Gazete Vatan Logo
Magazin Bir Deniz Hikayesi 2.bölüm fragmanında Zeynep gerçeği öğreniyor-izle

Bir Deniz Hikayesi 2.bölüm fragmanında Zeynep gerçeği öğreniyor-izle

Kanal D ekranlarının yeni sezon dizisi Bir Deniz Hikayesi ilk bölümü ile ekranlara merhaba dedi. Farklı konusuyla iddialı bir başlangıç yapan Bir Deniz Hikayesi izleyicilerinden tam not aldı. Heyecanla beklenen Bir Deniz Hikayesi 2.bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Deniz Hikayesi yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Bir Deniz Hikayesi 2.bölüm fragmanında Zeynep gerçeği öğreniyor-izle

Türk televizyonlarının en çok izlenen kanallarından Kanal D "Bir Deniz Hikayesi" adlı yeni dizisiyle yeni sezonun ilk bombasını patlattı. Yapımını Erler Film'in, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, senaryosu Aylin Süer tarafından kaleme alınan Bir Deniz Hikayesi ilk bölümünde izleyiciler, karakterleri tanıma fırsatı buldu. Başrollerini; Emre Kızılırmak, Begüm Birgören, Emir Berke Zincidi ve Başak Parlak paylaştığı, Küçük Deniz ve kahramanı olarak gördüğü babası Hakan'ın bir anda değişen hayatını konu edinen Bir Deniz Hikayesi yeni bölümüyle 22 Eylül Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de ekranlarında!

Hakan, Zeynep'in yaşadığını görünce bir karar alır; Deniz'e, annesinin yaşadığını söylemeyecektir! İşte heyecan dolu Bir Deniz Hikayesi yeni bölüm fragmanı...

BİR DENİZ HİKAYESİ 2.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

BİR DENİZ HİKAYESİ KONUSU

Samimi dile ve dinamik kadrosuyla dizi severlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Bir Deniz Hikayesi; Küçük Deniz ve kahramanı olarak gördüğü babası Hakan'ın hayatlarına giren iki kadınla değişen yaşamlarını ele alıyor. Mahallenin esnafı tarafından tüm haylazlıklarına rağmen çok sevilen Deniz, mutlu bir çocuktur. Fakat annesinin hayatta olduğunu bilmediğinden, Deniz'in bir yanı hep eksiktir. Hakan ile Zeynep ise, Hakan teknesinde kaptanlık yaparken tanışmış ve birbirlerine büyük bir tutku ile bağlanmışlardır. Kalplerinin sesini dinleyen aşıklar, Zeynep'in ailesinin bütün itirazlarına rağmen hayatlarını birleştirmiş ve küçük Deniz dünyaya gelmiştir. Fakat hayat onları bir şekilde ayırmıştır. Aradan yıllar geçmiş, Zeynep eşi Semih ile çıktığı tekne gezisi sırasında bir kasabada Deniz'le karşılaşmış ve ona çok ısınmıştır. Bu karşılaşmadan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak; başta Deniz, Hakan ve Zeynep olmak üzere herkes kendini büyük bir fırtınanın içinde bulacaktır.

Haberin Devamı