Gazete Vatan Logo

Sevda Noyan kimdir, nerelidir? Sevda Noyan kiminle evli?

Sevda Noyan, Esra Elönü ile yaptığı programda söyledikleri nedeniyle sosyal medyada bir anda TT listesine girince Sevda Noyan kimdir? Sevda Noyan nerelidir? Sevda Noyan kiminle evli? Soruları merak edilmeye başlandı.

Sevda Noyan kimdir, nerelidir? Sevda Noyan kiminle evli?

Haber 7 yazarı Esra Elönü'nün ÜlkeTV'de sunduğu Arafta Sorular Programı'na konuk olan yazar Sevda Noyan, burada sarf ettiği sözlerden sonra merak edilip, araştırılmaya başlandı. Peki, Sevda Noyan kimdir, nerelidir? Sevda Noyan kiminle evli?

SEVDA NOYAN KİMDİR?

Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak İzmir'de doğan Sevda Noyan,güzellik uzmanı olarak çalışıyordu. İzmir'de Ege TV'de makyözlük yapıyordu. Buradaki çalışmalarında yöneticiliğe kadar yükseldi. Daha sonra Bursa'da Olay TV'de çalışmaya başladı. Ardından bir radyoda yöneticilik yaptı.

Sevda Noyan Engin Noyan ile evlidir.

ENGİN NOYAN KİMDİR?

Engin Noyan, 1953 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Arnavut kökenli bir Türk tiyatrocu olan Engin Noyan, İstanbul Alman Lisesi ve Viyana Üniversitesi Felsefe Fakültesi Tiyatro Bilimi Enstitüsünde eğitimini tamamladı.

Türkiye'ye döndükten sonra bir müddet İstanbul Şehir Tiyatroları'nda yönetmen ve dramaturg olarak çalıştı. Daha sonra Noyan, tasavvufa yöneldi. Şimdilerde yurtiçinde ve yurtdışında konferanslar veriyor.

Haberin Devamı

Münib Engin Noyan, Hilal TV'de uzun süre Kapılar ve Köprüler isimli programı hazırlayıp sunmuş, ayrıca yine aynı kanalda Mustafa İslamoğlu ile birlikte Vahyin Penceresinden isimli programı yapmıştır.

Münib Engin Noyan, Sevda Noyan ile evlidir.