Emre Uslu

Emre Uslu

Son dakika emre uslu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emre uslu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emre uslu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emre Uslu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emre uslu gelişmeleri de dahil olmak üzere 346 emre uslu haberi bulunmuştur. Tüm emre uslu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran 200 bin TL’lik soru! Cevabı merak konusu oldu
Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran 200 bin TL’lik soru! Cevabı merak konusu oldu ATV'nin sevilen yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'de bu hafta nefesler tutuldu. Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'e 200 bin TL'lik "Hangi filmin ilk 10 dakika 38 saniyelik süresi boyunca hiçbir konuşma yoktur?" sorusu damga vurdu. İşte yanıtı...
22.05.2023 Magazin
Çok sayıda terör örgütü üyesinin mal varlıkları donduruldu! Aralarında Adil Öksüz, Emre Uslu, Zekeriya Öz de var
Çok sayıda terör örgütü üyesinin mal varlıkları donduruldu! Aralarında Adil Öksüz, Emre Uslu, Zekeriya Öz de var Resmi Gazete'de yayımlanan kararla FETÖ/PDY terör örgütü üyesi 454, PKK/KCK terör örgütü üyesi 108, dini istismar eden terör örgütlerine üye 119, sol terör örgütlerine üye 89 kişinin ve bir vakfın mal varlıkları donduruldu. Mal varlığına el konulanlar arasında firari FETÖ/PDY üyesi Adil Öksüz, Emre Uslu, Tuncay Opçin, Cevheri Güven, Zekeriya Öz, Tarık Toros ve Abdülkerim Balcı da yer alıyor.
23.12.2021 Gündem
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
Adalet Bakanlığı, 94 ülkeden 570 FETÖ'cünün iadesini istedi
Adalet Bakanlığı, 94 ülkeden 570 FETÖ'cünün iadesini istedi Adalet Bakanlığı, bugüne kadar aralarında ABD, Almanya, Romanya ve Belçika'nın da bulunduğu 94 ülkeden 570 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubunun iadesini istedi. Bu kapsamda, 23 ülkede bulunan 109 örgüt üyesi, söz konusu taleplerin ardından sınır dışı edilerek Türkiye'ye gönderildi.
14.07.2019 Gündem
İşte Türkiye'ye iade edilen FETÖ'cü sayısı
İşte Türkiye'ye iade edilen FETÖ'cü sayısı Adalet Bakanlığı, bugüne kadar aralarında ABD, Almanya, Romanya ve Belçika'nın da bulunduğu 94 ülkeden 570 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubunun iadesini istedi. Bu kapsamda, 23 ülkede bulunan 109 örgüt üyesi, söz konusu taleplerin ardından sınır dışı edilerek Türkiye'ye gönderildi.
14.07.2019 Gündem
ABD'deki FETÖ şebekesi: Mustafa Sarsılmaz
ABD'deki FETÖ şebekesi: Mustafa Sarsılmaz Fetullahçı Terör Örgütü firarisi ve 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın ölümündeki şüpheli doktor Mustafa Sarsılmaz, 15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişiminin hemen ardından ABD'ye kaçtı. Geçen yıl görüntülenen Sarsılmaz, ABD'de FETÖ firarisi Emre Uslu ile örgüte bağlı bir üniversitede çalışıyor. Özal’ın naaşına son işlemi yapan doktor olarak tanınan Sarsılmaz, Özal'ın ölümüne ilişkin sorulara cevap veremedi.
11.07.2019 Gündem
FETÖ için yoğun ABD mesaisi! Kritik görüşme yarın! Listede o isimler var
FETÖ için yoğun ABD mesaisi! Kritik görüşme yarın! Listede o isimler var Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün yarın Washington'da ABD'li mevkidaşı William Barr ile yapacağı görüşmeyle, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in iadesine ve örgüte yönelik ABD'li ve Türk yetkililerin bir araya geldiği görüşme sayısı 7'ye yükselecek. Bakan Gül, görüşmede, terörist başı Gülen ve ABD'deki örgüt mensuplarına ilişkin Türkiye'nin taleplerini yineleyecek.
10.06.2019 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Fezleke gelirse oyumuz belli...
MHP lideri Bahçeli: Fezleke gelirse oyumuz belli... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na dokunulmazlık çağrısı yapan MHP lideri Devlet Bahçeli "Neyin hodri meydanı, dokunulmazlığı getireceksen sen getireceksin, fezleke yoluyla gelirse de oyumuz belli" diye konuştu. Bahçeli, İstanbul'da "hemşehri harekatı" yapacaklarını belirtirken, yeni bir istismar doğmaması için Cumhur İttifakı'nın yüzde 52'nin üstüne çıkması gerektiğini kaydetti.
11.05.2019 Gündem
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Sivil imamlar
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Sivil imamlar Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından darbe girişiminin hazırlık aşamasında başrol oynayan ve ihanet sürecini son ana kadar sevk ve idare eden sivil imamlar, girişim başarısız olunca darbenin kontrol merkezi Akıncı Üssü'nde suçüstü yakalandı.
16.04.2019 Dünya
ABD'den FETÖ üniversitesinin lisansının iptali için adım
ABD'den FETÖ üniversitesinin lisansının iptali için adım ABD'de Virginia Yükseköğretim Eyalet Konseyi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ABD'deki üniversitelerinden Virginia International University'nin (VIU) lisansının kaldırılması için adım attı.
21.03.2019 Dünya
Karlov suikastı iddianamesi tamamlandı
Karlov suikastı iddianamesi tamamlandı Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastına ilişkin iddianame onaylanarak, mahkemeye gönderildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 28 şüpheli hakkında iddianame düzenledi. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, FETÖ firarileri Emre Uslu ve Şerif Ali Tekalan da şüpheliler arasında yer aldı. İddianameye göre, saldırı planı 2016 Ocak ayında ABD’de hazırlandı ve suikastın FETÖ ve arkasındaki istihbarat örgütlerince gerçekleştirildiği bilgisine yer verildi. Suikastın amacının Türk-Rus ilişkilerini germek ve iki ülkeyi savaş konumuna getirmek olduğu belirtildi
23.11.2018 Gündem
Yurt dışına kaçan 419 FETÖ'cünün iadesi istendi
Yurt dışına kaçan 419 FETÖ'cünün iadesi istendi FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde veya sonrasında yurt dışına kaçan 419 yönetici ve üyesi hakkında iade talebinde bulunuldu.
19.10.2018 Gündem
MHP'den Akşener açıklaması
MHP'den Akşener açıklaması MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "İyi Parti’nin Müdiresi suçunu bastırarak baskın çıkacağını, güneşi balçıkla sıvayacağını, kirli ilişkilerinin hasıraltı edileceğini sanıyorsa aldanıyor" dedi.
14.10.2018 Siyaset
Emre Uslu talimat verdi adres değiştirdiler!
Emre Uslu talimat verdi adres değiştirdiler! Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ’nün yeni yapılanmasına yönelik başlatılan soruşturma kapsamında yapılan operasyonda ilginç detaylar ortaya çıktı. Operasyonda gözaltına alınanların, örgüt liderlerinden Emre Uslu’nun sosyal medyadan yaptığı ‘Evlerinizi değiştirin’ çağrısı üzerine adres değişikliği yaptıkları ve haberleşmek için yeni programlar kullanmaya başladıkları belirlendi.
5.08.2018 Gündem
FETÖ’cü iddiası 2014’te söylenmiş
FETÖ’cü iddiası 2014’te söylenmiş 15 Temmuz‘dan sonra firar eden FETÖ imamı Adil Öksüz’ü arayan özel ekibin başındayken tutuklanan eski Sakarya Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ercan Özoğluöz’ün FETÖ’cü olduğuna dair 2014’te verilen bir ifade ortaya çıktı. FETÖ dosyalarına giren bu ifadede Özoğluöz’ün, Fetullah Gülen’in Altunizade’deki merkezine getirilen isimlerden biri olduğu belirtiliyor.
4.08.2018 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen'den yeni talimat!
FETÖ elebaşı Gülen'den yeni talimat! ABD'de yaşayan firari isimlerden FETÖ'cü Emre Uslu, Twitter hesabından FETÖ elebaşının talimatını paylaşarak, "Bulunduğunuz yerleri terk edin" dedi.
29.07.2018 Gündem
Özal’ı son gören FETÖ’cü doktor ABD’de ortaya çıktı
Özal’ı son gören FETÖ’cü doktor ABD’de ortaya çıktı Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümündeki şüpheli doktor ve FETÖ firarisi Mustafa Sarsılmaz, AA ekibi tarafından ABD’nin Virginia eyaletinde görüntülendi
13.07.2018 Gündem
Özal'ın ölümündeki şüpheli FETÖ'cü doktor ABD'de ilk kez görüntülendi
Özal'ın ölümündeki şüpheli FETÖ'cü doktor ABD'de ilk kez görüntülendi Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın ölümündeki şüpheli doktor ve Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Mustafa Sarsılmaz, AA ekibi tarafından ABD’de ilk kez görüntülendi.
13.07.2018 Gündem
‘Papaz darbeyi önceden biliyordu’
‘Papaz darbeyi önceden biliyordu’ FETÖ ve PKK adına suç işlediği iddiasıyla tutuklanan ABD’li papaz Andrew Craig Brunson hakkındaki iddianamede, çok çarpıcı suçlamalara yer verildi
17.03.2018 Dünya
FETÖ’nün yurtdışına kaçan firarileri
FETÖ’nün yurtdışına kaçan firarileri Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturmalar ve açılan davalar sebebiyle yurt dışına kaçan ve haklarında yakalama kararı olan birçok şüpheli yurt dışında bulunuyor. Haklarında yakalama kararı olan Fetullah Gülen, Emre Uslu, Ekrem Dumanlı, Hakan Şükür, Arif Erdem, Akın İpek'in yanı sıra örgütün medya, yargı, TSK, polis, eğitim ve iş dünyasındaki uzantıları da yer alıyor. Örgüt'ün sosyal medya ayağında yer alan isimlerinden Tuncay Opçin ABD’de Houston yakınlarında olduğu bilinmekle birlikte sosyal medyadan Türkiye aleyhinde yayınlar yapmaya devam ediyor.
1.03.2018 Gündem
ABD'nin Arapça TV kanalında FETÖ propagandası
ABD'nin Arapça TV kanalında FETÖ propagandası ABD Kongresi tarafından fonlanan ve Ortadoğu ile Kuzey Afrika ülkelerinde Arapça yayın yapan El Hurra TV kanalı, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarileri Adem Yavuz Arslan ve Emre Uslu'nun Türkiye aleyhindeki propagandalarını ekrana getirdi. ABD'nin son skandalı büyük tepkilere neden oldu.
10.02.2018 Dünya
FETÖ Zeytin Dalı Harekatı'nda PKK'nın yanında saf tuttu
FETÖ Zeytin Dalı Harekatı'nda PKK'nın yanında saf tuttu Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda, bu terör örgütlerinin yanında yer aldı.
21.01.2018 Gündem
FETÖ'cü polis: FBI'dan 50 bin dolar aldım
FETÖ'cü polis: FBI'dan 50 bin dolar aldım New York'ta görülen davada tanık olarak dinlenen firari komiser yardımcısı Korkmaz, tiyatroyu ifşa etti: "FBI 50 bin dolar verdi. Oturduğum apartmanı savcılık tuttu, kirasını savcılık ödüyor. Savcılık 3 defa 300 dolar, toplamda 900 dolar verdi."
13.12.2017 Dünya
FETÖ'de Hakan Şükür çatlağı! Görüntülerin ardından...
FETÖ'de Hakan Şükür çatlağı! Görüntülerin ardından... FETÖ lideri Gülen, son dönemde kendisine tabandan gelen şikayetlerden bıktı. Hakan Şükür, Emre Uslu, Adem Yavuz Arslan ve Tuncay Opçin gibi göz önündeki FETÖ'cülerin ABD'de lüks hayat yaşadıkları ortaya çıkınca, 'gaybubet' hayatı sürdüren taban büyük rahatsızlık duydu.
29.09.2021 Gündem
Ebru Gündeş’i evlilik sözleşmesi kurtardı
Ebru Gündeş’i evlilik sözleşmesi kurtardı Savcılık, ‘casusluk’ gerekçesiyle Rıza Sarraf’ın kızı Alara dahil 22 yakınının mal varlığına el koyma kararı verirken Ebru Gündeş’i 7 yıl önce yaptığı evlilik sözleşmesi kurtardı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emre Uslu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emre uslu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.