Dokunulmazlıklar

Dokunulmazlıklar

Son dakika dokunulmazlıklar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dokunulmazlıklar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dokunulmazlıklar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dokunulmazlıklar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dokunulmazlıklar gelişmeleri de dahil olmak üzere 261 dokunulmazlıklar haberi bulunmuştur. Tüm dokunulmazlıklar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başarır ve Türkkan hakkında, dokunulmazlığın kaldırılması kararı
Başarır ve Türkkan hakkında, dokunulmazlığın kaldırılması kararı TBMM Hazırlık Komisyonu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılması yönünde karar aldı.
31.01.2023 Gündem
MasterChef'te eleme şoku! Gözyaşları sel oldu
MasterChef'te eleme şoku! Gözyaşları sel oldu MasterChef 2022'de eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyu takım mücadeleleri ve ardından bireysel dokunulmazlıklar için tezgah başında yerini alan yarışmacılar arasından 4 isim eleme potasına girdi. Fatma Nur, Gamze, Burak Kaya ve Tolga'nın eleme potasında olduğu programda hayallerine veda eden isim yarışmanın 139. bölümünde belli oldu. Gecenin sonunda elenen isim ve Somer Şef gözyaşlarına boğuldu.
28.11.2022 Magazin
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten net mesaj: Devlet buna müsaade etmez!
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten net mesaj: Devlet buna müsaade etmez! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti MYK toplantısı devam ederken açıklamalarda bulundu. Çelik, Kazakistan ile ilgili; "Durumu çok yakından takip ediyoruz. Şartlar ne olursa olsun Kazakistan'ın yanındayız" dedi. Çelik, HDP'li vekil Güzel'in teröristle olan fotoğrafına ilişkin ise "Meclis imkanları terör propagandasına dönüştürüldü. Kendisine saygısı olan bir devlet buna müsaade etmez" açıklamasında bulundu.
10.01.2022 Siyaset
HDP kapatılacak mı? Flaş gelişme
HDP kapatılacak mı? Flaş gelişme Milliyetçi Hareket Partisi HDP'nin kapatılması için harekete geçmeye hazılanıyor. MHP, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı HDP hakkında kapatma davası açmadığı takdirde HDP’nin kapatılması için başvuruda bulunacağını daha önce açıklamıştı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın başkanlığında hazırlanan dosyanın büyük ölçüde hazır olduğu ifade edildi.
8.03.2021 Siyaset
AK Parti'li Özkan: HDP hem siyasi hem de hukuken kapanacaktır
AK Parti'li Özkan: HDP hem siyasi hem de hukuken kapanacaktır AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Yargı yolunu açmak için dokunulmazlıkları kaldıracağız. HDP hem siyasi hem de hukuken kapanacaktır. Milletin vicdanında kapatılacaktır" dedi.
2.03.2021 Siyaset
Rusya'ya şok! İade edildi
Rusya'ya şok! İade edildi Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Genel Kurulu, Kırım'ı işgali nedeniyle 2014'te oy hakkı elinden alındığı için AKPM'ye heyet göndermeyen Rusya'nın Avrupa Konseyi'ne geri dönüş hamlesi olarak görülen karar tasarısını komisyona iade etti.
9.10.2018 Dünya
Meclis’te ‘çözüm komisyonu’ vaadi!
Meclis’te ‘çözüm komisyonu’ vaadi! Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Van mitinginde Kürt sorunuyla ilgili, “Çözüm yeri TBMM’dir, orada temsil edilen siyasi partiler aldıkları oya, milletvekili sayısına bakmadan eşit üyeyle komisyon kuracağız. TRT kanallarından birini bu soruna tahsis edeceğiz” dedi
4.06.2018 Siyaset
"Bütün çobanların sigorta primlerini devlet ödeyecek"
"Bütün çobanların sigorta primlerini devlet ödeyecek" CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçilmesi durumunda çiftçi borçlarının faizlerini sileceğini, hayvan ilaçlarını devletin üreticiye bedava vereceğini ve çobanların sigorta primlerini devletin ödeyeceğini söyledi.
4.06.2018 Siyaset
Survivor'da yeni dönem! Acun açıkladı
Survivor'da yeni dönem! Acun açıkladı Survivor 2018'de yarışmacıların kaderlerini belirleyecek olan Dominik'teki son toplu sms oylaması başladı. Temmuz ayında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde finalleri yapılacak olan Survivor'da bundan sonra başka bir oylama yapılmayacak. Acun Ilıcalı artık Survivor'da hızlandırılmış çekimler döneminin başladığını açıkladı. Kıbrıs finallerine kadar elenecek yarışmacılar son toplu sms oylamasına göre belli olacak.
1.06.2018 Magazin
Başbakan'dan yürüyüş açıklaması
Başbakan'dan yürüyüş açıklaması Başbakan Binali Yıldırım CHP'nin yürüyüşüyle ilgili, "Sokakta adalet aranmaz. Maltepe'ye hızlı trenle gidebilirdi. Mahkemenin kararına saygı duymalıyız." dedi.
29.09.2021 Gündem
AP, Le Pen'in dokunulmazlığını kaldırdı
AP, Le Pen'in dokunulmazlığını kaldırdı Avrupa Parlamentosu Genel Kurulunda yapılan oylama ile Fransız aşırı sağının temsilcileri baba Le Pen ve Troszczynski'nin parlamenter dokunulmazlığı kaldırıldı
14.06.2017 Dünya
Erdoğan'dan Böhmermann'a suç duyurusu
Erdoğan'dan Böhmermann'a suç duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman ZDF televizyon kanalında hakaret içerikli mizah programı hazırlayan Jan Böhmermann hakkında suç duyurusunda bulundu.
29.09.2021 Gündem
MHP'den CHP'ye çok sert sözler
MHP'den CHP'ye çok sert sözler Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "Terör örgütleriyle ortaklıklarını gizlemeyen bir partinin temsilcisinin sözlerini hayretle karşılıyorum” dedi.
20.02.2017 Siyaset
Erdoğan AK Partili vekilleri böyle uyardı
Erdoğan AK Partili vekilleri böyle uyardı Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün AK Parti'li bazı milletvekilleriyle Beştepe'de bir araya geldi. FETÖ ile mücadele konusunda kararlılık vurgusu yapan Erdoğan, ByLock programının soruşturmanın en önemli ayağını oluşturduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
Bozdağ'dan AB İlerleme Raporu'na tepki
Bozdağ'dan AB İlerleme Raporu'na tepki Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AB Komisyonu’nun Türkiye İlerleme Raporu’na ilişkin, "246 şehidin yaşam hakkı ve şehit yakınlarının mağduriyetleri ile 2 bin 194 gazinin ve ailelerinin mağduriyetlerinden söz etmeyen, bunların haklarından ve hukuklarından bahsetmeyen rapor, demokrasi, insan hakları, hukuk devleti, milli irade ve AB değerlerini yok etmeye teşebbüs eden Fethullahçı Terör Örgütü üyelerine ilişkin endişe ve kaygılarını dile getirmeleri AB değerlerini savunanlar bakımından utanç vericidir" dedi.
29.09.2021 Gündem
AB Bakanı Çelik: İzin vermeyiz
AB Bakanı Çelik: İzin vermeyiz AB Bakanı Ömer Çelik AB Elçiler Toplantısı'nda konuştu. Çelik konuşmasında HDP'li vekilllerin tutuklanmasına ilişkin " Hendekler kazanımımızdır demek siyaset değil teröre destektir. Sivil siyaseti terör örgütlerinin sakatlamasına izin vermeyiz" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Avrupa’ya HDP için yanıt: Umurumda değil!
Avrupa’ya HDP için yanıt: Umurumda değil! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dokunulmazlıklar üzerinden Meclise, devlete, millete, yargıya meydan okuyan, hatta hakaret eden bu densizlerin amacı Türkiye’yi uluslararası alanda sıkıntıya sokmaktır. Benim uluslararası bu saldırılardan en ufak bir korkum, endişem yoktur
29.09.2021 Gündem
"Terör bir insanlık suçudur, affı olmaz"
"Terör bir insanlık suçudur, affı olmaz" Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Terör bir insanlık suçudur. Bunun hiç affı olmaz. Hiç bir dinde, hiç bir milletin kendi meşru hukukunun içerisinde hoşgörülen bir şey değildir. Hepsinde suçtur. Terör övülemez, desteklenemez, ona arka çıkılmaz." dedi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: 'Terörist gibi davranırsanız, terörist muamelesi görürsünüz'
Erdoğan: 'Terörist gibi davranırsanız, terörist muamelesi görürsünüz' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dokunulmazlıklar üzerinden Meclis'e millete yargıya meydan okuyan ve hatta hakaret eden bu densizlerin amacı Türkiye’yi uluslararası alanda sıkıntıya sokmaktır" dedi.
29.09.2021 Gündem
Hükümet'ten HDP'ye jet açıklama: Hem utandırdı hem ürküttü!
Hükümet'ten HDP'ye jet açıklama: Hem utandırdı hem ürküttü! Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, HDP milletvekillerinin tutuklanmasına ilişkin, "Kandil ile kol kola girmenin bir hesabı var" ifadelerini kullandı...
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım: Başkanlık ve anayasaya ilişkin çalışma tamamlandı
Başbakan Yıldırım: Başkanlık ve anayasaya ilişkin çalışma tamamlandı Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanışında yaptığı konuşmada, yoğun ve çok faydalı istişarelerin arkasından toplantının sonuna gelindiğini belirtti.
29.09.2021 Gündem
Optimar'dan son seçim anketi! HDP'ye yeni parti şoku
Optimar'dan son seçim anketi! HDP'ye yeni parti şoku Ankara merkezli Optimar Araştırma, Mayıs’ın son haftasında, 26 ilde 1508 kişiyle “siyasi gündem” anketi gerçekleştirdi.
29.09.2021 Gündem
Ensarioğlu: Örgüt silah varlığına son verirse...
Ensarioğlu: Örgüt silah varlığına son verirse... AK Parti MKYK üyesi ve Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, çözüm sürecinin bitmediğini ve buzdolabında olduğunu, örgütün Türkiye'deki silahlı varlığına kesin bir şekilde son vermesi halinde gereğinin yapılacağını söyledi...
29.09.2021 Gündem
Son olaylar seçmeni nasıl etkiledi?
Son olaylar seçmeni nasıl etkiledi? Türkiye’de bazı milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması ve yaşanan çatışmalı sürecin olası bir erken seçimde nasıl bir etki bırakcağı tartışılıyor...
29.09.2021 Gündem
HDP imza turuna çıkıyor
HDP imza turuna çıkıyor Dokunulmazlıkların kaldırılmasıne ilişkin anayasa değişikliğinin Resmi Gazete’de yayınlanıp yürürlüğe girmesi ile HDP, izleyeceği yol ve yöntemler konusunda dün aktif çalışmasına başladı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dokunulmazlıklar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dokunulmazlıklar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.