Hamdi Ulukaya

Hamdi Ulukaya

Son dakika Hamdi Ulukaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hamdi Ulukaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hamdi Ulukaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamdi Ulukaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamdi ulukaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 hamdi ulukaya haberi bulunmuştur. Tüm hamdi ulukaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim?
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? ABD merkezli Forbes Ekonomi Dergisi, 2022 yılında dünyanın en zengin iş insanlarının listesini açıkladı. Dünyanın en zenginleri listesine 236 yeni milyarder girerken, 329 milyarder de liste dışı kaldı. Peki, Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? İşte Forbes 2022 en zenginler listesi…
2.07.2022 Ekonomi
Hamdi Ulukaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünyanın 3. en zengin Türk'ü Hamdi Ulukaya serveti, çocukluğu ve hayat hikayesi!
Hamdi Ulukaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünyanın 3. en zengin Türk'ü Hamdi Ulukaya serveti, çocukluğu ve hayat hikayesi! Forbes dergisi, 2022 yılının en zengin milyarderlerini açıkladı.  Elon Musk 219 milyar dolar ile listenin başını çekerken Amazon’un sahibi Jeff Bezos 171 milyar dolar ile 2. sırada yer alıyor. n zengin Türk listesinin başında ise Murat Ülker yer aldı. Ülker’i 2,4 milyar dolarlık servetiyle Ferit Şahenk takip etti. 3. sıra ise Hamdi Ulukaya’nın oldu. Peki, Hamdi Ulukaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Hamdi Ulukaya serveti, çocukluğu ve hayat hikayesi…
8.04.2022 Gündem
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi!
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi! En zengin 10 Türk belli oldu. ABD merkezli Forbes dergisi, 2022 yılı dünyanın en zenginleri listesini yayımladı. Dünyada zirvede 219 milyar dolarlık servetiyle Tesla'nın kurucusu Elon Musk yer alırken, Forbes dergisine göre, Türkiye’de dolar milyarderi sayısı ise 27’den 24’e geriledi. En zengin Türk listesinin başında ise Murat Ülker var. Peki, En zengin 10 Türk kim, dünyanın en zengin Türkleri kimler oldu? İşte en zengin 10 Türk…
8.04.2022 Dünya
Türk dizi ve film ihracatı Amerika Ticaret Odası'nda ödüllendirildi
Türk dizi ve film ihracatı Amerika Ticaret Odası'nda ödüllendirildi Amerika'nın en prestijli ödül törenlerinden biri olan TOA Ödülleri 2019'da, Türkiye'nin kültürel tanıtımına yaptığı katkılarından ve Türk dizilerinin dünyaya duyurulmasında üstlendiği rolden ötürü Global Agency CEO'su İzzet Pinto üstün başarı ödülüne layık görüldü. Beyaz Saray'ın karşısında yer alan ABD Ticaret Odası'nda gerçekleşen ödül töreninde, İzzet Pinto Amerika sınırlarının dışında üstün başarı ödülü alan tek isim oldu.
19.11.2019 Ekonomi
Genç mühendislerin oyununa ABD'den talep
Genç mühendislerin oyununa ABD'den talep Kayseri’de 3 bilgisayar mühendisliği öğrencisinin Erciyes Teknopark’la tanıştıktan sonra geliştirerek yerli ve milli imkanlarla tasarladığı ‘Multi Puzzle’ oyunu, Amerika’nın tanınmış oyun şirketlerinin dikkatini çekti.
16.10.2019 Bilim ve Teknoloji
İki Türk yoğurt devinin sahibinin eski eşini kaçırdı
İki Türk yoğurt devinin sahibinin eski eşini kaçırdı Yoğurt devi Chobani'nin sahibi Hamdi Ulukaya’nın eski eşi darp edildi ve 2.5 milyon dolar için silahla kaçırıldı.
30.08.2018 Dünya
Yoğurdun Steve Jobs’ı İstanbul’da düğün yaptı
Yoğurdun Steve Jobs’ı İstanbul’da düğün yaptı Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok satılan süzme yoğurt markası Chobani’nin sahibi, kurucusu, yönetim kurulu başkanı Hamdi Ulukaya Ocak ayında ABD’de evlendiği Fransız eşi Louise (Vongerichten) Ulukaya ile düğünlerini düzenledi.
26.08.2018 Dünya
F.Bahçe'ye 2 dev transfer!
F.Bahçe'ye 2 dev transfer! Sarı-lacivertliler, dünyanın iki büyük firmasıyla iş birliği yapmaya hazırlanıyor.
21.06.2018 Fenerbahçe
Zengin daha zengin
Zengin daha zengin Forbes Türkiye’nin ‘En Zengin 100 Türk’ listesine göre, zenginlerin serveti 121.4 milyar dolara çıktı. Listenin zirvesine 4.8 milyar dolarlık servetiyle 5’inci kez Murat Ülker çıkarken, 9 kişi de listede milyarderlik koltuğuna oturdu.
1.03.2018 Ekonomi
Girişimciler için yeni başvuruları almaya hazırlanıyorlar!
Girişimciler için yeni başvuruları almaya hazırlanıyorlar! Genç girişimciler için harekete geçerek iki ayrı destek programı açan Hamdi Ulukaya Girişimi (HUG), yeni başvuruları almaya hazırlanıyor.
21.11.2017 Dünya
Yaşayan en büyük 100 iş dehası arasına girdi
Yaşayan en büyük 100 iş dehası arasına girdi Chobani markasıyla ABD’nin gıda devleri arasına giren Hamdi Ulukaya, Forbes Dergisi’nin 100. yıl etkinlikleri kapsamında hazırladığı 100 kişilik “Yaşayan En Büyük İş Dehaları” listesine dahil edildi
20.09.2017 Ekonomi
Aziz Yıldırım'dan 2018 hamlesi!
Aziz Yıldırım'dan 2018 hamlesi! Ali Koç’un adaylığı sürecinin taraftarlardan büyük destek bulması Başkan Aziz Yıldırım’a da kolları sıvattırdı…
20.09.2017 Fenerbahçe
Hamdi Ulukaya'nın girişimcilerinin hayalleri gerçekleşmeye hazır!
Hamdi Ulukaya'nın girişimcilerinin hayalleri gerçekleşmeye hazır! Hamdi Ulukaya Girişimi’ne (HUG) seçilen 24 girişimci adayı ve 12 startup sahibi genç, New York’taki üç haftalık eğitim programının ardından Türkiye’ye döndü. Programaçeşitli illerden katılan genç girişimci adayları ve startup’lar, iş fikirlerini hayata geçirmeye ve girişimlerini dünyaya açmaya hazırlanıyor.
25.07.2017 Bilim ve Teknoloji
Başvuru yağdı! Ulukaya'dan girişimcilere 5 milyon dolarlık destek
Başvuru yağdı! Ulukaya'dan girişimcilere 5 milyon dolarlık destek Hamdi Ulukaya Girişimi (HUG) adıyla oluşturulan Girişimci Adayı ve Startup Destek Programları, her yıl Türkiye’nin dört bir yanından başvuru alarak karşılıksız eğitim ve danışmanlık desteği verecek.
6.07.2017 Dünya
Hamdi Ulukaya TIME 100 listesinde
Hamdi Ulukaya TIME 100 listesinde Chobani markasıyla ABD'de gıda sektörünün en büyükleri arasına giren Hamdi Ulukaya, TIME dergisinin dünyadaki en etkili 100 kişiyi sıraladığı geleneksel TIME 100 listesinde yer aldı.
20.04.2017 Ekonomi
Zenginler artık daha zengin
Zenginler artık daha zengin Forbes Türkiye ‘En Zengin 100 Türk’ listesini açıkladı. Listeye göre en zengin Türkler’in 2016’da 94.7 milyar dolar olan serveti bu yıl 102.9 milyar dolara yükseldi. Listeye bu yıl 9 yeni Türk girdi.
2.03.2017 Ekonomi
Ulukaya’ya ABD’de tehdit!
Ulukaya’ya ABD’de tehdit! ABD’de Chobani yoğurtların sahibi Hamdi Ulukaya aşırı sağcıların nefret söylemi ve boykot kampanyalarının hedefi oldu.
3.11.2016 Dünya
Irkçı boykota karşı ‘Chobani al’ çağrısı
Irkçı boykota karşı ‘Chobani al’ çağrısı ABD’nin en büyük yoğurt firmalarından Chobani’nin sahibi Hamdi Ulukaya ırkçıların hedefinde. Aşırı sağcılar, işadamını “göçmenleri çalıştırdığı” gerekçesiyle tehdit ederken, ırkçılık karşıtları “Chobani yoğurtları al” kampanyası başlattı
29.09.2021 Gündem
Hamdi Ulukaya çalışanlarına hisse dağıtacak
Hamdi Ulukaya çalışanlarına hisse dağıtacak İşlemin gerçekleşebilmesi için ise Ulukaya ile eski eşi arasındaki milyar dolarlık mal paylaşımı davasının sonuçlanması ve ardından da halka arz gerekiyor
27.04.2016 Ekonomi
Üçüncü kez Ülker
Üçüncü kez Ülker Murat Ülker, 2.9 milyar $’lık servetiyle üçüncü kez ‘En zengin Türk’ oldu. Zenginlerin sayısı ve toplam varlığı 1 yılda azalırken, servetini ABD’de edinen Türk milyarderlerin sayısı 5’e çıktı
29.02.2016 Ekonomi
Türkiye'nin en zengini belli oldu
Türkiye'nin en zengini belli oldu Forbes'ın her yıl açıkladığı Türkiye'nin en zengin kişileri listesi belli oldu.
29.02.2016 Ekonomi
Chobani’den Pepsi’ye ret
Chobani’den Pepsi’ye ret Hamdi Ulukaya’nın şirketi Chobani, Pepsi’nin şirketin çoğunluk hissesi alım teklifini reddetti. Chobani geçen yıl, şirkete yatırım yapacak, dağıtım ve üretiminin genişletilmesine yardımcı olacak stratejik bir ortak için Goldman Sachs’ı görevlendirmişti.
8.02.2016 Ekonomi
Türkler hayranlık verici bir iş yaptı
Türkler hayranlık verici bir iş yaptı Eski ABD Başkanı Bill Clinton, Türkiye'nin 2 milyondan fazla Suriyeli sığınmacıyı kabul ederek hayranlık verici bir iş yaptığını söyledi.
4.02.2016 Dünya
Coca-Cola ve Pepsi Chobani’nin peşinde
Coca-Cola ve Pepsi Chobani’nin peşinde Sağlıklı yaşam trendine uygun ürünler üretmeye başlayan Coca-Cola ve Pepsi, yoğurtçu Chobani’ye talip. İki dev, Chobani’nin % 10-20 hissesi için görüşüyor. 3 milyar dolarlık bir alım konuşuluyor. Hisseleri satan yatırımcı ise geçen yıl Chobani’ye 750 milyon dolar yatıran TPG...
13.10.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hamdi Ulukaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamdi ulukaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.