Nazlı Hamarat

Nazlı Hamarat

Son dakika Nazlı Hamarat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nazlı Hamarat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nazlı Hamarat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazlı Hamarat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazlı hamarat gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 nazlı hamarat haberi bulunmuştur. Tüm nazlı hamarat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nazlı Hamarat çocuğuna içki içirmişti! Mahkeme karar verdi
Nazlı Hamarat çocuğuna içki içirmişti! Mahkeme karar verdi Üç yaşındaki çocuğuna içki içirdiği görüntüler ortaya çıkan sosyal medya fenomeni Cemile Nazlı Hamarat'ın çocuğunun babası Gaffar Aydın'ın hakkında bulunduğu suç duyurusuna takipsizlik kararı verildi.
27.08.2021 Yaşam
Sosyal medya fenomeni annenin rezalet görüntüleri ortaya çıktı!
Sosyal medya fenomeni annenin rezalet görüntüleri ortaya çıktı! İş insanı Gaffar Aydın, çocuğunun annesi Cemile Nazlı Hamarat'ın hemen hemen her gece çok fazla alkol aldığını ve çocuğuyla ilgilenecek durumda olmadığını öne sürerek çocuğun kendisiyle yaşaması için velayet davası açtı. Mahkeme dava dilekçesini incelerken sosyal medya fenomeni Hamarat'ın 3 yaşındaki çocuğu I.A.'ya içki içirdiği görüntüler ortaya çıktı.
25.06.2021 Gündem
Nazlı Hamarat hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı
Nazlı Hamarat hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı Eski sevgilisi ve bebeğinin babası olduğu iddia edilen Gaffar Aydın, ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla tanınan ve ardından işinsanı eşi Emir Cevdet Şaşmaz’ın Ukrayna’da öldürülmesiyle tekrar gündeme gelen Nazlı Hamarat hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
3.11.2018 Gündem
Nazlı Hamarat'a dava şoku!
Nazlı Hamarat'a dava şoku! 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen Nazlı Hamarat ile eski sevgilisi Aydın Gaffar bir kez daha mahkemelik oldu.
24.10.2018 Magazin
Nazlı Hamarat'tan bir emzirme pozu daha!
Nazlı Hamarat'tan bir emzirme pozu daha! İşte Benim Stilim'in yarışmacısı Nazlı Hamarat, emzirme pozuna bir yenisini daha ekledi. Sosyetik güzel, oğlu İlter Noyan'ı emzirdiği pozu sosyla medya hesabından paylaştı.
8.10.2018 Magazin
Nazlı Hamarat'tan koşu bandı üzerinde cesur paylaşım!
Nazlı Hamarat'tan koşu bandı üzerinde cesur paylaşım! Moda programındaki performansıyla ve rakip yarışmacıları yaptığı yorumlarla bir dönem gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Nazlı Hamarat, cesur paylaşımıyla takipçilerini mest etti.
18.09.2018 Magazin
Nazlı Hamarat'tan emzirme pozu!
Nazlı Hamarat'tan emzirme pozu! Son günlerde akım haline gelen "bebek emzirme" trendine İşte Benim Stilim'in yarışmacısı Nazlı Hamarat da ayak uydurdu. Sosyal medya hesabından emzirme pozunu paylaşan sosyetik güzele takipçileri yorum yağdırdı.
7.08.2018 Magazin
Her şeyi tek tek anlattı
Her şeyi tek tek anlattı Stil yarışması 'İşte Benim Stilim' ile tanınan, ilk eşi Emir Şaşmaz Kiev'de boğazı kesilerek öldürülen Nazlı Hamarat, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında hamileliğini, babasını kaybettikten sonra yaşadıklarını ve bebeğinin babası Aydın Gaffar'la ayrılma sürecini anlattı.
25.07.2018 Magazin
5 günlük bebeği ile böyle görüntülendi
5 günlük bebeği ile böyle görüntülendi TV 8'de yayınlanan 'İşte Benim Stilim' adlı yarışmayla ünlenen Nazlı Hamarat, 5 günlük bebeğiyle Nişantaşı'ndaki bir güzellik merkezine gitti.
13.06.2018 Magazin
Karnı burnunda klip çekti!
Karnı burnunda klip çekti! Hamilelikte son haftaya giren Nazlı Hamarat, ‘Artık Bir Anneyim’ adlı şarkıya Riva’da klip çekti
24.05.2018 Magazin
Hamile olan Nazlı Hamarat’tan takipçisine olay yanıt
Hamile olan Nazlı Hamarat’tan takipçisine olay yanıt Hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Nazlı Hamarat'ın bebeğinin babası merak konusu olmuştu. Hamarat, 'Bebeğin babasını çok merak ediyoruz' diyen bir takipçisine yanıt verdi.
11.05.2018 Magazin
Paylaştığı video ile şaşkına çevirdi!
Paylaştığı video ile şaşkına çevirdi! Moda yarışması ile şöhreti yakalayan ve geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu açıklayan Nazlı Hamarat, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile şaşırttı.
9.05.2018 Magazin
Nazlı Hamarat spordan doğuma gidecek!
Nazlı Hamarat spordan doğuma gidecek! 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla tanınan, 2015 yılında iş adamı eşi cinayete kurban giden Nazlı Hamarat, hamileliğini paylaştığı fotoğrafla duyurmuştu. Hamarat hamilelikte son haftaya girdi. Karnı burnunda spor yapan Hamarat takipçilerini şaşırttı.
21.01.2022 Magazin
'Hamileyim' dedi, herkes bebeğin babasını sordu
'Hamileyim' dedi, herkes bebeğin babasını sordu Hamile olduğunu açıklayan Nazlı Hamarat'ın, "Gebeliğimin 31. haftasındayım" şeklindeki paylaşımı kısa sürede yüzlerce yorum aldı. Herkes bebeğin babasının kim olduğunu soruyor.
12.04.2018 Magazin
Nazlı Hamarat: Gebeliğimin 31. haftasındayım
Nazlı Hamarat: Gebeliğimin 31. haftasındayım 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla tanınan, 2015 yılında iş adamı eşi cinayete kurban giden Nazlı Hamarat, hamileliğini paylaştığı fotoğrafla duyurdu.
11.04.2018 Magazin
Balıkçıda saç saça kavga
Balıkçıda saç saça kavga Şarkıcı Tuğba Ekinci meslektaşı Nazlı Hamarat ile önceki akşam balıkçıda saç saça baş başa kavga etti.
9.09.2017 Magazin
Nazlı Hamarat'ın sevgilisini görenler şok oldu!
Nazlı Hamarat'ın sevgilisini görenler şok oldu! 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen Nazlı Hamarat'ın, öldürülen eşinin benzerine aşık olduğu öğrenildi...
6.07.2017 Magazin
Nazlı Hamarat’a zorla getirme kararı
Nazlı Hamarat’a zorla getirme kararı Adını bir moda programında duyuran şarkıcı Nazlı Hamarat işadamı eşi Emir Şaşmaz’ın Ukrayna’da boğazı kesilerek öldürülmesinden 2 ay sonra ilişki yaşamaya başladığı Doruk Haybat hakkında şiddet gördüğü gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu...
7.07.2016 Magazin
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak?
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Ekranların en sevilen moda programı İşte Benim Stilim'de heyecan giderek büyüyor. Heyecanın bir an olsun bitmediği İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Bugün İşte Benim Stilim İşte Benim Stilim 6. Sezon 50. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte tüm detaylar haberimizde.
5.04.2016 Magazin
İşte Benim Stilim'de kim elenecek?
İşte Benim Stilim'de kim elenecek? TV8 ekranlarının moda programı İşte benim Stilim tüm hızıyla devam ediyor. Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı programda bugün eleme heyecanı yaşanacak? İşte Benim Stilim kim elendi? sorusu bu akşam yanıt bulacak. İşte detaylar...
1.04.2016 Magazin
Medyatik güzelden sevgiliye şiddet davası
Medyatik güzelden sevgiliye şiddet davası Moda yarışmasına katılarak adını duyuran Nazlı Hamarat, sevgilisi Doruk Haybat'tan şiddet gördüğü iddiasıyla suç duyurusunda bulundu...
24.02.2016 Yaşam
Onu da siz bulun
Onu da siz bulun ‘İşte Benim Stilim’ programına katılarak dikkat çeken Nazlı Hamarat, önceki gece Karaköy Cano’dan çıkarken görüntülendi...
28.01.2016 Magazin
Nazlı Hamarat'a ağır cevap!
Nazlı Hamarat'a ağır cevap! Bir single promosyonu...
19.01.2016 Magazin
Sevgilim dövdü!
Sevgilim dövdü! Eşi Emir Şaşmaz’ın Ukrayna’da cinayete kurban gitmesinin ardından eski sevgilisi Doruk Haybat ile yeni bir aşka yelken açan Nazlı Hamarat darp edildi...
16.01.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nazlı Hamarat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazlı hamarat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.