Gazete Vatan Logo

İstanbul Fashion Week Sokak modası

İstanbul Fashion Week Sokak modası

İstanbul Fashion Week heyecanlı defileler ile son buldu. Defileyi izlemeye gelen modaseverler podyumdaki mankenlerden daha uçuk kaçıktı. İstanbul’un sokak stilinde deri taytlar, çanta-ayakkabılardaki çiviler, florasan renkler ön plandaydı. Özellikle kadınların ayakkabı seçimleri tasarımda sınırların olmadığını gösterir gibiydi. Hatta modaya matrak bir şekilde yaklaşan Osmanlı dönemi kostümünü andıran kıyafetlerle defileleri takip edenler bile vardı.




Banu Çarmıklı









Her zaman çok zarif

Banu Hanım her zamanki gibi gayet şık ve zarif. Chanel çantası, kaşmir paltosu Louis Vuitton şalı ve az makyajlı yüzü ile çok zarif.







Emek Saran





Uyum içinde giyinmiş

Sadettin Bey hakikaten turnayı gözünden vurmuş. Emek Hanım güzelliği, şahane elbisesi ve gülen gözleriyle şahane. Siyah elbisesindeki ölçülü dekolte, dore kemer, bileklik ve çanta her şey müthiş bir uyum içinde.









Merih Turan



Genç kızlık geride kaldı

Merih Hanım genç kızlık günlerinizi çoktan geride bıraktınız farkında mısınız? Genç kız edasındaki elbiseniz, straplezden taşan vücudunuz ve altına giydiğiniz genç kız sandaletlerinizle maalesef kötü bir görüntü sergiliyorsunuz.









Kate Moss








İlk defa çuvalladı

Yaşasın ilk defa Kate Moss çuvalladı. Anlam veremediğim ve çözemediğim çorap şeklindeki "cat suit"i içindeki bodysi anlamsız bir görüntü sergiliyor.










Şirin Yalçın






Gündüz sadeliği böyle olur

Şirin Hanım siyah streç jean pantolonu, fry botları, Hermes çantası, spor kabanı ve kazağıyla çok şık ve sade bir gündüz kılığı içinde.










Aslı Şen





Gittikçe güzelleşiyor

Aslı Hanım siz bayağı bir güzelleştiniz. Artık gece kıyafetlerindeki tercihleriniz, sade makyajınız sizi daha da bir güzel gösteriyor. Taktığınız aksesuarlarınız, çantanız ve saçınız her şey müthiş bir uyum içinde.








Fulya Gündoğdu





Uyumsuz görünüm

Fulya Hanım dağlar kızı Heidi çizgi filminden çok etkilenmiş herhalde. Saçı, perde kıvamındaki elbisesi, kullandığı clutchı ve fuşya ayakkabıları uğraşsa bile bu kadar uyumsuz olamazdı.









Eda Taşpınar





Ayakkabı çok yanlış

Eda Hanım elbiseniz, siyah beyaz ceketiniz ve aksesuarları-nız pek hoş. Ama keşke bu güzel kombinasyon-la hoş bir stiletto tercih etseydiniz. Bu botumsu ve burnu açık ayakkabılar pek olmamış.











Yelda Güral





Makyaj ve elbise olmamış

Yelda Hanım biraz daha genç tercihler yapsanız size daha çok yakışacak. Gündüz için makyajınız ve elbiseniz de fazla ağır. Bir de keşke bu kıyafetin altına kırmızı yerine daha başka bir renk tercih etseydiniz.








Gülşah Alkoçlar





Gençlere taş çıkartıyor

Gülşah Hanım buzdolabında mı yatıyorsunuz? Siyah deri ceketiniz, nar çiçeği gömleğiniz ve sade makyajınızla genç kızlara taş çıkartıyorsunuz bravo doğrusu.

Haberin Devamı