Emrah Oğlu

Emrah Oğlu

Son dakika Emrah oğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emrah oğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emrah oğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emrah Oğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emrah oğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 362 emrah oğlu haberi bulunmuştur. Tüm emrah oğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dönercilik yapmaya başlayan oğluna mesaj!
Dönercilik yapmaya başlayan oğluna mesaj! Emrah sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta oğlu Tayfun'a göndermede bulundu.
1.03.2018 Magazin
Tayfun Erdoğan: Annemden başka kaybedecek bir şeyim yok
Tayfun Erdoğan: Annemden başka kaybedecek bir şeyim yok Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, Seren Serengil'in kendisi hakkında söylediklerine, cevap verdi. Tayfun, 'Şu mübarek aylarda biraz vicdan varsa böyle iftiralar atmazdınız zaten.' dedi. İşte Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan'ın Seren Serengil'in ortaya attığı iddiaların ardından yaptığı açıklama...
23.05.2017 Magazin
Oğlundan Emrah'a: Senin ölmeni bekleyemem, bana ev ver!
Oğlundan Emrah'a: Senin ölmeni bekleyemem, bana ev ver! Seren Serengil, Emrah ile oğlu Tayfun Erdoğan'ın arasındaki tartışmayı ayrı bir boyuta taşıdı. Serengil, Tayfun'un babasına; 'Senin ölmeni bekleyemem, bana ev ver!' dediğini iddia etti.
22.05.2017 Magazin
Emrah'tan oğlu Tayfun'a şok sözler!
Emrah'tan oğlu Tayfun'a şok sözler! Emrah, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından kendisi hakkında sitem dolu açıklamalarda bulunan oğlu Tayfun'a yanıt verdi.
18.05.2017 Magazin
Emrah'ın oğlu yaptığı paylaşımla babasını rezil etti!
Emrah'ın oğlu yaptığı paylaşımla babasını rezil etti! Tayfun Erdoğan, sosyal medya hesabından babası Emrah Erdoğan hakkında bomba bir paylaşımda bulundu. Tayfun Erdoğan, babasının kendisini istemediğini açıkladı. İşte Tayfun Erdoğan'ın o açıklamaları...
16.06.2017 Magazin
Emrah, oğlu Tayfun'u Instagram'dan engelledi
Emrah, oğlu Tayfun'u Instagram'dan engelledi Şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan, kendisini instagram hesabından engelleyen babasının hayranlarına sitem etti...
29.07.2016 Magazin
'Konuşmak istemiyoruz'
'Konuşmak istemiyoruz' Bodrum’daki evinde eşi ve ailesine saldırıda bulunduğu iddia edilen Emrah, eşini ifade için Bitez Adliyesi’ne götürdü. Sorulara “Konuşmak istemiyoruz” demekle yetindi.
31.07.2015 Magazin
Emrah'a rekor teklif! Halit Ergenç'i gölgede bıraktı
4.05.2015 Magazin
‘Aynı kadına aşığız’
‘Aynı kadına aşığız’ Geçtiğimiz yılın son aylarında Sibel Kirer’le evlenen Emrah, Aralık ayında ikinci kez baba olmuştu...
9.02.2015 Magazin
Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerde hangi partiler kazandı? 31 Mart Yerel seçim sonucu: Adana'da Belediye Başkanlığı kazanan isimler
Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerde hangi partiler kazandı? 31 Mart Yerel seçim sonucu: Adana'da Belediye Başkanlığı kazanan isimler 31 Mart Adana yerel seçim sonuçları: Adana'da büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimleri Adanalıların merakla araştırdığı konuların başında geliyor. Türkiye bir yerel seçimi daha geride bıraktı. Sandıktan çıkan sonuçlara göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan isim CHP'den Zeydan Karalar oldu. Peki Adana ilçe belediyelerini kazanan isimler ve partileri hangileri? İşte Adana yerel seçim sonuç listesi...
2.04.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında iş insanı Hüseyin Köksal, İstanbul soruşturma kapsamında ifade verdi.
29.03.2024 Gündem
İklim Karaca ve Emrah Karaca arasında ipler gerildi! 1 ay konuşma yasağı kararı!
İklim Karaca ve Emrah Karaca arasında ipler gerildi! 1 ay konuşma yasağı kararı! Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca, ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ filminin vizyondan kaldırılmasının ardından aleyhine açıklamalar yaparak psikolojik şiddet uyguladığı iddiasıyla üvey oğlu Emrah Karaca hakkında mahkemeden 1 ay konuşmama kararı aldırdı.
7.03.2024 Magazin
Emrah'tan oğluna 'Ömrümün sonuna kadar dağ gibi arkandayım!'
Emrah'tan oğluna 'Ömrümün sonuna kadar dağ gibi arkandayım!' Büyük oğlu Tayfun Erdoğan ile yılardır görüşmeyen şarkıcı Emrah, çocukları Elyesa ve Eleysa ile karelerini sık sık sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıyor. Şarkıcı, en on oğlu Elyesa'nın doğum gününü duygu yüklü sözlerle kutladı.
4.12.2023 Magazin
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi yayınlandı
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi yayınlandı Anadolu rock müziğinin unutulmaz ismi Cem Karaca’nın hayatını anlatan, başrolünde İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı 'Cem Karaca’nın Gözyaşları' filminden ilk afiş görücüye çıktı.
3.11.2023 Magazin
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem
Emrah'ın çocuklarıyla verdiği poz tepki çekti!
Emrah'ın çocuklarıyla verdiği poz tepki çekti! Şarkıcı Emrah'ın paylaştığı fotoğraf gündem oldu. Çocuklarının kendisini öptüğü fotoğrafı paylaşan Emrah'a yüzlerce yorum geldi.
21.08.2023 Magazin
Cem Karaca'nın annesi Yasemin Yalçın oldu
Cem Karaca'nın annesi Yasemin Yalçın oldu ANADOLU rock’ın efsane ismi Cem Karaca’nın hayatını konu alan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin kadrosuna Yasemin Yalçın da dahil oldu.
19.08.2023 Magazin
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evlendi! Nikah şahidi bakın kim oldu
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evlendi! Nikah şahidi bakın kim oldu Şarkıcı Emrah’ın uzun zamandır küs olduğu oğlu Tayfun Erdoğan, Eda İrap ile nikah masasına oturdu. Çiftin bu mutlu gününe şahitlik eden isim Yeşilçam'ın usta ismiydi.
23.07.2023 Magazin
1 ton ağırlığındaki 'Paşa' 125 bin liradan satışa çıktı
1 ton ağırlığındaki 'Paşa' 125 bin liradan satışa çıktı Çorum’un Sungurlu ilçesinde ‘Paşa’ adı verilen 1 ton ağırlığındaki kurbanlık 125 bin liraya alıcısını bekliyor.
13.06.2023 Yaşam
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Edirne'de yapılacak 1363 konutun kura çekimleri tamamlandı.
11.03.2023 Ekonomi
Bakıcılığını yaptığı kadının depremde altınlarını çalmaktan tutuklandı
Bakıcılığını yaptığı kadının depremde altınlarını çalmaktan tutuklandı Kahramanmaraş'ta, bakıcılığını yaptığı kadını depremin ardından dışarı çıkarıp, evdeki altın ile paraları çaldığı belirlenen ve polis ekipleri tarafından kaçtığı Muğla'da yakalanıp, tutuklanan Emrah Güney'in (49), savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Söz konusu para ve altınların kendisine emanet edildiğini ileri süren Güney, suçlamaları kabul etmedi.
15.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emrah Oğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emrah oğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.