Gazete Vatan Logo
Magazin “Ezbere yaşamayın zaman değerli”

“Ezbere yaşamayın zaman değerli”

İş adamı Sadettin Saran’ın diş hekimi eşi Emek Saran, HELLO! dergisine verdiği röportajda gençlere iş hayatıyla ilgili önemli öğütler verdi

Diş hekimi Emek Saran HELLO! dergisinin 10’uncu yaşına özel olarak yaptığı röportajda sosyal sorumlulukları anlattı. Saran, “Geleceğin sağlıklı bireylerini yetiştirmek için çürüksüz gelecek projesini hayata geçirdik. Diş bakımının önemini anaokuldan başlayıp öğretmeyi hedefliyoruz. Eşim Sadettin Saran da gönlünü spora vermiş bir işadamı. O, gençleri spora yönlendirmek için kendi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yaklaşık 15 tane spor okulu açtı” dedi.

Ayrıca röportajda diş hekimliğindeki başarısının sırrını şöyle anlattı, “Zaman çok değerli. Ezbere yaşamak zamanı savurganca harcamak demek. Kariyerimi oluştururken öğrendiğim bir şey var; bir işi heyecansız yapıyorsanız, sadece görevinizi yerine getiriyorsunuzdur.”

Eski arkadaşlarıyla hala görüştüğünü söyleyen Saran, “Onlar hiç değişmediğimi söylüyor. Bu hoşuma gidiyor. Çünkü değişiyorum ama kendimi unutmuyorum” diyor.