Fantazi

Fantazi

Son dakika fantazi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fantazi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fantazi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fantazi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fantazi gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 fantazi haberi bulunmuştur. Tüm fantazi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor
Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor Hera Aslan, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra kendisinden 19 yaş büyük aranjör ve DJ Ozan Doğulu ile birlikteliğiyle de magazin gündeminden düşmüyor. "Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor" diyen güzel şarkıcı, Doğulu ile uzun yıllardır devam eden aşkını anlattı.
5.06.2023 Magazin
Sibel Can yeni görünüşüne 100 bin TL harcadı
Sibel Can yeni görünüşüne 100 bin TL harcadı Fantazi müziğinin kraliçesi Sibel Can, albüm kapağının çekimleri öncesi yeni görünüşü için 100 bin tl harcadı.
7.07.2018 Magazin
Bir gecede iki kutlama
Bir gecede iki kutlama Linet, önceki akşam annesi Lea Menasi’nin doğum gününü kutladı.
4.05.2018 Magazin
Arif Sağ kimdir? Arif Sağ'ın sağlık durumu nasıl?
Arif Sağ kimdir? Arif Sağ'ın sağlık durumu nasıl? Arif Sağ kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla araştırılıyor. Türk Halk Müziği sanatçısı Arif Sağ sağlık durumuyla ilgili sık sık gündeme geliyor. Peki Arif Sağ'ın hastalığı ne durumda? İşte hayatı hakkında her şey...
15.03.2018 Gündem
ŞOK! Cinsel ilişki fantezisi yaptığı sevgilisini...
ŞOK! Cinsel ilişki fantezisi yaptığı sevgilisini... Rusya'da yaşayan 21 yaşındaki kadın, cinsel ilişki oyunu oynadığı sevgilisini öldürdü. Şiddet ve işkenceye dayalı bir fantezi neticesinde ölen sevgilisinden kurtulmak isteyen genç kadın cesedi parçalarına ayırdı.
15.02.2018 Dünya
İlhamımı kaybettiğim eşimden alıyorum
İlhamımı kaybettiğim eşimden alıyorum Türkiye’ye ilk defa gelecek olan, Kanadalı neo-klasik müzisyeni, çellist Zoe Keating, 27 Eylül’de Salon İKSV’de sahne alacak. Performansı sırasında tek kişilik orkestraya dönüşen Keating’le konseri öncesi konuştuk.
22.09.2017 Arşiv
Bülent Serttaş sahnede el öptü!
Bülent Serttaş sahnede el öptü! Mersin'in Tarsus ilçesinde belediye tarafından düzenlenen Yaz Şenliklerinde sahne alan Bülent Serttaş, hayranlarını coştururken, sahneye gelen bir yaşlı kadının elini öpmek için platformdan aşağıya eğilmesi alanı dolduranlar tarafından uzun süre alkışladı.
11.08.2017 Kültür Sanat
Cinsel fantezi uğruna canından oldu!
Cinsel fantezi uğruna canından oldu! İngiltere'de yaşayan 23 yaşındaki Katie Widdowson cinsel fantezi amaçlı kullandığı kelepçlerden mikrop kaptı.
24.07.2017 Dünya
‘Muhteşem’ albüm
‘Muhteşem’ albüm Yaşamını Londra’da sürdüren genç şarkıcı Sibel Saka, fantazi pop tarzındaki ilk albümü ‘Muhteşem’i çıkardı.
7.06.2017 Magazin
Cinsel ilişki esnasında sevgilisinin kafasını testereyle kesti!
Cinsel ilişki esnasında sevgilisinin kafasını testereyle kesti! Almanya'da 2008 yılında yaşanan korkunç cinayetin şok ayrıntıları ortaya çıktı. Gabrielle P isimli kadın, 28 yaşındaki öğrenci erkek arkadaşının cinsel ilişki sırasında fantazi amaçlı olarak ellerini ve gözlerini kapatıp testereyle kafasını kesti.
20.05.2017 Dünya
Beyaz'la Büşra Pekin nikah masasına oturdu
Beyaz'la Büşra Pekin nikah masasına oturdu Beyazıt Öztürk, bu cuma yayınlanacak programında Büşra Pekin'le nikah masasına oturacak. İşte Beyazıt Öztürk ile Büşra Pekin'in nikah masası görüntüleri...
21.04.2017 Magazin
Alişan'dan şok itiraf! Bakın neden hala bekar?
Alişan'dan şok itiraf! Bakın neden hala bekar? Müzmin bekar Alişan'dan yıllar sonra gelen çok çarpıcı itiraf. Peki ünlü şarkıcı neden hala bekar? İşte nedeni...
7.04.2017 Magazin
Hayati Yazıcı: Hakan Fidan çağırılmalı
Hayati Yazıcı: Hakan Fidan çağırılmalı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı anayasa değişikliğine ilişkin açıklamalar yaptı
29.09.2021 Gündem
Birlikte olmak isteyen kişiyi, 'Fantazi yapalım' diyerek sopayla dövdü
Birlikte olmak isteyen kişiyi, 'Fantazi yapalım' diyerek sopayla dövdü SAMSUN'da 24 yaşındaki S.Ç. kendisiyle cinsel ilişkiye girmek isteyip tehdit ettiğini iddia edilen 35 yaşındaki Enver A.'ya 'Arabada fantezi yapalım' diyerek tuzak kurup 3 kardeşi ve 1 akrabasıyla birlikte döverek yaraladı. Polis 5 şüpheliyi gözaltına aldı.
14.12.2016 Yaşam
‘%100’ için geri sayım
‘%100’ için geri sayım Fantazi-pop müzük sanatçısı Meryem Sevilen’in ‘’% 100’’ adlı albümü müzik marketlerde yerini alıyor...
19.10.2016 Magazin
Cem Özdemir, Tokat hemşehriliğinden ihraç ediliyor
Cem Özdemir, Tokat hemşehriliğinden ihraç ediliyor Tokat'ın Pazar ilçesi Belediye Başkanı Şerafettin Pervanlar, Almanya Federal Meclisi'nin, 1915 olaylarını 'Soykırım' olarak nitelendiren tasarıyı hazırlayarak 'Evet' oyu kullanan Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir'i, Tokat hemşehriliğinden belediye meclisi kararı alarak ihraç edeceklerini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Mithat Körler kimdir?
Mithat Körler kimdir? Arabesk fantazi dalında sesiyle büyük bir hayran kitlesi bulunan Mithat Körler kimdir? Özel hayatı ve bilinmeyenleri ile fazlasıyla merak edilen Mithat Körler'in bilgilerini sizler için derledik. İşte tüm merak edilen soruların yanıtları ve Mithat Körler'in bilgileri...
28.04.2016 Magazin
Çetin İpekkaya kimdir?
Çetin İpekkaya kimdir? Sanat camiasının sevilen ismi Çetin İpekkaya geçtiğimiz gün vefat etti. Ufak yaşlardan itibaren tiyatroya ilgi duyan Çetin İpekkaya duayen olarak kabul ediliyordu. Peki başarılı isim Çetin İpekkaya kimdir? İşte yanıtı...
25.04.2016 Magazin
Çetin İpekkaya, hayatını kaybetti
Çetin İpekkaya, hayatını kaybetti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarından emekli tiyatro yönetmeni ve oyuncu Çetin İpekkaya yaşamını yitirdi.
24.04.2016 Magazin
Kocasının sevgilisiyle ilişkisini yaydı, mahkeme özel hayat saydı
Kocasının sevgilisiyle ilişkisini yaydı, mahkeme özel hayat saydı Diyarbakır’da aldatılan bir kadına, eşi ve sevgilisinin sevişme görüntülerini internette yaydığı gerekçesiyle 5 ay hapis verildi.
26.02.2016 Yaşam
Mahkemeden öteki kadın yorumu: Saygısızca ve ahlaksızca
Mahkemeden öteki kadın yorumu: Saygısızca ve ahlaksızca DİYARBAKIR'da aldatılan bir kadına, eşi ve sevgilisinin sevişme görüntülerini internette yaydığı ve fotoğraflarını kadının yaşadığı binanın girişine astığı gerekçesiyle 5 ay hapis cezası verildi...
26.02.2016 Yaşam
'Yıldıran baskı'
'Yıldıran baskı' Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın Gençlerbirliği galibiyetini yorumladı.
23.02.2016 Beşiktaş
Yolcularını fantezi oteline götürüp, özür dilediler!
Yolcularını fantezi oteline götürüp, özür dilediler! Çin’de bir havayolu şirketinin, uçağı ertelenen müşterilerini geceyi rahat geçirmeleri için Asya’da sıklıkla bulunan ve çiftlerin seks yapmak için gittikleri bir otele gönderdi
21.02.2016 Dünya
Darısı başıma!
Darısı başıma! Sevilen aşk şarkılarının bestecisi, arabesk ve fantazi müziğin sevilen ismi Hakan Altun, önceki gece Etiler Sahne İstanbul’da sahne aldı...
6.02.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fantazi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fantazi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.