Gezi Eylemleri

Gezi Eylemleri

Son dakika Gezi eylemleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gezi eylemleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gezi eylemleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gezi Eylemleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gezi eylemleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 848 gezi eylemleri haberi bulunmuştur. Tüm gezi eylemleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 100 milyon metrekare yeşil alan ve millet bahçesi yapılması için zamanında bakanlığımızda proje başlattık. Şu anda 213'ü tamamlandı, 280'den fazlası da devam ediyor” dedi.
25.12.2023 Ekonomi
Sosyetede silahlı çatışma! Ünlü isimler firar etti
Sosyetede silahlı çatışma! Ünlü isimler firar etti 7 Nisan’da İstanbul Ortaköy’de silahlı çatışma yaşanmıştı. 3 kişinin tutuklandığı soruşturmada, 11 kişi ise firari konumda. Firari şüpheliler arasında, cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Berent Akdemir ile ünlü işletmeci Tarkan Ahmet Atabey de yer alıyor.
19.04.2021 Gündem
2 milyon dolarlık Halk TV bombası!
2 milyon dolarlık Halk TV bombası! CHP'ye yakın duruşuyla gündeme gelen Halk TV’nin, İngiltere’de yaşayan Türk işinsanı Cafer Mahiroğlu’na 2 milyon dolara satıldığı iddiası Ankara kulislerini hareketlendirirken olay CHP’de şaşkınlıkla karşılandı. Kanalın genel müdürü Serhan Asker ise şuan herhangi bir satış durumunun olmadığını söyledi.
8.12.2019 Gündem
YPG/PKK sol terör örgütlerinin de hamisi oldu!
YPG/PKK sol terör örgütlerinin de hamisi oldu! Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'de işgal ettiği bölgelerde yasa dışı sol örgütleri MLKP, DKP, TİKKO ve TKHP/C'yi de muhafaza ediyor.
25.04.2019 Yaşam
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Dünya İnsan Hakları Günü programında konuştu. Erdoğan, "Kibir ve büyüklenme bataklığına düşen, erişilemeyen kişi durumuna gelen kimsenin AK Parti'de yeri yoktur." dedi.
10.12.2018 Siyaset
Can Dündar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı
Can Dündar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Gezi Parkı eylemlerine ilişkin soruşturmada, Can Dündar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı
5.12.2018 Gündem
Memet Ali Alabora hakkında yakalama kararı çıkartıldı
Memet Ali Alabora hakkında yakalama kararı çıkartıldı Oyuncu Memet Ali Alabora hakkında Gezi Parkı eylemlerinden dolayı yakalama kararı çıkartıldı
5.12.2018 Gündem
Tutuklama gerekçesi: Darbe organizatörüyle yoğun irtibat
Tutuklama gerekçesi: Darbe organizatörüyle yoğun irtibat İşadamı Osman Kavala tutuklandı. Savcılığın hakimliğe gönderdiği tutuklama talepli sevk yazısında, Kavala’nın Gezi eylemlerinin organizatörü olduğu ve darbe girişiminin organizatörlerinden Hanry Jak Barkey ile olağanın ötesinde yoğun irtibat kurduğu belirtildi
29.09.2021 Gündem
DHKP-C operasyonunda 11 tutuklama
DHKP-C operasyonunda 11 tutuklama Taksimde Gezi Eylemleri sırasında elindeki sapanla polise taş atarken görüntülenen Emine Cansever ve beraberindeki 10 kişi, DHKP-C terör örgütü üyeliğinden tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Mutlu: Ne İsa’ya ne Musa’ya yaranabildim
Mutlu: Ne İsa’ya ne Musa’ya yaranabildim FETÖ davası sanığı eski İstanbul Valisi Mutlu gözyaşları içinde ifade verdi, “Darbe gerçekleşseydi, bu yapı beni Silivri Cezaevi’ne kapatacaktı. Bugün bu mahkemede bu iddialarla yargılanacaktım. Ne Musa’ya ne İsa’ya yaranabiliyorum” dedi
29.09.2021 Gündem
‘Nihai hedef Almanya ile ilişkinin düzeltilmesi’
‘Nihai hedef Almanya ile ilişkinin düzeltilmesi’ Başbakan Yıldırım, “Hem Avrupa Birliği ortaklık sürecinin normalleştirilmesi hem de Almanya ile ikili ilişkilerimizin tekrar rayına oturtulması bizim temel düşüncemizdir” dedi ancak bunun tek taraflı iradeyle olamayacağını ifade etti
4.06.2017 Siyaset
Ethem Sarısülük davasında savcı mütalaasını açıkladı
Ethem Sarısülük davasında savcı mütalaasını açıkladı Ethem Sarısülük öldürülmesi davasında mütalaasını açıklayan savcı, sanık polisin 10 ay hapsini istedi.
29.09.2021 Gündem
‘Kaçacak delik arıyorlar’
‘Kaçacak delik arıyorlar’ 15 Temmuz gecesi, darbecilerin üslerinden Mürted’e yürüyen Kazan halkına teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnlerine gireceğiz dedik, işte inlerine girdik. Şimdi kaçıyorlar, kaçacak delik arıyorlar” dedi.
29.09.2021 Gündem
Gülen, Akın Öztürk ve Gezi tweetleri soruldu
Gülen, Akın Öztürk ve Gezi tweetleri soruldu FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmaktan tutuklanan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, hakkındaki bütün suçlamaları reddetti.
29.09.2021 Gündem
Askeri araç içinde kamuflajla yakalanan paralelci bakın kim çıktı?
Askeri araç içinde kamuflajla yakalanan paralelci bakın kim çıktı? Darbe girişimi sırasında askeri araç içinde askeri kamuflajla yakalanan İstanbul eski Güvenlik Şube Müdürü Mithat Aynacı'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kendisine 'sen kimsin' diye sorulması üzerine, paralelci polis müdürü, "Beni herkes tanır" diyor.
29.09.2021 Gündem
‘Fransız polisini şiddetini kınıyorum’
‘Fransız polisini şiddetini kınıyorum’ Cumhurbaşkın Erdoğan, Gezi eylemlerinde İstanbul’dan kesintisiz yayın yapıldığını hatırlattı, “Bugün Paris yanıyor, Brüksel yanıyor. Bu olaya kör, sağır, dilsiz kalmışlardır. Paris’ten endişeliyim, Brüksel’den endişeliyim” dedi.
29.09.2021 Gündem
Ölüm zinciri! O isim de patlamada öldü
Ölüm zinciri! O isim de patlamada öldü Gezi eylemleri sırasında Eskişehir’de dövülerek öldürülen 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz’ın ölümünü protesto ederken objektiflere takılan Ali Deniz Uzatmaz, 10 Ekim Katliamı’nda yaşamını yitirmişti.
29.09.2021 Gündem
Soruşturmaya HSYK’dan ret
Soruşturmaya HSYK’dan ret ANTALYA’daki Gezi eylemleri sırasında gözaltına alınan avukatların meslektaşlarıyla görüşmesini polise verdiği talimatla engellediği gerekçesiyle Cumhuriyet Savcısı Osman Şanal hakkında açılan soruşturmada, HSYK 3’üncü Dairesi ret kararı verdi.
29.09.2021 Gündem
Çarşı kararı: Hiyerarşi değil arkadaşlık var!
Çarşı kararı: Hiyerarşi değil arkadaşlık var! Gezi eylemlerine katıldıkları gerekçesiyle yargılanan Çarşı grubu üyesi 35 kişinin beraati ile ilgili kararın gerekçesinde, grup üyeleri arasında hiyerarşik bir ilişki olmadığı belirtildi.
29.09.2021 Gündem
‘TOMA’nın kamerası yoktu göremedik’
‘TOMA’nın kamerası yoktu göremedik’ Gezi eylemleri sırasında Taksim’e gitmek isterken TOMA’dan sıkılan su ile yaralanan Gökçe Algan’ın (30) şikayeti üzerine 2 polis memuru hakkında açılan davanın ilk duruşması görüldü...
29.09.2021 Gündem
O liseli mektupla tutuklanmış
O liseli mektupla tutuklanmış İstanbul’daki Gezi eylemleri sırasında polisin attığı gaz kapsülüyle başından yaralanıp haftalarca komada kalan M...
29.09.2021 Gündem
Savcı: Gezi’yi FETÖ destekledi
Savcı: Gezi’yi FETÖ destekledi Fethullah Gülen hakkındaki iddianamade savcı, darbe girişimi suçlamasında bulunurken Gezi eylemlerini de örgütün desteklediğini öne sürdü...
29.09.2021 Gündem
CHP ikiye bölündü
CHP ikiye bölündü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'koalisyonla ilgisi yok' sözlerine ve AK Parti- CHP koalisyonunu zayıf ihtimal olarak gördüğünü açıklamasına rağmen CHP kulislerinde Baykal'ın adaylığıyla birlikte AK Parti'yle koalisyon ihtimalinin arttığı yorumları yapılıyor...
29.09.2021 Gündem
‘Berkin Elvan için adalet’e sürgün
‘Berkin Elvan için adalet’e sürgün Gezi eylemleri sırasında yaralanarak kurtarılamayan Berkin Elvan için paylaştığı bir tweet 25 yıllık biyoloji öğretmeni Erhun Yalçın’a 17 Mayıs günü yapılan tebligatla Erzurum Şenkaya Akşar Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde görevlendirildiği bildirildi...
29.09.2021 Gündem
Gül, Gezi’yi CNN ve BBC’den izlemiş
Gül, Gezi’yi CNN ve BBC’den izlemiş Abdullah Gül’ün en yakınındaki isimlerden Ahmet Sever’in kitabı merak edilen birçok konuyu içeriyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gezi Eylemleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gezi eylemleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.