Elbise

Elbise

Son dakika elbise haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elbise ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elbise haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elbise

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elbise gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.360 elbise haberi bulunmuştur. Tüm elbise haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökyüzünde görülen cisimler merak uyandırdı
Gökyüzünde görülen cisimler merak uyandırdı Hatay’ın İskenderun ilçesinde gökyüzünde beliren 3 cisim vatandaşlarda merak uyandırdı.
28.04.2024 Gündem
İkindi ile akşam arası neden uyunmaz? İkindi vaktinde (kerahat vakti) uyumak neden iyi değildir?
İkindi ile akşam arası neden uyunmaz? İkindi vaktinde (kerahat vakti) uyumak neden iyi değildir? İslam alimlerine göre ikindi ve akşam vakitleri arasında uyumak mekruh sayılmıştır. Peki, Kerahat vakti neden uyunmaz?
15.03.2024 Dini Bilgiler
E-ticaret platformu duyurdu: Şubatta en çok satış Azerbaycan ve Suudi Arabistan’a oldu
E-ticaret platformu duyurdu: Şubatta en çok satış Azerbaycan ve Suudi Arabistan’a oldu Türk üreticilerin bir e-ticaret platformu üzerinden şubat ayında en çok Azerbaycan ve Suudi Arabistan’a satış yaptığı açıklandı. Şubatta en çok e-ihracat yapan şehirlerse İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Adana, Gaziantep, Denizli, Aydın, Mersin ve Antalya oldu.
15.03.2024 Ekonomi
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Kayseri'de Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan komşusu İsmail Kocatürk (45), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Heyet, sanığın geçmiş sabıkaları ve duruşmadaki tutum ve davranışı ile pişmanlığı gözlemlenmediğinden cezada indirim uygulamadı.
13.03.2024 Gündem
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı Dünyanın neresinde olursa olsun kadınlar için hep benzer durumlarda benzer değerlendirmeler yapılır... Bir kadın saçlarını kestirirse ya da rengini değiştirirse eski hayatından sıkıldığı ve yeni bir sayfa açtığı söylenir.
1.03.2024 Nazan Mengü
Merve Boluğur'dan 'Kara Melek' paylaşımı! Beğeni yağmuru geldi
Merve Boluğur'dan 'Kara Melek' paylaşımı! Beğeni yağmuru geldi Paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur son paylaşımıyla dikkat çekti. Siyah bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını Instagram hesabından paylaştı.
21.02.2024 Magazin
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok'
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok' Terzi ve ayakkabı tamircilerinin iş yükü katbekat arttı. Giysiler tamire valiz valiz getirilmeye başlandı. ‘Biz son nesiliz’ diyen meslek temsilcileri, işlerinin geleceğinden endişeli.
19.02.2024 Ekonomi
Merve Boluğur, kırmızı mini elbisesiyle poz verdi! ‘Eski Merve geri döndü!’
Merve Boluğur, kırmızı mini elbisesiyle poz verdi! ‘Eski Merve geri döndü!’ Oyuncu Merve Boluğur son zamandalar da yaptığı yorumlar alışık olmayan pozlarıyla gündeme geliyordu. Merve Boluğur, şimdi de son giydiği kırmızı mini elbisesiyle konuşuldu. Sosyal medyada bu pozlarla gündem olan oyuncu, "Eski Merve geri döndü" dedirtti.
29.01.2024 Magazin
Avcılar'da emekli öğretmenin cansız bedeni çöp evinde bulundu
Avcılar'da emekli öğretmenin cansız bedeni çöp evinde bulundu Avcılar'da kendisinden 5 gün boyunca haber alınamayan emekli matematik öğretmeni Hasan Ergin'in (82) çöp evindeki elbise yığınının altında cesedi bulundu.
23.01.2024 Gündem
Avcılar'da haber alınamayan emekli öğretmenin dairesinden çöp ev çıktı
Avcılar'da haber alınamayan emekli öğretmenin dairesinden çöp ev çıktı Avcılar'da kendisinden haber alınamayan emekli matematik öğretmeni Hasan Ergin'in evinden gelen ağır kokular üzerine ekipler, savcılık izni ile kapıyı kırdı. Girdiklerinde, tavana kadar atık giysi ve eşyalarla karşılaşan ekipler, 'çöp ev' haline gelen dairede kimseyi bulamadı.
22.01.2024 Gündem
Adlaşmış Sıfat Nedir, Özellikleri Nelerdir? Adlaşmış Sıfat Örnekleri Nelerdir?
Adlaşmış Sıfat Nedir, Özellikleri Nelerdir? Adlaşmış Sıfat Örnekleri Nelerdir? Varlıkları ve kavramları betimlemek ve onlar hakkında bilgi vermek amacıyla isim soylu sözcüklerin başına getirilen kelimelere sıfat ya da ön ad denir. Örneğin "mavi elbise" tamlamasında elbisenin rengi hakkında bilgi veren "mavi" sözcüğü niteleme sıfatıdır.
21.01.2024 Eğitim
Uzmanından uyarı: Yanıklara diş macunu ve yumurta akıyla müdahale risk teşkil ediyor
Uzmanından uyarı: Yanıklara diş macunu ve yumurta akıyla müdahale risk teşkil ediyor Sivas Numune Hastanesi İlk ve Acil Yardım Uzmanı Dr. Sedat Özbay, yanık vakalarına kişilerin yumurta akı, domates ve diş macunu gibi maddelerle müdahale etmesi durumunda enfeksiyon riski oluştuğunu belirtti.
18.01.2024 Sağlık
Bu kıyafet için 20 bin verip aylarca sıra bekliyorlar
Bu kıyafet için 20 bin verip aylarca sıra bekliyorlar Şırnak'ta milyonların harcandığı aşiret düğünlerinin renkli kıyafeti "Şal şepik", 5 ila 20 bin lira arasında satılıyor. Uludere ilçesinde 32 yıldır dikim yapan usta, devlet desteği alıp çırak yetiştirmek istiyor.
10.01.2024 Ekonomi
Rüyada Beyaz Elbise Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz Elbise Giymek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Beyaz Elbise Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz Elbise Giymek Nasıl Yorumlanır? Dürüst ve ahlaklı bir yaşam üzerinden rüyada beyaz elbise görmek yorum alır. Beyaz renk zaten başlı başına bir saflık ve dürüstlüğü ifade ederken, bu durum rüya üzerinden de ele alınır. Rüya sahibinin içinde kötülük olmadığı, yardıma muhtaç insanlara destek olduğu ve onların hayır duasını aldığına dair delalet eder. Hijyen ve saflık üzerinden bakımlı ve temizli olma konusunda yine rüyada elbise giymek delalet etmektedir. Bolluk ve bereketiyle beraber gelecek güzel ve müjdeli haberler şeklinde yorumlanır. 
8.01.2024 Eğitim
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı Müşterileri arasında Kardashianlar, top modeller, star oyuncular bulunan Amerikalı doktor Simon Ourian, son işlemlerden birisini de Meryem Uzerli'ye yaptı. Meryem Uzerli ise güzelliği için çok para ödedi.
7.01.2024 Magazin
Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner
Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner E-ticaret platformu Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC)’nin resmi “E-Ticaret Hizmetleri Partner”i Trendyol oldu. İşbirliğinin, Türkiye’yle birlikte Avrupa ülkelerini de kapsayacağı belirtildi.
20.12.2023 Diğer Sporlar
Hazar Ergüçlü çıplak kaldı! Üzerine tuttuğu elbise güzelliğini gizleyemedi
Hazar Ergüçlü çıplak kaldı! Üzerine tuttuğu elbise güzelliğini gizleyemedi Hazar Ergüçlü, son olarak Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisinde başrol oynadı. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan güzel oyuncu, çıplak üstüne tuttuğu elbiseyle poz verdi.
11.12.2023 Televizyon
Merve Dizdar yeni bir aşka yelken açtı! Çiçeği burnunda çiftten ilk kare geldi
Merve Dizdar yeni bir aşka yelken açtı! Çiçeği burnunda çiftten ilk kare geldi Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar, iki yıl önce Gürhan Altundaşar’dan boşanmıştı. Ünlü oyuncu Merve Dizdar kalbini yeniden aşka açtı.
10.12.2023 Magazin
Evinin önüne kendi mezarını yaptırdı
Evinin önüne kendi mezarını yaptırdı  Van'ın Gürpınar ilçesinde kravata olan düşkünlüğüyle bilinen bu nedeniyle evinin bir bölümünü kravat koleksiyonuna çeviren Bedir Akbulut (71), ölmeden önce kendi mezarını yaptırdı. İsmi ve doğum tarihi yazılı, ölüm tarihinin ise boş bırakıldığı mezarını bir ay önce yaşamını yitiren oğlu Mehmet Akbulut'un (35) vasiyeti üzerine yaptırdığını belirten Akbulut, "Oğlum ölmeden önce bana, mezarımı hazırlamamı istemişti. Ben de onun vasiyetini yerine getirdim. Kravata olan tutkum nedeniyle de mezar taşımın her iki tarafına kravat resminin bulunmasını istedim" dedi.
25.11.2023 Yaşam
Trabzonspor eski futbolcusu Bartra'nın sevgilisi kıyafetiyle dikkatleri çekti!
Trabzonspor eski futbolcusu Bartra'nın sevgilisi kıyafetiyle dikkatleri çekti! Grammy Latinos Ödül Töreni'ne katılan isimler arasında Süper Lig'in eski yıldızı ve Trabzonspor'un eski oyuncusu Marc Bartra ve sevgilisi Jessica Goicoechea'da boy gösterdi. Ödül törenine giydiği elbiseyle damga vuran Jessica Goicoechea, görenlere "Hiç giymeseydin" dedirtti.
18.11.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın derin yırtmaçlı pozlarına eski sevgiliden beğeni gecikmedi!
Serenay Sarıkaya'nın derin yırtmaçlı pozlarına eski sevgiliden beğeni gecikmedi! Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya verdiği iddialı pozlarla beğeni yağmuruna tutuldu. Bir davet için derin yırtmaçlı elbise seçen Sarıkaya'nın pozlarına eski sevgilisi Umut Evirgen'den beğeni geldi, ancak Evirgen sonrasında beğenisini çekti.
6.11.2023 Magazin
26 Eylül kandil mi? 26 Eylül'de ne kandili var?
26 Eylül kandil mi? 26 Eylül'de ne kandili var? 26 Eylül kandil mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Müslümanların büyük önem verdiği kandil günlerinde eller semaya açılıp dualar ediliyor. Mevlid Kandili de bu özel günlerin başında geliyor. En güzel dileklerde bulunan Mevlid Kandili için de geri sayım başladı. Peki Mevlid Kandili ne zaman, hangi gün? İşte Diyanet İşleri Başkanlığı dini günler takvimi...
24.09.2023 Gündem
Emily Ratajkowski sokakta transparan elbise giydi! Tarzı çok konuşuldu
Emily Ratajkowski sokakta transparan elbise giydi! Tarzı çok konuşuldu Emily Ratajkowski'nin sokak tarzı sosyal medyada gündem oldu. Sebastian Bear-McClard'ı ihanet gerekçesiyle terk eden Emily Ratajkowski, boşanmanın ardından çok kez ünlü isimlerle gündeme gelmişti. 30 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ünlü modelin son paylaşımı çok konuşuldu.
11.09.2023 Magazin
Süreyya Yalçın altın kaplamalı elbise giydi! Zayıflığı ile çok konuşulmuştu şimdi de kıyafetinin fiyatı gündem oldu
Süreyya Yalçın altın kaplamalı elbise giydi! Zayıflığı ile çok konuşulmuştu şimdi de kıyafetinin fiyatı gündem oldu Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, son olarak katıldığı bir davette giydiği altın kaplamalı elbiseyle adından söz ettirdi. Ünlü ismin kıyafetinin bedeli ise dudak uçuklattı.
9.09.2023 Magazin
Bu elbise Somer Şefi defileye çıkartır! MasterChef All Star'da dokunulmazlık değil elbise olay oldu
Bu elbise Somer Şefi defileye çıkartır! MasterChef All Star'da dokunulmazlık değil elbise olay oldu MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları tüm hızıyla sürüyor. 31 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyunu tam bir geri dönüşe sahne oldu. Kırmızı takımın 12-17'den 17-19'a getirerek kazandığı oyun sonrası kırmızılarda büyük coşku vardı. MasterChef Alican'ın kaptan olduğu kırmızı takım haftanın son dokunulmazlık oyununu kazandı. Ancak bundan öte Somer Şef'in elbisesi vardı. Ve bu elbise geceye damga vurdu.
1.09.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Elbise ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elbise haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.