Seks

Seks

Son dakika seks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seks gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.269 seks haberi bulunmuştur. Tüm seks haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Yeşim Salkım’dan itiraf! 'Sekiz yıldır aseksüelim'
Yeşim Salkım’dan itiraf! 'Sekiz yıldır aseksüelim' Yeşim Salkım, Sibel Arna’nın YouTube programı ‘Ne Olursan Ol Rahat Ol’da çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
11.11.2023 Magazin
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti...
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti... Seri katil tarafından işlenen cinayetin gizemi 29 yıl sonra 6 haftada çözüldü. ABD'de 1994 yılında bir karayolunun kıyısında bulunan kadın iskeletinin kimliği bunca zamandan sonra tespit edildi. Ülkenin en tanınan seri katillerinden biri yıllar evvel cinayeti üstlenmiş, o gün bugündür çabalar sonuç vermemişti. Peki 29 yıllık gizemin 6 haftada çözülmesini sağlayan şey neydi?
5.10.2023 Dünya
İspanya FIFA 2023 Kadınlar Dünya Kupası'nda şampiyon oldu, seremonideki skandal şok etkisi yarattı! Başkan hakkında seks partisi iddiaları
İspanya FIFA 2023 Kadınlar Dünya Kupası'nda şampiyon oldu, seremonideki skandal şok etkisi yarattı! Başkan hakkında seks partisi iddiaları Avustralya ve Yeni Zekanda'da düzenlenen FIFA 2023 Kadınlar Dünya Kupası'nda İspanya'nın İngiltere'yi 1-0 yenerek şampiyon olduğu final maçının ardından düzenlenen seremonide İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'in Jenni Hermoso'yu dudağından öpmesi tepki çekti.
21.08.2023 Futbol
The O.C.'nin yıldızı Rachel Bilson'dan olay itiraf!
The O.C.'nin yıldızı Rachel Bilson'dan olay itiraf! 2003'te gençlik dizisi The O.C.'de Summer Roberts rolüyle herkes tarafından tanınan Rachel Bilson, yaptığı samimi açıklamalarla adından söz ettirdi. Bilson, "seks hakkında samimi ve açık bir şekilde" konuştuğu için işini kaybettiğini söyleyerek herkesi şaşırttı. İşte o sözler...
22.05.2023 Magazin
Erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu doğru mu?
Erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu doğru mu? Kadın ve erkek cinselliği genelde birbirinden farklı deneyimlenir. Peki erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu ve kadınlardan daha fazla seks düşündükleri doğru mu? Araştırmalar bu soruya yanıt veriyor.
26.04.2023 Sağlık
Uzun süre cinsellik yaşamayanları bekleyen tehlike! Çekiciliğini kaybediyor
Uzun süre cinsellik yaşamayanları bekleyen tehlike! Çekiciliğini kaybediyor Cinsel ilişki hem erkeklerin hem de kadınların ihtiyaçları arasında bulunuyor. Uzun süreli ilişkilerde veya monotonlaşan ilişkilerde seks yapmaktan uzaklaşma görülebiliyor. Başlarda önemsiz görülen bu durum zamanla tehlikeli hale gelebiliyor. Partnerinizle uzun süredir cinsel ilişkiye girememekten şikayetçiyseniz bu çözüm yollarını deneyebilirsiniz.
26.04.2023 Sağlık
DSÖ’den öpüşme uyarısı: Bu cinsel hastalığa neden oluyor
DSÖ’den öpüşme uyarısı: Bu cinsel hastalığa neden oluyor Dünya Sağlık Örgütü (WHO), oral seksin tehlikeli bir bulaşıcı hastalık olan "bel soğukluğuna" (gonore) neden olduğu ve prezervatif kullanımındaki düşüşle birlikte hastalığa yol açan bakterinin de yayıldığı uyarısında bulundu.
26.04.2023 Sağlık
Uzun süre cinsel ilişkiye girmeyenler dikkat! Nedenleri tek tek açıklandı
Uzun süre cinsel ilişkiye girmeyenler dikkat! Nedenleri tek tek açıklandı Cinsel ilişki hem erkeklerin hem de kadınların ihtiyaçları arasında bulunuyor. Uzun süreli ilişkilerde veya monotonlaşan ilişkilerde seks yapmaktan uzaklaşma görülebiliyor. Başlarda önemsiz görülen bu durum zamanla tehlikeli hale gelebiliyor. Partnerinizle uzun süredir cinsel ilişkiye girememekten şikayetçiyseniz bu çözüm yollarını deneyebilirsiniz.
18.04.2023 Sağlık
Erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu doğru mu?
Erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu doğru mu? Kadın ve erkek cinselliği genelde birbirinden farklı deneyimlenir. Peki erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu ve kadınlardan daha fazla seks düşündükleri doğru mu? Araştırmalar bu soruya yanıt veriyor.
18.04.2023 Sağlık
Dünya tarihinin en korkunç seri katili! 10 yılda 52 kişiyi katletti motivasyonu şok etti...
Dünya tarihinin en korkunç seri katili! 10 yılda 52 kişiyi katletti motivasyonu şok etti... Ülkeyi dehşete düşüren olay 1982 yılında başlamış ve peş peşe işlenen cinayetler halkı korku ve dehşete düşürmüştü. Cinayet sayısı ve kurbanlarına yaptıklarından dolayı “Tarihin en korkunç seri katili” lakabını alan Andrei Chikatilo ismi aradan geçen yıllara rağmen halen ülkede korku ile anılıyor. İşlediği korkunç cinayetlerin detayları ortaya çıkan Chikatilo’nun vahşetleri işlemedeki motivasyonu ise duyanları şoke etti.
18.04.2023 Dünya
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti...
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti... Seri katil Robert Pickton'ın cinayetleri Kanada'yı dehşete düşürmüş olayın ayrıntıları şok etmişti. Ülke tarihinin en dehşet verici seri katillerinden biri haline nasıl dönüştüğüne dair şok edici gerçekler böyle ortaya çıktı. Robert Pickton'un sapkın zihni ve çiftliğinde 49 kadını katlettiğini itiraf ettiği gizli katliam serisi herkesi şoke etti.
7.04.2023 Dünya
Hem kadınlarda hem de erkeklerde etkili! Eksikliği cinsel isteksizliği zirve yaptırıyor
Hem kadınlarda hem de erkeklerde etkili! Eksikliği cinsel isteksizliği zirve yaptırıyor Araştırmalar, D vitamininin hem erkeklerde hem de kadınlarda cinsel sorunlarla bağlantılı olduğunu ortaya koydu. Buna göre, eğer D vitamini seviyeniz yetersizse, takviye almak cinsel isteğinizi ve doyumunuzu artırabilir.
17.03.2023 Sağlık
Alışveriş bağımlılık yapıyor! Bu yaş grubundakiler risk altında
Alışveriş bağımlılık yapıyor! Bu yaş grubundakiler risk altında Alışveriş yapmak çoğu kişiye iyi geliyor olabilir. Kimileri sadece ihtiyaçlarını karşılamak için, kimileri ise stres atmak ve daha iyi hissetmek için alışveriş yapıyor. Ne için olursa olsun yapılan bilimsel araştırmalara göre de alışveriş yapmak, mutluluğu sağlayan serotonin hormonunu arttırıyor. Pandemiyle birlikte mağazada yapılan alışverişler oldukça azaldı. İnsanlar online alışverişe yöneldi. Bir tık ile dünyanın her yerinden herhangi bir şey almak kolaylaştığı için insanlar kendini durduramaz oldu. Bu da online alışveriş bağımlılığını beraberinde getirdi.
5.02.2023 Bilim ve Teknoloji
Ünlü ismin oğlu kaset skandalıyla ilgili konuştu!
Ünlü ismin oğlu kaset skandalıyla ilgili konuştu! Skandallarıyla ünlenen ve eski eşi Tommy Lee ile balayında çekilen seks kasetlerinin çalınmasıyla bir dönem tüm dünyaya damga vuran 'Baywatch' yıldızı Pamela Anderson, şimdilerde yeni yayına girecek olan belgeseliyle gündeme geldi. Son olarak Anderson ile Lee'nin oğulları Brandon Thomas ve Dylan Jagger'ın, ebeveynlerinin kasetiyle ilgili konuştuğu oraya çıktı. Abi-kardeş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
31.01.2023 Magazin
Cinsellik araştırmasının sonuçları açıklandı! İşte cinsel tatmin seviyesi en yüksek olan ülke
Cinsellik araştırmasının sonuçları açıklandı! İşte cinsel tatmin seviyesi en yüksek olan ülke Dünyanın cinsel olarak en çok tatmin olan ülkelerini listeledi. Amerikalı internet haber sitesi Alternet, cinsellik araştırmalarını derledi. İşte cinsel olarak en çok tatmin olan ülkeler...
26.01.2023 Sağlık
Bu 5 öneri yatakta partnerinizin ateşini yükseltecek!
Bu 5 öneri yatakta partnerinizin ateşini yükseltecek! Hayat şartları, ekonomik krizler, iş yerinde yaşanan stres gibi faktörler içinizdeki seks ateşinizi söndürmüş olabilir. Çiftlerin cinsel hayatlarının monotonlaşması bu yüzdendir. Bu durumu değiştirmek için odak noktanızı partnerinize zevk aldırmak olarak belirlemeniz ve onun zevk eşiğini keşfetmeniz gerekir. İşte bu her şeyi değiştirebilir ve ilişkiniz ister ilk günlerini, ister ilk yıllarını, ister onlu yıllarını yaşıyor olun, şehvet derecenizi her daim yüksek tutmanızı sağlayabilir.
23.01.2023 Sağlık
Sizinle sadece cinsellik için beraber olabilir! Erkeklerin bu davranışları ele veriyor
Sizinle sadece cinsellik için beraber olabilir! Erkeklerin bu davranışları ele veriyor 'Benimle sadece cinsellik için mi beraber?' sorusu, kadınların kafasını kurcalayan konular arasında. Bazı erkekler cinsellik için her şeyi yapabilir. Hatta ilk başta size aşıkmış gibi davranıp ilgisini tamamen size yönlendirebilir. Ama bir süre sonra sorgulamaya başladığınızda durumun sevgi ile ilgili olmadığını fark edebilirsiniz. Peki bir erkek sizi sadece cinsellik için istiyorsa bunu gösteren işaretleri neler? İşte madde madde detaylar...
19.01.2023 Sağlık
Cinsel isteği arttırıyor! Püf noktalar tek tek açıklandı
Cinsel isteği arttırıyor! Püf noktalar tek tek açıklandı Cinsel ilişki ile ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Bu öneriler cinselliği tavan yaptırıyor. Partnerinize aşık olsanız bile, çiftler zaman geçtikçe daha az seks yapmaya başlayabilir ve bu da ilişkinizi sıkıntıya sokabilir. Bilim insanları, çiftlerin nasıl daha aktif bir cinsel hayata sahip olabileceklerine dair yöntemler öneriyor.
17.01.2023 Sağlık
Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? Pınar Selek davasında son durum!
Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? Pınar Selek davasında son durum! Mısır Çarşısı'nda 25 yıl önce 7 kişinin öldüğü, 127 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin davada en son verilen beraat kararı Yargıtay'da bozulan sosyolog Pınar Selek hakkında yokluğunda tutuklama ve kırmızı bülten kararı çıkarıldı. Duruşma 31 Mart'ta görülecek.  Söz konusu karar sonrası Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? İşte Pınar Selek davasında son durum…
16.01.2023 Gündem
Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su Cülcüloğlu kıyafetiyle tepki topladı!
Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su Cülcüloğlu kıyafetiyle tepki topladı! Aşk Adası programıyla İngiltere'de oldukça popüler olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu yarışmadan birinci çıktı. Kısa bir dinlenmeden sonra Dancing On Ice yarışmasına katılan Ekin Su yarışmadaki seksi kıyafetiyle tepki görürken jüriden de düşük puanlar aldı.
16.01.2023 Magazin
Vudu büyüsüyle fuhuş! Rezaleti tek tek itiraf ettiler
Vudu büyüsüyle fuhuş! Rezaleti tek tek itiraf ettiler Rezalet eylemi itiraf etti. Akılalmaz olay KKTC'de yaşandı. Eğitim ve çalışma vaadiyle kandırılan genç kadınlar büyüyle korkutularak zorla cinsel ilişkiye zorlanmış. İşte iğrenç olayın detayları...
13.01.2023 Gündem
Yatak odasında mutluluk için uzmanından öneriler: Cinsel ilişkide ara verip çay için!
Yatak odasında mutluluk için uzmanından öneriler: Cinsel ilişkide ara verip çay için! Kadın ve erkek ilişkilerinde cinsel ilişki önemli bir yer tutuyor. Bu konuda sıkıntı yaşayan çiftlerin evlilikleri boşanmayla ya da bazen aldatmayla sonuçlanabiliyor. İngiliz seks terapisti Andrew G. Marshall, sevişirken ara verilmesini ve çay içilmesini öneriyor. Uzman doktor bu olayın cinsel birleşmeye olan faydasını açıklıyor...
12.01.2023 Yaşam
Birinin sizden hoşlandığını kolaylıkla anlayabilirsiniz! Çoğu kişinin bilmediği detay: Göz bebekleri...
Birinin sizden hoşlandığını kolaylıkla anlayabilirsiniz! Çoğu kişinin bilmediği detay: Göz bebekleri... Birinden hoşlandığımız zaman genellikle hormonlarımız bizi ele verebiliyor, kontrol hormonlara geçiyor. Karşınızdaki insanın duygularını anlamak için hormon seviyelerinin etkilerine bakmak yeterli. Mesela hızlanmış kalp atışı ellerin terlemesine neden olabiliyor. İşte aşkın kimyasını öğrenerek duyguları anlayabilirsiniz.
6.01.2023 Yaşam
Cinsel hayatın olmaması boşanma sebebi! Dikkat çeken 'süre' detayı
Cinsel hayatın olmaması boşanma sebebi! Dikkat çeken 'süre' detayı Cinsel ilişki konusunda çiftler arasında sorun yaşandığında hukuki olarak genel boşanma sebebi kabul edilebiliyor. Bunda süre de önemli. Eşlerin ne kadar süre ilişki içinde bulunmaması durumunda boşanabileceklerini, kanunda konu ile ilgili nelerin yer aldığını uzman isim açıkladı.
21.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Seks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.