Ferit Şahenk

Ferit Şahenk

Son dakika ferit şahenk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ferit şahenk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ferit şahenk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferit Şahenk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferit şahenk gelişmeleri de dahil olmak üzere 468 ferit şahenk haberi bulunmuştur. Tüm ferit şahenk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim?
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? ABD merkezli Forbes Ekonomi Dergisi, 2022 yılında dünyanın en zengin iş insanlarının listesini açıkladı. Dünyanın en zenginleri listesine 236 yeni milyarder girerken, 329 milyarder de liste dışı kaldı. Peki, Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? İşte Forbes 2022 en zenginler listesi…
2.07.2022 Ekonomi
Hamdi Ulukaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünyanın 3. en zengin Türk'ü Hamdi Ulukaya serveti, çocukluğu ve hayat hikayesi!
Hamdi Ulukaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünyanın 3. en zengin Türk'ü Hamdi Ulukaya serveti, çocukluğu ve hayat hikayesi! Forbes dergisi, 2022 yılının en zengin milyarderlerini açıkladı.  Elon Musk 219 milyar dolar ile listenin başını çekerken Amazon’un sahibi Jeff Bezos 171 milyar dolar ile 2. sırada yer alıyor. n zengin Türk listesinin başında ise Murat Ülker yer aldı. Ülker’i 2,4 milyar dolarlık servetiyle Ferit Şahenk takip etti. 3. sıra ise Hamdi Ulukaya’nın oldu. Peki, Hamdi Ulukaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Hamdi Ulukaya serveti, çocukluğu ve hayat hikayesi…
8.04.2022 Gündem
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi!
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi! En zengin 10 Türk belli oldu. ABD merkezli Forbes dergisi, 2022 yılı dünyanın en zenginleri listesini yayımladı. Dünyada zirvede 219 milyar dolarlık servetiyle Tesla'nın kurucusu Elon Musk yer alırken, Forbes dergisine göre, Türkiye’de dolar milyarderi sayısı ise 27’den 24’e geriledi. En zengin Türk listesinin başında ise Murat Ülker var. Peki, En zengin 10 Türk kim, dünyanın en zengin Türkleri kimler oldu? İşte en zengin 10 Türk…
8.04.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ferit Şahenk’i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ferit Şahenk’i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi Ferit Şahenk ile bir araya geldi.
22.12.2021 Siyaset
Eski futbolcu Rıdvan Dilmen yorumculuğu bıraktı
Eski futbolcu Rıdvan Dilmen yorumculuğu bıraktı NTV'de yaptığı analizlerle dikkat çeken Rıdvan Dilmen yorumculuğu bıraktığını açıkladı.
5.03.2021 Futbol
Türkiye ve Katar'dan önemli anlaşma! İmzalar atıldı...
Türkiye ve Katar'dan önemli anlaşma! İmzalar atıldı... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye gelen Katar Emiri Al Sani'yi resmi törenle karşıladı. Erdoğan ve Al Sani, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından iki ülke arasında imza töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin huzurunda iki ülke arasında 10 anlaşma imzalandı.
26.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Galataport hakkında bilgi aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Galataport hakkında bilgi aldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galataport Projesi'yle ilgili incelemelerde bulundu.
18.01.2020 Ekonomi
Sır vergi rekortmenleri
Sır vergi rekortmenleri Türkiye’nin 2018 yılı vergi şampiyonları belli oldu. Ancak ilk 100’ün yer aldığı listelerde vergi rekortmenlerinin çoğu adının açıklanmasını istemedi. 27 kurum ile 57 Gelir Vergisi şampiyonu ismini gizledi.
21.11.2019 Ekonomi
Galataport İstanbul, mayıs ayında açılacak! 5 bin kişiye iş...
Galataport İstanbul, mayıs ayında açılacak! 5 bin kişiye iş... İhale bedeli dahil toplam 1,7 milyar dolarlık yatırım yapılan ve Karaköy sahil şeridine 200 yıl sonra erişim imkanı verecek, Galataport İstanbul, 2020’nin mayıs ayında açılmaya hazırlanıyor.
26.08.2019 Ekonomi
Göbeklitepe'de tarihi gün!
Göbeklitepe'de tarihi gün! UNESCO Dünya Miras Listesi'nde bulunan ve "tarihin sıfır noktası" olarak nitelendirilen Şanlıurfa'daki Göbeklitepe Ören Yeri'nin resmi açılışı yapıldı.
9.03.2019 Siyaset
Zeytinyağı sektöründe büyük tartışma
Zeytinyağı sektöründe büyük tartışma Komili ailesi, Türkiye’de zeytinyağı denilince ilk akla gelen isimlerden. 1995’te Komili markasını satarak sektörden çıkan Halis Komili, Halis markasıyla butik zeytinyağı üretmek istedi, ancak Komili’nin yeni sahibi Bunge’ye takıldı ve davalık oldu.
16.12.2018 Yaşam
Alman devinden Türkiye'ye dev yatırım
Alman devinden Türkiye'ye dev yatırım Alman Volkswagen, yatırım için Türkiye’yi seçti. 2022’de faaliyete geçmesi beklenen fabrikada 4-5 bin kişiye iş sağlanacak. Sıfırdan fabrika için 750 milyon euroluk yatırım yapılacağı tahmin ediliyor
11.12.2018 Ekonomi
Son dakika: Tarihi gün! Yeni havalimanının ismi belli oldu
Son dakika: Tarihi gün! Yeni havalimanının ismi belli oldu Tamamlandığında 6 bağımsız pisti, 500 uçak kapasitesi ve yıllık 200 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyük ve en modern havalimanı olacak yeni havalimanı açılış töreni gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni havalimanına "İstanbul" adının verildiğini belirterek, "Paha biçilmez bu şehre yaptığımız böylesine bu büyük eser, işte bunun için adını İstanbul verdik. Hayırlı olsun." dedi.
29.10.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kaşıkçı' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kaşıkçı' açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar - Çekmeköy metro hattı açılış töreninde konuştu. Erdoğan, Suudi gazeteci Kaşıkçı'nın öldürülmesi soruşturmasına ilişkin, "15 kişi buraya niye geldi, 18 kişi niye tutuklandı? Salı günü çok daha farklı bir şekilde grup konuşmamda anlatacağım. Orada bunların detayına gireceğim." dedi.
21.10.2018 Siyaset
Mehmet Şimşek'e teklif yağıyor
Mehmet Şimşek'e teklif yağıyor 24 Haziran seçimlerinde aday olarak yer almayan ve sessiz sedasız 11 yıllık siyaset hayatını noktalayan eski Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’e Londra ve New York’tan teklifler yağıyor.
13.09.2018 Ekonomi
Kuşatmaya karşı 8 maddelik tedbir
Kuşatmaya karşı 8 maddelik tedbir Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yeni ekonomik modelin şifrelerini verdi. Yeni modelde kamuda tasarruf, buna vatandaşın da uyumu ve yerli malı kullanımının teşviki, kayıt dışı ile amansız bir mücadele, Merkez Bankası’nın bağımsızlığından ödün vermeden piyasada güven ortamını sağlayacak tedbirler ve uygulamalar yer alıyor.
10.08.2018 Ekonomi
Bakan Albayrak Yeni Ekonomi Modeli'ni açıkladı
Bakan Albayrak Yeni Ekonomi Modeli'ni açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Dolmabahçe'de düzenlenen toplantıda Yeni Ekonomi Modeli'nin çerçevesini açıkladı. Bakan Albayrak, daha etkili iletişim, Merkez Bankası'nın bağımsızlığı, sürdürülebilir sistem, bütçe disiplini, kamuda tasarruf ve verimlilik, vergi sistemindeki dönüşüm başlıkları altında maddeleri tek tek duyurdu. İşte detaylar...
10.08.2018 Ekonomi
Yapılandırma değil vadelendirme istedik
Yapılandırma değil vadelendirme istedik Doğuş Holding Başkanı Ferit Şahenk, piyasada dolaşan dedikodularla ilgili ilk kez konuştu: Biz yeniden yapılandırma yapmıyoruz. Ne bir kesinti, ne iskonto istiyoruz. 2 yıl faiz ödemeli, 4 yıl ana para artı faiz ödemeli bir model istedik. Teminatsız kredilerimizi de teminatlandırıyoruz.
7.08.2018 Ekonomi
Tasarruf önlemleri başladı
Tasarruf önlemleri başladı Arjantin’deki G20 zirvesinde piyasalara önemli mesajlar veren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ‘ortak akıl’ konusunda ekonomist, yazar ve akademisyenlerden sonra bu kez iş insanları ve iş dünyasının sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu.
24.07.2018 Ekonomi
İşte Fenerbahçe'nin yeni sponsoru!
İşte Fenerbahçe'nin yeni sponsoru! Fenerbahçe'de Basketbol takımının sponsoru Doğuş Grubu ile yollar ayrıldı. Yönetim, yayınladığı mesajla Doğuş Ailesi’ne teşekkür etti. Yeni sponsor konusunda flaş gelişmeler yaşandığı iddia ediliyor.
13.07.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe Doğuş Grubu'yla anlaşmanın sona erdiğini açıkladı!
Fenerbahçe Doğuş Grubu'yla anlaşmanın sona erdiğini açıkladı! Fenerbahçe Kulübü, Erkek Basketbol Takımı için Doğuş Grubu'yla yapılan sponsorluk anlaşmasının sona erdiğini açıkladı.
10.07.2018 Fenerbahçe
İş dünyasının yol gösteren abisi şefkatli lideriydi
İş dünyasının yol gösteren abisi şefkatli lideriydi Erdoğan Demirören, vizyoner bakış açısı ve bilgi birikimi ile Türk ekonomisine can verirken, binlerce kişiye iş, aş oldu. Demirören’in vefatı iş dünyasını da yasa boğdu. O pek çok iş insanının sabırlı dinleyicisi, nasihatta bulunan yol gösteren abisi, lideriydi
9.06.2018 Gündem
Fenerbahçe'de şok! Sponsorluk sona eriyor...
Fenerbahçe'de şok! Sponsorluk sona eriyor... Doğuş Grubu'nun, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın sponsporluğundan çekileceği iddia edildi.
10.04.2018 Fenerbahçe
Nusr-Et'e, Singapurlu ve İngiliz ortak geliyor
Nusr-Et'e, Singapurlu ve İngiliz ortak geliyor Doğuş Grubu tarafından 2012'de kurulan ve içerisinde Nusr-Et ve Zuma gibi yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren markaların bulunduğu D.ream, Singapurlu ve İngiliz devleriyle ortak oluyor.
10.04.2018 Magazin
Tarihi gün! Akkuyu Nükleer Santrali'nin temeli için harç döküldü
Tarihi gün! Akkuyu Nükleer Santrali'nin temeli için harç döküldü Türkiye'nin ilk nükleer santrali olacak Mersin Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından atıldı, temele ilk harç döküldü. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bugün gerek ülkemizin kalkınması gerekse Rusya Federasyonu ile enerji işbirliğimiz adına tarihi bir ana şahitlik ediyoruz"dedi. Rusya Devlet Başkanı Putin ise Akkuyu Nükleer Santrali'nin güvenli ve çevre dostu olacağını söyledi.
3.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ferit Şahenk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferit şahenk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.