Tayfun Erdoğan

Tayfun Erdoğan

Son dakika tayfun erdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tayfun erdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tayfun erdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tayfun Erdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tayfun erdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 334 tayfun erdoğan haberi bulunmuştur. Tüm tayfun erdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emrah'tan oğluna 'Ömrümün sonuna kadar dağ gibi arkandayım!'
Emrah'tan oğluna 'Ömrümün sonuna kadar dağ gibi arkandayım!' Büyük oğlu Tayfun Erdoğan ile yılardır görüşmeyen şarkıcı Emrah, çocukları Elyesa ve Eleysa ile karelerini sık sık sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıyor. Şarkıcı, en on oğlu Elyesa'nın doğum gününü duygu yüklü sözlerle kutladı.
4.12.2023 Magazin
Emrah'ın çocuklarıyla verdiği poz tepki çekti!
Emrah'ın çocuklarıyla verdiği poz tepki çekti! Şarkıcı Emrah'ın paylaştığı fotoğraf gündem oldu. Çocuklarının kendisini öptüğü fotoğrafı paylaşan Emrah'a yüzlerce yorum geldi.
21.08.2023 Magazin
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evlendi! Nikah şahidi bakın kim oldu
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evlendi! Nikah şahidi bakın kim oldu Şarkıcı Emrah’ın uzun zamandır küs olduğu oğlu Tayfun Erdoğan, Eda İrap ile nikah masasına oturdu. Çiftin bu mutlu gününe şahitlik eden isim Yeşilçam'ın usta ismiydi.
23.07.2023 Magazin
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan nişanlandı! 'Yanımda babam yok baba adamlar var'
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan nişanlandı! 'Yanımda babam yok baba adamlar var' Şarkıcı Emrah'ın çocukluğu boyunca reddettiği DNA testleri sonucu kabullendiği oğlu Tayfun Erdoğan, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Eda İrap ile nişanlandı.
30.01.2023 Magazin
Survivor Yasin'den sert sözler: Baban haklıymış
Survivor Yasin'den sert sözler: Baban haklıymış 'Survivor 2020' yarışmasını üçüncülükle tamamlayan Yasin Obuz, Nisa Bölükbaşı ile fotoğrafını paylaşan eski takım arkadaşı Tayfun Erdoğan'a sert tepki gösterdi: Olum seni adam sandım!
21.07.2020 Magazin
Emrah’ın teşekkür konuşmasına, oğlundan duygusal cevap
Emrah’ın teşekkür konuşmasına, oğlundan duygusal cevap Altın Kelebek Başarı Ödülü’ne layık görülen Emrah’ın, teşekkür konuşmasında ödülü iki çocuğuna ithaf etmesi, diğer oğlu Tayfun Erdoğan’ı üzdü.
8.07.2020 Televizyon
Survivor Tayfun'dan flaş Emrah itirafı!
Survivor Tayfun'dan flaş Emrah itirafı! 'Survivor 2020'ye geçtiğimiz günlerde veda eden Tayfun Erdoğan ilk kez konuştu.
27.03.2020 Magazin
Tayfun Erdoğan'dan veda mesajı! 'Bana bir abi gibi yaklaştı'
Tayfun Erdoğan'dan veda mesajı! 'Bana bir abi gibi yaklaştı' Geçtiğimiz hafta Survivor yarışmasına veda eden Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan kendisini destekleyen herkese teşekkür etti. Sosyal medya hesabından duygularını dile getiren genç yarışmacı, 'hayırlısı böyleymiş' dedi.
25.03.2020 Magazin
Survivor performans sıralaması 2020 (Survivor performans sıralamasından birinci kim?)
Survivor performans sıralaması 2020 (Survivor performans sıralamasından birinci kim?) Survivor performans sıralaması 2020, 23 Şubat’ta gerçekleşen ada konseyinde gündeme gelen performans liginden sonra araştırılmaya başlandı. Acun Ilıcalı, Survivor performans ligine dair detayları, yarışmacılar ve ekran karşısındakilerle paylaştıktan sonra, Survivor hayranları performans sıralamasını merak ediyor. Survivor performans ligi nedir? Survivor performans sıralaması nasıl belirlenir?
24.02.2020 Gündem
Survivor yarışmacısı Tayfun Erdoğan'ın sözleri yürek yaktı!
Survivor yarışmacısı Tayfun Erdoğan'ın sözleri yürek yaktı! Dominik'te kıyasıya rekabetin yaşandığı bölümde gönüllüler takımından Tayfun Erdoğan'ın çocukluğu ve babası Emrah hakkındaki itirafı herkesi şoke etti.
24.02.2020 Magazin
Survivor 2020 kadrosu | Survivor 2020 kimler var?
Survivor 2020 kadrosu | Survivor 2020 kimler var? Survivor 2020 kadrosu günlerdir en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Survivor yarışmasının yeni sezonu başladı, yarışmacılar ilk haftadan dikkatleri üzerine çekti. Peki, Survivor 2020 kimler var? İşte Survivor 2020 kadrosu…
17.02.2020 Gündem
Survivor 2020 başladı! Survivor’da ilk kavga...
Survivor 2020 başladı! Survivor’da ilk kavga... Survivor 2020 başladı. Sunucu Acun Ilıcalı adaya 3 farklı araçla ulaştı. İlk önce spor arabayla belli bir noktaya gelen Ilıcalı daha sonra atv aracına bindi. Son olarak Ilıcalı, yarışmacıların yanına jet-ski ile ulaştı. Yayınlanan ilk bölümde 'baraka' oyununda kavga yaşandı. İşte detaylar...
17.02.2020 Magazin
Tayfun Erdoğan'ı sordular, Emrah duymazdan geldi
Tayfun Erdoğan'ı sordular, Emrah duymazdan geldi Sürekli sorunlar yaşadığı oğlu Tayfun Erdoğan'ın 'Survivor 2020'de şampiyonluk mücadelesi vereceği ortaya çıkan Emrah, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
2.02.2020 Magazin
Survivor 2020 yarışmacı kadrosu belli oldu mu? Yarışmacılar kimler?
Survivor 2020 yarışmacı kadrosu belli oldu mu? Yarışmacılar kimler? Survivor programı hakkında yapılan araştırmalar, O Ses Türkiye’nin final tarihinin belli olmasıyla daha yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. TV8'de ekrana gelen O Ses Türkiye final yapmaya hazırlanıyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu, Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'ün jüri koltuklarında oturduğu O Ses Türkiye'nin final tarihi belli olunca, yarışmanın tarihi de netleşti. İzleyiciler Survivor 2020 kadrosunu merak ediyor. İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Emrah oğlunun adını duyunca…
Emrah oğlunun adını duyunca… Oyuncu ve şarkıcı Emrah önceki akşam Etiler'de bulunan bir AVM'de görüntülendi.
22.04.2019 Magazin
Emrah'ın oğlu Tayfun askere gitti
Emrah'ın oğlu Tayfun askere gitti Emrah'ın uzun yıllardır görüşmediği oğlu Tayfun, vatani görevini yapmak üzere askere gitti.
8.04.2019 Magazin
Emrah'ın oğlunun yeni sevgilisi!
Emrah'ın oğlunun yeni sevgilisi! Geçen günlerde tavuk dönerci olmaya karar veren Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, izdivaç programında tanıştığı sevgilisinden ayrılıp yeni bir aşka yelken açtı.
12.03.2018 Magazin
Emrah'ın oğlundan tepki çeken paylaşım!
Emrah'ın oğlundan tepki çeken paylaşım! Emrah'ın oğlu Tayfun, sevgilisiyle paylaştığı fotoğrafla yine olay olmayı başardı. Fotoğrafı görenler, "İnsanı aşktan soğutur" demeden edemedi.
15.12.2017 Magazin
Tayfun Erdoğan'dan flaş hamle!
Tayfun Erdoğan'dan flaş hamle! Emrah'ın oğlu Tayfun, aralarına kara kedi giren babasına zeytin dalı uzattı. Emrah'la daha önce çektirdiği fotoğraflardan bir poster yapan Tayfun, mesajını da Instagram hesabından paylaştı.
8.06.2017 Magazin
Emrah'ın oğlundan sahte hesap tepkisi
Emrah'ın oğlundan sahte hesap tepkisi Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, sahte bir hesap üzerinden babasının ağzından söylenmiş gibi yazılan ifadelere "Şu mübarek ayda vebal alıyorsunuz." diyerek tepki gösterdi.
30.05.2017 Magazin
Emrah'ın oğlundan şok sözler: Beni akıl hastanesine götürdü
Emrah'ın oğlundan şok sözler: Beni akıl hastanesine götürdü Duymayan Kalmasın programına konuk olan Emrah'ın oğlu Tayfun; 'Babam beni mirasından men etmek için akıl hastanesine götürdü' dedi.
25.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tayfun Erdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tayfun erdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.