Eşcinsellik

Eşcinsellik

Son dakika eşcinsellik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eşcinsellik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eşcinsellik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşcinsellik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşcinsellik gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 eşcinsellik haberi bulunmuştur. Tüm eşcinsellik haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD bu skandalla çalkalanıyor! Eşcinsel çiftten evlatlık çocuklarına iğrenç işkence
ABD bu skandalla çalkalanıyor! Eşcinsel çiftten evlatlık çocuklarına iğrenç işkence ABD'de yaşayan eşcinsel çift iki erkek çocuğu evlat edindi. Sosyal medyadan mutlu aile pozları paylaşılsa da durumun iç yüzü hiç de göründüğü gibi değildi. Ülke bu iğrenç olayla çalkalanıyor.
22.01.2023 Dünya
Katar’da yapılacak 2022 Dünya Kupası öncesi yasaklar gündemde! Taraftarı hapis korkusu sardı!
Katar’da yapılacak 2022 Dünya Kupası öncesi yasaklar gündemde! Taraftarı hapis korkusu sardı! FIFA, futbol taraftarlarını uyardı! Katar'da tek gecelik ilişkiler ve sevgi gösterileri fiilen yasaklandı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Dünya Kupası'nda aşık olmak sizi yedi yıl hapse atabilir. Katar'ın evlilik dışı seksle ilgili katı yasaları Dünya Kupası'na katılan futbol taraftarlarında endişeye neden oldu. Dünya Kupası’na katılacak ülkelerin spor basını Katar’da yapılacak 2022 Dünya Kupası öncesi yasaklar konusunda taraftarı uyarıyor. İşte çok konuşulan 2022 Dünya Kupası yasakları!
20.06.2022 Futbol
“Eşim beni hemcinsleriyle aldatıyor" dedi ortalık karıştı...
“Eşim beni hemcinsleriyle aldatıyor" dedi ortalık karıştı... İstanbul'da yaşayan Emrah K. eşine boşanma davası açtı, kayınpederini de eşcinsellik ve çocuğunu tacizle suçladı. Ortalık karıştı. Merve K. da Emrah K.’ya karşı boşanma davası açtı. “Eşim beni hemcinsleriyle aldatıyor. Mesajlaşmalarını yakaladım. Ailesi de bu durumu biliyordu. Benimle göstermelik evlendi” dedi. Mahkeme kararını verdi...
8.08.2021 Yaşam
İletişim Başkanı Altun : Bu sistematik bir kötülüktür
İletişim Başkanı Altun : Bu sistematik bir kötülüktür İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "ABD'nin, AB'nin terör listesindeki PKK'nın veya 15 Temmuz'da 251 masum insanımızı şehit eden FETÖ'nün elebaşıları, sosyal medya platformlarında serbestçe ahkam kesiyor, propaganda yapmaya devam ediyorlar. Bu sistematik bir kötülüktür" dedi.
6.03.2021 Siyaset
Teoman Sancar: Şantaj kasetiyle benden 1 milyon dolar istediler
Teoman Sancar: Şantaj kasetiyle benden 1 milyon dolar istediler Son dakika haberine göre, hakkında kaset komplosu olduğunu iddia ederek CHP’den istifa eden Denizli milletvekili Teoman Sancar şantajın ayrıntılarını anlattı...
3.03.2021 Siyaset
CHP'den istifa eden Haşim Teoman Sancar: Komplo var, bozacağım
CHP'den istifa eden Haşim Teoman Sancar: Komplo var, bozacağım Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar’ın sosyal medyadan paylaştığı partisinden istifa ettiğine ilişkin tek cümlelik mesajı, tartışma başlattı.
2.03.2021 Gündem
Netflix'ten Suudi Arabistan'daki "Cemal Kaşıkçı" sansürüne ilişki itiraf
Netflix'ten Suudi Arabistan'daki "Cemal Kaşıkçı" sansürüne ilişki itiraf Netflix, 2019'da Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti nedeniyle eleştirildiği bir programı Suudi Arabistan'da yayından kaldırma karşılığında, "pedofili" ve "eşcinsellik" içerikli videoları bu ülkede yayınlamalarına izin verildiğini açıkladı.
15.09.2020 Dünya
KADEM’den eleştirilere tek tek yanıt
KADEM’den eleştirilere tek tek yanıt Yönetim kurulu üyeleri arasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun’un da bulunduğu Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), son günlerde tartışma konusu olan İstanbul Sözleşmesi’ne sahip çıktı.
2.08.2020 Siyaset
Diyanet'ten zina ve eşcinsellik açıklaması!
Diyanet'ten zina ve eşcinsellik açıklaması! Din İşleri Yüksek Kurulu, Kur'an-ı Kerim'de zina ve eşcinselliğin kesinlikle haram olduğunu açıkladı.
28.04.2020 Yaşam
KADEM'den iddialara yanıt: Akla ziyan bir iddiadır!
KADEM'den iddialara yanıt: Akla ziyan bir iddiadır! Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu, "Toplumsal cinsiyet' derken eşcinselliği ya da cinsiyetsizleştirmeyi kastettiğimiz iması akla ziyan bir iddiadır. Düzenlediğimiz eğitim ve projeler aracılığı ile mücadele ettiğimiz bir konunun müsebbibi yahut destekçisi olarak görülmek, en hafif tabirle insafsızlıktır." dedi.
11.07.2019 Gündem
KADEM: Aileyi tehdit eden her türlü fikir ve oluşuma karşı mücadele edeceğiz
KADEM: Aileyi tehdit eden her türlü fikir ve oluşuma karşı mücadele edeceğiz Sosyal medyada Onur Haftası' nedeniyle paylaşılan mesajlara KADEM'den tepki geldi. Twitter hesabından yapılan açıklamada "eşcinselliği öven ve meşrulaştıran mesajlar yayınlanmaya başlandığı belirtilerek, “ Tek bir elden hazırlandığı ve planlı bir işaretle başlatıldığı fark edilen bu eylemler kabul edilemez." Denildi.
30.06.2019 Gündem
Suudi Prens meğer o futbolcuya aşık olmuş!
Suudi Prens meğer o futbolcuya aşık olmuş! Cannes'daki Grand Hotel'de sıcak bir yaz akşamı, bir zengin bir de fakir adam birlikte asansöre biner ve hikaye başlar...
24.04.2019 Dünya
Şok iddia! 'Vatikan, dünyadaki en büyük eşcinsel topluluk'
Şok iddia! 'Vatikan, dünyadaki en büyük eşcinsel topluluk' Fransız gazeteci, yazar ve sosyolog Fréderic Martél, Papa Francesco’nun etrafında çalışan üst düzey din adamlarının yaklaşık yüzde 80’inin eşcinsel; Vatikan’ın da ‘dünyadaki en büyük eşcinsel topluluk’ olduğunu öne sürdü.
20.02.2019 Dünya
'Eşcinsel rahip ve rahibeler görevi bıraksın!'
'Eşcinsel rahip ve rahibeler görevi bıraksın!' Papa Francis, eşcinsel eğilimi olan rahiplerin günahsız olması ya da din görevlisi pozisyonundan ayrılmalarının gerektiğini bildirdi.
3.12.2018 Dünya
Terör örgütünde “eşcinsellik” arttı
Terör örgütünde “eşcinsellik” arttı Yakalanan teröristlerin ifadelerine göre örgüt içinde eşcinselliğe eğilimin arttığı, bu eğilimleri zaten kuvvetli olan örgüt elebaşlarının da bunu kabullendiği ortaya çıktı.
14.11.2018 Gündem
Cemil İpekçi'den şaşırtan özel hayat açıklaması
Cemil İpekçi'den şaşırtan özel hayat açıklaması Özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunan ünlü modacı Cemil İpekçi, cinsel hayatıyla ilgili "Kadınlara karşı artık musluk kapandı" dedi.
29.09.2018 Magazin
Pınar Altuğ'dan Hilal Cebeci'ye: Gerizekalı
Pınar Altuğ'dan Hilal Cebeci'ye: Gerizekalı Şarkıcı Hilal Cebeci'nin "Eşcinsellik bir hastalıktır, bunu normalleştirmeyelim" açıklaması Pınar Altuğ'u kızdırdı.
17.06.2018 Magazin
Neustadter: Gay olduğunu açıklamak kariyerine mal olabilir
Neustadter: Gay olduğunu açıklamak kariyerine mal olabilir Fenerbahçeli oyuncu Roman Neustadter futboldaki eşcinsellik üzerine açıklamalarda bulundu, çarpıcı açıklamalar yaptı.
16.06.2018 Fenerbahçe
Eşcinsellerin kayıtları siliniyor
Eşcinsellerin kayıtları siliniyor Yeni Zelanda, geçmişte eşcinsel oldukları için cezalandırılan kişilerin sicillerine işlenen hükümlerini silmek için bir yasa çıkardı.
4.04.2018 Dünya
Putin'e soru: Eşcinsel bir adamla duşta yalnız kalırsanız ne yapardız?
Putin'e soru: Eşcinsel bir adamla duşta yalnız kalırsanız ne yapardız? ABD'li yönetmen Oliver Stone'a konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bir denizaltının içinde, duş odasında eşcinsel biriyle yalnız kalması durumunda neler olabileceğini açıkladı.
8.06.2017 Dünya
Putin belgesel için soruları yanıtladı
Putin belgesel için soruları yanıtladı ABD'li yönetmen Oliver Stone'a konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bir denizaltının içinde, duş odasında eşcinsel biriyle yalnız kalması durumunda neler olabileceğini açıkladı.
7.06.2017 Dünya
Varadkar, İrlanda'nın ilk eşcinsel başbakanı olacak
Varadkar, İrlanda'nın ilk eşcinsel başbakanı olacak İrlanda'da, eski başbakanın istifa etmesiyle iktidardaki Fine Gael Partisi, başkanlığa Leo Varadkar'ın getirildiğini duyurdu.
2.06.2017 Dünya
Eşcinsel çifte kırbaç cezası!
Eşcinsel çifte kırbaç cezası! Endonezya'nın Açe bölgesinde bir şeriat mahkemesi, eşcinsel ilişkiye giren iki erkeğe değnek cezası verdi. Cezanın, bölgenin başkenti olan Banda Aceh'te, her birine 85 kez değnekle vurularak infaz edileceği açıklandı.
18.05.2017 Dünya
Eşcinsellik ders kitabına girdi! Hem de ilköğretim!
Eşcinsellik ders kitabına girdi! Hem de ilköğretim! Çin'de yeni yayınlanan ilköğretim kitabında eşcinsel ilişkiler yer aldı. 'Aşk güzeldir' başlığı ile müfredata giren kitap, 2'inci ve 4'üncü sınıflarında okutulacak.
7.03.2017 Dünya
Yeni Zelanda eşcinsel hükümlerini kaldırıyor
Yeni Zelanda eşcinsel hükümlerini kaldırıyor Yeni Zelanda, erkekler arasında gerçekleşen rızaya dayalı cinsel ilişkilere verilmiş ceza hükümlerini iptal edeceğini açıkladı.
9.02.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Eşcinsellik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşcinsellik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.