Gazete Vatan Logo
Magazin Nazlı Hamarat Kimdir?

Nazlı Hamarat Kimdir?

Kısa süre önce Ukrayna'da öldürülen yapımcı eşi Emir Şaşmaz'ı kaybeden Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim All Star yarışmasına katıldı. Peki Nazlı Hamarat kimdir?

Nazlı Hamarat  Kimdir?

Marmara sinemasının sahibinin kızı olan Nazlı Hamarat 1988 doğumludur. Nazlı Hamarat daha önce kocası hakkında pek çok haber ile gündeme gelmişti. Ege üniversitesinden mezun olan sarışın yarışmacı, radyo, sinema ve televizyon bölümünü okumuştur. Nazlı Hamarat , kullandığı ağır makyajlar yüzünden resimlerde daha büyük göstermektedir.

Her yarışmacı adayı gibi Nazlı Hamarat’da rakiplerinin kıyafetlerini beğenmemektedir. Ayrıca yaptığı sert yorumlar nedeniyle Ayşegül Doğan’a çok benzetilmektedir. Nazlı Hamarat’ın Bu Tarz Benim’e geliş hikayesine bakıldığında zaman diğer rakip adayları tarafından korkunç derecede eleştirildiğini ve jürü üyeleri tarafından kıyafet tarzının beğenilmediğini görülür. Fakat Nazlı Hamarat arka tarafta günlük kıyafetlerini giyip gelince jüriden onay alınca, yarışmaya dahil olmuştu.

İşte Benim Stilim All Star'a katılan Nazlı Hamarat, kocasının ölümü ile ilgili kısa bir açıklama yaptı. ‘'Eşimin öldüğüne dahi uzun süre inanamadım.'’ diyen Nazlı Hamarat, vefat eden eşinin 40'ı çıkmadan yarışmaya katılmasını şu sözlerle anlattı:

Haberin Devamı

Eşim burada olmamı çok isterdi. İlk katıldığımda da beni stüdyodaki koltuklarda oturup desteklemişti. Daha dün gibi. Unutamıyorum. Eşim benim bu programda kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyordu. Yine katılmamı kendisi de isterdi. Çok iyi biliyorum. Bunu bir vasiyet gibi görüyorum. Bu kez eşim için buradayım. Eşim için birinci olmak istiyorum.' dedi.