Emir Şaşmaz

Emir Şaşmaz

Son dakika Emir Şaşmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emir Şaşmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emir Şaşmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emir Şaşmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emir şaşmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 emir şaşmaz haberi bulunmuştur. Tüm emir şaşmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Her şeyi tek tek anlattı
Her şeyi tek tek anlattı Stil yarışması 'İşte Benim Stilim' ile tanınan, ilk eşi Emir Şaşmaz Kiev'de boğazı kesilerek öldürülen Nazlı Hamarat, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında hamileliğini, babasını kaybettikten sonra yaşadıklarını ve bebeğinin babası Aydın Gaffar'la ayrılma sürecini anlattı.
25.07.2018 Magazin
Nazlı Hamarat'ın sevgilisini görenler şok oldu!
Nazlı Hamarat'ın sevgilisini görenler şok oldu! 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen Nazlı Hamarat'ın, öldürülen eşinin benzerine aşık olduğu öğrenildi...
6.07.2017 Magazin
Nazlı Hamarat’a zorla getirme kararı
Nazlı Hamarat’a zorla getirme kararı Adını bir moda programında duyuran şarkıcı Nazlı Hamarat işadamı eşi Emir Şaşmaz’ın Ukrayna’da boğazı kesilerek öldürülmesinden 2 ay sonra ilişki yaşamaya başladığı Doruk Haybat hakkında şiddet gördüğü gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu...
7.07.2016 Magazin
Nazlı Hamarat'a ağır cevap!
Nazlı Hamarat'a ağır cevap! Bir single promosyonu...
19.01.2016 Magazin
Sevgilim dövdü!
Sevgilim dövdü! Eşi Emir Şaşmaz’ın Ukrayna’da cinayete kurban gitmesinin ardından eski sevgilisi Doruk Haybat ile yeni bir aşka yelken açan Nazlı Hamarat darp edildi...
16.01.2016 Magazin
Nazlı Hamarat: Eşim ölmedi!
Nazlı Hamarat: Eşim ölmedi! Cenazeyi açtırdım ve...
7.01.2016 Magazin
Eşi boğazı kesilerek öldürülen Nazlı Hamarat: Tehdit aldım
Eşi boğazı kesilerek öldürülen Nazlı Hamarat: Tehdit aldım İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Nazlı Hamarat, boğazı kesilerek öldürülen eşi Cevdet Emir Şaşmaz'dan sonra ölüm tehditleri aldığını söyledi...
29.09.2021 Gündem
Ölen eşini çabuk unuttu!
Ölen eşini çabuk unuttu! İşte Benim Stilim yarışmacılarından Nazlı Hamarat, programda yeni bir aşka yelken açtığını itiraf etti: “Adı Doruk...
15.10.2015 Magazin
Kırmızı bülten çıktı!
Kırmızı bülten çıktı! Kiev’de öldürülen iş adamı Cevdet Emir Şaşmaz’ın katili olduğu iddia edilen Servet Yıldırım için Interpol tarafından kırmızı bülten çıkartıldı.
20.09.2015 Yaşam
Eşini kaybenden Nazlı Hamarat'a eleştiri yağmuru
Eşini kaybenden Nazlı Hamarat'a eleştiri yağmuru Tv8’de yayınlanan İşte Benim Stilim All Star’a 1. haftanın ardından yarışmaya Nazlı Hamarat da dahil oldu. Son dönemlerde eşi Emir Şaşmaz’ın öldürülmesiyle büyük acı yaşayan Nazlı Hamarat’ın yaptığı kombin diğer yarışmacılar tarafından eleştirilere maruz kaldı.
10.09.2015 Sinema-Dizi
Eşini kaybeden Nazlı Hamarat'a eleştiri yağmuru
Eşini kaybeden Nazlı Hamarat'a eleştiri yağmuru Bu Tarz Benim All Star'da gergin anlar...
10.09.2015 Magazin
Nazlı Hamarat  Kimdir?
Nazlı Hamarat Kimdir? Kısa süre önce Ukrayna'da öldürülen yapımcı eşi Emir Şaşmaz'ı kaybeden Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim All Star yarışmasına katıldı. Peki Nazlı Hamarat kimdir?
8.09.2015 Magazin
Kocası ölen Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim'e döndü
Kocası ölen Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim'e döndü İşte Benim Stilim All Star'da sürpriz gelişme! Kısa süre önce eşi Emir Şaşmaz'ı kaybeden Nazlı Hamarat da yarışmada boy gösterecek.
8.09.2015 Sinema-Dizi
Kocasının 40'ı çıkmadan yarışmaya katıldı
Kocasının 40'ı çıkmadan yarışmaya katıldı Kısa süre önce Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürülen yapımcı eşi Emir Şaşmaz'ı kaybeden Nazlı Hamarat bugün itibariyle İşte Benim Stilim All Star yarışmasında boy gösterecek...
8.09.2015 Magazin
Cesedin başında durup polise cinayeti anlattım!
Cesedin başında durup polise cinayeti anlattım! Kiev’de boğazı kesilerek öldürülen Cevdet Emir Şaşmaz’ın 19 yaşındaki sevgilisi Vijdan Vatansever olay yerinde verdiği ifadeyi, tatbikatı ve mahkemede neler yaşandığını anlattı.
29.09.2021 Gündem
Hamarat, cinayetin peşinde!
Hamarat, cinayetin peşinde! Kiev’de öldürülen Cevdet Emir Şaşmaz’ın eşi Nazlı Hamarat cinayetin aydınlatılması için bugün savcılığa ifade verecek. Hamarat, ardından soruşturmanın detaylarını araştırmak için Kiev’e uçacak.
29.09.2021 Gündem
Nazıl Hamarat mezar başında fotoğraf paylaşınca...
Nazıl Hamarat mezar başında fotoğraf paylaşınca... Ukrayna’nın başkenti Kiev’de öldürülen ve geçtiğimiz günlerde İstanbul’da toprağa verilen Cevdet Emir Şaşmaz'ın eşi Nazlı Hamarat şaşırtmaya devam ediyor.
28.08.2015 Yaşam
Katili bulunmadan miras kavgası başladı!
Katili bulunmadan miras kavgası başladı! Ukrayna’da boğazı kesilerek öldürülen Emir Cevdet Şaşmaz’ın ilk eşi Denise Mutlu, eşine ait 1 milyon doların oğlu Emir’in hakkı olduğunu öne sürdü.
29.09.2021 Gündem
'Tarkan Cevdet’i keserken biz onu izledik'
'Tarkan Cevdet’i keserken biz onu izledik' Kiev’de öldürülen işadamı Cevdet Emir Şaşmaz’ın sevgilisinin cinayetle ilgili polise verdiği ifadeler tüyler ürpertti. Şaşmaz’ın ‘bir kıza tecavüz’den dolayı Rus mafyası tarafından ‘Tarkan’ isimli Türk’e öldürtüldüğü öne sürüldü!
29.09.2021 Gündem
Oraya niye gittiniz Vijdan!
Oraya niye gittiniz Vijdan! Ukrayna’da öldürülen işadamı Emir Cevdet Şaşmaz toprağa verildi...
29.09.2021 Gündem
Emir Şaşmaz'ın cenazesi toprağa verildi
Emir Şaşmaz'ın cenazesi toprağa verildi Ukrayna'da öldürülen iş adamı ve prodüktör Emir Şaşmaz'ın cenazesi toprağa verildi.
29.09.2021 Gündem
Cenaze Emir Şaşmaz’a ait!
Cenaze Emir Şaşmaz’a ait! Adli Tıp, Kiev’de öldürülen ancak Türkiye’ye getirildiğinde teşhis edilemeyen kişinin prodüktör Cevdet Emir Şaşmaz olduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
‘Cevdet 1.61 boyunda ceset ise 1.85!..’
‘Cevdet 1.61 boyunda ceset ise 1.85!..’ İşte Benim Stilim’in yarışmacısı Nazlı Hamarat’ın eşi Cevdet Emir Şaşmaz’ın Ukrayna’da öldürülmesi olayı içinden çıkılmaz hale geldi. Şaşmaz’ın arkadaşı Sabri Beyhan “Cevdet arkadaşımdır, kendisi 1.61-65 boylarında. Fakat morgtaki ceset 1.85 boyunda” dedi, olay bilmeceye döndü.
29.09.2021 Gündem
Av bıçağıyla infaz!
Av bıçağıyla infaz! İşadamı Şaşmaz’ın Ukrayna’da öldürülmesinin ardındaki sır perdesi aralanıyor. Şaşmaz’ın iki kadın ile gittiği Kiev’de av bıçağı ile öldürüldüğü, zanlının bir kadın ile para ve pırlantaları alıp kaçtığı öne sürüldü.
29.09.2021 Gündem
Katili Türk çıktı!
Katili Türk çıktı! Ukrayna’nın başkenti Kiev’de öldürülen Türk işadamı Emir Cevdet Şaşmaz’ın katilinin Türk kökenli olduğu öne sürüldü.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emir Şaşmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emir şaşmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.