Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Son dakika Öyle Bir Geçer Zaman Ki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öyle Bir Geçer Zaman Ki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öyle bir geçer zaman ki gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.170 öyle bir geçer zaman ki haberi bulunmuştur. Tüm öyle bir geçer zaman ki haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı sınırları aştı, Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentilerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
29.03.2024 Magazin
Wilma Elles - Kerem Göğüş arasındaki nafaka krizi büyüyor! Eski eşine tepki gösterdi
Wilma Elles - Kerem Göğüş arasındaki nafaka krizi büyüyor! Eski eşine tepki gösterdi Geçtiğimiz aylarda tekrar annelik heyecanı yaşayan Wilma Elles, çocukları için ödediği 1500 euroluk nafakanın 4 bin TL'ye indirilmesi için dava açan eski eşi Kerem Göğüş'e sosyal medya hesabından tepki gösterdi. "Onun bir ödeme alışkanlığı yok" diyen Elles, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
20.02.2024 Magazin
Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor!
Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor! 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de 'Caroline' karakteriyle hayatımıza giren Wilma Elles, 5 Ekim'de kızı Tiara Manolya'yı kucağına almıştı. 37 yaşındaki oyuncu, doğumdan 50 gün sonra dördüncü çocuk hakkında konuştu.
24.11.2023 Magazin
Wilma Elles:  Rüyalar gerçekleştiğinde... Çok şükür
Wilma Elles: Rüyalar gerçekleştiğinde... Çok şükür Yaynlandığı döneme damga vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisiyle şöhreti yakalayan Wilma Elles, üçüncü çocuğunu beklediğini geçtiğimiz aylarda açıklamıştı. Doğum için eşi Mehmet Şah Çelik ve ikizleriyle birlikte Amerika'ya giden Elles, kızını kucağına aldığını duyurdu. Ünlü isim, bebeğinin adını da paylaştı.
9.10.2023 Magazin
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Necati'si Sercan Badur'a Amerika'da acil operasyona alındı
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Necati'si Sercan Badur'a Amerika'da acil operasyona alındı Bir süredir Amerika'da yaşayan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Necati'si oyuncu Sercan Badur, safra kesesi ameliyatı oldu.
4.10.2023 Magazin
Doğumuna günler kaldı: Wilma Elles karnı burnunda podyuma çıktı
Doğumuna günler kaldı: Wilma Elles karnı burnunda podyuma çıktı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle ününe ün katan Wilma Elles üçüncü çocuğuna hamile. Elles hamileliğinin 8.5 ayında olmasına rağmen podyumlarda yerini almaya devam ediyor.
31.08.2023 Magazin
Erkin Koray için peş peşe başsağlığı mesajları
Erkin Koray için peş peşe başsağlığı mesajları Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatını kaybeden Rock müziğin efsanevi ismi Erkin Koray için taziye mesajı yayınladı. Erdoğan mesajında, “Türk müziğinin duayenlerinden Erkin Koray’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.
8.08.2023 Gündem
Gönül Salıncağı, Öyle Bir Geçer Zaman ki... Erkin Koray'ı unutulmaz yapan 10 şarkı!
Gönül Salıncağı, Öyle Bir Geçer Zaman ki... Erkin Koray'ı unutulmaz yapan 10 şarkı! Erkin Koray 82 yaşında hayatını kaybetti. Kanada'nın Toronto şehrinde yaşayan Erkin Koray'ın ölümü Türkiye'deki sevenlerini yasa boğdu. Şimdi şarkılarla onu hatırlama zamanı. İşte Fesubhanallah, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Gönül Salıncağı gibi unutulmaz eserlere imza atan Erkin Koray'ı hafızalara kazıyan 10 şarkısı...
7.08.2023 Magazin
Mine Tugay kırmızı bikinisiyle boy gösterdi!
Mine Tugay kırmızı bikinisiyle boy gösterdi! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki','Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Tugay son olarak kırmızı bikinisiyle poz verdi.
31.07.2023 Magazin
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında biten evliliğinden Milat ve Melodi adında sekiz yaşında ikizleri olan Wilma Elles, geçtiğimiz aralık ayında Avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz ay hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu, karnı burnunda bir etkinlikte boy gösterdi.
18.07.2023 Magazin
Mine Tugay havuz pozunu takipçileriyle paylaştı!
Mine Tugay havuz pozunu takipçileriyle paylaştı! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki','Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Tugay son olarak havuz pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
17.07.2023 Magazin
Wilma Elles hamile olduğunu sosyal medyadan duyurdu!
Wilma Elles hamile olduğunu sosyal medyadan duyurdu! Yayınlandığı döneme damgasını vuran Kanal D'nin fenomen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle ünlenen güzel oyuncu Wilma Elles, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hamile olduğunu duyurdu.
28.06.2023 Magazin
Ayça Bingöl babasının cenazesine neden gitmediğini ilk kez açıkladı!
Ayça Bingöl babasının cenazesine neden gitmediğini ilk kez açıkladı! 2001 yılında kendisi gibi oyuncu Ali Gökmen Altuğ ile dünyaevine giren Ayça Bingöl, 2016'da ikiz kızları Leyla ve Aylin'i kucağına alan Ayça Bingöl, babasının cenazesine katılmadığını itiraf etti. İşte ünlü oyuncunun dikkat çeken açıklamaları...
8.06.2023 Magazin
Ayça Bingöl annesini paylaştı: Kahkahalarımız hiç eksilmesin
Ayça Bingöl annesini paylaştı: Kahkahalarımız hiç eksilmesin TRT 1'de ekranlara gelen 'Yürek Çıkmazı' dizisinde 'Cennet' rolünü canlandıran Ayça Bingöl, annesi Sevgi Bingöl'ün yeni yaşını Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla kutladı.
22.05.2023 Magazin
Wilma Elles Cannes için imaj değiştirdi!
Wilma Elles Cannes için imaj değiştirdi! Yayınlandığı döneme damgasını vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde hayat verdiği ‘Caroline’ karakteriyle ünlenen Wilma Elles, sinemanın kalbinin attığı Cannes Film Festivali için imajını değiştirdi.
19.05.2023 Magazin
Wilma Elles çocuklarının babası Kerem Göğüş ile mahkemelik oldu!
Wilma Elles çocuklarının babası Kerem Göğüş ile mahkemelik oldu! Wilma Elles, ikiz çocuklarının babası olan Kerem Göğüş’ün kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. Psikolojik baskı ve hakaretlere maruz kaldığını iddia eden ünlü oyuncu, Kerem Göğüş’ün kendisi hakkında 2 ay süreyle konuşmaması için karar aldırdı.
29.12.2022 Magazin
Wilma Elles: Benim arkadaşlarım da aşkım da burada!
Wilma Elles: Benim arkadaşlarım da aşkım da burada! Bir dönem yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde hayat verdiği ‘Caroline’ karakteriyle ünlenen Wilma Elles, "Tekrar Türkiye’de yaşamak istiyorum. Çevrem, arkadaşlarım, aşkım hepsi burada" dedi. Sonra da aşkının fotoğrafını paylaştı.
22.11.2022 Magazin
'Şiddet ve tecavüz içeren hiçbir yapımda yer almayız'
'Şiddet ve tecavüz içeren hiçbir yapımda yer almayız' Bir döneme damga vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinden dokuz yıl sonra 'Filme Gel' adlı film ile tekrar bir araya gelen Erkan Petekkaya ve Tolga Güleç, Melis Güvenç’in YouTube kanalına konuk oldu. İki ünlü isim, 'oyunculukta seçici olma' konusunu değerlendirdi.
26.10.2022 Magazin
Mine Tugay son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!
Mine Tugay son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki', 'Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi birçok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Instagram sayfasını aktif olarak kullanan Mine Tugay, cesur kostümüyle kamera karşısına geçti.
23.09.2022 Magazin
Tunç Oral kimdir, kaç yaşında, nereli ve neden öldü?
Tunç Oral kimdir, kaç yaşında, nereli ve neden öldü? Yeşilçam’ın eski jönlerinden Tunç Oral (84), hayatını kaybetti. Oral’ın cenazesi, bugün Antalya Türbeli Camii’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazını müteakip Türbeli Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
22.09.2022 Magazin
Mine Tugay’dan dekolteli poz! ‘Allah nazardan korusun’
Mine Tugay’dan dekolteli poz! ‘Allah nazardan korusun’ Medcezir, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımları ile büyülemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bisiklet kazası geçirerek sevenlerini korkutan 43 yaşındaki oyuncu, bu defa paylaştığı göğüs dekolteli fotoğrafıyla takipçilerini mest etti.
6.09.2022 Magazin
Aşkı Memnu final saati ve günü! Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Kanal D yayın akışı
Aşkı Memnu final saati ve günü! Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Kanal D yayın akışı Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta? Aşkı Memnu finali tekrar yayınlanıyor. Kanal D'nin fenomen dizisinin tekrar bölümlerinde finale yaklaşıldı. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre'nin yer aldığı Aşkı Memnu bugün final bölümü ile ekrana gelecek. İşte Aşkı Memnu final saati…
25.08.2022 Televizyon
Ayça Bingöl'den imaj değişikliği! Sarışın oldu
Ayça Bingöl'den imaj değişikliği! Sarışın oldu 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizinde Cemile karakteriyle hafızalara kazınan, 'Cennet'in Çocukları dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan başarılı oyuncu Ayça Bingöl, imaj değişikliğine gitti.
25.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öyle bir geçer zaman ki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.