Emrah Erdoğan

Emrah Erdoğan

Son dakika EMRAH ERDOĞAN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EMRAH ERDOĞAN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EMRAH ERDOĞAN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emrah Erdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emrah erdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 399 emrah erdoğan haberi bulunmuştur. Tüm emrah erdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jigolo çetesine müzisyen lider! Günlük ciro 1 milyon lira...
Jigolo çetesine müzisyen lider! Günlük ciro 1 milyon lira... Son dakika haberine göre; Liderliğini müzisyen Çağatay Öztürk’ün (44) yaptığı 91 kişilik jigolo çetesine ilişkin hazırlanan iddianamede, dolandırılanlara dair önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Yüzlerce kişiyi, haftalık 5-10 bin liralık kazanç vaadi ile dolandıran jigolo çetesine yönelik soruşturma tamamlandı. 18’i tutuklu 91 sanıklı dosyada, uygulanan yöntemler ise film senaryolarını aratmıyor. “Ayda 5 bin TL nakit para karşılığı dul ve elit bayanlarla birlikte olmak istedim” diyen inşaat ustası Erdoğan G. yüzlerce kurbandan sadece biri. Konyalı döküm işçisi Veysel S. (29) ise jigolo üyeliği için kendisini arayan kadın için “Sesi çok güzeldi. Toplamda 10 bin lira yatırdım” diye konuştu.
9.02.2021 Gündem
Çifte cinayet! Eşini ve yakın arkadaşını öldürdü
Çifte cinayet! Eşini ve yakın arkadaşını öldürdü Arnavutköy'de eşini ormanlık alanda öldüren kişi, daha sonra bir arkadaşının evini basarak kurşun yağdırdı. Arkadaşını da öldüren saldırgan polis tarafından yakalandı.
24.09.2020 Yaşam
Balıkesir’de düğünlere corona virüs düzenlemesi
Balıkesir’de düğünlere corona virüs düzenlemesi Balıkesir Valiliği tarafından alınan kararla, düğünlerin 3 saatle sınırlandırılmasına ve müzik yayının 23.00’te sonlandırılması kararlaştırıldı. Öte yandan 65 yaş ve üstü vatandaşlar 1'inci ve 2'nci derece akrabaları haricinde düğünlere katılamayacaklar. Ayrıca 65 yaş ve üstü vatandaşları saat 16.00 ile 20.00 arası pazar yerlerine giriş kısıtlaması getirildi.
18.08.2020 Gündem
Emrah deniz uçağı alıyor!
Emrah deniz uçağı alıyor! Emrah Erdoğan, rahat yolculuk yapmak ve ailesiyle gözlerden uzak kalmak için deniz uçağı satın alıyor. Sanatçı, 3 milyon dolar değerindeki 16 kişilik uçak için işlemlere başladı.
25.07.2019 Magazin
Cimrilik başına bela oldu! Emrah tanınmaz halde...
Cimrilik başına bela oldu! Emrah tanınmaz halde... Emrah'ın yüzüne yaptırdığı kötü botoks başına dert oldu. Cimriliği ile nam salan Emrah'ın son halini görenler "Botoksun da ucuzuna kaçmış" şeklinde yorumlar yapıyor.
20.12.2017 Magazin
Emrah'ın minik fenomenleri! 25 bin kişi takip ediyor...
Emrah'ın minik fenomenleri! 25 bin kişi takip ediyor... Emrah Erdoğan'ın çocukları Elyesa ile Eleysa’nın toplam takipçi sayısı 25 bin 343
12.09.2017 Magazin
Kırgın Çiçekler'den Aşk ve Mavi'ye iki transfer!
Kırgın Çiçekler'den Aşk ve Mavi'ye iki transfer! ATV'de yayınlanan Aşk ve Mavi’ye Kırgın Çiçekler’in sevilen oyuncusu Derya Artemel transfer oldu.
3.09.2017 Televizyon
Emrah’tan güldüren hediye
Emrah’tan güldüren hediye ‘Aşk ve Mavi’ ekibi, dizide Hasibe karakterini canlandıran Ayşegül Ünsal’a sürpriz doğum günü partisi hazırladı.
29.08.2017 Magazin
'Aşk ve Mavi' setinde sürpriz!
'Aşk ve Mavi' setinde sürpriz! Yeni sezon çekimlerine devam eden 'Aşk ve Mavi' ekibi, Ayşegül Ünsal’a sürpriz doğum günü partisi hazırladı.
29.08.2017 Magazin
Çorum'da baraj gölünde kaybolan iki kişinin cesetleri bulundu
Çorum'da baraj gölünde kaybolan iki kişinin cesetleri bulundu Çorum'un Alaca ilçesinde dün Koçhisar Baraj Gölü'nde kaybolan kişi ile kayınbiraderinin cansız bedenlerine ulaşıldı.
11.08.2017 Yaşam
Emrah'ın oğlu yaptığı paylaşımla babasını rezil etti!
Emrah'ın oğlu yaptığı paylaşımla babasını rezil etti! Tayfun Erdoğan, sosyal medya hesabından babası Emrah Erdoğan hakkında bomba bir paylaşımda bulundu. Tayfun Erdoğan, babasının kendisini istemediğini açıkladı. İşte Tayfun Erdoğan'ın o açıklamaları...
16.06.2017 Magazin
Oğlundan Emrah'a sitem dolu şarkı!
Oğlundan Emrah'a sitem dolu şarkı! Şarkıcı Emrah Erdoğan'ın oğlu Tayfun, babasının kendisine sahip çıkmadığını dile getiren bir şarkı yazdı.
12.04.2017 Magazin
Emrah'a doğum günü sürprizi
Emrah'a doğum günü sürprizi Şarkıcı ve oyuncu Emrah Erdoğan, 1 Ocak'taki doğum gününde duygusal bir hediye aldı
3.01.2017 Magazin
750 bin lirayı geri çevirdi
750 bin lirayı geri çevirdi ‘Aşk ve Mavi’ dizisinin yıldızı Emrah Erdoğan, yılbaşında sahneye çıkması için teklif edilen 750 bin lirayı geri çevirdi. Erdoğan, yeni yıla dizinin çekildiği Kapadokya’da ailesiyle girecek
28.12.2016 Magazin
Tayfun Erdoğan'dan babası Emrah’a gönderme
Tayfun Erdoğan'dan babası Emrah’a gönderme 26 yaşına giren Tayfun Erdoğan sosyal medya hesabından paylaştığı yeni yaş notunda babası Emrah'a göndermede bulundu
4.11.2016 Magazin
Emrah, oğlu Tayfun'u Instagram'dan engelledi
Emrah, oğlu Tayfun'u Instagram'dan engelledi Şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan, kendisini instagram hesabından engelleyen babasının hayranlarına sitem etti...
29.07.2016 Magazin
‘Sabaha kadar gözyaşım dinmedi’
‘Sabaha kadar gözyaşım dinmedi’ Sanatçı Emrah Erdoğan, FETÖ'cü teröristlerin darbe girişimi sırasında Türkiye'de olmadığını açıkladı...
22.07.2016 Magazin
İstihbarat birimleri 6 bombacıyı arıyor
İstihbarat birimleri 6 bombacıyı arıyor İstihbarat birimleri, yeni bombalı eylem hazırlığında oldukları öne sürülen MLKP ve PKK’lı 2’si kadın 6 teröristi deşifre etti. Tüm güvenlik birimleri uyarıldı, 6 isim her yerde aranıyor
29.09.2021 Gündem
O Türk Almanya'nın terörist listesinde
O Türk Almanya'nın terörist listesinde ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye doğumlu Almanya vatandaşı Emrah Erdoğan’ın, Özellikle Seçilmiş Küresel Terörist listesine alındığını açıkladı.
10.12.2015 Dünya
TV'de ilk kez Kanal D ekranlarında
TV'de ilk kez Kanal D ekranlarında Sinema eleştirmenlerinden tam not alan, Emrah Erdoğan'ın yazıp, yönettiği "Gelmeyen Bahar" filmi TV'de ilk kez bu gece 22.10'da Kanal D ekranlarında olacak.
2.06.2015 Televizyon
Dizisi başlamadan bitti!
Dizisi başlamadan bitti! 6 yıl sonra ekranlara dönmeye hazırlanan şarkıcı nEmrah’ın “Unutamadım” isimli dizisi rafa kalktı...
1.06.2015 Magazin
Emrah’a kötü haber!
Emrah’a kötü haber! Şarkıcı Emrah, ‘Emlak kralı Emrah, dayısı olan 86 yaşındaki babam Kaya İpek’i sokağa attı’ iddiasında bulunan kuzeni Nedret İpek’e kendisine ‘hayırsız, vefasız, vicdansız, edepsiz’ dediği gerekçesiyle açtığı 100 bin liralık davayı kaybetti. Mahkeme, kişilik haklarına saldırı olmadığına karar verdi.
26.05.2015 Magazin
İşte Emrah'ın oğlu Elyesa
İşte Emrah'ın oğlu Elyesa Emrah Erdoğan, yüzünü göstermekten kaçındığı minik bebeği Elyesa’nın fotoğrafını ilk kez sosyal medyada paylaştı.
26.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emrah Erdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emrah erdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.