Gazete Vatan Logo
Magazin Bir Deniz Hikayesi 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı-izle

Bir Deniz Hikayesi 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı-izle

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Deniz Hikayesi bu akşam 5. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Zeynep, Deniz'i alabilmek için mahkemeye başvuruyor. Peki Deniz bu durumu öğrenince neler olacak? Bir Deniz Hikayesi 5. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Bir Deniz Hikayesi 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı-izle

Bir Deniz Hikayesi 5. bölümde Zeynep ve Hakan mahkemede karşı karşıya geliyor. Kanal D ekranlarının yeni sezon dizilerinden Bir Deniz Hikayesi yeni bölümünde ekran başındakileri heyecanlandıracak gelişmeler var. Yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören dizinin 5. bölümünde Deniz velayetini almak isteyen Zeynep ve Hakan için en zor gün -mahkeme günü- gelip çatıyor.

Hakan, yıllarca bakıp büyüttüğü oğlunu kaybetme korkusu yaşarken; Zeynep oğluna hasret geçirdiği günlerin son bulmasını bekliyor. Peki, Deniz'in velayetini kazanan isim kim olacak? Başrollerini; Emre Kızılırmak, Begüm Birgören, Emir Berke Zincidi ve Başak Parlak paylaştığı Bir Deniz Hikayesi yeni bölümü sürpriz sahneleri, şaşırtıcı gelişmeleriyle bu akşam Kanal D'de!

BİR DENİZ HİKAYESİ 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Zeynep, daha fazla dayanamaz ve Deniz’i Hakan’ın elinden almak için şartları fazlasıyla zorlar. Bunun üzerine Hakan soluğu yine İstanbul’da alır. Deniz ise,Zeynep’le vakit geçirdiğini babasından saklar.
Aslan Bey geçmişle yüzleşmek zorunda kalır. Zeynep bir yandan babası bir yandan yeni kavuştuğu oğlu arasında gidip gelmektedir. Reyhan’ın artık Zeynep’in hayatlarının içinde olmasına tahammülü kalmamıştır. Hakan’ın kafası ise oldukça karışıktır.

Haberin Devamı