Godiva

Godiva

Son dakika godiva haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan godiva ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını godiva haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Godiva

haberleri sayfasında son dakika yaşanan godiva gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 godiva haberi bulunmuştur. Tüm godiva haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu yıl 16. kez düzenlendi. Ödüle layık görülen projeler, dünyanın dört bir yanındaki 75 bin Yıldız Holding çalışanı ve uzman jürinin oylamasıyla seçildi.
8.03.2024 Çalışma Hayatı
Fırsat eşitliğine ilham veren kadınlar ödüllendirildi
Fırsat eşitliğine ilham veren kadınlar ödüllendirildi Kadınların iş hayatında ve toplumun her alanında güçlenmesi adına çalışmalara imza atan Yıldız Holding Kadın Platformu, “Senenin Yıldız Kadınları” organizasyonuyla fırsat eşitliği konusunda ilham veren başarılı kadınları bir araya getirdi.
15.12.2022 Ekonomi
Burak Elmas kimdir? Nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
Burak Elmas kimdir? Nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Galatasaray'da seçimli olağanüstü genel kurulunda oy sayma işlemi tamamlandı. Seçimde 8 bin 500 üye oy kullanma hakkına sahipken oy kullanan 4731 üyeden 1541'ini alan Burak Elmas, Galatasaray'ın 38. başkanı oldu. Sarı kırmızılıların yeni başkanı ve yönetim kurulu, 3 yıl süreyle görev yapacak. Burak Elmas'ın kariyeri Galatasaray taraftarı tarafından merak konusu oldu. 1997 yılında, 23 yaşındayken Galatasaray PAF takımı sorumlusu olarak alan Burak Elmas, 1998, 2000 ve 2002 yıllarında 3 dönem yönetim kurulu üyeliği yaptı. Peki, Burak Elmas kimdir, serveti ne kadar? Burak Elmas nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte detaylar...
19.06.2021 Futbol
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021? GS başkan adayları kimler?
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021? GS başkan adayları kimler? Galatasaray'da merakla beklenen başkanlık seçiminin ne zaman yapılacağı belli oldu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın mayıs ayında yapılacağı duyuruldu. Toplantıda seçilen yeni başkan üyelerin kulübün idaresini devralacak. Peki, Galatasaray başkan adayları kimlerdir? Galatasaray’da başkanlık seçimi ne zaman?
15.04.2021 Gündem
Bir ilk gerçekleşti! Çikolata devine Türk CEO...
Bir ilk gerçekleşti! Çikolata devine Türk CEO... Yıldız Holding bünyesinde faaliyet gösteren global premium çikolata şirketi GODIVA’nın yeni CEO’su, Yıldız Holding’in Strateji ve Büyümeden Sorumlu Başkanı Nurtaç Ziyal Afridi oldu. Son iki aydır GODIVA’nın yönetim sürecine nezaret etmekte olan Afridi, ekibiyle birlikte gelecek üç yıllık dönem için oluşturduğu güçlü stratejiyle, dinamik bir çoklu-kanal yapısıyla GODIVA için yeni pazarlama fırsatlarını hayata geçirecek.
18.12.2020 Ekonomi
"Tek adam yönetimi Cengiz'i gözden düşürdü"
"Tek adam yönetimi Cengiz'i gözden düşürdü" Güney Öztürk, Burak Elmas ile görüştü seçim kulislerinin nabzını tuttu.
23.05.2018 Galatasaray
Bekle beni Göcek
Bekle beni Göcek Bu yıl ikincisi düzenlenen Rixos Sailing Cup 2017, Türkiye’de yatçılığın incisi Göcek’e ayrı bir renk ve heyecan getirdi. Hayatında ilk kez güverteye çıkan amatörlerle, profesyonel yelkencileri keyifli bir dostluk atmosferinde buluşturdu.
14.10.2017 Arşiv
Zenginler artık daha zengin
Zenginler artık daha zengin Forbes Türkiye ‘En Zengin 100 Türk’ listesini açıkladı. Listeye göre en zengin Türkler’in 2016’da 94.7 milyar dolar olan serveti bu yıl 102.9 milyar dolara yükseldi. Listeye bu yıl 9 yeni Türk girdi.
2.03.2017 Ekonomi
Avrupa’nın kapıları Türkiye ile açılacak
Avrupa’nın kapıları Türkiye ile açılacak 270’in üzerinde dünya markasını temsil eden Katarlı Abu Issa Holding, Türkiye’ye geldi. Kendi markası Mosafer ile pazara adım atan şirket, ABD’li Cole Haan ve Alman Aigner’i de getirdi. Körfez, ABD ve Güney Afrika’da faaliyet gösteren Abu Issa Ho, Türkiye üzerinden Avrupa’ya girme planları yapıyor
3.12.2016 Ekonomi
Ülker Londra'da halka açılacak
Ülker Londra'da halka açılacak Markalarını ‘pladis’ çatısı altında toplayan Yıldız Holding, 3 yıl içinde Londra’da halka arz planlıyor
5.09.2016 Ekonomi
Türkiye’ye 5 milyar lira yatırım sözü
Türkiye’ye 5 milyar lira yatırım sözü Ülker, Godiva ve United Biscuits ile 4 milyar tüketiciye hitap eden Yıldız Holding, bu markaların çatı şirketi olan pladis’i global rekabete Türkiye’de hazırlayacak. Türkiye’de 5 milyar lirayla gıda sektörünün en büyük yatırımına imza atılacak.
4.09.2016 Ekonomi
Ülker, Çin’de kitaplara girdi
Ülker, Çin’de kitaplara girdi Son dönemin parlayan yıldızı; Yıldız Holding’in bu başarı hikayesi Çin'de ders kitaplarına girdi...
22.08.2016 Ekonomi
Türk işadamına 'Alın bu tesisi diriltin' teklifi
Türk işadamına 'Alın bu tesisi diriltin' teklifi KCOM adlı döneminin en önemli sanayi tesislerinden birini gezen Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko, Türk işadamı Mücahit İngenç’e “Alın ve bu tesisi tekrar diriltin” dedi.
22.08.2016 Ekonomi
Türk damak tadı sofistike
Türk damak tadı sofistike Lezzet ve mutluluğu bir arada sunun lezzet; çikolata...
8.07.2016 Magazin
Çikolata devi markete giriyor
Çikolata devi markete giriyor Pladis’in Türkiye, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya CEO’su Mehmet Tütüncü, bölgeye bu yıl için 322 milyon TL yatırım planladıklarını en büyük payı 190 milyon lirayla Türkiye’nin alacağını söyledi
21.06.2016 Ekonomi
Tüm dünyaya her lokmada mutluluk
Tüm dünyaya her lokmada mutluluk Yıldız Holding, Ülker’le başlattığı ‘mutluluk yolculuğunu’ Pladis markasıyla dünyaya yaymaya hazırlanıyor. 5.2 milyar dolarlık ciroya sahip şirketin hedefi bisküvi ve atıştırmalıkta dünyada lider olmak. Sloganı ‘Tüm dünyaya her lokmada mutluluk’.
20.06.2016 Ekonomi
Pladis’i Londra’da halka arz edecek
Pladis’i Londra’da halka arz edecek Yıldız Holding, uluslararası piyasalar ve yatırımcılara daha yakın olabilmek için Londra merkezli kurduğu Pladis şirketi ile uluslararası pazarda rekabet gücünü artırmayı hedefliyor. Pladis, 3-4 yıl içerisinde Londra’da halka açılacak.
8.06.2016 Ekonomi
Murat Ülker bizzat açıklama yaptı
Murat Ülker bizzat açıklama yaptı Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, dün gazetemizde yayımlanan Ülker’in Nutella için İtalyan Ferrero ile görüştüğüne dair kulis habere bizzat yanıt verdi. Dün saban erken saatlerde Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Ülker, “Ferrero ailesi tanıdığım kıymetli meslektaşım. Ülkemizde üretici ve ihracatçı. Bazı basında çıkan Nutella haberleri gerçeği yansıtmamaktadır” dedi. Murat Ülker, kısa bir süre önce büyük bir satın almaya hazırlandıklarını açıklamış, bir dergiye verdiği röportajda da bu yıl “Çok şaşıracağınız hamleler” olacak demişti.
28.05.2016 Ekonomi
New York’ta 90. yıl coşkusu
New York’ta 90. yıl coşkusu Türk markası Godiva, 90. yılını New York Marlborough Chelsea Gallery’de verdiği özel davetle kutladı. Davete, dünyaca ünlü oyuncu Drew Barrymore da katıldı
18.05.2016 Magazin
Murat Ülker: Sürprizlerim olacak
Murat Ülker: Sürprizlerim olacak Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı 2016 yılının ilk yarısında 2 -3 sürpriz açıklayacaklarını ifade etti...
9.03.2016 Ekonomi
Çöpçatandı evlendi
Çöpçatandı evlendi Şirket evlilikleri uzmanı olan Ünlü&Co., bu kez kendi nikah masasına oturdu. 18 milyar sterlinlik fonla sağlıktaki gelişmeleri destekleyen Wellcome Trust Vakfı, şirkete % 9.9 hisseyle ortak oldu.
15.02.2016 Ekonomi
Nasipse ‘Ülker’imizi globale tercüme ettik
Nasipse ‘Ülker’imizi globale tercüme ettik Yıldız Holding, çikolata ve bisküvi markalarını tek şirket altında topladı. Murat Ülker, “Godiva, DeMet’s, United Biscuits ve Ülker’i Pladis çatısı altında topluyoruz. Nasipse Ülker’i globale tercüme ediyoruz” dedi. Pladis ismi, Ülker anlamına gelen Pleiades takım yıldızından ilham alıyor
16.01.2016 Ekonomi
Damaklar şenlendi
Damaklar şenlendi Godiva’nın ünlü çikolata şefi Philippe Daue, Yeni Yıl Koleksiyonu’nu Nişantaşı mağazasında tanıttı...
26.11.2015 Magazin
Cemiyete çikolata dersi!
Cemiyete çikolata dersi! Godiva’nın Belçikalı çikolata ve pasta şefi Philippe Daue İstanbul’da Godiva Zorlu mağazasında aralarında Esin Maraşlıoğlu, Biricik Suden gibi isimlerin de olduğu cemiyet hayatının ünlü isimleriyle bir araya geldi...
31.07.2015 Magazin
Ülker, United ile ikinci sırayı aldı, Hollande ile buluştu!
Ülker, United ile ikinci sırayı aldı, Hollande ile buluştu! Fransa Ticaret Müşavirliği (Business France) tarafından düzenlenen ve Fransa’da yatırımları bulunan uluslararası şirketlerin yöneticilerini Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Fransa Başbakanı Manuel Valls ile bir araya getiren Stratejik Cazibe Konseyi Paris’te toplandı.
17.06.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Godiva ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki godiva haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.