Aşk Ve Mavi

Aşk Ve Mavi

Son dakika aşk ve mavi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk ve mavi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk ve mavi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk Ve Mavi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk ve mavi gelişmeleri de dahil olmak üzere 483 aşk ve mavi haberi bulunmuştur. Tüm aşk ve mavi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Set aşkı sonunda hayatları birleşti
Set aşkı sonunda hayatları birleşti Bir dönem 'Beni Affet' dizisinde rol alan Şeyma Korkmaz ile Cüneyt Mete, nikah masasına oturdu.
2.05.2019 Magazin
Emrah müziği bırakıyor
Emrah müziği bırakıyor Bodrum’a yerleşen şarkıcı Emrah ile eşi Sibel Erdoğan önceki akşam Gayrettepe Dedeman’da arkadaşları ile buluştu.
15.02.2019 Magazin
Keremcem: Evde içlik koleksiyonum var
Keremcem: Evde içlik koleksiyonum var Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, YouTube’da yayınlanan interaktif talk show programı 'Hadi Be'ye, oyuncu ve şarkıcı Keremcem konuk oldu.
4.01.2019 Magazin
Aşk ve Mavi 78. bölümü ile final yaptı
Aşk ve Mavi 78. bölümü ile final yaptı Aşk ve Mavi final yaptı. ATV'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi 78. bölümüyle ekranlara son kez geldi. Peki Aşk ve Mavi finalinde neler yaşandı?
17.11.2018 Gündem
Burcu Kıratlı kimdir?
Burcu Kıratlı kimdir? Burcu Kıratlı başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Aşk ve Mavi dizisinin başrol oyuncusu Burcu Kıratlı güzelliğiyle de büyülüyor. İşte Burcu Kıratlı'nın hayatı hakkında merak edilen bilgiler...
15.11.2018 Gündem
Aşk ve Mavi 77. bölüm fragmanı! Elmas’ın kaderi Cemal’in elinde
Aşk ve Mavi 77. bölüm fragmanı! Elmas’ın kaderi Cemal’in elinde Aşk ve Mavi 77. yeni bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Aşk ve Mavi yeni bölümde Elmas’ın kaderi Cemal’in elinde olacak. İşte Aşk ve Mavi 77. yeni bölümden heyecna dolu anlar...
9.11.2018 Gündem
Aşk ve Mavi dizisinin 75. yeni bölümde Keremcem sürprizi!
Aşk ve Mavi dizisinin 75. yeni bölümde Keremcem sürprizi! Aşk ve Mavi bu akşam ekrana gelecek. ATV'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi son bölümüyle büyük heyecan yarattı ve Ali hayatını kaybetti. Aşk ve Mavi 75. yeni bölümde ise Keremcem yeni oyuncu olarak diziye katılıyor.
26.10.2018 Gündem
İstanbul'u terk etti
İstanbul'u terk etti İstediği zammı alamayınca ‘Aşk ve Mavi’ dizisini bırakan Emrah, İstanbul’u terk edip ailesiyle Bodrum’a yerleşti.
23.10.2018 Magazin
Aşk ve Mavi 74. yeni bölümde Ali Yüksel ve Cemal ilişkisini çözebilecek mi?
Aşk ve Mavi 74. yeni bölümde Ali Yüksel ve Cemal ilişkisini çözebilecek mi? ATV ekranında yayınlanan Aşk ve Mavi dizisi 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Aşk ve Mavi dizisinde bu hafta Yüksel ve Cemal'i yan yana gören Ali bu durumu anlamaya çalışır. Elmas'ın konakta hamile olduğu haberi herkesi şaşkına çevirir. Aşk ve Mavi 74. yeni bölümü ile bu akşam ATV'de...
19.10.2018 Gündem
Aşk ve Mavi 74. bölüm fragmanı yayınlandı
Aşk ve Mavi 74. bölüm fragmanı yayınlandı Aşk ve Mavi 74. bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam 73. bölümü ile ekrana gelen dizinin yeni bölümünde neler olacak merak konusu. Ali ölüyor mu?
13.10.2018 Gündem
Aşk ve Mavi 73. bölüm fragmanı! ''Her şeyini kaybedecek Ali!''
Aşk ve Mavi 73. bölüm fragmanı! ''Her şeyini kaybedecek Ali!'' Aşk ve Mavi 73. yeni bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. ATV'nin büyük ilgi gören dizisi Aşk ve Mavi yeni bölümünde neler olacak? Son anda ölümden kurtulan Mavi neler yapacak? İşte Aşk ve Mavi 73. yeni bölümünden heyecanlı anlar...
12.10.2018 Gündem
Aşk ve Mavi 73. bölüm fragmanı yayınlandı!
Aşk ve Mavi 73. bölüm fragmanı yayınlandı! Aşk ve Mavi dün akşam 72. bölümü ile ekrana geldi. ATV'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi'de Mavi ölümle yüzleşti. Yeni bölüm fragmanı ise son bölümün hemen ardından yayınlandı.
6.10.2018 Gündem
Aşk ve Mavi 72. yeni bölümde Yüksel amacına ulaşabilecek mi?
Aşk ve Mavi 72. yeni bölümde Yüksel amacına ulaşabilecek mi? Aşk ve Mavi dizisi 72. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuam akşamları ekrana gelen Aşk ve Mavi dizisi yeni bölümde Yüksel, Ali'yi elde etmek için hedefine kilitlenmişken durumu çok erkenden hisseden Mavi çoktan çılgına dönmüştür. Peki Yüksel, Ali ve Mavi'nin arasına girmeyi başarabilecek mi? Aşk ve Mavi 72. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam ATV'de...
5.10.2018 Gündem
Aşk ve Mavi 71. yeni bölümde Yüksel sorunu büyüyor!
Aşk ve Mavi 71. yeni bölümde Yüksel sorunu büyüyor! Aşk ve Mavi 71. yeni bölüm fragmanında heyecanlı sahneler izlendi. Bu akşam ATV'de yayınlanacak olan Aşk ve Mavi yeni sezonuna dopdolu başladı. Aşk ve Mavi dizisinde Yüksel amacına ulaşabilecek mi?
28.09.2018 Gündem
Zavallı işsiz!
Zavallı işsiz! Usta oyuncu Cihat Tamer’in (75) kendisi hakkında “Oyunculukla alakası yok” demesine sinirlenen Emrah, “Zavallı! Bu aralar işsiz ve güçsüz” diye tepki gösterdi.
25.09.2018 Magazin
"Kurt kocayınca köpeklerin..."
"Kurt kocayınca köpeklerin..." Oyuncu Emrah, sosyal medya hesabından oyunculuğu hakkında eleştiri yapan usta tiyatrocu Cihat Tamer'e 'Bu arkadaş işsiz ve güçsüz. Yazık, üzüldüm durumuna" dedi. Cihat Tamer de teve2'deki '2. Sayfa' programına telefonla bağlandı ve Emrah'ın bu çarpıcı açıklamalarına yanıt verdi
26.09.2018 Magazin
Aşk ve Mavi 71. bölüm fragmanı yayınlandı
Aşk ve Mavi 71. bölüm fragmanı yayınlandı ATV ekranında yayınlanan Aşk ve Mavi dizisi 70. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizi Aşk ve Mavi'de bu hafta Göreçkiler'in konağı sırların ortaya dökülmesi ve ardından gelen ihanet haberleri ile sarsılıyor.
22.09.2018 Gündem
Aşk ve Mavi yeni sezon tanıtımı yayınlandı!
Aşk ve Mavi yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Aşk ve Mavi dizisi sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. ATV'nin fenomen dizisi Aşk ve Mavi'nin yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Ali ile Mavi verdiği yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? İşte merak edilen o fragman...
30.08.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi tehditlerle yıldırmak mümkün değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi tehditlerle yıldırmak mümkün değildir Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bize böyle tehditlerle geri adım attırmak mümkün değil. Biz, öyle bir tarihin varisleriyiz ki bu tehditlerle yıldırmak mümkün değildir." dedi.
29.08.2018 Siyaset
Deniz sonrası salsa
Deniz sonrası salsa “Aşk Ve Mavi” dizisinin başrol oyuncusu Burcu Kıratlı (28), Bodrum’da yorgunluk atıyor.
22.07.2018 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı 10 Temmuz Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile başlayacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan haber bülteni ile gündeme dair aklınıza takılan tüm gelişmeleri öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “47 Ronin” adlı yabancı sinema filmi ile yayına devam edebileceksiniz. Aksiyon ve heyecan dolu bir akşam geçirmek isterseniz bu filmi seyretmeyi sakın unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
10.07.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Temmuz Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Temmuz Pazartesi 9 Temmuz Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Bültenden gündeme dair tüm merak ettiğiniz gelişmeleri öğrenme şansı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı ile karşılaşacaksınız. Programı seyrederken hem yarışma anını yaşayabilir hem de eleyici sorular karşısında stresinizi atabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını takipte kalın.
9.07.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma 6 Temmuz Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile başlıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri, ayrıntıları ile birlikte bu bültenden öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bourne’un Mirası” adlı yabancı sinema filmi ile karşılaşacaksınız. Filmi seyrederken hem akşamınızı renklendirebilir hem de güzel bir sinema ortamı yakalayabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
6.07.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 2 Temmuz Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 2 Temmuz Pazartesi 2 Temmuz Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına çıkacak. Ekranların renkli haber bülteni ile mükemmel bir hafta başına başlangıç yapabileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Heyecan dolu yarışma anı sunan program ile akşamınızı renkli ve eğlenceli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
2.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aşk Ve Mavi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk ve mavi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.