Esra Elönü

Esra Elönü

Son dakika Esra Elönü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Esra Elönü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Esra Elönü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esra Elönü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra elönü gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 esra elönü haberi bulunmuştur. Tüm esra elönü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz Balkanlar turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan dönüşü uçakta gazetecilerle sohbet ederek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası rezervlerinin yükselmeye başladığının altını çizdi. Avrupa'da yaşanan doğal gaz kriziyle ilgili Erdoğan 'Avrupa için bu kış öyle kolay geçmeyecek, çok sorunlu bir kış olacak, mali noktadan faturası çok ağır bir kış olacak' dedi. Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki tacizlerine sert tepki gösteren Erdoğan, 'Ege’de ve Doğu Akdeniz’de bize dayatmaya çalıştıkları maksimalist tezler var. Bunun da yenilir yutulur bir yanı yok. Türkiye ile doğrudan konuşmak yerine Birleşmiş Milletler’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Avrupa Birliği’nde ve hatta en güçlü üyelerinden olduğumuz NATO’da bizi sürekli şikayet suretiyle adeta tehdit mekanizmaları çalıştırıyorlar. Bunu tabii kabullenmek mümkün değil. Onların anlayacağı dil neyse biz parantez açarak o dille konuşuyoruz' ifadelerini kullandı. Sosyal konut projesi ve yüksek kira sorununa da değinen Erdoğan, 'Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacak. Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz. Bunlarla birlikte inanıyoruz ki yüksek kira bedeli almak suretiyle korsanlık yapanlar da burada en büyük darbeyi yiyecekler" açıklamasında bulundu.
9.09.2022 Siyaset
Öğretmen ataması olacak mı? Bakan Selçuk canlı yayında açıkladı!
Öğretmen ataması olacak mı? Bakan Selçuk canlı yayında açıkladı! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk katıldığı bir televizyon programında öğretmen atamaları, adaylık kaldırma sınavı, salgın döneminde eğitim süreci ile ilgili soruları yanıtladı. Atama bekleyen öğretmenlerin merak ettiği soruları da cevaplayan Bakan Selçuk, "Milli Eğitim Bakanlığı'nın talebi var." açıklamasında bulundu. Peki, Öğretmen ataması olacak mı? İşte Bakan Selçuk'un öğretmen atamaları ile ilgili açıklamaları...
24.05.2021 Eğitim
TBMM Başkanı Şentop: Tarafsızlık siyasi değil hukuki işlem anlamındadır
TBMM Başkanı Şentop: Tarafsızlık siyasi değil hukuki işlem anlamındadır TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde tarafsız cumhurbaşkanı olmadığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanı taraflıdır, siyasi parti üyesidir. Siyasi parti genel başkanı olabilir, olmayabilir, bir mecburiyet yok ama bir siyasi parti üyesiyse, bir siyasi partinin genel başkanıysa, yetkilisiyse şüphesiz taraflı birisidir. Anayasa buna engel değil. Oradaki tarafsızlıkla ilgili yemin, hukuki işlem anlamında bir tarafsızlıktır. Anayasa'nın birçok hükmünü dikkate aldığımız taktirde, siyasi anlamda bir tarafsızlık olarak yorumlanamaz. Anayasa'nın diğer hükümleri, böyle bir yorumu yapmayı imkansız hale getiriyor" dedi.
17.01.2021 Gündem
RTÜK'ten, Sevda Noyan kararı!
RTÜK'ten, Sevda Noyan kararı! RTÜK, Sevda Noyan için kararını verdi. Canlı yayında maksadını aşan sözler için 3 kez program durdurma cezası verildi.
22.05.2020 Gündem
Sevda Noyan kimdir, nerelidir? Sevda Noyan kiminle evli?
Sevda Noyan kimdir, nerelidir? Sevda Noyan kiminle evli? Sevda Noyan, Esra Elönü ile yaptığı programda söyledikleri nedeniyle sosyal medyada bir anda TT listesine girince Sevda Noyan kimdir? Sevda Noyan nerelidir? Sevda Noyan kiminle evli? Soruları merak edilmeye başlandı.
9.05.2020 Gündem
Esra Elönü'nün babası umre ziyareti sonrası hayatını kaybetti
Esra Elönü'nün babası umre ziyareti sonrası hayatını kaybetti Umre ziyaretinden dönen Gazeteci-Yazar Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü (63) hayatını kaybetti.
15.03.2020 Yaşam
Öcalan darbe olacağını 1 yıl önce söylemiş
Öcalan darbe olacağını 1 yıl önce söylemiş Esra Elönü'nün sunduğu Araf'ta sorular programına katılan AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.
11.12.2017 Sinema-Dizi
Öcalan darbe olacağını 1 yıl önce söylemiş
Öcalan darbe olacağını 1 yıl önce söylemiş Esra Elönü'nün sunduğu Araf'ta sorular programına katılan AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Sinan Çetin'den muhalefeti kızdıracak açıklamalar
Sinan Çetin'den muhalefeti kızdıracak açıklamalar Yönetmen Sinan Çetin verdiği bir röportajda 1 Kasım gerçekleşen seçimlerle ilgili muhalefeti kızdıracak açıklamalarda bulundu.
16.11.2015 Magazin
Leman Sam için karar çıktı
Leman Sam için karar çıktı Sanatçı Leman Sam hakkında TV Programcısı ve yazar Esra Elönü Civliz’e twitter üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle başlatılan soruşturma kapsamında takipsizlik kararı verildi...
29.09.2021 Gündem
Niran Ünsal kimdir?
Niran Ünsal kimdir? Son zamanlarda mutaassıp kimliğiyle dikkat çeken ve son çektiği klipte tesettüre giren Niran Ünsal, siyasetle ilgili erken seçimde Ak Parti'nin yüzde 60 oy alacağını iddia etmesiyle gündeme bomba gibi düştü. Peki Niran Ünsal kimdir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında bilinmeyenler...
29.07.2015 Magazin
Elönü'den tepki çeken patlama tweet'leri
Elönü'den tepki çeken patlama tweet'leri Sunucu yazar Esra Elönü, iki kişinin yaşamını yitirdiği HDP'nin Diyarbakır'daki mitingi sırasında yaşanan çifte patlamadan sonra attığı tweet'lerle sosyal medyada büyük tepki çekti...
29.09.2021 Gündem
Yasin Börü'nün annesinden Cüneyt Özdemir'e tepki
Yasin Börü'nün annesinden Cüneyt Özdemir'e tepki Yasin Börü'nün annesi Hatice Börü, 'Oğlumun bedenine dokunan herkesin cezalandırılmasını istiyorum' derken çarpıcı açıklamalar yaptı.
29.09.2021 Gündem
'Gülen medyasının tekliflerini reddettim'
'Gülen medyasının tekliflerini reddettim' Eski masonlardan sanatçı Özdemir Erdoğan, Fethullah Gülen medyasından gelen teklifleri reddettiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Bir klişenin çelişkilerle dolu portresi
Bir klişenin çelişkilerle dolu portresi Hollywood usulü korku filmlerin klişe sonları vardır; kötü adam bir türlü ölmek bilmez. Tam kendisinden kurtulduk sanırken bir şekilde hortlayıverir! Nihat Doğan’ın hayatımızdaki varlığı da tam anlamıyla bu klişeyle örtüşüyor sanki...
21.02.2015 Arşiv
'Bu Tarz Benim'e çok sert eleştiri
'Bu Tarz Benim'e çok sert eleştiri Ülke TV’de yayınlanan Arafta Sorular programına katılan Emine Şenlikoğlu Bu Tarz Benim yarışmasını bombaladı.
29.09.2021 Gündem
'Namazla boyun ağrılarımdan kurtuldum'
'Namazla boyun ağrılarımdan kurtuldum' Ülke TV'ye konuk olan Tuğçe Kazaz, namazın kendi hayatına getirdiği faydalardan bahsetti.
22.12.2014 Magazin
Esra Elönü'den Leman Sam'a suç duyurusu!
Esra Elönü'den Leman Sam'a suç duyurusu! TV Programcısı ve yazar Esra Elönü Civliz, sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden sanatçı Leman Sam’ın kendisine hakaret ettiğini belirterek suç duyurusunda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Twitter'da kavga!
Twitter'da kavga! Leman Sam, Esra Elönü'nün adını kullanınca ortalık karıştı.
29.09.2021 Gündem
CHP'ye Cemaat'ten ne kadar oy gidecek?
CHP'ye Cemaat'ten ne kadar oy gidecek? Zaman gazetesi yazarı Etyen Mahçupyan, canlı yayında açıkladı.
29.09.2021 Gündem
'İmam diye bir şey yok'
'İmam diye bir şey yok' Modacı Cemil İpekçi'den tartışma yaratacak açıklamalar...
28.10.2013 Televizyon
İpekçi: 'İmamlar da papazlar gibi nikah kıysın!
İpekçi: 'İmamlar da papazlar gibi nikah kıysın! Esra Elönü sordu, Cemil İpekçi Ülke TV’de yayınlanan Arafta Sorular da tüm samimiyeti ile yanıtladı. Aykırı çıkışlarıyla dikkatleri üzerine çeken ve yaptığı açıklamalarla gündem yaratan İpekçi, yine iddialı açıklamalarda bulundu. İpekçi; “İmam diye bir şey yok, alkol düzenlemesi AK Parti’nin gericiliği değil, çağdaş kanunların gereğidir” diyerek yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.
28.10.2013 Haber
'Hipnozla Müslüman yaptım!'
'Hipnozla Müslüman yaptım!' Esra Elönü'nün programına katılan Dilipak, bir kişiyi hipnoz ettiğini söyledi
3.09.2013 Televizyon
Sopa getirin şunu döveyim..
Sopa getirin şunu döveyim.. Muhafazakar yazar Emine Şenlikoğlu, Esra Elönü’nün örtünme tarzına kızarak bir sopa getirin şunu döveyim dedi.
30.07.2013 Haber
'Onu bir yakalarsam'
'Onu bir yakalarsam' Melih Gökçek'ten Ahmet Hakan'a canlı yayında ilginç gönderme
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Esra Elönü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra elönü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.