Fergie

Fergie

Son dakika fergie haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fergie ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fergie haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fergie

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fergie gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 fergie haberi bulunmuştur. Tüm fergie haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Jakuzi sahneye çıkıyor! Babylon’da bu hafta...
'Jakuzi sahneye çıkıyor! Babylon’da bu hafta... Babylon’da bu hafta; Synth-pop, new-wave, dark wave ve post-punk türlerindeki üretimleriyle yerli müzik sahnesinin önemli temsilcilerinden Jakuzi, Türkçe pop şarkılar eşiliğinde 90’lı yıllara geri döneceğiniz Hey Gidi Günler partisi ve millenium kuşağını zaman yolculuğuna çıkaran Y2K Millenium Party var.
25.12.2019 Kültür Sanat
Aleyna Tilki: Kral gibiyim!
Aleyna Tilki: Kral gibiyim! İlk albümünün kayıtları için Amerika’ya giden Aleyna Tilki, Major Lazer’ın ardından sürpriz bir isimle daha işbirliği yaptı. Tilki, dünya starlarının vokal koçu Stevie Mackey ile çalışmaya başladı.
22.01.2019 Magazin
Ayrılık Fergie'ye yaradı!
Ayrılık Fergie'ye yaradı! Geçtiğimiz eylül ayında eşi Josh Duhamel'den ayrılan 42 yaşındaki şarkıcı Fergie, bekar imajını her geçen gün daha cool hale getirmeye devam ediyor.
5.12.2017 Magazin
Yok böyle parti!
Yok böyle parti! DJ Khaled, 42’nci yaşını çılgın bir partiyle kutladı. Usher, Fergie, Diddy gibi isimlerin katıldığı partide Nusr-et’in sahibi Nusret Gökçe de vardı. Khaled ile Nusret, gecede meşhur salt bea hareketini yapmayı ihmal etmedi
4.12.2017 Magazin
Fergie özgürlüğün tadını çıkarıyor!
Fergie özgürlüğün tadını çıkarıyor! Black Eyed Peas grubuyla yollarını ayıran şarkıcı Fergie, Hawaii tatilinde görüntülendi.
8.08.2017 Magazin
Fergie kendi derdinde
Fergie kendi derdinde Fergie, önceki gün eşi Josh Duhamel ve üç yaşındaki oğlu Axi ile Los Angeles'ta görüntülendi.
6.06.2017 Magazin
Fergie'den seksi klip!
Fergie'den seksi klip! Dünyaca ünlü şarkıcı Fergie, Malibu'daki klip çekiminde görüntülendi...
14.11.2016 Magazin
Tasarımın kalbi İstanbul’da atacak
Tasarımın kalbi İstanbul’da atacak Hussein Chalayan, Atıl Kutoğlu, Michael Young, Minna Parikka, Ayşe&Ece Ege ve daha pek çok önemli isim 19-23 Ekim tarihlerinde İstanbul’da ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası için İstanbul’da olacak...
14.10.2016 Magazin
Seni sahnede görmek istiyorum
Seni sahnede görmek istiyorum ABD’li ünlü şarkıcı Fergie, Paper Dergisi’nin Eylül sayısı için kamera karşısına geçti...
30.08.2016 Magazin
Fergie
27.09.2017 Magazin
Yine kendini konuşturdu
Yine kendini konuşturdu Fergie’nin klibinde yaptığı süt banyosu ile adından söz ettiren Kim Kardashian’ın belinin olduğundan daha ince gözükmesi Amerika’daki sosyal medya sitelerinde günün konusu oldu...
3.07.2016 Magazin
Albüm kapağı ortaya çıktı
Albüm kapağı ortaya çıktı Fergie’nin ilk solo albümü, Dutchess’in üzerinden neredeyse on yıl geçti...
26.06.2016 Magazin
Meme kanseriyle mücadele ediyor
Meme kanseriyle mücadele ediyor ABD’li şarkıcı Fergie, Avon iş birliğiyle kendi parfüm serisine yenisini ekledi...
4.11.2015 Magazin
Burun estetiğiyle değişen ünlüler
Burun estetiğiyle değişen ünlüler Burnumuz yüzümüzün tam ortasında duran bir uzuv, bu yüzden de yüzümüzün şeklini sandığımızdan daha fazla belirliyor...
30.04.2015 Sağlık
5 farklı kıyafet değiştirdi
5 farklı kıyafet değiştirdi Fergie, CBS’in özel yılbaşı şovunda sahne aldı...
1.01.2015 Magazin
Fergie'ye ne oldu!
Fergie'ye ne oldu! Seksi şarkıcı Fergie, doğumdan sonra sarkan vücuduyla dikkat çekti!
26.11.2013 Magazin
Nani'nin G.Saray'a transferine Ferguson engeli
Nani'nin G.Saray'a transferine Ferguson engeli Galatasaray'ın Ocay ayında gerçekleştirmeye çalıştığı Nani transferine beklenmedik bir engel çıktı.
18.10.2013 Futbol
Şarabını söyle Angelina sofrana gelsin
Şarabını söyle Angelina sofrana gelsin Dünyaca ünlü starlara ulaşmak pek de mümkün olmayabilir...
18.05.2013 Arşiv
27 yıl sonra FerguSON
27 yıl sonra FerguSON Kırmızı Şeytanlar’ın başında 27 yılda unutulmaz başarılara imza atan İskoç menajer, dün kariyerine son vereceğini açıkladı. ‘Fergie’ lakaplı kurt hoca, 19 Mayıs’taki WBA maçıyla ManU’ya veda edecek.
9.05.2013 Futbol
27 yıl sonra Fergu'son'
27 yıl sonra Fergu'son' Kırmızı Şeytanlar’ın başında 27 yılda unutulmaz başarılara imza atan İskoç menajer, dün kariyerine son vereceğini açıkladı. ‘Fergie’ lakaplı kurt hoca, 19 Mayıs’taki WBA maçıyla ManU’ya veda edecek
8.05.2013 Futbol
Efsane isim İstanbul'a geliyor
Efsane isim İstanbul'a geliyor Uzun yıllardır Türkiye'ye gelmesi bekleniyordu...
27.11.2012 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Fergie ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fergie haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.