Gazete Vatan Logo
Magazin Bir Deniz Hikayesi 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Bir Deniz Hikayesi 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Kanal D'nin ilgile takip edilen dizisi Bir Deniz Hikayesi 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zeynep, oğlu Deniz ile ilgili saklı gerçeklere ulaşmaya çalışıyor. Dizinin son bölümündeki sürpriz gelişmelerin ardından beklenen yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Bir Deniz Hikayesi 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Begüm Birgören (Zeynep), Emre Kızılırmak (Hakan), Emir Berke Zincidi (Deniz), Ozan Çobanoğlu (Ahmet), Başak Parlak (Reyhan), Simay Tuna Küçük (Mahide), Cevdet Arıcılar (Aslan Bey), Caner Kurtaran (Semih), Nihal Koldaş (Sıdıka), Beste Vural (Azra), Duygu Boztepe (Sude), Merve Kızıl (Hale), Mehmet Şahin (Musa), Tuba Kantoğlu (Müdire) isimli yetenekli oyuncuların kadrosunda yer aldığı Bir Deniz Hikayesi 4.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Beklenen fragman yayınlandığı anda haberimizde yer alacak.

BİR DENİZ HİKAYESİ 3.BÖLÜM TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Bir Deniz Hikayesi 3.bölümde neler yaşandı?

Hakan Deniz için iyi olacağını düşünerek İstanbul’da ki okul ile görüşmeye karar verir. Deniz’in Bozburun’dan gidişi herkesi şimdiden oldukça hüzünlendirmiştir.

Zeynep’in planı ise, tıkır tıkır işlemektedir. Hakan Zeynep’in planından habersiz Deniz ile birlikte İstanbul’un yolunu tutar.

Deniz yeni okuluna adapte olmaya çalışsa da Hakan ile hiç ayrı kalmamış olmak Deniz’i epey zorlayacak ve hiç bir şey düşündüğü gibi olmayacaktır.

Haberin Devamı

Zeynep ise seneler sonra Deniz’i bulmanın sevinci ile ona iyice yakın olmaya çalışacaktır.

Aslan Bey’in zamanında yaptığı oyunlar ise başına bela olmak üzeredir.