Emek Saran

Emek Saran

Son dakika emek saran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emek saran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emek saran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emek Saran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emek saran gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 emek saran haberi bulunmuştur. Tüm emek saran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kimse beklemiyordu! Boşanıyorlar...
Kimse beklemiyordu! Boşanıyorlar... İş adamı Sadettin Saran'ın 2012 yılında evlendiği 'Emek Külür'le boşanıyor' iddiası gündeme bomba gibi düştü.
30.08.2017 Magazin
Gençlerden örnek etkinlik
Gençlerden örnek etkinlik Yelda Demirören, Cemra Çarmıklı ve Yasmin Gülman tarafından kurulan Genç Paylaşım Grubu, Pedagog Yankı Yazgan’la ‘Düşe Kalka Büyümek’ konulu bir seminer düzenledi.
30.03.2017 Magazin
Her zaman şık
Her zaman şık İşadamı Sadettin Saran’ın diş hekimi eşi Emek Saran bir AVM’deydi.
24.02.2017 Magazin
Suriyeli çocukların sesi oldular
Suriyeli çocukların sesi oldular Ünlü isimler, Suriyeli çocuklara dikkat çeken ‘Resimler ile Konuşan Çocuklar’ sergisine akın ettiler. Eserleri tek tek incelediler
22.11.2016 Magazin
Kahve molası
Kahve molası Sadettin Saran’ın eşi Emek Saran, geçtiğimiz gün Zorlu AVM’de objektiflere yansıdı...
22.10.2016 Magazin
Kahve keyfi
Kahve keyfi İş adamı Sadettin Saran’ın eşi Emek Saran, geçtiğimiz gün Zorlu AVM’deydi. Dostlarıyla buluşan Emek Hanım, sohbet edip kahve keyfi yaptı....
8.10.2016 Magazin
Defile eşliğinde yaza merhaba!
Defile eşliğinde yaza merhaba! Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nın (Koruncuk), Feriye Palace’da düzenlediği ‘Yaza Merhaba’ daveti cemiyet, iş ve sanat dünyası buluşturdu.
6.05.2016 Magazin
Türkiye'nin yıldızları çocuklar için söyledi
Türkiye'nin yıldızları çocuklar için söyledi Spor ve sanat camiası TOÇEV'in düzenlediği gecede buluştu
10.02.2016 Süper Lig
“Ezbere yaşamayın zaman değerli”
“Ezbere yaşamayın zaman değerli” İş adamı Sadettin Saran’ın diş hekimi eşi Emek Saran, HELLO! dergisine verdiği röportajda gençlere iş hayatıyla ilgili önemli öğütler verdi
29.06.2014 Magazin
İstanbul Fashion Week Sokak modası
İstanbul Fashion Week Sokak modası İstanbul Fashion Week heyecanlı defileler ile son buldu...
16.03.2013 Arşiv
TBMM Başkanı Şentop'tan 'Anneler Günü' mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan 'Anneler Günü' mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal meyda hesabından yayımladığı mesajla Anneler Günü'nü kutladı.
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam müjdesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. TOGG ön siparişinin 177 bini geçtiğini duyuran Erdoğan, "Bu tablo milletimizin lisansı, tasarımı ve üretimiyle gerçek anlamda ilk yerli otomobile samimiyetle sahip çıktığını gösteriyor." ifadelerini kullandı. Erdoğan, elektrikte tüm abonelere yüzde 15, sanayide ise doğal gazda yüzde 20 indirime gidileceğini duyurdu. Öte yandan Erdoğan asgari ücretle ilgili açıklamalarda bulundu .Erdoğan, "Temmuz'da asgari ücrete ara zam var." dedi.
29.03.2023 Gündem
Uyuşturucu kabusu! Hem kendini hem de çocuğunu zehirledi
Uyuşturucu kabusu! Hem kendini hem de çocuğunu zehirledi Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir şahsın evinin içerisinde kullandığı uyuşturucu maddenin dumanı, hem kendisini hem de 4 yaşındaki çocuğunu hayattan kopardı.
16.10.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Ayvacık-Küçükkuyu Yolu Assos ve Troya Tünelleri Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, ''Bölgede bölünmüş yol olmayan ana yol kalmadı'' açıklamasında bulundu.
11.10.2022 Siyaset
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021!
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021! İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenecek 25. İstanbul Tiyatro Festivali, 25. İstanbul Tiyatro Festivali 22 Ekim bugün perdelerini açıyor. İKSB İstanbul Tiyatro Festivali kasım ayına kadar devam edecek. İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve festivali…
22.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da yaşayan Müslümanlar için ciddi tehdit
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da yaşayan Müslümanlar için ciddi tehdit Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasının final programında konuştu. Erdoğan, "Koronavirüs kadar tehlikeli olan İslam düşmanlığı virüsü özellikle Avrupa ülkelerinde hızla yayılıyor. Geldiğimiz noktada durum, ürkütücü bir hal almış, Avrupa'da yaşayan Müslümanlar için ciddi bir güvenlik tehdidine dönüşmüştür." ifadelerini kullandı.
12.05.2021 Gündem
Ciddi talep var! En çok o ülkeye satılıyor, 'uzun yaşam' sembolü...
Ciddi talep var! En çok o ülkeye satılıyor, 'uzun yaşam' sembolü... Ege Yaş Meyve ve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak, ihracatta çok önemsedikleri ürünlerden şeftali ve nektarine ciddi talep olduğunu söyleyerek, "Geçen yıl yaklaşık 153 milyon dolarlık ihracat yaptık. Bu yıl 200 milyon dolarlık ihracat hedefliyoruz" dedi.
23.04.2021 Ekonomi
Bergüzar Korel hamile mi? Bergüzar Korel kaç aylık hamile, yaşı kaç?
Bergüzar Korel hamile mi? Bergüzar Korel kaç aylık hamile, yaşı kaç? Bergüzar Korel 3. kez hamile mi? Meslektaşı Halit Ergenç ile evli olan oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından üçüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurdu. Bergüzar Korel kaç aylık hamile, kaç yaşında?
2.04.2021 Gündem
8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel klip! İşte Kadın Demek şarkısının sözleri!
8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel klip! İşte Kadın Demek şarkısının sözleri! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, özel olarak hazırladığı “Kadın Demek” şarkısı ve klibi ile kutladı.
8.03.2021 Gündem
İletişim Başkanlığı'ndan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' için özel klip
İletişim Başkanlığı'ndan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' için özel klip İletişim Başkanlığı, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' için özel klip hazırladı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptığı baylaşımda "Kadın demek; hayat demek, aşk demek. Kadın demek; emek ve umut demek, onur ve gurur demek. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" ifadelerini kaydetti.
7.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Manisa, Aydın, Mardin, Adıyaman, Kilis, Bingöl, Bitlis, Elazığ ve Muş İl Kongrelerinde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimler ile ilgili "Önümüzde 2023 seçimleri var. Elbette her seçim önemlidir. 2023 seçimleri ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasında yaşanacaktır." dedi.
18.01.2021 Siyaset
Futbol, basketbol, voleybol ve hentbolda ligler ertelendi
Futbol, basketbol, voleybol ve hentbolda ligler ertelendi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının salgına (koronavirüs) yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verilmiştir" dedi.
19.03.2020 TBL
Hülya Avşar: Yeni aşkından bana ne ya!
Hülya Avşar: Yeni aşkından bana ne ya! Önceki akşam Tarabya'da görüntülenen Hülya Avşar'ın keyfini Sadettin Saran'la ilgili sorular kaçırdı
12.01.2019 Magazin
Saadettin Saran şoke oldu! Evine gizlice yerleştirmiş...
Saadettin Saran şoke oldu! Evine gizlice yerleştirmiş... Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Aralık 2011'de aşk yaşamaya başladığı Diş Hekimi Emek Külür ile Eylül 2012'de nikâh masasına oturmuştu.
21.11.2017 Magazin
Ünlü iş adamı evinde böcek buldu
Ünlü iş adamı evinde böcek buldu Ünlü iş adamı Sadettin Saran'ın , evinde böcek adıyla tabir edilen bir dinleme cihazı bulundu. Saran cihazı eşinin ya da arkadaşının eve yerleştirdiğini beyan ederek, şüphelilerin tespit edilmesini istedi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emek Saran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emek saran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.