Fetullah Gülen

Fetullah Gülen

Son dakika Fetullah Gülen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fetullah Gülen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fetullah Gülen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetullah Gülen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetullah gülen gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.503 fetullah gülen haberi bulunmuştur. Tüm fetullah gülen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen eski avukatı ve arkadaşı Mustafa Hüseyin Buzoğlu,"Bildiğim kadarıyla o dönemki Cumhuriyet savcısı, olay günü nöbetçi değildi. Buna rağmen dosya kendisine verildi. Savcı hatta o dönem bir gazeteciye, 'Bu dosya zaman aşımına uğrayacak' demiş" dedi ve Tanık beyanlarının ardından yarın devam edilmek üzere duruşmaya ara verildiği belirtildi.
6.03.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi (AYM) ile Yargıtay arasındaki tartışmalara ilişkin, "Anayasa Mahkemesi Başkanı, zillet ittifakının yüksek yargıya yuvalanmış hastalıklı koludur. Bunu reddediyoruz, bu kişinin haddini ve hududunu çok açık şekilde aştığını düşünüyoruz. Anayasa Mahkemesi kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalıdır" dedi.
14.11.2023 Gündem
MİT, FETÖ firarisi Koray Vural'ı yakaladı
MİT, FETÖ firarisi Koray Vural'ı yakaladı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terörden arananlar listesinde turuncu kategoride yer alan FETÖ firarisi Koray Vural'ı, Tacikistan'da yakalayarak Türkiye'ye getirdi.
5.10.2023 Gündem
Detaylar belli oldu! Kocaeli'de FETÖ'nün finans kaynaklarına yönelik operasyon: 14 gözaltı
Detaylar belli oldu! Kocaeli'de FETÖ'nün finans kaynaklarına yönelik operasyon: 14 gözaltı Kritik detaylar açıklandı. Kocaeli'de, FETÖ/PDY’ye finansman sağlayan ve örgütün güncel yapılanmasında faaliyet gösterenlere yönelik, 'Gazi Turgut Aslan Operasyonu'nda 14 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, yüklü miktarda döviz, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'e ait çok sayıda kitap, örgüt üyelerine ait Yehova Şahitleri 2023 bölge ibadet ve üyelik yaka kartı ele geçirildi.
25.07.2023 Gündem
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hazırlanan iddianameler, ortaya çıkan belge ve görüntüler, darbe girişimine nasıl hazırlanıldığını ve FETÖ’nün darbe çarkını nasıl çevirdiğini de gözler önüne serdi.
15.07.2023 Gündem
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken talep! Ertelendi
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken talep! Ertelendi Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada, 'reddi hakim' talebi sonrası dosyanın bir üst mahkemeye gönderilmesine karar verilerek, duruşma ertelendi. Hablemitoğlu ailesinin avukatı Ersan Barkın ise davanın en kritik sanığının tahliye edilmesinin ardından firari olduğunu belirterek, "Heyet tarafsızlığını yitirmiştir. Reddi hakim talebinde bulunuyoruz" dedi.
10.07.2023 Gündem
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni İstanbul'da yakalandı! Evden bakın neler çıktı?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni İstanbul'da yakalandı! Evden bakın neler çıktı? Esenyurt’ta düzenlenen operasyonda, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ağabeyi Kutbettin Gülen’in kızı Asiye Gülen ile dini nikahlı eşi Mustafa Çamyar yakalanarak gözaltına alındı.
24.06.2023 Gündem
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni yakalandı!
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni yakalandı! Esenyurt’ta düzenlenen operasyonda, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ağabeyi Kutbettin Gülen’in kızı Asiye Gülen ile dini nikahlı eşi Mustafa Çamyar yakalanarak gözaltına alındı.
24.06.2023 Haber
Fatih Erbakan: Milli Görüş çizgisi gericilik değildir
Fatih Erbakan: Milli Görüş çizgisi gericilik değildir Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, CNN Türk canlı yayınında 'milli görüş' ve 'laiklik' ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.06.2023 Gündem
FETÖ'nün güncel yapılanmasına ağır darbe: 28 gözaltı
FETÖ'nün güncel yapılanmasına ağır darbe: 28 gözaltı Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ/PDY) yönelik İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonlarda, haklarında yakalama kararı bulunan 33 şüphelinin 28‘İ yakalandı. KOM Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen ve “Gazi Turgut Arslan“ adı verilen operasyonun, örgütün güncel yapılanmasına ve finans desteği sağlayanlara yönelik yürütüldüğü, yüklü miktarda döviz ve altın ele geçirildiği belirtildi.
17.06.2023 Gündem
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin 14 Mayıs 2023 Seçim sonuçlarını eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen'in CNN TÜRK'te değerlendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecini yanlış yönettiğini belirten Sevigen, "Kılıçdaroğlu bugün istifa etmeli" dedi.
15.05.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastı sanığı: Kanunsuz talimat almadım
Hablemitoğlu suikastı sanığı: Kanunsuz talimat almadım Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 10 sanığın yargılanmasına devam edildi. Tutuksuz sanık Mehmet Narin, "Biz devletimize hizmet eden adamlarız. Liyakatim hiçbir şahsa ya da örgüte olmamıştır. Kanunsuz talimat almadım" dedi.
21.02.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastı sanığı Levent Göktaş: Yasa dışı bir emir vermedim
Hablemitoğlu suikastı sanığı Levent Göktaş: Yasa dışı bir emir vermedim Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanık emekli Albay Levent Göktaş "Ben hiç kimseye yasa dışı bir emir vermedim" dedi.
16.02.2023 Gündem
FETÖ elebaşının akrabası tutuklandı
FETÖ elebaşının akrabası tutuklandı Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in akrabası M.Y.G., eğlence yerinde halkı kin ve düşmanlığa tahrik edici söylemlerde bulunması nedeniyle gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen M.Y.G., tutuklandı.
15.02.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastı davasında yeni gelişme
Hablemitoğlu suikastı davasında yeni gelişme Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikast soruşturması kapsamında, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile emekli Albay Levent Göktaş'ın da aralarında bulunduğu 10 sanığın yargılanmasına 14 Şubat'ta başlanacak.
3.01.2023 Gündem
Necip Hablemitoğlu cinayeti ile ilgili flaş gelişme!
Necip Hablemitoğlu cinayeti ile ilgili flaş gelişme! Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 sanık hakkında açılan davayı kabul eden Ankara 36’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği görevsizlik kararına savcılık tarafından yapılan itiraz reddedildi. Sanıklar, dosyanın gönderildiği terörle yetkili ağır ceza mahkemesinde yargılanacak.
21.12.2022 Gündem
Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz ile mahkemelik olan Erol Köse hakim karşısına çıktı
Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz ile mahkemelik olan Erol Köse hakim karşısına çıktı Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz'ün "Ölünce Sevemezsem Seni" adlı şarkının sözlerini kendisinin yazdığını belirterek telif gelirlerinin istenmesi için açtığı davada, Erol Köse hakim karşına çıktı. Davanın reddini isteyen Köse, "Bizim Erhan Güleryüz'le kopma nedenimiz FETÖ ile iltisaklı olmasıdır. Asıl MESAM kayıtlarında şarkı benimdir. 32 senelik müzik kariyerimde ayda 20 lira için sahtecilik yapacak halim yok" dedi.
16.11.2022 Gündem
FETÖ itirafçısı anlattı: Evlinin maaşının yüzde 10'u, bekarın ise yüzde 20'si örgüte
FETÖ itirafçısı anlattı: Evlinin maaşının yüzde 10'u, bekarın ise yüzde 20'si örgüte İZMİR merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 2'si, itirafçı olup örgütün bilinmeyenlerini anlattı. İtirafçılardan A.Ö. (27), “Askeri okuldan mezun olunca cemaate mensup kişilerle atandığım yerde beraber kalacağımı, kendilerinin seçtiği kadınlardan biri ile evlenmem gerektiğini, bekarsam alacağım maaşın yüzde 20'sini, evliysem yüzde 10'unu örgüte vermem gerektiğini söylediler" dedi. Diğer itirafçı N.U. (27) ise "İstanbul Kuleli Askeri Lisesi'ndeki mülakatlara gitmeden önce de K. ve Ü., Kuran'a el bastırarak askerlik görevini sadece Allah rızası için yapacağıma dair yemin ettirdiler" dedi.
15.11.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstiklal'deki patlama sonrası ilk açıklama: Terör kokusu var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstiklal'deki patlama sonrası ilk açıklama: Terör kokusu var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Taksim'de yaşanan patlamaya ilişkin, "Burada bir terör kokusu var. Bir kadının bu işte rol oynadığı noktasında ilk tespitler var" dedi.
13.11.2022 Siyaset
Hablemitoğlu suikastı soruşturması 20 yıl sonra tamamlandı: Fetullah Gülen ve 9 sanık hakkında dava açıldı
Hablemitoğlu suikastı soruşturması 20 yıl sonra tamamlandı: Fetullah Gülen ve 9 sanık hakkında dava açıldı Ankara’da evinin önünde düzenlenen suikast sonucu 18 Aralık 2002’de yaşamını yitiren akademisyen Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu soruşturması tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Fetullah Gülen, Enver Altaylı, Mustafa Özcan ve Levent Göktaş’ın da bulunduğu 10 sanık hakkında dava açıldı.
11.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz gecesi suikast girişiminde bulunan ekibe, Erdoğan'ın kaldığı oteli bildirdiği ileri sürülen eski başyaver Ali Yazıcı'ya Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesince verilen ağırlaştırılmış müebbet ile Dalaman eski Deniz Hava Üs Komutanı Albay Cenk Bahadır Avcı'ya verilen 13 yıl 4 ay hapis cezaları, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesince onandı.
2.11.2022 Gündem
Bakan Soylu: Ana muhalefet lideri istihbarat oyununa düşmektedir
Bakan Soylu: Ana muhalefet lideri istihbarat oyununa düşmektedir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu'na tepki gösterirken, 'Türkiye'yi yalanlarla karartmaya çalışmaktadır. Ana muhalefet partisi lideri bu istihbarat oyununa düşmektedir ve bunu bilerek yapmaktadır. Problemi olumlu giden gündemi nasıl akamete uğratırım? 1 lirasını ifade et ya Allah rızası için." dedi.
1.11.2022 Gündem
FETÖ'nün futbol yapılanmasına operasyon: Zafer Biryol yakalandı
FETÖ'nün futbol yapılanmasına operasyon: Zafer Biryol yakalandı İstanbul'da FETÖ'nün futbol yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan eski futbolcu Zafer Biryol yakalandı.
20.10.2022 Gündem
FETÖ hükümlüsü eski polisler, ‘gaybubet evi'nde yakalandı! Gülen’e ait kitaplar bulundu
FETÖ hükümlüsü eski polisler, ‘gaybubet evi'nde yakalandı! Gülen’e ait kitaplar bulundu Adana’da polis, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) hükümlüsü ihraç komiser Fatih I. (51) ve polis memuru İbrahim Ş’yi (36) saklandıkları ‘gaybubet evi’ olarak adlandırılan hücre evinde yakaladı. Yapılan aramada hükümlülerin taşıdığı sahte kimlikler, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e ait kitaplar ve bir miktar para ele geçirildi. İki hükümlü adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
20.07.2022 Gündem
'Boşnak gençler FETÖ tuzağından kurtarılıyor'
 'Boşnak gençler FETÖ tuzağından kurtarılıyor' Türkiye, FETÖ tehdidine karşı tüm kurumlarıyla mücadele veriyor. Bosna Hersek’te faaliyet gösteren FETÖ okulu Boşnak gençleri okullarına yönlendirmek için kendilerini gizliyor. İki kez isim değiştiren okulun yöneticileri tuzağa düşürecek gençler için türlü yollara başvuruyor. Maarif Vakfı da Saraybosna'da açtığı okullarla bölgedeki gençlerin kaliteli bir eğitim alması için çalışıyor. FETÖ'nün gerçek yüzünü görenler, bu okullara kayıt oluyor, yakınlarını da FETÖ gerçeğine karşı uyarıyor. FETÖ kuruluşlarına karşı doğru ve kaliteli bir alternatif teşkil eden bir diğer kurum ise SEDEF Vakfına bağlı Uluslararası Saraybosna Üniversitesi. Üniversite Boşnak gençleri FETÖ tuzağından kurtarmak için çalışıyor. 
19.07.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Fetullah Gülen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetullah gülen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.