Emir Berke Zincidi

Emir Berke Zincidi

Son dakika emir berke zincidi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emir berke zincidi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emir berke zincidi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emir Berke Zincidi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emir berke zincidi gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 emir berke zincidi haberi bulunmuştur. Tüm emir berke zincidi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın'
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın' Ekranlardan bir süredir uzak olan oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken güzel oyuncu iddialı tarzıyla da sık sık gündem oluyor. Nesrin Cavadzade'nin son pozu yine olay oldu. Tamamen transparan bir elbise giyen Cavadzade, göğüslerini ise çiçeklerle kapattı.
8.05.2023 Magazin
'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin küçük Osman'ı Emir Berke Zincidi son pozuyla ilgi çekti! "Özledik seni"
'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin küçük Osman'ı Emir Berke Zincidi son pozuyla ilgi çekti! "Özledik seni" Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Osman'ı Emir Berke Zincidi rolüyle unutulmaz çocuk oyunculardan biri oldu. Halen bu rolle anılan Emir Berke Zincidi, Instagram'dan paylaştığı son pozuyla dikkat çekti.
23.08.2022 Magazin
Çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi’nin babası iflas etti
Çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi’nin babası iflas etti “Öyle Bir Geçer Zaman ki” ve “Küçük Ağa” dizileriyle tanınan çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi’nin babası ile amcasına ait Zincidi Sinema şirketi için iflas davası açıldı.
7.02.2021 Magazin
Öyle Bir Geçer Zaman ki geri dönüyor...
Öyle Bir Geçer Zaman ki geri dönüyor... Ali Kaptan ve ailesinin hikayesi hafta içi her gün 13.15’de Kanal D’de…
22.05.2020 Televizyon
İkizler Memo – Can yeni fragman
İkizler Memo – Can yeni fragman İkizler Memo – Can dizisinin merakla beklenen 23. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı
23.04.2019 Televizyon
‘İkizler Memo-Can’ Kartepe’de!
‘İkizler Memo-Can’ Kartepe’de! Kanal D’nin, Erler Film imzalı, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği ‘İkizler Memo-Can, yeni bölüm çekimlerini Kartepe’de gerçekleştiriyor.
12.01.2019 Televizyon
İkizler-Memo Can cumartesinin birincisi
İkizler-Memo Can cumartesinin birincisi Kanal D’nin, Erler Film imzalı, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı başrollerini Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik ve Emir Berke Zincidi’nin paylaştığı sevilen dizisi “İkizler Memo-Can” dün akşam yayınlanan bölümü ile zirvede yer aldı.
25.11.2018 Televizyon
İkizlerin annesi
İkizlerin annesi KANAL D’de yakında yeni bir aile komedisi başlayacak:
14.10.2018 Televizyon
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 1 Eylül Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 1 Eylül Cuma 1 Eylül 2017 Cuma tarihli Kanal D yayın akışı, sabahın erken saatlerinde Ankara’nın Dikmeni adlı komedi dizisinin tekrar yayınıyla başlıyor. Dizinin başrol oyuncusu ise başarılı oyuncu Bülent Emrah Parlak. Sabah kuşağında Ankara’nın Dikmeni’ni takiben 3 adet yabancı sinema yayınlanıyor. Akşam kuşağında ise saat 18.45’te yayınlanacak olan ana haberlerin sonrasında ise Herkül: Efsane Başlıyor Adlı Yabancı Sinema saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Fasıllı iftar yemeği
Fasıllı iftar yemeği Geleneksel hale gelen ünlülerin Ramazan ayı iftarlarının başlangıcını prodüktör Polat Yağcı yaptı. Ünlü isimler yemek sonrası fasıl yaparak sesleri ile büyüledi
30.05.2017 Magazin
'Şarkı söylemek çok özel bir yetenek'
'Şarkı söylemek çok özel bir yetenek' Türkiye Kalp Vakfı yararına hazırlanan '12 Kalp' isimli albümde Neşet Ertaş'ın 'Niye Çattın Kaşlarını' türküsünü söyleyen oyuncu Oktay Kaynarca, "Şarkı söylemek çok özel bir yetenek" dedi.
20.10.2016 Magazin
Ailesi savcılığa başvurdu!
Ailesi savcılığa başvurdu! Küçük Ağa rolü ile ünlenen TV dizilerinin sevilen ismi Emir Berke Zincidi'nin babası Berkant Zincidi, savcılığa başvurarak oğlunun e-okul sistemindeki kişisel bilgilerinin ifşa olduğunu kaydetti...
23.02.2016 Magazin
Karne heyecanı
Karne heyecanı Öğrenciler ve ailelerinin iple çektiği yarı yıl tatili önceki gün başladı. Karne heyecanı yaşayan ünlü isimler, bu anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.
22.01.2016 Magazin
DJ Emir
DJ Emir Küçük oyuncu Emir Berke Zincidi, önceki gün bir arkadaşının doğum günü kutlaması için Trump AVM’deydi...
23.11.2015 Magazin
Bir Deniz Hikayesi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle
Bir Deniz Hikayesi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bir Deniz Hikayesi dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Bir Deniz Hikayesi Zeynep ile ilgili yeni gelişmeler olayın seyrini değiştirdi. Peki Bir Deniz Hikayesi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...
4.11.2015 Magazin
Bir Deniz Hikayesi 7. yeni bölüm fragmanında nefesler tutulacak-izle
Bir Deniz Hikayesi 7. yeni bölüm fragmanında nefesler tutulacak-izle Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bir Deniz Hikayesi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Deniz Hikayesi bu akşam yayınlanacak yeni bölümde işler karışıyor. Bir Deniz Hikayesi 7. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...
3.11.2015 Magazin
Bir Deniz Hikayesi 6. bölümde zor karar!-izle
Bir Deniz Hikayesi 6. bölümde zor karar!-izle Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bir Deniz Hikayesi 6. bölümde Deniz tarafından zor bir karar verildi. Zeynep'in, annesi olduğunu öğrenen Deniz mahkemede bir karar vermek zorundaydı. Peki Deniz kimi seçti? Bir Deniz Hikayesi 6. bölüm ve ayrıntılar haberimizde.
27.10.2015 Magazin
Kanal D'nin dizisine reyting şoku!
Kanal D'nin dizisine reyting şoku! Bir Deniz Hikayesi dizisi reytingler nedeniyle erken final yapacak
26.10.2015 Televizyon
Bir Deniz Hikayesi 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı-izle
Bir Deniz Hikayesi 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı-izle Kanal D'nin yeni dizisi Bir Deniz Hikayesi bu akşam 5. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Zeynep, Deniz'i alabilmek için mahkemeye başvuruyor. Peki Deniz bu durumu öğrenince neler olacak? Bir Deniz Hikayesi 5. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.
20.10.2015 Magazin
Bir Deniz Hikayesi 5. bölüm fragmanında gerçek ortaya çıkıyor-izle
Bir Deniz Hikayesi 5. bölüm fragmanında gerçek ortaya çıkıyor-izle Bir Deniz Hikayesi 5. bölüm fragmanında gerçek ortaya çıkıyor.Kanal D'nin yeni dizisi Bir Deniz Hikayesi 5. son bölümü ile ekrana geldi. Yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören Bir Deniz Hikayesi'nde Deniz gerçekleri öğrendi. Bundan sonra ne olacak? Bir Deniz Hikayesi 5. son bölüm tüm detayları haberimizde...
14.10.2015 Magazin
Bir Deniz Hikayesi 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle
Bir Deniz Hikayesi 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle Kanal D'nin ilgile takip edilen dizisi Bir Deniz Hikayesi 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zeynep, oğlu Deniz ile ilgili saklı gerçeklere ulaşmaya çalışıyor. Dizinin son bölümündeki sürpriz gelişmelerin ardından beklenen yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.
30.09.2015 Magazin
Yapım şirketinden açıklama geldi!
Yapım şirketinden açıklama geldi! Yapım şirketinden 'Emir Berke Zincidi' yalanlaması!
25.09.2015 Magazin
Emir Berke'nin 'yok artık' dedirten isteği!
Emir Berke'nin 'yok artık' dedirten isteği! ‘Bir Deniz Hikayesi’ dizisinin 9 yaşındaki oyuncusu Emir Berke Zincidi, istekleriyle ‘yok artık’ dedirtti...
23.09.2015 Magazin
Bir Deniz Hikayesi 2.bölüm fragmanında Zeynep gerçeği öğreniyor-izle
Bir Deniz Hikayesi 2.bölüm fragmanında Zeynep gerçeği öğreniyor-izle Kanal D ekranlarının yeni sezon dizisi Bir Deniz Hikayesi ilk bölümü ile ekranlara merhaba dedi. Farklı konusuyla iddialı bir başlangıç yapan Bir Deniz Hikayesi izleyicilerinden tam not aldı. Heyecanla beklenen Bir Deniz Hikayesi 2.bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Deniz Hikayesi yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.
21.09.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emir Berke Zincidi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emir berke zincidi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.