emre değnekle sahneye çıktı

Kaptan Emre’nin bu önemli geceye koltuk değnekleri ile katılması büyük takdir topladı. Geceye eşi Tuba ile birlikte katılan Emre, EN-BE orkestrasının programının bitmesiyle birlikte koltuk değnekleriyle sahneye çıkarak Behzat Gerçeker’e tüm takım arkadaslarının imzaladığı çubuklu F.Bahçe formasını hediye etti ve büyük alkış aldı.

Haberin Devamı