Göğüs Büyütme

Göğüs Büyütme

Son dakika GÖĞÜS BÜYÜTME haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GÖĞÜS BÜYÜTME ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GÖĞÜS BÜYÜTME haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göğüs Büyütme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göğüs büyütme gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 göğüs büyütme haberi bulunmuştur. Tüm göğüs büyütme haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Sadece dolgu yaptırdım” demişti, göğsünü büyüttüğünü itiraf etti! Kylie Jenner'dan yeni poz
“Sadece dolgu yaptırdım” demişti, göğsünü büyüttüğünü itiraf etti! Kylie Jenner'dan yeni poz Estetik yaptırmadığını söyleyerek kafaları karıştıran Kylie Jenner ardından göğüs büyütme ameliyatı olduğunu itiraf etmiş ve duyduğu pişmanlığı dile getirmişti. Jenner doğum günü tatilinde çekilen pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Jenner'ın paylaştığı fotoğraflara beğeni yağdı.
14.08.2023 Magazin
Estetik yaptırmadığını söylemişti! Kylie Jenner itiraf etti
Estetik yaptırmadığını söylemişti! Kylie Jenner itiraf etti Kardashian/Jenner ailesinin en genç üyesi Kylie Jenner estetik yaptırmadığını söyleyerek gündeme gelmişti. Jenner şimdi de göğüs büyütme ameliyatı olduğunu itiraf etti.
28.07.2023 Magazin
Love Island yıldızı itiraf etti! "Geçmişte onları hep dolguyla destekliyordum"
Love Island yıldızı itiraf etti! "Geçmişte onları hep dolguyla destekliyordum" Love Island (Aşk Adası)'nın yıldızlarından Molly Smith, göğüs büyütme operasyonundan sonra göğsünü gere gere çekildiği bikinili pozunu paylaştı. Yaşadığı hisleri paylaşan Molly, "Geçmişte onları hep dolguyla destekliyordum" dedi.
31.12.2021 Magazin
Estetikte artık trend, doğal ve sağlıklı görünüm
Estetikte artık trend, doğal ve sağlıklı görünüm Estetikte son dönemde abartıdan uzak, doğal ve sağlıklı görünüm kazandıran operasyonların tercih edildiğine vurgu yapan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Umut Zereyak, “Kişinin gerek özel, gerek sosyal hayatında sağlıklı, doğal, iyi ve güzel görünmesi hem kendisine hem de çevresine pozitif bir ekti yaratıyor” ded
24.02.2020 Sağlık
Küçük göğüs özgüveni etkiliyor
Küçük göğüs özgüveni etkiliyor Op.Dr. Ekrem Keskin, küçük göğsün kadınlarda özgüveni etkilediğini söyledi.
23.12.2019 Sağlık
Estetik kaygılar talepleri arttırıyor
Estetik kaygılar talepleri arttırıyor Estetik kaygılarla cerrahi operasyonlara başvuranların sayısı her geçen gün artıyor. Dr. Murat Dağdelen, hayalindeki mükemmel görüntüye ulaşmak isteyenlerin en çok tercih ettiği ameliyatların başında burun estetiğinin geldiğini söylüyor. Burun estetiğini göğüs cerrahisi, yüz enjeksiyonları ve kalça büyütme işlemleri takip ediyor.
1.07.2019 Sağlık
İzsiz göğüs büyütme estetiği mümkün!
İzsiz göğüs büyütme estetiği mümkün! Sadece 2 cm’lik kesilerle yapılan ve yara iyileşmesine bağlı olarak işlem sonunda hemen hemen hiç iz bırakmayan meme büyütme estetiği hakkında açıklamalarda bulunan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, kimlerin bu işlemden faydalanabileceğini anlattı.
25.03.2019 Sağlık
Kompozit göğüs büyütme nedir?
Kompozit göğüs büyütme nedir? Göğüslerinin boyutundan ve şeklinden memnun olmayan kadınlar meme implantı ile göğüs büyütme yaptırabilirler.
4.01.2019 Sağlık
Göğüs estetiğinde dikkat
Göğüs estetiğinde dikkat Op.Dr. Arda Katırcıoğlu, göğüs estetiğinde dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgi verdi.
30.11.2018 Sağlık
Trans bireyin göğüs büyütme ameliyatını devlet karşılayacak
Trans bireyin göğüs büyütme ameliyatını devlet karşılayacak Yaklaşık 17 yıldır cezaevinde bulunan ve daha önce cinsiyet değiştirme ameliyatı olan trans mahkuma göğüs büyütme ameliyatı için izin çıktı. Şu anda Gebze Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan ve ismi açıklanmayan trans bireyin ameliyat masrafları Sağlık Bakanlığı tarafından karşılanacak.
27.09.2018 Yaşam
Estetik bağımlılığı bu hale getirdi! 24 yaşındaki kadın...
Estetik bağımlılığı bu hale getirdi! 24 yaşındaki kadın... Vücudunda neredeyse estetik olmayan hiçbir yeri kalmayan 24 yaşındaki Mary Magdalene kullanıcı adlı Alman dansçı kadın, bu halinden mutlu olduğunu ve estetik operasyonlara devam etmek istediğini söyledi.
31.07.2018 Dünya
Cinsel içerikli film yıldızına benzemek için 180 bin lira harcadı
Cinsel içerikli film yıldızına benzemek için 180 bin lira harcadı ABD'de yaşayan genç kadın, cinsel içerikli film yıldızlarına özenip bıçak altına yatmaya karar verdi ve geçirdiği pek çok operasyon için 180 bin lira harcayarak amacına ulaştı.
29.06.2018 Dünya
Göğüs büyütme ameliyatı kötü bitti!
Göğüs büyütme ameliyatı kötü bitti! Rusya Moskova'da bir kliniğe başvuran 30 yaşındaki kadın kocasına sürpriz yapmak istemişti ancak ameliyat masasında kalbi durdu.
5.06.2018 Dünya
Melania Trump'a benzemek için binlerce sterlin harcadı
Melania Trump'a benzemek için binlerce sterlin harcadı Kanser hastalığını attıktan sonra randevu amacıyla buluştuğu kişiden 'yaşına göre fazla gösterdiği' yorumunu alan genç kadın, ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'a benzemek için 37.000 sterlin harcadı.
4.10.2017 Dünya
Küçük ve sert göğüs dönemi
Küçük ve sert göğüs dönemi Hollywood’un ‘silikon kralı‘ diye adlandırılan ve birçok ünlüye göğüs büyütme ameliyatı yapan İngiliz plastik cerrahi uzmanı Doktor Adrian Richards, kadınların 80’li yıllarda abartılı şekilde büyük ve dik göğüsler yaptırmak için bıçak altına yattığını, 2000’li yıllardan sonra küçük ve sert göğüs operasyonlarına yöneldiklerini söyledi...
18.11.2016 Arşiv
En çok ilgi gören üç uygulama kaş kaldırma, şakak germe ve dolgu
En çok ilgi gören üç uygulama kaş kaldırma, şakak germe ve dolgu Hem kadın hem erkeklerin sık yaptırdığı uygulamalarda son dönemde aquafilling, kaş kaldırma ve şakak germe operasyonlarını Dermatolog Elif Ebru Güner anlattı.
8.09.2016 Arşiv
Ameliyatsız göğüs büyütme operasyonu nedir?
Ameliyatsız göğüs büyütme operasyonu nedir? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Ameliyatsız göğüs büyütme operasyonu nedir? Ameliyatsız meme dikleştirme operasyonu ameliyatsız bir çeşit meme büyütme tekniğidir. Meme implantları kullanarak meme büyütme operasyonu yaptırmaya vakit bulamayan uygun kadınlar için yapılabilen bir tekniktir. Memelerinin boyutundan memnun olan ancak göğüsler arasındaki oluğun daha belirgin olmasını veya memelerin üst kısmının biraz daha dolgun olmasını isteyen kadınlar bu işlem ile ameliyat gerektirmeden arzu ettikleri meme şekline kavuşabilirler.
10.03.2016 Sağlık
Göğüs büyütme ameliyatı hangi durumlarda yapılır?
Göğüs büyütme ameliyatı hangi durumlarda yapılır? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Göğüs büyütme ameliyatı hangi durumlarda yapılır? Göğüslerinizin büyüklüğünü yeterince büyük bulmuyorsanız bu yeterli bir sebeptir aslında. Estetiğin asıl amacı sizin aynaya baktığınızda mutlu olabilmenizi sağlamaktır. Ama bazen istediğiniz göğüs büyüklüğü doktorunuzun kabul edemeyeceği yapaylıkta ya da vücudunuzun taşıyamayacağı ağırlıkta olursa doktorunuz tarafından bu isteğiniz reddedilebilir. Doğallık ve vücut özellikleri estetik ameliyatlarda göz önünde bulundurulan bir kıstastır.
10.03.2016 Sağlık
Göğüs büyütme ameliyatında hangi protezler kullanılır?
Göğüs büyütme ameliyatında hangi protezler kullanılır? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Göğüs büyütme ameliyatında hangi protezler kullanılır? Göğüs büyütme ameliyatlarında göğsün içerisine anatomik yapıya uygun bir şekilde protez yerleştirilmesi gerekir. Bu protezler, sağlık piyasasında birçok markada, birçok şekilde bulunabilmektedir ve elbette göğüs büyütme estetiğinde esas olan, bir sürü protez içerisinde size en uygun şekli seçebilen ve sizin için en iyi kalitedeki protezi kullanacak doktoru bulmaktır. Göğüs büyütme ameliyatlarında kullanılan iki tip protez vardır. Bunlardan birincisi içi tuzlu su dolu olan su bazlı protezlerdir. Diğeri ise silikon jelle dolu olan protezdir. İkisi de belli bir şekilde durmaları için dış kısımları silikon.
10.03.2016 Sağlık
Göğüs büyütme ameliyatı nasıl yapılır?
Göğüs büyütme ameliyatı nasıl yapılır? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Göğüs büyütme ameliyatı nasıl yapılır? Kalıtsal ya da hormonal nedenlerle, göğüslerinin küçüklüğünden şikayetçi olan kadınlar için estetik en uygun çözümlerden biri. Gitgide daha çok kadına hitap eden bu estetik operasyonu nasıl gerçekleştiğini merak ediyor musunuz? Tam teşekküllü bir hastane tercih etmeniz gereken bu ameliyat, genel anestezi altında gerçekleştirilmektedir. Göğüs ucundan, altından ya da koltuk altından yerleştirilecek proteze göre bir kesi atılır ve ardından bu kesi genişletilerek protez göğsün içine yerleştirilir.
10.03.2016 Sağlık
Göğüs büyütme ameliyatı kimlere yapılır?
Göğüs büyütme ameliyatı kimlere yapılır? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk cevaplıyor; Göğüs büyütme ameliyatı kimlere yapılır? Göğüsler, ergenliğin sonuna kadar gelişen, sonrasında gelişimi duran, doğum, kilo alma ya da hormonal değişimlerle zaman içerisinde büyüyen ya da küçülen yumuşak dokulardır. Estetikte bu kadar büyük bir yer kaplamasının sebebi ise doğurganlığı temsil etmesi ve cinsellikte önemli bir yer tutmasıdır. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, 18 yaşından küçükseniz (tıbbi bir zorunluluk olmadığı takdirde), yakın zamanda aşırı kilo verme gibi bir planınız varsa (mide kelepçesi, mide küçültme işlemleri vb.) ya da hamile kalma planınız varsa, ya da hali hazırda bir bebek emziriyorsanız göğüs büyütme ameliyatı için uygun bir aday değilsiniz.
10.03.2016 Sağlık
Yabancılar hangi tedaviler için Türkiye’ye geliyor?
Yabancılar hangi tedaviler için Türkiye’ye geliyor? 2015 yılında 150 milyar dolarlık dünya sağlık turizmi pazarında, ülkemiz, artık yılda yüz binlerce yabancı hastaya tedavi hizmeti veriyor. Hem fiyat hem de kalite avantajıyla yabancı hastalar ülkemizi hangi branşlar icin tercih ediyor?
12.02.2016 Arşiv
Hipnozla göğüs büyütme
Hipnozla göğüs büyütme Göğsünüzün büyüklüğünüzden memnun musunuz? Değilseniz, ameliyatsız göğüs büyütme yöntemlerinden faydalanmayı düşünüyor musunuz? Cevabınız evetse, doğal yolla göğüslerinizin büyümesini sağlayacak birçok yöntem mevcut ve hipnoz da bu yöntemlerden biri...
22.01.2016 Sağlık
Gizli göğüs büyütme ameliyatı ölümle bitti!
Gizli göğüs büyütme ameliyatı ölümle bitti! Katya Klementieva kocasına haber vermeden olduğu göğüs büyütme operasyonunda yaşamını yitirdi...
2.10.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Göğüs Büyütme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göğüs büyütme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.