Zerrin Sümer

Zerrin Sümer

Son dakika Zerrin Sümer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zerrin Sümer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zerrin Sümer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zerrin Sümer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zerrin sümer gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 zerrin sümer haberi bulunmuştur. Tüm zerrin sümer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zerrin Sümer 22 yıllık sevgilisiyle aylar önce evlendiğini açıkladı
Zerrin Sümer 22 yıllık sevgilisiyle aylar önce evlendiğini açıkladı Ömer dizisinde babaanne Nezahat karakterini canlandıran Zerrin Sümer, 22 yıldır birlikte olduğu kişiyle 8 ay önce evlendiğini söyledi.
7.11.2023 Magazin
Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı?
Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı? Distopik kurgusuyla dijital yayın platformunda yer alan sekiz bölümden oluşan ‘Sıcak Kafa’nın ikinci sezonu iptal edildi. Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve iletişim yoluyla zihinden zihne bulaşarak yayılan bir delilik salgınını konu alan dizinin ilk sezonu 2 Aralık’ta yayımlanmıştı. Peki, Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı?
4.02.2023 Televizyon
Yılmaz Erdoğan açıkladı! 'Bir Demet Tiyatro' geri dönüyor mu?
Yılmaz Erdoğan açıkladı! 'Bir Demet Tiyatro' geri dönüyor mu? Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Kin' filmiyle adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan, katıldığı bir programda; 'Bir Demet Tiyatro' hakkında konuştu. Usta isim, yıllar önce yayınlanan program için sorulan 'Yeniden televizyonda oynar mı?' sorusuna yanıt verdi.
13.10.2021 Magazin
Çok ilginç bir karaktere hayat veriyor!
Çok ilginç bir karaktere hayat veriyor! Gönül Dağı'nın Kurban Bayramı’nda ekrana gelecek Gönül Dağı "Kurban" özel bölümünde, sanat dünyasının usta ismi Zerrin Sümer de rol alıyor.
18.07.2021 Televizyon
Sefirin kızı final mi yapacak? Dizinin final tarihi belli mi?
Sefirin kızı final mi yapacak? Dizinin final tarihi belli mi? Sefirin kızı dizisi ne zaman final yapacak? Star TV ekranlarında yayınlanan ve Neslihan Atagül’ün hastalığı nedeniyle Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek’in başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı dizisinin final tarihi ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre dizinin final tarihinin belli oldu.
6.04.2021 Gündem
Savaşçı ne zaman başlıyor 2021? Bugün Savaşçı var mı? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim?
Savaşçı ne zaman başlıyor 2021? Bugün Savaşçı var mı? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim? Uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Savaşçı 100. bölümü ve yeni oyuncu kadrosuyla yeniden ekranlara geliyor. Pandemi boyunca hakkında sıkça yazılıp çizilen Savaşçı dizisi yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Peki, Savaşçı bugün var mı? Savaşçı dizisi ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim? Savaşçı 100 bölüm detayları ve Savaşçı dizisi yeni oyuncuları...
28.02.2021 Gündem
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha!
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha! Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'e Cemal Hünal'ın ardından bir bomba isim daha dahil oldu.
24.02.2021 Magazin
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama!
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama! Uzun bir süre ekran macerasına ara veren Savaşçı dizisi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yeni sezonuna kadrosuna kattığı yeni oyuncularla devam edecek olan Savaşçı dizisi ile ilgili gelişmeler dizi takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Peki, Savaşçı ne zaman başlıyor? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama!
31.01.2021 Gündem
Tuba Büyüküstün'den 'Sefirin Kızı' mesajı
Tuba Büyüküstün'den 'Sefirin Kızı' mesajı Star TV'de yayınlanan 'Sefirin Kızı' dizisinden Neslihan Atagül'ün ayrılmasının ardından; kadroya katılan Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından yayınladığı pozla duygularını paylaştı.
20.01.2021 Magazin
Savaşçı bitti mi? Savaşçı yeni sezon, yeni bölüm (100. Bölüm) ne zaman başlıyor?
Savaşçı bitti mi? Savaşçı yeni sezon, yeni bölüm (100. Bölüm) ne zaman başlıyor? Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen dizilerden biri olan Savaşçı dizisinin akıbeti merak ediliyor. Dizinin hayranları Savaşçı yeni sezon ne zaman başlayacak? Savaşçı yeni bölüm ne zaman başlıyor? gibi sorulara yanıt arıyor. İşte Savaşçı dizisi hakkında merak edilenler…
18.10.2020 Gündem
Günay Tuncel kimdir?
Günay Tuncel kimdir? Bugüne kadar birçok isme şöhret kapılarını açan ve İstanbul'un en popüler mekanları arasında gösterilen Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel hayatını kaybetti. Peki, Günay Tuncel kimdir? İşte detaylar...
24.07.2019 Gündem
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı Oyuncu Neslihan Yeldan, İngiliz eşi Leo James Felix Pollock ile 11 yıllık evliliğini noktaladı
8.03.2019 Magazin
Neslihan Yeldan kimdir?
Neslihan Yeldan kimdir? Neslihan Yeldan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. İstanbullu Gelin'de rol alan başarılı ve güzel oyuncu Neslihan Yeldan'ın hayatına dair bilgiler araştırılıyor. İşte Neslihan Yeldan hakkında merak edilenler...
20.02.2018 Gündem
Furkan Kızılay'ın yeni dizisi belli oldu!
Furkan Kızılay'ın yeni dizisi belli oldu! 'Çocuklar Duymasın'da 'Havuç' karakteriyle hafızalara kazınan Furkan Kızılay'ın yeni dizisi belli oldu.
7.12.2017 Magazin
Ekranların Aslan Ailesi
Ekranların Aslan Ailesi Komedi aile dizisi ‘Aslan Ailem’ TRT’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
30.09.2017 Magazin
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda'
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda' Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu listeledi...
24.09.2017 Televizyon
Açık havada özel gösterim
Açık havada özel gösterim Komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’in özel gösterimi önceki akşam Akmerkez Üçgen Teras’ta gerçekleşti.
24.08.2017 Magazin
'Sebahattin'in kör talihi!
'Sebahattin'in kör talihi! Yapımı TAFF’ın, başrollerini Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer'n paylaştığı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’ 25 Ağustos’ta izleyiciyle buluşacak.
15.08.2017 Kültür Sanat
'Şansımı Seveyim'in afişi görücüye çıktı
'Şansımı Seveyim'in afişi görücüye çıktı Yapımını ‘TAFF’ın üstlendiği, başrollerini Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer’in paylaştığı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’in afişi yayımlandı.
26.07.2017 Kültür Sanat
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Başrollerini Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer’in paylaştığı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’in afişi görücüye çıktı.
25.07.2017 Magazin
Başlarına gelmeyen kalmadı
Başlarına gelmeyen kalmadı Başrollerinde Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Ümit Yesin, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer’in yer aldığı TAFF yapımı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’in bir aylık eğlenceli çekimleri önceki gün bitti.
2.07.2017 Magazin
'Şansımı Seveyim' geliyor
'Şansımı Seveyim' geliyor Başrollerinde Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer’in yer aldığı TAFF yapımı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’in çekimleri başladı.
19.06.2017 Kültür Sanat
'O Hayat Benim' böyle veda etti
'O Hayat Benim' böyle veda etti Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray,Keremcem,Oya Başar,Sinan Albayrak, Ahu Sungur ve Zerrin Sümer gibi ünlü oyuncuların rol aldığı dizi 131'inci bölümde izleyicileri veda edecek.Dün akşam saatlerinde dizi oyuncusu Sinan Albayrak son sahnesi çekilince bir veda konuşması yaptı.
21.01.2022 Magazin
'O Hayat Benim' dizisinden final kararı!
'O Hayat Benim' dizisinden final kararı! FOX TV’nin dört sezondur devam eden uzun soluklu dizisi 'O Hayat Benim' final yapıyor. İşte O Hayat Benim'in final tarihi...
27.04.2017 Televizyon
O Hayat Benim dizisinde şok ayrılık!
O Hayat Benim dizisinde şok ayrılık! Fox Tv ekranlarında yayınlanan O Hayat Benim dizisinde ayrılıklar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde O Hayat Benim dizisinde bir ayrılık daha yaşandı. Peki hangi oyuncu O Hayat Benim dizisinden ayrıldı? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zerrin Sümer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zerrin sümer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.